• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اتلتیکو هم تا دقیقه 75 یه گل از اسپانیول خورده.
انصافا این هفته خیلی نتایج ایده عالی برای رئال رقم خورد تو لالیگا

نتایج که جای خود

انگار داوری بازم حال داده :دی

تحلیلگر داوری مارکا که گفته پنالتی دقیقه ی نود به اشــــتـــباه :)D) گرفته شد.

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
نتایج که جای خود

انگار داوری بازم حال داده :دی

تحلیلگر داوری مارکا که گفته پنالتی دقیقه ی نود به اشــــتـــباه :)D) گرفته شد.

من که بازی رو ندیدم ولی یه جوری میگید داوری حال داد که انگار گل پیروزی رو زده رئال.
یک بر صفر جلو بوده دیگه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

من که بازی رو ندیدم ولی یه جوری میگید داوری حال داد که انگار گل پیروزی رو زده رئال.
یک بر صفر جلو بوده دیگه

شما بگو، اگه اسمش حال نیست پس چیه :دی تفقد؟ مهربانی؟ :happy:
منم الان هایلایت بازی رو دیدم، بنظر پنالتی نمیرسید. گرچه رئال بهتر بود، دروازه بان مالاگا خیلی خوب بود.

بعضی دوست ها از دشمن بدترن، منظورم این داورهاست که با دوستی خاله خرسشون باعث شدن رونالدو رو پنالدو صدا کنند دیگه :دی

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
شما بگو، اگه اسمش حال نیست پس چیه :دی تفقد؟ مهربانی؟ :happy:
منم الان هایلایت بازی رو دیدم، بنظر پنالتی نمیرسید. گرچه رئال بهتر بود، دروازه بان مالاگا خیلی خوب بود.

بعضی دوست ها از دشمن بدترن، منظورم این داورهاست که با دوستی خاله خرسشون باعث شدن رونالدو رو پنالدو صدا کنند دیگه :دی

اصلا از وقتی دارم نامهربانی با کاسیاس رو میبینم حالم گرفته شده و فوتبالم به ندرت نیگا میکنم.:(
البته در مورد جمله دومتون از کوزه همان تراود که دراوست
مسی رو هم یه چیز دیگه صدا میکنن که ما یه بار به کار بردیم سر باندبازی این بخش کارت قرمز دادن بهمون

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
منچستر افت کرده باید قبول کرد
رئال هم که خوب بازی کرد ولی پنالتی رو خیلی حرفه ای گرفت گرت بیل ولی از حق نگزریم جلو بود دیگه
خداییش این همه بازیکن خوب داره رئال ولی چه پولی حروم گرت بیل کرد

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
QUOTE=-0000-;8395102]](گرچه تاریخ درست و درمونی هم ندارن)
[/QUOTE]
شما هر وقت فرق کل کل و توهین رو فهمیدی بیا جوابتو بگیر.

خداییش تغییر کرده، منچستر هفته ی دیگه بلغزه امکان داره یکدفعه 4 تا 5 پله سقوط کنه. صادق باشیم باید بگیم مویس یا خیلی زمان میخواد یا خیلی سرمایه. مطمئن باش منچستر دیگه هیچوقت منچستر فرگوسن نمیشه.
منچستر یک شبه به اینجا نرسیده که یک شبه هم بخواد نزول کنه. مطمئنم که منچستر دیگه منچستر فرگوسن نمیشه، بلکه بهتر از اون میشه ;)

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236
باو از سال بعد کل کل ما تو اروپا بیشتر با هواداران ساوتهمتون هستش.
بقیه تیمای متوسط انگلیسی خودشونو قاطی نکنن :D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه مویس به نظر میرسه یه مقدار داره لجبازی میکنه. اینکه به زاها بازی نمیده داره شک ها رو تقویت میکنه که بله زاها با دختر خانم ایشون یه رابطه ای داشته.

تیم نیاز به خلاقیت و جنگندگی داره. گیگز اسطوره هست اما در سنی نیست که بخواد جنگندگی داشته باشه.

به هر حال امیدوارم مویس یه مقدار در تفکرش در مورد بازیکنا بخصوص جوونترها تجدید نظر کنه. یه بار به یانوزای اعتماد کرد و جواب گرفت. دیروز هم پاس گل رو یانوزای داد و انصافا خیلی هم قشنگ داد.

به هر حال منچستر در دوران افت بدی هست و امیدوارم این دوران به سر برسه. من انتظار قهرمانی ندارم. چون به هر حال یه شک به تیم وارد شده و نیاز به زمان داره. شاید 2 3 فصل. اما انتظار بازیهای بهتر و جنگنده تری رو دارم. بازی هایی که تیم توش برای بهتر بردن و بیشتر گل زدن تلاش کنه.

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
چه پولی حروم گرت بیل کرد
یه تیم برای سیلوا پیشنهاد میده, ناصر بهشون میگه: ما سیلوا رو نمیفروشیم ولی چنتا از بازیکنای شما رو برای خرید در نظر داریم.
همون تیم برای لوئیز پیشنهاد داد, مورینیو گفت: به لیستتون نگاه کنید و برید دنبال بازیکنی که بعد از لوئیز لیست کردید. شما هیچ شانسی برای خرید لوئیز ندارید.
الان همون تیم بدنبال دروازه بان قرض داده شده چلسی هست. خبرنگار از مورینیو در این مورد پرسید و مورینیو گفت: ما هیچ نگرانی از این بابت نداریم و اون تیمی که دروازه بان نداره باید نگران باشه.
هوادار اون تیم اول ناسزا نثار سران باشگاه خودش میکنه و بعدش میگه مالکین عرب و پرز و آبراموویچ گند زدن به نقل و انتقالات.
شما هوادار چلسی انگلستان هستی. چلسی در زمینه خرید بازیکن مشکلی داره؟ در حالیکه ویلیان داره در باشگاه تاتنهام تست پزشکی میده آبراموویچ تماس میگیره با کریمف و تمام. ویلیان میشه بازیکن چلسی. اتوئو خودش اعلام میکنه میخوام برای مورینیو بازی کنم. تو هوادار چنین باشگاهی هستی. مسئله خرید گرث بیل و... رو هواداری اون باشگاهی میگن که ناصر humiliate شون میکنه. در شان هوادار باشگاه ثروتمندی مثل چلسی نیست که این مسائل رو مطرح کنه.
هوادار چلسی انگلستان باید حرفش این باشه و کاری هم به بقیه تیمها نداشته باشه:

پولدار فقط چلسی
در مورد گرث بیل هم از نظر خودم بسیار بازیکن ارزشمندیه.
مورینیو تو مصاحبه ای گفته: من سال گذشته گرث بیل رو میخواستم ولی متاسفانه نشد که به رئال بیاد. بازیکن بسیار خوبیه و مسلما خریدش خیلی به رئال کمک میکنه.
این جمله رو هم مورینیو تو کنفرانس روز جمعه در مورد همون تیم گفته:

JOSE MOURINHO : We control the situation, not Barcelona

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
40444947728757312037.jpg

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
یه تیم برای سیلوا پیشنهاد میده, ناصر بهشون میگه: ما سیلوا رو نمیفروشیم ولی چنتا از بازیکنای شما رو برای خرید در نظر داریم.
همون تیم برای لوئیز پیشنهاد داد, مورینیو گفت: به لیستتون نگاه کنید و برید دنبال بازیکنی که بعد از لوئیز لیست کردید. شما هیچ شانسی برای خرید لوئیز ندارید.
الان همون تیم بدنبال دروازه بان قرض داده شده چلسی هست. خبرنگار از مورینیو در این مورد پرسید و مورینیو گفت: ما هیچ نگرانی از این بابت نداریم و اون تیمی که دروازه بان نداره باید نگران باشه.
هوادار اون تیم اول ناسزا نثار سران باشگاه خودش میکنه و بعدش میگه مالکین عرب و پرز و آبراموویچ گند زدن به نقل و انتقالات.
شما هوادار چلسی انگلستان هستی. چلسی در زمینه خرید بازیکن مشکلی داره؟ در حالیکه ویلیان داره در باشگاه تاتنهام تست پزشکی میده آبراموویچ تماس میگیره با کریمف و تمام. ویلیان میشه بازیکن چلسی. اتوئو خودش اعلام میکنه میخوام برای مورینیو بازی کنم. تو هوادار چنین باشگاهی هستی. مسئله خرید گرث بیل و... رو هواداری اون باشگاهی میگن که ناصر humiliate شون میکنه. در شان هوادار باشگاه ثروتمندی مثل چلسی نیست که این مسائل رو مطرح کنه.

مورینیو تو مصاحبه ای گفته: من سال گذشته گرث بیل رو میخواستم ولی متاسفانه نشد که به رئال بیاد. بازیکن بسیار خوبیه و مسلما خریدش خیلی به رئال کمک میکنه.

یه مربی 5 تا از بارسا میخوره...
یه مربی تو سه سال با صرف n میلیون دلار فقط یه جام معتبر میبره...
یه مربی تو بارسا بهش میگن آقای مترجم...
یه مربی برای اینکه با رونالدوی واقعی بارسا عکس بندازه از شوق میمیره...
پرز یه مربی رو به خاطر موفقیت بارسا از مادرید بیرون میکنه...
منم بودم از دست بارسا دلم خون میشد.

===

ضمنا واقعا خنده داره باشگاه های پلاستیکی مثل سیتی و چلسی با باشگاه های واقعی مثل رئال و بارسا با هم مقایسه بشند.

Last edited:

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
فصل پیش بنیتز با اون وضعیت اسف بار که همه جوره تحت فشار بود بازل رو رفت و برگشت برد... خدایی حیف بنیتز بود که اینجوری ولش کردند.
1-نتیجه فصل پیش بنیتز تو خونه استوا:

F1.jpg
نتیجه این فصل مورینیو تو خونه استوا:

F2.jpg

لطفا توضیح بدید که طبق معیار سنجشتون! الان وضعیت 2 مربی رو به چه شکل ارزیابی میفرمایید.

توهین به مربی سابق چلسی، هرچی از دهنش در امد به بنیتز گفت.
2- لطف کنید متن توهین مورینیو و هر چی که از دهنش در اومد و به بنیتز گفت رو اینجا قرار بدبد.

یه مربی تو سه سال با صرف n میلیون دلار فقط یه جام معتبر میبره...
3- اگر منظورتون آمار مورینیو هست در رئال لطفا بفرمایید بهترین آمار تاریخ لا لیگا رو کی رقم زده؟ و اینکه جام حذفی اسپانیا و سوپر کاپ اسپانیا رو جزو جامهای معتبر به حساب نمیارید نظر شماست و در این مورد بحثی ندارم.

واقعا خنده داره باشگاه های پلاستیکی مثل سیتی
و چلسی با باشگاه های واقعی مثل رئال و بارسا با هم مقایسه بشند.
4- ضمن تشکر از شما که مورینیو رو جزو بهترین مربیان جهان میدونید, طبق فرمایش خودتون قسمت قرمز رنگ که فرمودید واقعا خنده دار هست درسته؟

کلاً تیمی که با مورینیو و پلگرینی (جز بهترین های دنیا) و با صرف N میلیون دلار تو چهار سال فقط یه دونه جام معتبر می بره، تیمی نیست که بشه با بارسا، بایرن و یونایتد مقایسه بشه... تو این چند ساله پرز بهترین تیم دنیا تو اوایل قرن 21 رو تبدیل کرده به تیمی در سطح سیتی و پی اس جی...
ممنون میشم به هر 4 مورد پاسخ بدید.
و در پایان اگر در مورد هر کدوم از مطالب پست قبلی من ابهامی دارید بگید تا مدارکش رو خدمتتون ارائه کنم.
ضمنا بابت اینکه اون آمار 16 پیروزی گوآردیولا!!!! رو ویرایش کردید هم از شما تشکر میکنم.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
داداش khooraj پی تی در خور مستندات شما نیست، باید به دیوان عدالت لاهه ارائشون بدی :D

کلا واسه اینکه مثال نقض وجودش الزامیه:دی

1-نتیجه فصل پیش بنیتز تو خونه استوا:نتیجه این فصل مورینیو تو خونه استوا:

لطفا توضیح بدید که طبق معیار سنجشتون! الان وضعیت 2 مربی رو به چه شکل ارزیابی میفرمایید.

.

بی زحمت شما هم معیار سنجشتون رو ارائه کنید تا ما یه چیزی یاد بگیریم :)

در دوران هدایت رافا در زمین اورتون (گودیسون پارک)

در همین فصل به میزبانی اورتون بازهم در گودیسون پارک

ضمنا این مطلب رو فراموش نکنید که بین مربیانی که 3 سال در رئال مربی گری کردند مورینیو بدترین آمار تاریخ باشگاه رئال رو داشته.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
1-نتیجه فصل پیش بنیتز تو خونه استوا:نتیجه این فصل مورینیو تو خونه استوا:

2- لطف کنید متن توهین مورینیو و هر چی که از دهنش در اومد و به بنیتز گفت رو اینجا قرار بدبد.

3- اگر منظورتون آمار مورینیو هست در رئال لطفا بفرمایید بهترین آمار تاریخ لا لیگا رو کی رقم زده؟ و اینکه جام حذفی اسپانیا و سوپر کاپ اسپانیا رو جزو جامهای معتبر به حساب نمیارید نظر شماست و در این مورد بحثی ندارم.

4- ضمن تشکر از شما که مورینیو رو جزو بهترین مربیان جهان میدونید, طبق فرمایش خودتون قسمت قرمز رنگ که فرمودید واقعا خنده دار هست درسته؟

ممنون میشم به هر 4 مورد پاسخ بدید.
و در پایان اگر در مورد هر کدوم از مطالب پست قبلی من ابهامی دارید بگید تا مدارکش رو خدمتتون ارائه کنم.
ضمنا بابت اینکه اون آمار 16 پیروزی گوآردیولا!!!! رو ویرایش کردید هم از شما تشکر میکنم.

1- بنیتز با اون وضعیت امد تو چلسی آخرش قهرمان یورو شد... کل باشگاه از مالک تا تماشاچی ها ضدش بودند و نسبت به رئال مورینیو بسیار پرافتخار تر بود فصل پیش... من مربی ها رو با افتخارات، هزینه و شرایط باشگاه مقایسه می کنم. از هر نظر بنیتز فصل پیش از خوزه جلوتر بود. بنیتز یه تیم پاره پاره رو فصل پیش گرفت و همه رو متحد کرد. خوزه یه تیم متحد رو گرفت و آخرش همه رو پاره پاره کرد. ولی کماکان خوزه رو بعد از پپ بهترین مربی این نسل میدونم.

2- من چندین مورد درباره رفتار مورینیو نوشتم و شما مثل اینکه فقط با این مورد مشکل دارید و باقی موارد رو قبول میکنید.
http://khabaronline.ir/detail/296693/sport/2134
توهین از این واضح تر (راست و دروغش با من نیست ولی تا نباشد چیزکی ...)... اگه اینم قانع تون نکرد باقی مواردی که گفتم کاملا مستند هست.
3- جام حذفی و سوپر کاپ الان جز جام های معتبر شد!؟ والا اگه بارسا غیر از لیگ و جام باشگاه ها چیز دیگه ای ببره از نظر من فرقی نمی کنه... کلا شما بین فینال لیگ قهرمانان با بازی سرگرمی سوپرکاپ فرقی می بینی!؟ یا شما قبول داری تو این سه سال خوزه از بین 21 جام معتبر فقط سه تا رو برده و امارش با صرف اون پول ها فوق افتضاح هست؟

4- من برای کل کل با رئالی ها بزرگترین و مودبانه ترین توهین رو که میشه کرد رو گفتم... مقایسه کردن رئال با چلسی و پلاستیک دونستن رئال واقعا توهین بزرگی هستش.

شما عزیزی و خودت شروع کردی وگرنه من به لیگ انگلیس کاری ندارم در مورد امار پپ هم اشتباه تایپی بود یه چنتا نتیجه ای که تو ذهنم هست:

بارسا - اینتر 0-0
بارسا- اینتر 2-0
بارسا- اینتر 1-3
بارسا - اینتر 1-0
بارسا - مادرید 5-0
بارسا -مادرید 1-1
بارسا - مادرید مساوی تو وقت عادی
بارسا - مادرید 2-0
بارسا - مادرید 1-1
بارسا - مادرید 2-2 - سوپر کاپ
بارسا - مادرید 3-2 - سوپر کاپ برگشت
بارسا - مادرید 3-1
بارسا - مادرید 1-2
بایرن - چلسی - برد بایرن تو پنالتی

پپ 7 پیروزی - خوزه 3 پیروزی ... دفعه پیش بازی بایرن رو حساب نکردم و 6 رو اشتباهی 16 تایپ کردم که دیدم اشتباه هست و خودم ادیتش کردم...

Last edited:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

ازم خواستید به پستتون پاسخ جدی بدم... اینم پاسخ (کلاً اسم تیم رو بنویسید تا من فکر نکنم دارید شوخی میکنید):

psg:
مربیش رو به رئال می بازه چون رئال کلاس داره و پی اس جی نداره... بهترین بازیکن پی اس جی از بارسا بیرون انداخته شده... فقط به همین فکر کنید تا فرق بین کلاس بارسا و پی اس جی رو بدونید.
هر وقت پی اس جی تونست ستاره یکی از تیم های بزرگ رو بخره بیاد درباره خریدن مسی صحبت کنه... پی اس جی نیمار، فابرگاس، پدرو، الکسیس، دنی آلوز و... رو می خواست با حقوقی سه برابری... الان با ستاره های سری a خوش هست.

تیاگو سیلوا:
بهترین دفاع وسط دنیا... فصل قبل 10 بار گفت من رویای بازی تو بارسا را دارم. الان هم گفته به خاطر حقوق به بارسا نرفتم... تیاگو حقوق در حد مسی می خواست که راسل به این نتیجه رسید که ارزش نداره. تو قرن 21 باشگاه ها نمی تونند بازیکن هاشون رو زندانی کنند. اگر اوزیل و بیل بخواند از تیم برند هیچکس نمیتونه جلوشون رو بگیره.

داوید لوییز:
بسیار سبک بازیش رو دوست دارم ولی خودش (توجه کنید) می خواست تو چلسی بمونه...

کورتوآ:
بارسا به دنبال دروازبان برای فصل بعد هست و الان دخیا، رینا، فراستر، تر اشتگن، دو سه دروازبان اسپانیایی و کورتوآ تو شرت لیستش هستند. خوده کورتوآ گفته میخوام برم بارسا... هیچک یک از افراد دیگه درباره این شایعات اظهار نظر نکردند جز ... کسی که از بارسا دلش خون هست.

چلسی:
تیم برای پپ بسته میشه، هرچی بازیکن فانتزی هست تو تیم جمع میشه، رومن فقط دنبال پپ هست... اما به خاطر عدم وجود کلاس و پلاستیکی بودن پپ به چلسی نمی آد...

مقایسه خرید های بارسا با خریدهای باشگا های پلاستیکی:
بارسا نیمار رو با 56 میلیون دلار میخره. نیمار: بهترین بازیکن برزیل با فاصله زیاد. تنها بازیکنی که از طرف همه داره با مسی و کریس مقایسه می شه. امید اصلی برزیل برای قهرمانی جهان. کسی که تنهایی اسپانیا و ایتالیا رو نابود کرد و ...

پی اس جی : با همون پول لوکاس مورا رو می خره.

چلسی: ویلیان و اسکار رو میخره و مهاجم فیکسش سالها پیش و در اوج از بارسا بیرون انداخته شده.

===
باشگاه های پلاستیکی:

آنژی ماخاچ قلعه: یه روزی یه میلیاردری اسباب بازی هاش خستش می کنند و میره یه اسباب بازی به اسم باشگاه فوتبال می خره... تا جا داره پول خرج می کنه... بعد یه مدت دلش اسباب بازی جدید می خواد و باشگاه فوتبال کلا نابود می شه.

کلاً امیدوارم رومن اسباب بازیش رو بیشتر دوست داشته باشه ولی یه سوال دارم ازتون... اگه رومن لیدز یا ناتینگهام رو می خرید الان شما طرفداره لیدز یا ناتینگهام بودید!!!!!؟؟؟؟

• Like
Reactions: rms

SPECIAL ONE

Registered User
لایک‌ها
2,340
من مربی ها رو با افتخارات، هزینه و شرایط باشگاه مقایسه می کنم
شخصا برای بنیتز احترام قائلم. بعد از بازی با بازل فرمودید حیف شد بنیتز رفت. منم منظورم این بود که نمیشه با یه بازی بگید حیف شد.
2- http://khabaronline.ir/detail/296693/sport/2134
توهین از این واضح تر... لطفا به جای مستند سازی تو اینجا اخبار مهم باشگاه خودتون رو دنبال کنید. من ممکن غلط تایپی داشته باشم و مثلا 6 برد رو 16 بنویسم ولی کلیت حرفام درست هست.
با تشکر از شما دوست عزیز که اخبار مهم باشگاه چلسی انگلستان رو دنبال میکنید و با تشکر ویژه از کلیت حرفهای شما, حدود 4 ماه و نیم پیش این پست رو ارسال کرده بودم:
شما کاربر فعال ورزش هستی و وقتی پست خبری ارسال می کنی خیلی ها به پستت استناد می کنن, کاربر seyyed mohammad و کاربر rms بر اساس پست تو اون الفاظ رو بکار بردن. این لینک 20 دقیقه مصاحبه مورینیو با Chelsea TV هست:

Chelsea TV Exclusive - Jose Mourinho Full First Interview since return to Chelsea (3-6-2013) - YouTube
Chelsea TV - Jose Mourinho Full First Interview since return to Chelsea (3-6-2013) PART 2 - YouTube

2تا 10 دقیقه.
دوست من هیچکدوم از مطالبی که در لینک ارسالی شما نوشته شده بود تو این مصاحبه نیست, اصلا نه راجع به هیچ مربی صحبت شده و نه کاسیاس!!!! بجز گوآردیولا که متنش رو میزارم. همه نوشته های توی اون لینک مزخرف بوده, و البته لینک rms هم به فنا رفته. دوست من اون فردی که اون مطالبو نوشته مست بوده.

3- جام حذفی و سوپر کاپ الان جز جام های معتبر شد!؟ والا اگه بارسا غیر از لیگ و جام باشگاه ها چیز دیگه ای ببره از نظر من فرقی نمی کنه... کلا شما بین فینال لیگ قهرمانان با بازی سرگرمی سوپرکاپ فرقی می بینی!؟ یا شما قبول داری تو این سه سال خوزه از بین 21 جام معتبر فقط سه تا رو برده و امارش با صرف اون پول ها فوق افتضاح هست؟
یه دوست بارسایی یه تصویری گذاشته بود که نوشته شده بود بارسلونا بیش از 80 جام بدست آورده و بیشترین تعداد جام هست و داشت افتخار میکرد. حالا یه بارسایی دیگه که شما باشی میفرمایید که اینها معتبر نیست.
بجز جامهای پیش فصل تمامی جامها معتبر هستن ولی از لحاظ ارزش مسلما لیگ قهرمانان بمراتب با ارزش تر از لیگ کاپ انگلستان هست.
4- من برای کل کل با رئالی ها بزرگترین و مودبانه ترین توهین رو که میشه کرد رو گفتم... مقایسه کردن رئال با چلسی و پلاستیک دونستن رئال واقعا توهین بزرگی هستش.
یعنی میفرمایید برای کل کل با رئالیها مطلبی رو عنوان کردید که نه تنها از نظر رئالیها بلکه از نظر خودتون هم واقعا خنده دار بوده؟!

بارسا - اینتر 0-0
بارسا- اینتر 2-0
بارسا- اینتر 1-3
بارسا - اینتر 1-0
بارسا - مادرید 5-0
بارسا -مادرید 1-1
بارسا - مادرید مساوی تو وقت عادی
بارسا - مادرید 2-0
بارسا - مادرید 1-1
بارسا - مادرید 2-2 - سوپر کاپ
بارسا - مادرید 3-2 - سوپر کاپ برگشت
بارسا - مادرید 3-1
بارسا - مادرید 1-2
بایرن - چلسی - برد بایرن تو پنالتی

پپ 7 پیروزی - خوزه 3 پیروزی ... دفعه پیش بازی بایرن رو حساب نکردم و 6 رو اشتباهی 16 تایپ کردم که دیدم اشتباه هست و خودم ادیتش کردم...
16 هم تایپ نمی کردی 6 هم تایپ میکردی بازم آمارت اشتباه بود حتی اگر بازی با بایرن رو هم در نظر نگرفته باشی. گوآردیولا 8 برد داره. تقریبا با همین هافبکها تیم ملی اسپانیا 2 بار قهرمان اروپا و یکبار قهرمان جهان شده. 4 بازی اول اینتر مورینیو 2بار باخته ولی بارسا رو حذف کرد و اینتر قهرمان اروپا شد. اگه موتا و پپه تو لیگ قهرمانان اخراج نمیشدن (که نباید اخراج میشدن) آمار متفاوت بود. ولی با تمام اینا گوآردیولا این آمار رو رقم زده و نمیشه انکار کرد. براش احترام قائلم و باید دید در آینده چه میکنه.
وگرنه من به لیگ انگلیس کاری ندارم
به خاطر آرسنال بازی های لیگ انگلیس رو دنبال میکنم
In Moyes We Trust

Arsenal, Chelsea, City, Liverpool, Spurs, etc. fans
:hmm:

Last edited:

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
ازم خواستید به پستتون پاسخ جدی بدم... اینم پاسخ (کلاً اسم تیم رو بنویسید تا من فکر نکنم دارید شوخی میکنید):

psg:
مربیش رو به رئال می بازه چون رئال کلاس داره و پی اس جی نداره... بهترین بازیکن پی اس جی از بارسا بیرون انداخته شده... فقط به همین فکر کنید تا فرق بین کلاس بارسا و پی اس جی رو بدونید.
هر وقت پی اس جی تونست ستاره یکی از تیم های بزرگ رو بخره بیاد درباره خریدن مسی صحبت کنه... پی اس جی نیمار، فابرگاس، پدرو، الکسیس، دنی آلوز و... رو می خواست با حقوقی سه برابری... الان با ستاره های سری a خوش هست.

تیاگو سیلوا:
بهترین دفاع وسط دنیا... فصل قبل 10 بار گفت من رویای بازی تو بارسا را دارم. الان هم گفته به خاطر حقوق به بارسا نرفتم... تیاگو حقوق در حد مسی می خواست که راسل به این نتیجه رسید که ارزش نداره. تو قرن 21 باشگاه ها نمی تونند بازیکن هاشون رو زندانی کنند. اگر اوزیل و بیل بخواند از تیم برند هیچکس نمیتونه جلوشون رو بگیره.

داوید لوییز:
بسیار سبک بازیش رو دوست دارم ولی خودش (توجه کنید) می خواست تو چلسی بمونه...

کورتوآ:
بارسا به دنبال دروازبان برای فصل بعد هست و الان دخیا، رینا، فراستر، تر اشتگن، دو سه دروازبان اسپانیایی و کورتوآ تو شرت لیستش هستند. خوده کورتوآ گفته میخوام برم بارسا... هیچک یک از افراد دیگه درباره این شایعات اظهار نظر نکردند جز ... کسی که از بارسا دلش خون هست.

چلسی:
تیم برای پپ بسته میشه، هرچی بازیکن فانتزی هست تو تیم جمع میشه، رومن فقط دنبال پپ هست... اما به خاطر عدم وجود کلاس و پلاستیکی بودن پپ به چلسی نمی آد...

مقایسه خرید های بارسا با خریدهای باشگا های پلاستیکی:
بارسا نیمار رو با 56 میلیون دلار میخره. نیمار: بهترین بازیکن برزیل با فاصله زیاد. تنها بازیکنی که از طرف همه داره با مسی و کریس مقایسه می شه. امید اصلی برزیل برای قهرمانی جهان. کسی که تنهایی اسپانیا و ایتالیا رو نابود کرد و ...

پی اس جی : با همون پول لوکاس مورا رو می خره.

چلسی: ویلیان و اسکار رو میخره و مهاجم فیکسش سالها پیش و در اوج از بارسا بیرون انداخته شده.

===
باشگاه های پلاستیکی:

آنژی ماخاچ قلعه: یه روزی یه میلیاردری اسباب بازی هاش خستش می کنند و میره یه اسباب بازی به اسم باشگاه فوتبال می خره... تا جا داره پول خرج می کنه... بعد یه مدت دلش اسباب بازی جدید می خواد و باشگاه فوتبال کلا نابود می شه.

کلاً امیدوارم رومن اسباب بازیش رو بیشتر دوست داشته باشه ولی یه سوال دارم ازتون... اگه رومن لیدز یا ناتینگهام رو می خرید الان شما طرفداره لیدز یا ناتینگهام بودید!!!!!؟؟؟؟
شما نیاز نیست شعور سران باشگاه بارسلونا رو زیر سوال ببرید!
مثه اینکه یادتون نیست رونالدینیو رو از کجا آوردین!

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شما نیاز نیست شعور سران باشگاه بارسلونا رو زیر سوال ببرید!
مثه اینکه یادتون نیست رونالدینیو رو از کجا آوردین!

چرا شاکی میشی داداش :D بنده خدا که چیزی نگفت

رونالدینیو رو از پی اس جی گرفتیم، همونطور که روماریو و رونالدو رو از آیندهوون، ریوالدو رو از دپورتیوو لاکرونیا و نیمار رو از سانتوس و .....

اتوئو و زلاتان با نظر مستقیم پپ و از نظر من به اشتباه از بارسا خارج شدند. یجورایی با آمار خیلی خوبی که داشتن در لیست فروش قرار گرفتند.

پی اس جی تا قبل از اومدن این دوستان همسایه خیلی دوست داشتنی تر از امروز بود، البته نباید فراموش کرد که این تیم حدود 40 سال قدمت داره.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
@ khooraj:

خدا رو شکر مثل اینکه جوابی که به پست اولتون دادم، قانع تون کرده. می خواستم بدونید که هنوز کلاس از پول مهمتر هستش که مثل اینکه قبول کردید.

===

همه دنیا می دونند خوزه چه جور آدمی هست... حالا یکی از اخبار توهین های خوزه هم اشتباه باشه چیزی به احترام خوزه اضافه نمی کنه... نمونش:

Top 10 insults of Jose Mourinho - He's a cold killer, enemy of football and many more - Goal.com

اینا هم اشتباه هست!!! و امثال قیصر، فرگوسن و ... مست بودند... شما کلیت قضیه رو از پست من در نظر بگیر.

===

لطفا پست های n روز گذشته من رو هم کامل بازگو کنید. (واقعا نمی تونم یه جمله مودبانه پیدا کنم تا جواب اینکار رو بدم)

در مورد لیگ انگلیس گفتم که به خاطر اوزیل و ارسنال متحول شده امسال بازی های لیگ انگلیس رو دنبال میکنم تا ببینم انقلابی که فکر میکنم تو ارسنال بوجود میاد یا نه وگرنه هیچوقت فن ارسنال نبودم.

---

In Moyes We Trust

Arsenal, Chelsea, City, Liverpool, Spurs, etc. fans

یه پست برای کل کل با یکی از رقبای اروپایی بارسا... واقعا فکر میکنید من همزمان فن آرسنال، چلسی، سیتی، لیورپول و اسپور هستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ... جای تاسف هست که برای بحث کردن پای یه سری پست که فقط جنبه ی شوخی داره رو هم می کشید وسط... من رسما کم اوردم.

===
شما به پست ادیتی منم گیر میدی، ولی سوال های من رو جواب نمیدی؟ از روی کنجکاوی فقط می خوام بدونم:

1- اگه رومن یه باشگاه دیگه رو می خرید شما الان طرفدارش بودی!!!!؟؟؟؟؟

2- اگه رومن ول کنه بره (مثل شرایط آنژی و مالاگا) و دوباره چلسی بشه مثل دهه 90 شما چیکار میکنی!!!؟؟؟؟

3- شما طرفدار چلسی هستی یا فن شخص خوزه؟ (والا این حس بهم دست داده که شما فن خوزه هستی تا چلسی و تا الان تو بحث های فوتبال طرفدار فرد ندیده بودم... مثلا اگه خوزه بیاد بارسا شما طرفدار بارسا می شید؟).

====

@ A1C1E:

متوجه منظورتون نشدم... مسی می خواست پست مهاجم مرکزی بازی کنه به همین دلیل زلاتان و اتوئو که تو زمان خودشون بعد از مسی بهترین مهاجم دنیا بودند از بارسا کنار گذاشته شدند... اینم کلاس تیم رو نشون می ده که حتی با کلاس ترین بازیکن های دنیا هم جایگاه مستحکمی تو اون تیم ندارند و بی جهت نیست که خیلی ها بارسای اون سه سال رو بهترین تیم تاریخ می دونند.

رونالدینیو هم ستاره یه تیم ضعیف تر بود که به تیم بهتر امد مثل خیلی از بازیکن ها... این وسط کینگ دینهو چه ربطی به زلات داره؟

Last edited:
  • Like
Reactions: rms
بالا