• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
کی اسم از مسی و بارسلونا آورد؟:confused:
حق ریبری بود
این جایزه فردی و نه سودی برای رئال داره نه بارسا و نه بایرن و معلوم نیست فصل بعد اصلا این بازیکنا تو تیمهای فعلیشون باشن پس تعصب کورکورانه را ببرید به کیo_O
خودتم بردی زیر سوال که...پس دیگه چرا بحث میکنی؟! بحثی نداریم که! شما فک کن حق ریبری بود..تمام.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه سری گلها هست که استایلش مخصوص خود بازیکناست. مثلا همین حرکت مسی که خاص مسی و مارادونا هست. دیشب 6 7 نفر رو جا گذاشت تو یه لحظه

رونالدو هم ضربه ایستگاهی هاش واقعا خاص هست و درصد گل شدنشون واقعا بالاست

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
یه سری گلها هست که استایلش مخصوص خود بازیکناست. مثلا همین حرکت مسی که خاص مسی و مارادونا هست. دیشب 6 7 نفر رو جا گذاشت تو یه لحظه

اگه دنبال درصد گل بالای ضربه آزادی فقط به ضرب ایستگاهیهای سوارز نگاه کن!!!
رونالدو نصف بیشترشو به در و دیوار و فضا میزنه!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سوارز هم وقتی تعداد ضرباتش بره بالا درصد خطاش افزایش پیدا میکنه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
خودتم بردی زیر سوال که...پس دیگه چرا بحث میکنی؟! بحثی نداریم که! شما فک کن حق ریبری بود..تمام.

شما هم همچنان فک کن تمدید مهلت رای گیری و کمپین مظلوم نشون دادن رونالدو اتفاقی بوده

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
1014047_10153752229310437_957332038_n.jpg

safe_image_hdtv_720.png

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172

اگه خطر مصدومیت نبود و مسی مثل 3، 4 سال پیش بازی میکرد تو هر بازی بالای 3 تا از این حرکات عجیب میدیدیم. تو تاریخ فوتبال تعداد گل های انفرادی مسی فکر نکنم با کسی (حتی مارادونا) قابل قیاس باشه.

====
جونینیو اولین کسی بود که این جور ضربات رو با تقلید از بازی های بیس بال و کریکت وارد فوتبال کرد (بعد هم افرادی مثل دروگبا، رونالدو، آسانسائو و... هم ازش تقلید کردند)... البته ضربات عادیش هم از امثال بکهام، زیکو، مارادونا و میهایلویچ خیلی خیلی بهتر بود... ولی با اون ضربات از فواصل بعید هم گل میزد... با بیش از 80 گل از روی ضربات آزاد با فاصله بسیار زیاد بهترین بازیکن تاریخ از این نظر هست.

نکته دیگه هم اینکه وقتی رونالدو جلوی تیم های بزرگ قرار میگیره ضربات آزادش فیل افتر فیل میشه... مثلا تا حالا به بارسا با ضربه آزاد گل نزده در حالی که مثلا ضربات ازاد مسی باعث شد کاسیاس به نیمکت منتقل بشه...

آمار فصل پیش:
رونالدو: 49 ضربه آزاد - 4 گل
مسی: 34 ضربه آزاد - 3 گل - 5 تیرک (از این نظر تو لیگ های اصلی اروپایی بدشانس ترین بود)
پیرلو: 37 ضربه - 5 گل

Last edited:

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
نکته دیگه هم اینکه وقتی رونالدو جلوی تیم های بزرگ قرار میگیره ضربات آزادش فیل افتر فیل میشه... مثلا تا حالا به بارسا با ضربه آزاد گل نزده در حالی که مثلا ضربات ازاد مسی باعث شد کاسیاس به نیمکت منتقل بشه...

آمار فصل پیش:
رونالدو: 49 ضربه آزاد - 4 گل
مسی: 34 ضربه آزاد - 3 گل - 5 تیرک
(از این نظر تو لیگ های اصلی اروپایی بدشانس ترین بود)
پیرلو: 37 ضربه - 5 گل
نیمکت نشینی کاسیاس دلیلش اینه؟!
عمو به قربونت بره این آمارو از کجا میاری؟! پارسال تو همین الکلاسیکو رونالدو که تعویضی اومده بود، نیومده زد به تیرکتون..تازه اینو من همینجوری خودم الان یادمه..تعداد گلهاشم نمیدونم..فقط مثال نقض آوردم بگم نبند اینقد..خواهشا آمار نزار..چون همش فیکه..اگرم میزاری با یه منبع معتبر بزار.راجبه بازیکن خودت هرچقد دوس داری ببند از بازیکن ما آمار غلط نزار.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
نیمکت نشینی کاسیاس دلیلش اینه؟!
عمو به قربونت بره این آمارو از کجا میاری؟! پارسال تو همین الکلاسیکو رونالدو که تعویضی اومده بود، نیومده زد به تیرکتون..تازه اینو من همینجوری خودم الان یادمه..تعداد گلهاشم نمیدونم..فقط مثال نقض آوردم بگم نبند اینقد..خواهشا آمار نزار..چون همش فیکه..اگرم میزاری با یه منبع معتبر بزار.راجبه بازیکن خودت هرچقد دوس داری ببند از بازیکن ما آمار غلط نزار.

چرا میزنی:confused:... خوب بگو منبع بزار...

ضمنا شما خوب یادت هست که بعد از اون ضربات آزاد مسی، خوزه خیلی واضح از عملکرد کاسیاس انتقاد رسانه ای کرد.

اگه زحمت نیست یه آمار از ضربات آزاد رونالدو تو بازی های بزرگ برای ما بزار.

fnews

Registered User
لایک‌ها
799
فردا من یونایتد سوراخه ایشالله به مید قهرمانی چلسی.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
چرا میزنی:confused:... خوب بگو منبع بزار...

ضمنا شما خوب یادت هست که بعد از اون ضربات آزاد مسی، خوزه خیلی واضح از عملکرد کاسیاس انتقاد رسانه ای کرد.

اگه زحمت نیست یه آمار از ضربات آزاد رونالدو تو بازی های بزرگ برای ما بزار.
والا من یادم نیس بخاطر ضربه آزاد نیمکت نشین شده باشه..ظاهرا شوما تو رختکن رئالم تشریف داشتی...اونم تونستی یه منبع بزار.
ضمنا من مثه شما ادعا نکردم...شما داری آمار میزاری..تنها چیزی که الان من پیدا کردم اینه:
http://www.realmadrid.com/cs/Satell..._free-kick_goals_over_the_last_five_Liga_.htm

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
جالبه وقتی سوارز شد بهترین بازیکن از نظر خودتون :D نمیگین به تیما درجه چند گل زد
حالا بحث رونالدو شد به چ تیمایی گل زده
حاجی خیلی میخامت ;)

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
جالبه وقتی سوارز شد بهترین بازیکن از نظر خودتون :D نمیگین به تیما درجه چند گل زد
حاجی خیلی میخامت ;)

برادر فقط درباره ضربه آزاد هست قضیه... وگرنه گل زدن (حتی دروازه خالی) عمل بسیار سختی هست که جلوی تیم های بزرگ سخت ترم میشه...

والا من یادم نیس بخاطر ضربه آزاد نیمکت نشین شده باشه..ظاهرا شوما تو رختکن رئالم تشریف داشتی...اونم تونستی یه منبع بزار.
ضمنا من مثه شما ادعا نکردم...شما داری آمار میزاری..تنها چیزی که الان من پیدا کردم اینه:
http://www.realmadrid.com/cs/Satell..._free-kick_goals_over_the_last_five_Liga_.htm

تو این 5 سال فقط یدونه به میلان زده گویا... همونجور که گفتم تو بازی های بزرگ معمولا ضربات آزادش به جایی نمیرسه... زدن ضربه آزاد تو بازی های بزرگ علاوه بر تکنیک بالا نیاز به خونسردی کامل داره.
اینو دیگه یادتون هست که یه مدت اینقدر ضربه آزاد خراب کرد که ملت تو برنابئو اوزیل رو برای زدن ضربات آزاد صدا میکردند... کلا ضربه آزاد زن خوبی هست ولی به هیچ وجه تو این زمینه بین الیت ها قرار نمیگیره.

اگه مصاحبه خوزه رو بعد از مساوی بازی رفت لالیگا پارسال پیدا کردم می زارم.

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
برادر فقط درباره ضربه آزاد هست قضیه... وگرنه گل زدن عمل بسیار سختی هست که جلوی تیم های بزرگ سخت ترم میشه... زدن ضربه آزاد تو بازی های بزرگ علاوه بر تکنیک بالا نیاز به خونسردی کامل داره.

تو این 5 سال فقط یدونه به میلان زده گویا... همونجور که گفتم تو بازی های بزرگ معمولا ضربات آزادش به جایی نمیرسه... اینو دیگه یادتون هست که یه مدت اینقدر ضربه آزاد خراب کرد که ملت تو برنابئو اوزیل رو برای زدن ضربات آزاد صدا میکردند... کلا ضربه آزاد زن خوبی هست ولی به هیچ وجه تو این زمینه بین الیت ها قرار نمیگیره.

اگه تو اون مصاحبه گفته باشه من کاسیاسو بخاطر عملکرد ضعیفش روی ضربه آزاد مسی نیمکت نشینش میکنم قبوله..
شما هم یه آمار از ضربه آزادهای مسی بزار کنجکاو شدم بدونم به چه تیمهایی گل زده.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
اگه دنبال درصد گل بالای ضربه آزادی فقط به ضرب ایستگاهیهای سوارز نگاه کن!!!
رونالدو نصف بیشترشو به در و دیوار و فضا میزنه!!!
برادر فقط درباره ضربه آزاد هست قضیه... وگرنه گل زدن (حتی دروازه خالی) عمل بسیار سختی هست که جلوی تیم های بزرگ سخت ترم میشه...

تو این 5 سال فقط یدونه به میلان زده گویا... همونجور که گفتم تو بازی های بزرگ معمولا ضربات آزادش به جایی نمیرسه... زدن ضربه آزاد تو بازی های بزرگ علاوه بر تکنیک بالا نیاز به خونسردی کامل داره.
اینو دیگه یادتون هست که یه مدت اینقدر ضربه آزاد خراب کرد که ملت تو برنابئو اوزیل رو برای زدن ضربات آزاد صدا میکردند... کلا ضربه آزاد زن خوبی هست ولی به هیچ وجه تو این زمینه بین الیت ها قرار نمیگیره.

آخه اون یکی دوست بارساییمون داشت از سوارز واسه بهترین ضربه آزادزن تمجید میکرد!

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
اگه تو اون مصاحبه گفته باشه من کاسیاسو بخاطر عملکرد ضعیفش روی ضربه آزاد مسی نیمکت نشینش میکنم قبوله..
شما هم یه آمار از ضربه آزادهای مسی بزار کنجکاو شدم بدونم به چه تیمهایی گل زده.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

تا اونجا که یادم میاد خوزه گفت کاسیاس رو ضربه آزاد مسی کم کاری کرد و باید خیلی بهتر عکس العمل نشون میداد و ضربه آزاد بازی سوپرکاپ رو هم یادآوری کرد و گفت تو اون ضربه هم کاسیاس اشتباه کرده بود... اولین بار بود که خوزه اختلافش با کاسیاس رو رسانه ای میکرد... قطعا تنها دلیل نبوده (چون این دو تا خیلی اختلافشون پیچیده تر از این حرفا بود) ولی بهونه ی خوبی بود که خوزه بهترین دروازبان 10 سال گذشته جهان رو نیمکت نشین کنه...

===
مسی فقط پارسال دو تا ضربه آزاد به رئال گل زد... کلا نمیگم مسی هم تو این زمینه فوق العادست... اگه بخوام نمره بدم جونینو نمرش 20 خواهد بود، رونالدو 13 و مسی هم 11 ... با اینکه رونالدو از مسی تو این ضربات بهتره مشکل ندارم ولی اینکه بگند رونالدو جز بهترین هاست با واقعیت کاملا متضاد هست.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
حاجی خیلی میخامت ;)
دوست عزیز با اینکه طرفدار لالیگا هستم ولی باید قبول کرد تیمهای لالیگا رو به جز 7 8 تاشون اصلا نمیشه با تیمهای انگلیس مقایسه کرد!!!
در حد لیگ 2 انگلیس هستن بقیه!
بعدشم ولله من کلی ضربه ازاد از رونالدو دیدم ولی اکثرشو خیلی بد میزنه،ولی این فصل هرچی از سوارز دیدم یا گل بوده یا در چارچوب و یا با اختلاف خیلی کم رفته بیرون!!!اینجوری بگم خدایی وقتی واسه لیورول از فضای خوبی ضربه آزاد به دست میاد من 99% میگم گله و گل هم میشه!!!
آمار اون دوستمون هم نشون دادا رونالدو در چه حدیه ایستگاهیهاش!!!(رونالدو: 49 ضربه آزاد - 4 گل)در حالی که سوارز فقط امسال از 7 8 تا ضربه ازاد 3 4 تا گل زده!!!
در حال حاضر شک نکن بهترین هم نباشه بین 3 تای اوله تو دنیا!!!;)

بالا