قبول کردیم!! خخخخخخخخخخخآرسنال در اکثر بردهاش کم و بیش شانس رو داشته!! حتی در لیگ قهرمانان که با اون وضع صعود کردید!
قبول کنید این آرسنال بهتر از منچستر بازی نمی کنه و این اختلاف امتیاز منصفانه نیست
اسلان خان ، 2 صحنه داوری بیار به سود آرسنال تو اون بازی!!میخوام بگم لیورپول...
اما هر چی فکر میکنم میبینم داوری تو اون بازی تأثیرش بیشتر بود از شانس![]()
البته این رو هم اضافه کن رونالدو هنوز به دنیا نیومده بود و روبن مو داشت :دی
ایا میدانستد از اخرین باری که ارسنال جام برده :
1_ 23 بازیکن از ارسنال رفتن و 56 جام بردن
2_ لئوناردو دیکاپریو در 11 فیلم مختلف نقش اول بوده
3_رافائل نادال 12 گرند اسلم برده
4_دو تا عنکبوت به فضا پرتاب شده
5_سوانسی دو تا جام برده
6_پپ گواردیولا به عنوان بازیکن از دنیای فوتبال خداحافظی کرده و به عنوان سرمربی بارسا 14 جام برده و باز یک سال بدون تیم بوده و باز مربی شده
7_پول اسکولز 3 بار لیگ رو برد ...باز نشسته شد .... برگشت و باز لیگ رو برد
8_ارسن ونگر (پیروفیسور) بیش از 50 میلیون یورو دستمزد گرفته
9_ارسنال خودش 49 تا بازیکن خریده
10 _29 باشگاه مختلف انگلیسی تونستن جام ببرن
عــایـــا میدانید بود فقط
:blink::blink::lol::lol::happy:امسال آرسنال قهرمانه![]()
ناپولی توی بهترین دسته است سری آ بعد یوونتوس و آس رم سومه.عرضم به خدمتتون بنده فوتبالی نیستم ولی عاشق تیم های پالرمو و ناپلی هستم الان این 2 تا تیم دسته چندن آیا ؟
عرضم به خدمتتون بنده فوتبالی نیستم ولی عاشق تیم های پالرمو و ناپلی هستم الان این 2 تا تیم دسته چندن آیا ؟
آرسنال 8سال بی جام بوده!!البته این رو هم اضافه کن رونالدو هنوز به دنیا نیومده بود و روبن مو داشت :دی
دمت گرم بعدازظهری حالمون گرفته بود
ایا میدانستد از اخرین باری که ارسنال جام برده :
1_ 23 بازیکن از ارسنال رفتن و 56 جام بردن
2_ لئوناردو دیکاپریو در 11 فیلم مختلف نقش اول بوده
3_رافائل نادال 12 گرند اسلم برده
4_دو تا عنکبوت به فضا پرتاب شده
5_سوانسی دو تا جام برده
6_پپ گواردیولا به عنوان بازیکن از دنیای فوتبال خداحافظی کرده و به عنوان سرمربی بارسا 14 جام برده و باز یک سال بدون تیم بوده و باز مربی شده
7_پول اسکولز 3 بار لیگ رو برد ...باز نشسته شد .... برگشت و باز لیگ رو برد
8_ارسن ونگر (پیروفیسور) بیش از 50 میلیون یورو دستمزد گرفته
9_ارسنال خودش 49 تا بازیکن خریده
10 _29 باشگاه مختلف انگلیسی تونستن جام ببرن
عــایـــا میدانید بود فقط
داداش اینکه توی کلوب هواداران لیورپول میری علیه منچستر حرف می زنی یه جورایی خاله زنکیه100% به عمد افسايد گرفت
ليگ انگليس سرشار از اين اشتباهات به عمده منچستر کم بود حالا سيتي هم بهشون اضافه شد
اگه عين ايتاليا يک کنکاش اساسي بکنن چه رسوايي هايي که از تيماى شهر منچستر در بياد
ليورپول تيم قابل احتراميه اميدوارم امشب چلسى رو ببرين
من این فصل بیشتر بازیهای منچستر رو دیدم!داداش اینکه توی کلوب هواداران لیورپول میری علیه منچستر حرف می زنی یه جورایی خاله زنکیه
جای این بحث ها اینجاست نه کلوب هواداری اونم تیم ثالث! برای همین آوردمش اینجا تا جوابتو بدم!
بزار ناداوری ها علیه منچستر خشک بشه بعد از این حرفها بزن
در بازی با هال کرنری اعلام کردن که واضح اشتباه بود همون توپ هم رفت توی گل
در بازی با وستهام هم یک پنالتی به نفع منچستر نگرفتن هم یک گل سالم رو آفساید اعلام کردن
یا در بازی با نیوکاسل مدافع حریف توپ رو با دست از روی خط دروازه شون برگردوند
حالا بگیم اینا اشتباه داوری بودن ولی اگه این موارد به جای اینکه به ضرر منچستر اتفاق بیافته به نفعش اتفاق می افتاد از دید شما می شد حمایت داوری از منچستر!
طبق یک اصول ناگفته ای که شما ازش پیروی می کنید اشتباه داوری زمانی اتفاق می افته که به ضرر منچستر باشه نه به نفعش
فرق ما با شماها اینه که وقتی ناداوری علیه مون اتفاق می افته از روش رد میشیم ولی شماها سوزن تون بعضی مواقع بدجور گیر می کنه دلیلش هم اینه تیمهای ناکام همیشه دنبال بهانه و توجیح هستند
با چندتا مثال جزئی نمیتونی کل این همه سال رو که داورا 99% به نفعتون سوت زدن ماست مالی کنی...داداش اینکه توی کلوب هواداران لیورپول میری علیه منچستر حرف می زنی یه جورایی خاله زنکیه
جای این بحث ها اینجاست نه کلوب هواداری اونم تیم ثالث! برای همین آوردمش اینجا تا جوابتو بدم!
در بازی با وستهام هم یک پنالتی به نفع منچستر نگرفتن هم یک گل سالم رو آفساید اعلام کردن
حالا بگیم اینا اشتباه داوری بودن ولی اگه این موارد به جای اینکه به ضرر منچستر اتفاق بیافته به نفعش اتفاق می افتاد از دید شما می شد حمایت داوری از منچستر!
طبق یک اصول ناگفته ای که شما ازش پیروی می کنید اشتباه داوری زمانی اتفاق می افته که به ضرر منچستر باشه نه به نفعش
فرق ما با شماها اینه که وقتی ناداوری علیه مون اتفاق می افته از روش رد میشیم ولی شماها سوزن تون بعضی مواقع بدجور گیر می کنه دلیلش هم اینه تیمهای ناکام همیشه دنبال بهانه و توجیح هستند
مارتینز مربی اورتون.در مورد خوشخیالی شما صحبت نکنیم بهتره!
ولی عجالتاً اون 5امی کیه؟
داداش اینکه توی کلوب هواداران لیورپول میری علیه منچستر حرف می زنی یه جورایی خاله زنکیه
آرسنال 8سال بی جام بوده!!
پنالدو؟؟؟؟؟:blink:
و اینکه این نکته شماری رو از اول فصل برای خودتون هم باید شروع می کردی!!!
فکر کنم حالا حالا ها باید با خاطرات فرگوسن زندگی کنین!:lol:
چه ربطی داره من کجا پست بدم من کل کل نکردم که بخوام اینجا پست بدم
اونجا پست دادم چون لیورپول هم مثل آرسناله و هر ساله شاهد ناداوری علیهشون هستم و داوری به نفع برای منچستر و این حقیقتیه که قطعا فقط منچستریها قبولش ندارن
اما در مورد رد شدن از داوری خواهشا نگید این حرفو
نمونه بارزش همین سال گذشته بود که جلوی ریال نانی رو اخراج کردن و شماها فروم رو ترکوندین انقدر گفتین البته حقم دارین وقتی مافیای انگلیس قهرمانتون میکنه انتظار دارین تو اروپا هم به همین صورت باشه
موفق باشین