• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بحث تند رفتن نیست... فقط تو جزیره الان تیم های قوی ضعیف شدند. منچستر بدون فرگی کلا وضعش خراب شده... سیتی و چلسی هم یه بازی درمیون هستند و پلگرینی و مورینیو تا خودشون رو با شرایط تطبیق بدند طول میکشه، لیورپول تیمش مبتنی به سه، چهار تا بازیکن هست و هاتسپر هم شخصیت قهرمانی نداره... البته شاید مثل ژانویه های گذشته بازیکن های اصلی آرسنال همه با هم مصدوم شدند...

این بازی آرسنال خیلی عجیب خوب بازی کرد و اگه جلوی دورتمند هم اینجوری باشند می تونند حتی تو وستفالن هم برنده باشند.
اینجوری که امشب بازی کردن همینجوری بازی کنن رو قهرمانی ucl من زندگیمو شرط میبندم ولی بعیده همه بازیا اینجوری ظاهر بشن در یک کلمه فوق العاده بود امشب

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خوشبینی خوبه، اما آرسنال تونسته حریفان رو تا به امروز شوکه کنه. نمیخوام بگم تا امروز جدی نمیگرفتنش و بعد از این قضایا فرق میکنه، اما مطمئنا تیم های روبرو سرسخت تر در برابرش ظاهر میشن و سعی میکنن روی سبک بازی آرسنال بیش از هر زمان دیگه ای کار کنند. متاسفانه آرسنال مهره ای زیادی هم نداره. در صورت بروز مشکل برای ژیرو یا رمسی یا اوزیل به مشکل میخوره.

خیلی منطقی بخوایم به روند آرسنال نگاه کنیم این فصل در لیگ برتر، دوم هم بشه موفقیت بسیار بسیار بزرگی کسب کرده، قهرمانی که جای خود دارد. که امیدوارم بشه.در لیگ قهرمانان هم امیدوارم مثل همیشه بازی های زیبایی به نمایش بذاره. مثلث آرسنال، دورتموند و بارسا زیباترین فوتبال های اروپا رو به نمایش میذارن.(بیخیال بایرن :دی)

من هنوزم فکر میکنم تیم مورینیو در لیگ برتر روی غلتک میوفته و خودشو به صدر میرسونه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اینجوری که امشب بازی کردن همینجوری بازی کنن رو قهرمانی ucl من زندگیمو شرط میبندم ولی بعیده همه بازیا اینجوری ظاهر بشن در یک کلمه فوق العاده بود امشب

این کار رو نکن. ارسنال تیم خیلی خوبیه اما جسارت نباشه این تیم هنوز اون شخصیت قهرمانی در لیگ قهرمانان رو پیدا نکرده. غولهای اروپایی بردنشون به این سادگی نیست.

غول های اسپانیا ، یوونتوس ، بایرن و دورتموند ، حتی تیمهای پرتغالی . شرایط این تیمها به کل با لیگ برتر متفاوت هست. کلا بازی در لیگ قهرمانان کار خیلی سختیه.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
این کار رو نکن. ارسنال تیم خیلی خوبیه اما جسارت نباشه این تیم هنوز اون شخصیت قهرمانی در لیگ قهرمانان رو پیدا نکرده. غولهای اروپایی بردنشون به این سادگی نیست.

غول های اسپانیا ، یوونتوس ، بایرن و دورتموند ، حتی تیمهای پرتغالی . شرایط این تیمها به کل با لیگ برتر متفاوت هست. کلا بازی در لیگ قهرمانان کار خیلی سختیه.
شما بازی امشبو دیدی؟
گفتم اگه همه بازیا اینجوری باشن که یه فرض 99.9 درصد محاله

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
دلیل خوشبینیم به آرسنال این هست که انتقال اوزیل به آرسنال خیلی شبیه به انتقال رونالدینیو به بارسا داره میشه... همونجوری که بارسای داغون با رونالدینیو تو یه فصل تبدیل شد به یکی از بهترین تیم های دنیا، آرسنال هم دچار تغییر شکل کامل شده...
با اینکه به فوتبال جزیره کلاً علاقه ندارم ولی امسال به خاطر آرسنال بازی های لیگ انگلیس رو دنبال میکنم تا ببینم پیش بینیم درست از آب در میاد یا نه...

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دلیل خوشبینیم به آرسنال این هست که انتقال اوزیل به آرسنال خیلی شبیه به انتقال رونالدینیو به بارسا داره میشه... همونجوری که بارسای داغون با رونالدینیو تو یه فصل تبدیل شد به یکی از بهترین تیم های دنیا، آرسنال هم دچار تغییر شکل کامل شده... با اینکه به فوتبال جزیره کلاً علاقه ندارم ولی امسال به خاطر آرسنال بازی های لیگ انگلیس رو دنبال میکنم تا ببینم پیش بینیم درست از آب در میاد یا نه...
آرسنال به غیر از باخت به استون ویلا آخرین باختش بازی رفت با بایرن بود!!فکر کنم 14.15 بازی پیاپی نباخت!!اونوقت شما میگی داغون؟؟؟خرید اوزیل بیشتر از کیفیت بالاش ، برای خط و نشون کشیدن بود عزیز!

technano

Registered User
لایک‌ها
316
این مصدومیت ها نمیدونم چیه ولی فکر کنم بازیکنای آرسنال بیشتر از بازیکنای تیمای دیگه فشار میارن به خودشون ...

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

خب شخصیت باید تعریف بشه! ما در طول سال های اخیر تیم های بزرگ اروپا رو بردیم! بارسا رو بردیم که قهرمان اروپا شد و بایرن را در مونیخ 2-0 بردیم که قهرمان اروپا شد! تیمی که (اگر استباه نکنم) بیش از 16 سال پیاپی در لیگ قهرمانان حضور داشته و تا جایی که یادم هست همیشه از گروهمون صعود کردیم! از سال 2004 به این ور شاید بشه گفت تیمی به این قدرتمندی نداشتیم! حتی سال 2006 که به فینال لیگ قهرمانان رسیدیم نیمی از پتانسیل این تیم را داشت! به نظرم این تیم شخصیت داره و اگر کمی خوش شانس باشیم می تونیم در همه ی رقابت ها برای قهرمانی بجنگیم هر چند که کمبودهایی در دفاع و دروازه حس میشه! به نظرم با بایرن که امید اصلی قهرمانی شناخته میشه خیلی اختلاف نداریم! و معتقدم که این تیم در ادامه فصل بهتر و بهتر خواهد شد! به قول ونگر "اگر از گروهمون صعود کنیم مدعی قهرمانی خواهیم بود"
مطمئنا در ژانویه با بودجه 50 میلیون پوند به دنبال ستاره ی دیگری خواهیم بود و ونگر اینو تایید کرده!
با تمام این تفاسیر صحبت از قهرمانی در ابتدای فصل و تنها با 6 بازی در لیگ و 2 بازی در لیگ قهرمانان مسخره است!

ونگر: "مبنای(پتانسیل) خوبی در اختیار داریم، باور لازم را داریم و روحیه خوبی نیز در تیم است. اجازه دهید تنها بر روی بازی بعدی متمرکز شویم و از بازی در کنار هم لذت ببریم."

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249

غولهایی که اسم بردی صرفا روی کاغذ بزرگ هستن آرسنال هم در اصل جزو یکی از این غول هاست
آرسنال اگه روز خوبش باشه شخصیت هر کاری رو داره حتی کارهای غیر قابل انتظار! بایرن که اوج فوتبالش فصل پیش بود و آرسنال به اون وضع انداختش بعد همون بایرن رفت یووه و بارسلونا رو تحقیر کرد
اگه منچستر راه بجایی نبرد شخصا دوست دارم همین آرسنال قهرمان اروپا بشه بعد از سالها انتظار فکر کنم کم کم دیگه زمانش رسیده که این تیم جام کسب کنه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب شخصیت باید تعریف بشه! ما در طول سال های اخیر تیم های بزرگ اروپا رو بردیم! بارسا رو بردیم که قهرمان اروپا شد و بایرن را در مونیخ 2-0 بردیم که قهرمان اروپا شد! تیمی که (اگر استباه نکنم) بیش از 16 سال پیاپی در لیگ قهرمانان حضور داشته و تا جایی که یادم هست همیشه از گروهمون صعود کردیم! از سال 2004 به این ور شاید بشه گفت تیمی به این قدرتمندی نداشتیم! حتی سال 2006 که به فینال لیگ قهرمانان رسیدیم نیمی از پتانسیل این تیم را داشت! به نظرم این تیم شخصیت داره و اگر کمی خوش شانس باشیم می تونیم در همه ی رقابت ها برای قهرمانی بجنگیم هر چند که کمبودهایی در دفاع و دروازه حس میشه! به نظرم با بایرن که امید اصلی قهرمانی شناخته میشه خیلی اختلاف نداریم! و معتقدم که این تیم در ادامه فصل بهتر و بهتر خواهد شد! به قول ونگر "اگر از گروهمون صعود کنیم مدعی قهرمانی خواهیم بود"
مطمئنا در ژانویه با بودجه 50 میلیون پوند به دنبال ستاره ی دیگری خواهیم بود و ونگر اینو تایید کرده!
با تمام این تفاسیر صحبت از قهرمانی در ابتدای فصل و تنها با 6 بازی در لیگ و 2 بازی در لیگ قهرمانان مسخره است!

ونگر: "مبنای(پتانسیل) خوبی در اختیار داریم، باور لازم را داریم و روحیه خوبی نیز در تیم است. اجازه دهید تنها بر روی بازی بعدی متمرکز شویم و از بازی در کنار هم لذت ببریم."

بله خب صحبت شما درسته. ارسنال به همین شکل ادامه بده و حتی اگه به قهرمانی هم نرسه و فقط به مراحل بالا برسه ارام ارام شخصیت قهرمانی سی ال رو هم پیدا خواهد کرد. منتها همه میدونیم لیگ قهرمانان الکی بهترین لیگ باشگاهی جهان نیست. تیمهای قدری در لیگ حضور دارند. به شخصه مطمئنم ارسنال از گروهش صعود میکنه اما در مراحل حذفی کار سختی پیش رو خواهد داشت.

غولهایی که اسم بردی صرفا روی کاغذ بزرگ هستن آرسنال هم در اصل جزو یکی از این غول هاست
آرسنال اگه روز خوبش باشه شخصیت هر کاری رو داره حتی کارهای غیر قابل انتظار! بایرن که اوج فوتبالش فصل پیش بود و آرسنال به اون وضع انداختش بعد همون بایرن رفت یووه و بارسلونا رو تحقیر کرد
اگه منچستر راه بجایی نبرد شخصا دوست دارم همین آرسنال قهرمان اروپا بشه بعد از سالها انتظار فکر کنم کم کم دیگه زمانش رسیده که این تیم جام کسب کنه

من هم مثل شما در بین تیمهای لیگ برتر بریتانیا ، بعد از منسچتر یونایتد علاقه زیادی به ارسنال دارم. امیدوارم اگه قراره تیم انگلیسی قهرمان بشه یا منچستر یونایتد باشه یا ارسنال. شخصا خیلی دوست دارم ونگر یه سی ال رو بگیره و بعد بازنشسته بشه. واقعا شایستگیش رو داره.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
راستی دوستان این پچ جدید یخورده بازی رو سخت کرده برای پی اس
شانس ما چلسی چند تا بازیکناش اصلا قیافشون رو درست نکردن
رامیرس-ایوانویچ*دی بروین*اسکار*
خیره سرش لمپارد و تورس هم خوب درست نکردن
ولی بایرن رو سنگ تموم گذاشتن اینجا هم حق کشی کردن:p

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
راستی دوستان این پچ جدید یخورده بازی رو سخت کرده برای پی اس
شانس ما چلسی چند تا بازیکناش اصلا قیافشون رو درست نکردن
رامیرس-ایوانویچ*دی بروین*اسکار*
خیره سرش لمپارد و تورس هم خوب درست نکردن
ولی بایرن رو سنگ تموم گذاشتن اینجا هم حق کشی کردن:p
قیافه بازیکنا آرسنالو ببین بدتره

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

technano

Registered User
لایک‌ها
316
تیم های هم کشوری که به هم نمیخورن
من دوست دارم به میلان بخوریم برای مرحله بعد

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
وقتی 8 تا تیم بشن بازم به هم نمیخورن تیمای یک کشور؟
توی 8 تا احتمال بهم خوردن هست و اگه از 8 تیم 4 تاش برای یک کشور باشه قطعا دو تیم یک کشور رو بهم می زنن تا نیمه نهایی هر 4 تا تیم از یک کشور نباشه
این دقیقا اتفاقی بود که سال 2009 انجام گرفت از 8 تیم پایانی 4 تا انگلیسی بودن لیورپول و چلسی رو بهم زدن تا احتمال اینکه هر 4 تا تیم نیمه نهایی از یک کشور باشن به صفر برسه
در سال 2007 هم 3 تیم انگلیسی راه یافته جزو 8 تا بودن که هیچکدوم بهم نخوردن چون با 3 تیم احتمال نیمه نهایی تمام انگلیسی وجود نداشت
البته یوفا به راحتی توی داوری ها هم دست می بره سال 2008 فینال تمام انگلیسی منچستر-چلسی برگزار شد سال 2009 هم منچستر به فینال رفته بود چلسی رو با اون وضع داوری به وضوح از رسیدن به فینال باز داشتن
چون 2 فینال تکراری "چلسی-منچستر" پشت سرهم از یک کشور برای فیفا هم از نظر مالی و اسپانسر و هم بیننده ضرر هنگفتی می زد

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
بالا