• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
یونایتد از سیتی 4تا خورده به مورینیو توهین میکنین؟ شما حالتون خوبه CHELSEA Haters؟

قابل توجه کاربر Snatch که میاد اینجا به هواداران سایر تیمها درس اخلاق میده در حالیکه تو تاپیک تیمش به مورینیو و جان تری و... توهین میشه.

دوست عزیز میشه علت نقل قول کردن پست من رو بگید؟ من به چه کسی توهین کردم؟! این پست که کوت کردین اصلش توی تاپیک هست و کاملا مخصوص یونایتد، یونایتدی و سر آلکس فرگوسن. اونوقت این چه ربطی به مبحث ادب، درس اخلاق و توهین داره؟!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
یونایتد از سیتی 4تا خورده به مورینیو توهین میکنین؟ شما حالتون خوبه CHELSEA Haters؟

قابل توجه کاربر Snatch که میاد اینجا به هواداران سایر تیمها درس اخلاق میده در حالیکه تو تاپیک تیمش به مورینیو و جان تری و... توهین میشه.
دادا اینا خودشونو معلم اخلاق میدونن
کارشناس میدونن*غیب گو میدونند و غیره

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
حوصله کل کل با کسایی که داور داور میکنن رو ندارم

اتحادیه فوتبال انگلیس باعث شد یونایتد برای بازگشت به انگلیس عجله کنه و هواپیماش دچار سانحه شد و یه نسل طلایی از فوتبال از بین رفت تا حالا کلی فرگی رو بابت اعتراض به داوری جریمه کردن بازم میگن داوری

فقط نمیدونم چرا یه عده تا داوری به نفع خودشون میشه بیناییشون 0 میشه!! واقعا عجیبه برام

---------------

دیروز سیتی برد حقشم بود مبارکش باشه

فقط موندم چرا یه عده از تیم دیگه مایه میذارن!؟
میبینی برادر فوتبال پاک بازی کردن چقدر سخته
الان فرگوسن بود 4بر صفر هم عقب بودین به کمک یاره دوازدهم بازیتونو به تساوی میرسوند یادو خاطره بازی چلسی من یونایتد بخیر که چلسی 3برصفر جلو بود اما ..... یا همون بازی با لیورپول چه حالی داد داور بهتون اما امسال قضیه فرق داره
خودمونو گول نزنیم بهتره امسال تیمتون نه تو لیگ به جایی میرسه نه قهرمانان اروپا به زور بتونین یا اتحادیه یا حذفی رو بگیرین
رونی هم خودشو تلف کرد تو این تیم امسال حال خودش میفهمه و افسوس میخوره که چرا از این تیم نرفت

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
با یه باخت ببین چه ولوله ای افتاده به جون افراد متنفر از منچستر!باووووو منچستر یه بازی رو اینطوری باخته،تیم شما که 2 تا بازی پشت سر هم باخت که!اینجوری باشه که ما باید این تاپیک رو سر شما خراب میکردیم به خاطر اون دو تا باخت!:D

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
نه داداش این اخلاق شماست که تا چلسی 1دونه میبازه حمله ور میشین اینجاو بدترین توهینها رو به مورینیو و چلسی میکنین جالب هم هست به همه درسه اخلاقم میدین
خودتونو ونظراتتون رو بالاترین سطح کارشناسی میدونین
بعد با اجازت من یونایتد 2تا باخت داشته نه اینکه شما میفرمایید با یه باخت ببین چیا میگن

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
کاربر که خودشم میدونه کیو میگم اگه دیروز چلسی با این نتیجه باخته بود اینجا رو پر از کامنت علیه چلسی میکرد و هرکی هرچی میگه فقط ضده چلسی باشه میاد لایک میکنه و جالبه که تیمش میبازه خیلی ریلکس فقط 1یا دوبار اینجا میاد نظر میده
خوب پس ببینید به خودتون بر میخوره تیمتون 1دونه میبازه میاید میگید چه ولوله ای افتاده تو جون بضیا با یه باخت میان حرف میزنن
به قوله معروف یه سیخ تو چشم مارو میبینن اما تیره چراغ برق تو چشم خودشونو نمیبینن

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
الان فرگوسن بود 4بر صفر هم عقب بودین به کمک یاره دوازدهم بازیتونو به تساوی میرسوند یادو خاطره بازی چلسی من یونایتد بخیر که چلسی 3برصفر جلو بود اما ..... یا همون بازی با لیورپول چه حالی داد داور بهتون اما امسال قضیه فرق داره
خودمونو گول نزنیم بهتره امسال تیمتون نه تو لیگ به جایی میرسه نه قهرمانان اروپا به زور بتونین یا اتحادیه یا حذفی رو بگیرین
رونی هم خودشو تلف کرد تو این تیم امسال حال خودش میفهمه و افسوس میخوره که چرا از این تیم نرفت

چلسی و فوتبال پاک!؟ همه میدونن کی فوتبال انگلیس رو خراب کرد با پول هاش! یه بار داوری به نفع یونایتد بود اونم بازی پارسال
معلوم یک ساله طرفدار چلسی شدی که شاهکار های داوری رو برای تیمت نمیدونی

البته معلومه طرفدارای تیمای دیگه با هم متحد میشن علیه یونایتد

نمونش برنامه دیروز شبکه سه هم افاضلی هم فردوسی پور علنا گفتن دوست دارن سیتی ببره

تو تخته گاز مجری هاش به یونایتد تیکه میندازن

خیلی موارد دیگه هم هست

میدونی چرا؟ چون عقده دارن نمیتونن 20 قهرمانی تو لیگ و سایر قهرمانی های یونایتد رو ببینن

بازی های یونایتد تو لیگ
سوانسی-چلسی-لیورپول-کریستال -سیتی
بازی های چلسی

هال -استون ویلا-یونایتد-اورتون-فولهام

الان با سه امتیاز بیشتر حس برتری و قهرمانی دارید؟

تو لیگ قهرمانان یونایتد لورکوزنو 4-2 برد چلسی از بازل تو لندن باخت

رونی غیرت خودشو نشون داد هیچوقت هم مستقیم نگفت که میخواد تیمو ترک کنه!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
داداش سعی کن یه حرفی بزنی که توش منطق باشه نه تعصب کور
الان بنظرت درسته که ما هم بیاییم و بگیم چلسی در بازی با بازل باخت چون با داورا سر قیمت به توافق نرسید؟! یا بازی با اورتون هم همینطور!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
یادتون رفت همین بازل شمارو تو لیگ قهرمانان حذف کرد عجب حالا دست کم گرفتینش
تو فوتبال هیچ چیز قابل پیش بینی نیست مخصوصا تو لیگ قهرمانان اروپا شاید یه تیمی اسمش تو دهنا نباشه ولی در عمل چیزه دیگش
داداش داور یه دفعه به نفعتون گرفته نگو اختیار دارین 1دفعه
a204361fe7f0.gif

اره 1دفعش فصل پیش جلویه چلسی بود خداییش چلسی نابودتون کرد فصل پیش هرچی بازی بود بهش باختین الی اون یدونه که 14 نفره بردین 11+3داور
راجب داوری صحبت نکنیم بهتره بلاخره هر کی میدونه داستان چیه لازم به گفتن منو شما نیست
من حرفم اینه بردو باخت برای همه تیمهاست پس نباید اینجا جو سازی کرد سریع
تا چلسی 1دونه میبازه شروع میشه انگار دیگه هیچ تیمی نیست
پس بیایم یکم درست درمون بحث و کارشناسی کنیم

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
کاربر که خودشم میدونه کیو میگم اگه دیروز چلسی با این نتیجه باخته بود اینجا رو پر از کامنت علیه چلسی میکرد و هرکی هرچی میگه فقط ضده چلسی باشه میاد لایک میکنه و جالبه که تیمش میبازه خیلی ریلکس فقط 1یا دوبار اینجا میاد نظر میده
خوب پس ببینید به خودتون بر میخوره تیمتون 1دونه میبازه میاید میگید چه ولوله ای افتاده تو جون بضیا با یه باخت میان حرف میزنن
به قوله معروف یه سیخ تو چشم مارو میبینن اما تیره چراغ برق تو چشم خودشونو نمیبینن

حاجي منظورت منم؟ اگه منم که بيا رو راست بگو

محفل بي رياست

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
تیکی تاکای بارسا برگرفته شده از پاسهای سریع و کمی طولانی سبک بازی چلسی هست

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

در ديزي بازه .......

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
خوب دیگه یه سری دارن خودشونو با حرکتهای بچه گانه نشون میدن
عکس بزار کاریکاتور بزار شاد باشین دوره هم بلاخره هستند کسانی که که بحران تیم خودشونو با لایک کردن رویه اینجور پست ها میخوان فراموش کنن یا نشون بدن
تورس هرچی بود با گل اون چلسی اومد لیگ قهرمانان
تو فینال یکی از دوگل پیروزی رو اون زد
و اخیرا هم یدونه تمیز گل زد به بایرن
نه اینکه ریبری که کلا از نظر سلامت روان مشکل داره و هر توپی گیرش میاد تو چهار چوب میزنه
بازیکن مثلا خوب زیاده که کم گل زدن و یا تو پها رو بهترین نحو خراب میکنن منتها بگی طولانی میشه اینجا
از اونجا هم که چلسی زیاد اعصاب یه سری رو اینجا بهم ریخته فقط میاین به این تیم اشاره میکنین

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
ما دیگه خواستیم نگیم اما دیگه خودت برادر میای میگی دیگه

مطمئن باش من مثل تو نیستم که پشت تیممو خالی کنم برادر;)

سیتی برد مبارکش باشه مزد بازی خوبشونو گرفتن الان طرفدار سیتی شدی؟

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
تیکی تاکای بارسا برگرفته شده از پاسهای سریع و کمی طولانی سبک بازی چلسی هست

این جمله رو صد بار کوت کنی کمه!

الان که بیشتر وجدانم رو قاضی میکنم ، میبینم ایشون راست میگه ، جوگابونیتوی برزیل ، توتال فوتبال هلند ، تیکی تاکای بارسا و اسپانیا! ..... همه از مکتب چلسی گرفته شده!

تازه چلسی هم از نظر تاریخ و افتخارات میتونه یه تنه با مجموع افتخارات تیم های منچستر و لیورپول و آرسنال کل بندازه!!!!

مدیونید اگه فکر کنید دارم مسخره میکنم

پ.ن : آقا ما از دهکده ی جهانی دور افتادیم ، دانشگامون اینترنت نداره!!! :دی دیر دیر میرسیم

بالا