اتلتیکو هم تا دقیقه 75 یه گل از اسپانیول خورده.
انصافا این هفته خیلی نتایج ایده عالی برای رئال رقم خورد تو لالیگا
نتایج که جای خود
انگار داوری بازم حال داده :دی
تحلیلگر داوری مارکا که گفته پنالتی دقیقه ی نود به اشــــتـــباه D) گرفته شد.
اتلتیکو هم تا دقیقه 75 یه گل از اسپانیول خورده.
انصافا این هفته خیلی نتایج ایده عالی برای رئال رقم خورد تو لالیگا
نتایج که جای خود
انگار داوری بازم حال داده :دی
تحلیلگر داوری مارکا که گفته پنالتی دقیقه ی نود به اشــــتـــباه D) گرفته شد.
من که بازی رو ندیدم ولی یه جوری میگید داوری حال داد که انگار گل پیروزی رو زده رئال.
یک بر صفر جلو بوده دیگه
شما بگو، اگه اسمش حال نیست پس چیه :دی تفقد؟ مهربانی؟ :happy:
منم الان هایلایت بازی رو دیدم، بنظر پنالتی نمیرسید. گرچه رئال بهتر بود، دروازه بان مالاگا خیلی خوب بود.
بعضی دوست ها از دشمن بدترن، منظورم این داورهاست که با دوستی خاله خرسشون باعث شدن رونالدو رو پنالدو صدا کنند دیگه :دی
منچستر یک شبه به اینجا نرسیده که یک شبه هم بخواد نزول کنه. مطمئنم که منچستر دیگه منچستر فرگوسن نمیشه، بلکه بهتر از اون میشهخداییش تغییر کرده، منچستر هفته ی دیگه بلغزه امکان داره یکدفعه 4 تا 5 پله سقوط کنه. صادق باشیم باید بگیم مویس یا خیلی زمان میخواد یا خیلی سرمایه. مطمئن باش منچستر دیگه هیچوقت منچستر فرگوسن نمیشه.
یه تیم برای سیلوا پیشنهاد میده, ناصر بهشون میگه: ما سیلوا رو نمیفروشیم ولی چنتا از بازیکنای شما رو برای خرید در نظر داریم.چه پولی حروم گرت بیل کرد
در مورد گرث بیل هم از نظر خودم بسیار بازیکن ارزشمندیه.
پولدار فقط چلسی
یه تیم برای سیلوا پیشنهاد میده, ناصر بهشون میگه: ما سیلوا رو نمیفروشیم ولی چنتا از بازیکنای شما رو برای خرید در نظر داریم.
همون تیم برای لوئیز پیشنهاد داد, مورینیو گفت: به لیستتون نگاه کنید و برید دنبال بازیکنی که بعد از لوئیز لیست کردید. شما هیچ شانسی برای خرید لوئیز ندارید.
الان همون تیم بدنبال دروازه بان قرض داده شده چلسی هست. خبرنگار از مورینیو در این مورد پرسید و مورینیو گفت: ما هیچ نگرانی از این بابت نداریم و اون تیمی که دروازه بان نداره باید نگران باشه.
هوادار اون تیم اول ناسزا نثار سران باشگاه خودش میکنه و بعدش میگه مالکین عرب و پرز و آبراموویچ گند زدن به نقل و انتقالات.
شما هوادار چلسی انگلستان هستی. چلسی در زمینه خرید بازیکن مشکلی داره؟ در حالیکه ویلیان داره در باشگاه تاتنهام تست پزشکی میده آبراموویچ تماس میگیره با کریمف و تمام. ویلیان میشه بازیکن چلسی. اتوئو خودش اعلام میکنه میخوام برای مورینیو بازی کنم. تو هوادار چنین باشگاهی هستی. مسئله خرید گرث بیل و... رو هواداری اون باشگاهی میگن که ناصر humiliate شون میکنه. در شان هوادار باشگاه ثروتمندی مثل چلسی نیست که این مسائل رو مطرح کنه.
هوادار چلسی انگلستان باید حرفش این باشه و کاری هم به بقیه تیمها نداشته باشه:
مورینیو تو مصاحبه ای گفته: من سال گذشته گرث بیل رو میخواستم ولی متاسفانه نشد که به رئال بیاد. بازیکن بسیار خوبیه و مسلما خریدش خیلی به رئال کمک میکنه.
این جمله رو هم مورینیو تو کنفرانس روز جمعه در مورد همون تیم گفته:
JOSE MOURINHO : We control the situation, not Barcelona
1-نتیجه فصل پیش بنیتز تو خونه استوا:نتیجه این فصل مورینیو تو خونه استوا:فصل پیش بنیتز با اون وضعیت اسف بار که همه جوره تحت فشار بود بازل رو رفت و برگشت برد... خدایی حیف بنیتز بود که اینجوری ولش کردند.
2- لطف کنید متن توهین مورینیو و هر چی که از دهنش در اومد و به بنیتز گفت رو اینجا قرار بدبد.توهین به مربی سابق چلسی، هرچی از دهنش در امد به بنیتز گفت.
3- اگر منظورتون آمار مورینیو هست در رئال لطفا بفرمایید بهترین آمار تاریخ لا لیگا رو کی رقم زده؟ و اینکه جام حذفی اسپانیا و سوپر کاپ اسپانیا رو جزو جامهای معتبر به حساب نمیارید نظر شماست و در این مورد بحثی ندارم.یه مربی تو سه سال با صرف n میلیون دلار فقط یه جام معتبر میبره...
4- ضمن تشکر از شما که مورینیو رو جزو بهترین مربیان جهان میدونید, طبق فرمایش خودتون قسمت قرمز رنگ که فرمودید واقعا خنده دار هست درسته؟
واقعا خنده داره باشگاه های پلاستیکی مثل سیتی و چلسی با باشگاه های واقعی مثل رئال و بارسا با هم مقایسه بشند.
ممنون میشم به هر 4 مورد پاسخ بدید.
کلاً تیمی که با مورینیو و پلگرینی (جز بهترین های دنیا) و با صرف N میلیون دلار تو چهار سال فقط یه دونه جام معتبر می بره، تیمی نیست که بشه با بارسا، بایرن و یونایتد مقایسه بشه... تو این چند ساله پرز بهترین تیم دنیا تو اوایل قرن 21 رو تبدیل کرده به تیمی در سطح سیتی و پی اس جی...
1-نتیجه فصل پیش بنیتز تو خونه استوا:نتیجه این فصل مورینیو تو خونه استوا:
لطفا توضیح بدید که طبق معیار سنجشتون! الان وضعیت 2 مربی رو به چه شکل ارزیابی میفرمایید.
.
1-نتیجه فصل پیش بنیتز تو خونه استوا:نتیجه این فصل مورینیو تو خونه استوا:
لطفا توضیح بدید که طبق معیار سنجشتون! الان وضعیت 2 مربی رو به چه شکل ارزیابی میفرمایید.
2- لطف کنید متن توهین مورینیو و هر چی که از دهنش در اومد و به بنیتز گفت رو اینجا قرار بدبد.
3- اگر منظورتون آمار مورینیو هست در رئال لطفا بفرمایید بهترین آمار تاریخ لا لیگا رو کی رقم زده؟ و اینکه جام حذفی اسپانیا و سوپر کاپ اسپانیا رو جزو جامهای معتبر به حساب نمیارید نظر شماست و در این مورد بحثی ندارم.
4- ضمن تشکر از شما که مورینیو رو جزو بهترین مربیان جهان میدونید, طبق فرمایش خودتون قسمت قرمز رنگ که فرمودید واقعا خنده دار هست درسته؟
ممنون میشم به هر 4 مورد پاسخ بدید.
و در پایان اگر در مورد هر کدوم از مطالب پست قبلی من ابهامی دارید بگید تا مدارکش رو خدمتتون ارائه کنم.
ضمنا بابت اینکه اون آمار 16 پیروزی گوآردیولا!!!! رو ویرایش کردید هم از شما تشکر میکنم.
یه تیم برای سیلوا پیشنهاد میده, ناصر بهشون میگه: ما سیلوا رو نمیفروشیم ولی چنتا از بازیکنای شما رو برای خرید در نظر داریم.
همون تیم برای لوئیز پیشنهاد داد, مورینیو گفت: به لیستتون نگاه کنید و برید دنبال بازیکنی که بعد از لوئیز لیست کردید. شما هیچ شانسی برای خرید لوئیز ندارید.
الان همون تیم بدنبال دروازه بان قرض داده شده چلسی هست. خبرنگار از مورینیو در این مورد پرسید و مورینیو گفت: ما هیچ نگرانی از این بابت نداریم و اون تیمی که دروازه بان نداره باید نگران باشه.
هوادار اون تیم اول ناسزا نثار سران باشگاه خودش میکنه و بعدش میگه مالکین عرب و پرز و آبراموویچ گند زدن به نقل و انتقالات.
شما هوادار چلسی انگلستان هستی. چلسی در زمینه خرید بازیکن مشکلی داره؟ در حالیکه ویلیان داره در باشگاه تاتنهام تست پزشکی میده آبراموویچ تماس میگیره با کریمف و تمام. ویلیان میشه بازیکن چلسی. اتوئو خودش اعلام میکنه میخوام برای مورینیو بازی کنم. تو هوادار چنین باشگاهی هستی. مسئله خرید گرث بیل و... رو هواداری اون باشگاهی میگن که ناصر humiliate شون میکنه. در شان هوادار باشگاه ثروتمندی مثل چلسی نیست که این مسائل رو مطرح کنه.
هوادار چلسی انگلستان باید حرفش این باشه و کاری هم به بقیه تیمها نداشته باشه:
مورینیو تو مصاحبه ای گفته: من سال گذشته گرث بیل رو میخواستم ولی متاسفانه نشد که به رئال بیاد. بازیکن بسیار خوبیه و مسلما خریدش خیلی به رئال کمک میکنه.
این جمله رو هم مورینیو تو کنفرانس روز جمعه در مورد همون تیم گفته:
JOSE MOURINHO : We control the situation, not Barcelona
شخصا برای بنیتز احترام قائلم. بعد از بازی با بازل فرمودید حیف شد بنیتز رفت. منم منظورم این بود که نمیشه با یه بازی بگید حیف شد.من مربی ها رو با افتخارات، هزینه و شرایط باشگاه مقایسه می کنم
با تشکر از شما دوست عزیز که اخبار مهم باشگاه چلسی انگلستان رو دنبال میکنید و با تشکر ویژه از کلیت حرفهای شما, حدود 4 ماه و نیم پیش این پست رو ارسال کرده بودم:2- http://khabaronline.ir/detail/296693/sport/2134
توهین از این واضح تر... لطفا به جای مستند سازی تو اینجا اخبار مهم باشگاه خودتون رو دنبال کنید. من ممکن غلط تایپی داشته باشم و مثلا 6 برد رو 16 بنویسم ولی کلیت حرفام درست هست.
شما کاربر فعال ورزش هستی و وقتی پست خبری ارسال می کنی خیلی ها به پستت استناد می کنن, کاربر seyyed mohammad و کاربر rms بر اساس پست تو اون الفاظ رو بکار بردن. این لینک 20 دقیقه مصاحبه مورینیو با Chelsea TV هست:
Chelsea TV Exclusive - Jose Mourinho Full First Interview since return to Chelsea (3-6-2013) - YouTube
Chelsea TV - Jose Mourinho Full First Interview since return to Chelsea (3-6-2013) PART 2 - YouTube
2تا 10 دقیقه.
دوست من هیچکدوم از مطالبی که در لینک ارسالی شما نوشته شده بود تو این مصاحبه نیست, اصلا نه راجع به هیچ مربی صحبت شده و نه کاسیاس!!!! بجز گوآردیولا که متنش رو میزارم. همه نوشته های توی اون لینک مزخرف بوده, و البته لینک rms هم به فنا رفته. دوست من اون فردی که اون مطالبو نوشته مست بوده.
یه دوست بارسایی یه تصویری گذاشته بود که نوشته شده بود بارسلونا بیش از 80 جام بدست آورده و بیشترین تعداد جام هست و داشت افتخار میکرد. حالا یه بارسایی دیگه که شما باشی میفرمایید که اینها معتبر نیست.3- جام حذفی و سوپر کاپ الان جز جام های معتبر شد!؟ والا اگه بارسا غیر از لیگ و جام باشگاه ها چیز دیگه ای ببره از نظر من فرقی نمی کنه... کلا شما بین فینال لیگ قهرمانان با بازی سرگرمی سوپرکاپ فرقی می بینی!؟ یا شما قبول داری تو این سه سال خوزه از بین 21 جام معتبر فقط سه تا رو برده و امارش با صرف اون پول ها فوق افتضاح هست؟
یعنی میفرمایید برای کل کل با رئالیها مطلبی رو عنوان کردید که نه تنها از نظر رئالیها بلکه از نظر خودتون هم واقعا خنده دار بوده؟!4- من برای کل کل با رئالی ها بزرگترین و مودبانه ترین توهین رو که میشه کرد رو گفتم... مقایسه کردن رئال با چلسی و پلاستیک دونستن رئال واقعا توهین بزرگی هستش.
16 هم تایپ نمی کردی 6 هم تایپ میکردی بازم آمارت اشتباه بود حتی اگر بازی با بایرن رو هم در نظر نگرفته باشی. گوآردیولا 8 برد داره. تقریبا با همین هافبکها تیم ملی اسپانیا 2 بار قهرمان اروپا و یکبار قهرمان جهان شده. 4 بازی اول اینتر مورینیو 2بار باخته ولی بارسا رو حذف کرد و اینتر قهرمان اروپا شد. اگه موتا و پپه تو لیگ قهرمانان اخراج نمیشدن (که نباید اخراج میشدن) آمار متفاوت بود. ولی با تمام اینا گوآردیولا این آمار رو رقم زده و نمیشه انکار کرد. براش احترام قائلم و باید دید در آینده چه میکنه.بارسا - اینتر 0-0
بارسا- اینتر 2-0
بارسا- اینتر 1-3
بارسا - اینتر 1-0
بارسا - مادرید 5-0
بارسا -مادرید 1-1
بارسا - مادرید مساوی تو وقت عادی
بارسا - مادرید 2-0
بارسا - مادرید 1-1
بارسا - مادرید 2-2 - سوپر کاپ
بارسا - مادرید 3-2 - سوپر کاپ برگشت
بارسا - مادرید 3-1
بارسا - مادرید 1-2
بایرن - چلسی - برد بایرن تو پنالتی
پپ 7 پیروزی - خوزه 3 پیروزی ... دفعه پیش بازی بایرن رو حساب نکردم و 6 رو اشتباهی 16 تایپ کردم که دیدم اشتباه هست و خودم ادیتش کردم...
وگرنه من به لیگ انگلیس کاری ندارم
به خاطر آرسنال بازی های لیگ انگلیس رو دنبال میکنم
:hmm:In Moyes We Trust
Arsenal, Chelsea, City, Liverpool, Spurs, etc. fans
شما نیاز نیست شعور سران باشگاه بارسلونا رو زیر سوال ببرید!ازم خواستید به پستتون پاسخ جدی بدم... اینم پاسخ (کلاً اسم تیم رو بنویسید تا من فکر نکنم دارید شوخی میکنید):
psg:
مربیش رو به رئال می بازه چون رئال کلاس داره و پی اس جی نداره... بهترین بازیکن پی اس جی از بارسا بیرون انداخته شده... فقط به همین فکر کنید تا فرق بین کلاس بارسا و پی اس جی رو بدونید.
هر وقت پی اس جی تونست ستاره یکی از تیم های بزرگ رو بخره بیاد درباره خریدن مسی صحبت کنه... پی اس جی نیمار، فابرگاس، پدرو، الکسیس، دنی آلوز و... رو می خواست با حقوقی سه برابری... الان با ستاره های سری a خوش هست.
تیاگو سیلوا:
بهترین دفاع وسط دنیا... فصل قبل 10 بار گفت من رویای بازی تو بارسا را دارم. الان هم گفته به خاطر حقوق به بارسا نرفتم... تیاگو حقوق در حد مسی می خواست که راسل به این نتیجه رسید که ارزش نداره. تو قرن 21 باشگاه ها نمی تونند بازیکن هاشون رو زندانی کنند. اگر اوزیل و بیل بخواند از تیم برند هیچکس نمیتونه جلوشون رو بگیره.
داوید لوییز:
بسیار سبک بازیش رو دوست دارم ولی خودش (توجه کنید) می خواست تو چلسی بمونه...
کورتوآ:
بارسا به دنبال دروازبان برای فصل بعد هست و الان دخیا، رینا، فراستر، تر اشتگن، دو سه دروازبان اسپانیایی و کورتوآ تو شرت لیستش هستند. خوده کورتوآ گفته میخوام برم بارسا... هیچک یک از افراد دیگه درباره این شایعات اظهار نظر نکردند جز ... کسی که از بارسا دلش خون هست.
چلسی:
تیم برای پپ بسته میشه، هرچی بازیکن فانتزی هست تو تیم جمع میشه، رومن فقط دنبال پپ هست... اما به خاطر عدم وجود کلاس و پلاستیکی بودن پپ به چلسی نمی آد...
مقایسه خرید های بارسا با خریدهای باشگا های پلاستیکی:
بارسا نیمار رو با 56 میلیون دلار میخره. نیمار: بهترین بازیکن برزیل با فاصله زیاد. تنها بازیکنی که از طرف همه داره با مسی و کریس مقایسه می شه. امید اصلی برزیل برای قهرمانی جهان. کسی که تنهایی اسپانیا و ایتالیا رو نابود کرد و ...
پی اس جی : با همون پول لوکاس مورا رو می خره.
چلسی: ویلیان و اسکار رو میخره و مهاجم فیکسش سالها پیش و در اوج از بارسا بیرون انداخته شده.
===
باشگاه های پلاستیکی:
آنژی ماخاچ قلعه: یه روزی یه میلیاردری اسباب بازی هاش خستش می کنند و میره یه اسباب بازی به اسم باشگاه فوتبال می خره... تا جا داره پول خرج می کنه... بعد یه مدت دلش اسباب بازی جدید می خواد و باشگاه فوتبال کلا نابود می شه.
کلاً امیدوارم رومن اسباب بازیش رو بیشتر دوست داشته باشه ولی یه سوال دارم ازتون... اگه رومن لیدز یا ناتینگهام رو می خرید الان شما طرفداره لیدز یا ناتینگهام بودید!!!!!؟؟؟؟
شما نیاز نیست شعور سران باشگاه بارسلونا رو زیر سوال ببرید!
مثه اینکه یادتون نیست رونالدینیو رو از کجا آوردین!
In Moyes We Trust
Arsenal, Chelsea, City, Liverpool, Spurs, etc. fans