یووه تیم کوچیکی نبود، اما چطور شد یههو از 30 امتیاز منفی کلیشو بخشیدن و یه دفعه یووه اومد صدر جدول سری B!!! یووه با 30 امتیاز منفی امکان نداشت برگرده سری A پس خیلی هوای یووه رو داشتن. دوم اینکه هیشکی قضیه دوپینگ یووه در دهه نود رو فراموش نکرده...موضوع اصلی شکایت سهام دار بارسا از راسل بوده سر مبلغ انتقال نیمار.
بازیکن های تاپ آمریکای جنوبی مثل نیمار معمولا چندین مالک دارند، نیمار هم سه تا مالک داشت. مثلا در قضیه انتقال توز هم همه درباره پول شویی صحبت میکردند.
مبلغ پیشنهاد رئال برای نیمار 150 میلیون یورو بود که این مالکین باهاش موافقت نکردند... حالا چجوری تونسته بارسا نیمار رو با اون مبلغ بخره برای همه از جمله اون سهام دار جای سوال بود.
والا یووه تیم کوچیکی نبود... مشکل بارسا اختلاس درون تیمی مدیرانش هست... چه ربطی به باقی تیم ها داره؟ الان چون پول بارسا خورده شده باید از صحنه روزگار محو بشه؟
======================
از رفتن راسل زیاد ناراحت نیستم و اگه آخر فصل بود الان همه طرفدارهای بارسا خوشحال بودند... فقط حیف که اتفاقات وسط فصل باعث میشه مثل پارسال تمرکز تیم از بین بره.
نابود کردی با این پستت بعضی ها رودوستان گل بارسایی چلسی و بایرن و لیورپول.. دوستانی که ucl رو گرفتن با هم کل کل کنن این تیمای که حتی نمیدونن قهرمانی چمپیونزلیگ چیه رو اصلا باهاشون کل نرید خوب چه کاریه یه جام ولایت بزارن براشون ...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
یه بازیکن نمایانگر یه باشگاه نیس...اتفاقا ازش دفاع نمیکنم اگه جرمشم ثابت شه خوشحال میشم بندارنش زندان راحت شیم از دستش یه مهاجم دیگه بگیریم مثه کریم اینقد موقعیت خراب نکنه :دی...ولی جدای از شوخی اینا اسم یه باشگاه که ادعا داره حتی خیلی بیشتر از باشگاه های دیگه مسایل اخلاقی رو رعایت میکنه رو بردن زیر سوال...این دو تا موضوع باهم یکی نیس.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
یووه تیم کوچیکی نبود، اما چطور شد یههو از 30 امتیاز منفی کلیشو بخشیدن و یه دفعه یووه اومد صدر جدول سری B!!! یووه با 30 امتیاز منفی امکان نداشت برگرده سری A پس خیلی هوای یووه رو داشتن. دوم اینکه هیشکی قضیه دوپینگ یووه در دهه نود رو فراموش نکرده...
در مورد قضیه راسل باید بگم که وقتی ریاست یک باشگاه اینطوری می کنه، شک نکن جاهای دیگه هم فساد داره. این در مورد فقط بارسا نیست. خیلی از تیم های اروپایی از این کارها می کنن... وقتی خود فیفا فساد داره. انتخاب بازیکن سال فساد داره، میزبانی جام جهانی فساد داره، باور اینکه فوتبال اروپا پاکه، داوری ها پاکن، شرط بندی وجود نداره و ... یه توهمه...
فک کنم روسل و بارسا شما رو وکیل خودشون تو دادگاه کنن از اتهام فساد مالی تبرءه شن :دیموضوع اصلی شکایت سهام دار بارسا از راسل بوده سر مبلغ انتقال نیمار.
بازیکن های تاپ آمریکای جنوبی مثل نیمار معمولا چندین مالک دارند، نیمار هم سه تا مالک داشت. مثلا در قضیه انتقال توز هم همه درباره پول شویی صحبت میکردند.
مبلغ پیشنهاد رئال برای نیمار 150 میلیون یورو بود که این مالکین باهاش موافقت نکردند... حالا چجوری تونسته بارسا نیمار رو با اون مبلغ بخره برای همه از جمله اون سهام دار جای سوال بود.
والا یووه تیم کوچیکی نبود... مشکل بارسا اختلاس درون تیمی مدیرانش هست... چه ربطی به باقی تیم ها داره؟ الان چون پول بارسا خورده شده باید از صحنه روزگار محو بشه؟
======================
از رفتن راسل زیاد ناراحت نیستم و اگه آخر فصل بود الان همه طرفدارهای بارسا خوشحال بودند... فقط حیف که اتفاقات وسط فصل باعث میشه مثل پارسال تمرکز تیم از بین بره.
فک کنم روسل و بارسا شما رو وکیل خودشون تو دادگاه کنن از اتهام فساد مالی تبرءه شن :دی
بیشتر از خودشون به مسایلشون واقفین
اگه یه مدیر و سیاست باشگاه و فساد مالیش با دختر بازی یه بازیکن با یه دختر زیر سن قانونی که کاملا شخصیه فرقی نداشت مجازات دوتاشون رفتن به دسته 2 و محرومیت از شرکت در لیگ قهرمانان بود..واسه کریم و فرانک ریبری مجازات کاملا شخصیه. و رءال و بایرن رو خطر رفتن به دسته پایینتر تهدید نمیکنه..این دو تا ربطی به هم ندارن...الان من بازم میگم شما داری مغلطه میکنی و شما میگی این مغلطه چیه همش میگین؟!
اصلا تو خوبیرفتن به دسته دو... شاید اون زمان یه جام تونستید ببرید. کلا پرونده بارسا با یووه خیلی با هم فرق دارند... مثلا اگه رئیس یه بانک اختلاس کنه، بانک رو تعطیل نمیکنند (به دسته دو نمیفرستند)، رئیس بانک رو میگیرند.
وجه بارسا: فوتبال بدون خشونت و زیبا، کارهای خیریه، اسپانسر یونیسف بودن، برخوردهای خوب سرمربی و .... که متاسفانه راسل به وجه بارسا لطمه زیادی زده.
وجه مادرید: جاسوسی کاپیتان، سیرک های خوزه، خریده شدن فرزند توسط بزرگترین ستاره، حرکت مهاجم اصلی روی دختر 16 ساله و از همه مهم تر ژنرال فرانکو.
سیلوان عزیز چزا نمی خوای قبول کنی؟رفتن به دسته دو... شاید اون زمان یه جام تونستید ببرید. کلا پرونده بارسا با یووه خیلی با هم فرق دارند... مثلا اگه رئیس یه بانک اختلاس کنه، بانک رو تعطیل نمیکنند (به دسته دو نمیفرستند)، رئیس بانک رو میگیرند.
وجه بارسا: فوتبال بدون خشونت و زیبا، کارهای خیریه، اسپانسر یونیسف بودن، برخوردهای خوب سرمربی و .... که متاسفانه راسل به وجه بارسا لطمه زیادی زده.
وجه مادرید: جاسوسی کاپیتان، سیرک های خوزه، خریده شدن فرزند توسط بزرگترین ستاره، حرکت مهاجم اصلی روی دختر 16 ساله و از همه مهم تر ژنرال فرانکو.
اصلا تو خوبی
شوما کلا تو جاده خاکی سیر میکنی عمو..جالبه تیم شما متهم شده بازم راجبه تیم ما اظهار نظر میکنی....رو که نیس لامصب...حالا معلوم میشه قضیه چی بوده...ضمنا تا یادم نرفته یه فرق دیگه هم دارن این 2 تا..اونم اینکه تو کلوپ هواداری ما مثل هوادارای بارسا همه پاپیون نکردن :دی پس قضیه شما خیلی جدی تره.
از شما این انتظار نمیرفت همه مسائل رو بهم ربط بدی، قضیه ی بارسا و اورشلیم و بازی صلحی که برگزار کردند داستانش مشخصه و بحثش خیلی تکراری هستش.سیلوان عزیز چزا نمی خوای قبول کنی؟
مگه یووه رئیسش تبانی نکرد که فرستادنش سری ب!؟
حالا بحث بارسا مالیه و اگه این پول ها سر از جاهای عجیب در نیاره اتفاقی نمی افته!
شما هنوز هم می گی بارسا پاکه؟
اول فصل من بودم رفتم پابوس نتانیاهو؟؟
سیلوان عزیز چزا نمی خوای قبول کنی؟
مگه یووه رئیسش تبانی نکرد که فرستادنش سری ب!؟
حالا بحث بارسا مالیه و اگه این پول ها سر از جاهای عجیب در نیاره اتفاقی نمی افته!
شما هنوز هم می گی بارسا پاکه؟
اول فصل من بودم رفتم پابوس نتانیاهو؟؟
نه عزیزم فقط شوما نبودی و منظورم پست شوما نبود..مراسم پاپیون کردن تو کلوپتون دسته جمعی برگزار شده ظاهراشوما جیگلی
استفاده از تاپیک هواداری تیم رقیب هم رو به خصلت های نیکوی مادریدی ها اضافه می کنیمپست های من اونجا قبل از کنفرانس خبری بود، خوشبختانه با این بحث هایی که من تو کنفرانس خبری دیدم، پای راسل گیر هست نه بارسا.
کلا وقتی یه فن آرسنال میاد از بارسا انتقاد میکنه قابل درک هست... ولی وقتی دیگ به دیگ میگه روت سیا، مسئله خنده دار میشه![]()
من نمگیم کاری که یووه کرد با بارسا یکی بود، دوستمون گفتن اگه رئیس اشتباه کنه بانک رو تعطیل نمی کنن منم گفتم چرا می کنن!!از شما این انتظار نمیرفت همه مسائل رو بهم ربط بدی، قضیه ی بارسا و اورشلیم و بازی صلحی که برگزار کردند داستانش مشخصه و بحثش خیلی تکراری هستش.
رئیس یووه؟ اونها نتایج بازی ها رو عوض میکردند، با کمیته داوران ارتباط داشتن و تبانی میکردند ......
(البته یوفا در این مورد خیلی پسیو عمل میکنه، چندسال پیش بود که بایرن از فکر کنم زنیت سن پطرزبورگ 6-0 در جام یوفا باخت و همه از تبانی صحبت کردند و قرار شد دادگاهی برگزار بشه آخرش هم ماست مالی شد.)
بارسا مشکلی نداره، یه سری مدیر اختلاس کردند، اونم احتمالاً، هنوز در حد اتهام هستش، نه جرم
تراز مالی بارسا اونقدر مثبته که اگه نیمار رو 200 میلیون یورو هم میخریدند بهیچ وجه فیر پلی مالی پیچانیده نمیشد![]()
آخه شما جوری از بارسا صحبت می کنین انگار هرکی توی باشگاه هست معصومه و باشگاه هم باشگاه کاملاً پاکیه!مدیران یووه داور خریدند ... حق اینتر رو خوردند، مچ فیکسینگ انجام میدادند، رشوه میدادند و ............ مدیران بارسا از بارسا دزدی کردند.
من نمیگم بارسا پاک هست، چون مدیرم جز باشگاه هست و همونجور که گفتم به وجه بارسا لطمه وارد شده.
نتانیاهو و مسائل سیاسی چه ربطی به بارسا داره؟ من مثلا خودم حالم از نتانیاهو به هم میخوره، ولی بارسا چرا باید اینجوری باشه؟
دقیقا روسل حساب خودش رو از بارسا سوا کرده تا روی باشگاه فشاری وارد نشه و قضایای دادگاه کاملا به شخص خود روسل اختصاص پیدا کنه.من نمگیم کاری که یووه کرد با بارسا یکی بود، دوستمون گفتن اگه رئیس اشتباه کنه بانک رو تعطیل نمی کنن منم گفتم چرا می کنن!!
این جرم در حد همین "احتمالاً" خواهد ماند چون وجهه بارسا نباید خراب بشه عزیز!!
همون دیگه بایرن هم 6 تا خورد، ولی کسی پیش رو نگرفت، چرا؟
همین اتفاق برای بارسا خواهد افتاد، با این تفاوت که راسل سیبل خواهد شد!!!
دقیقاً همین وجهه خراب شده، من خودم به عنوان یه طرفدار که نه طرفدار رئالم نه بارسا به این علت از بارسا بدم میاد که هییییی میخوان بگن ما خییلی خوبیم، ما فرستادگان عیسی مسیح روی زمینیم، ما خیریم، ما اعتراض نمیکنیم...رفتن به دسته دو... شاید اون زمان یه جام تونستید ببرید. کلا پرونده بارسا با یووه خیلی با هم فرق دارند... مثلا اگه رئیس یه بانک اختلاس کنه، بانک رو تعطیل نمیکنند (به دسته دو نمیفرستند)، رئیس بانک رو میگیرند.
دقیقا مشکل منم همینه...من نمیگم رءال تیم پاکیه...نه تیم خیلی پاکیه نه ادعای پاک بودن داره..مثه بقیه تیمهاست..ولی بارسا خیلی ادعا داره تو این زمینه..جانماز آب میکشه....اینش خیلی رو اعصابه.دقیقاً همین وجهه خراب شده، من خودم به عنوان یه طرفدار که نه طرفدار رئالم نه بارسا به این علت از بارسا بدم میاد که هییییی میخوان بگن ما خییلی خوبیم، ما فرستادگان عیسی مسیح روی زمینیم، ما خیریم، ما اعتراض نمیکنیم...
واسه همین وقتی خبر فسادی در این حد منتشر میشه طرفدارهای بقیه تیم ها....!
کلا بارسا سعی کرده فلسفه ی فراتر از باشگاه بودن خودش رو در زمینه اخلاق تجلی بده.دقیقاً همین وجهه خراب شده، من خودم به عنوان یه طرفدار که نه طرفدار رئالم نه بارسا به این علت از بارسا بدم میاد که هییییی میخوان بگن ما خییلی خوبیم، ما فرستادگان عیسی مسیح روی زمینیم، ما خیریم، ما اعتراض نمیکنیم...
واسه همین وقتی خبر فسادی در این حد منتشر میشه طرفدارهای بقیه تیم ها....!
با وجود احترامی که برای طرفداران بارسا قائلم و این تیم رو یکی از بهترین تیم های"فوتبال" میدونم؛کلا بارسا سعی کرده فلسفه ی فراتر از باشگاه بودن خودش رو در زمینه اخلاق تجلی بده.
همیشه هم سعی کرده به ارزشهای اخلاقی به عنوان جزئی از ارزشهای فرهنگی خودش اشاره کنه.
این مطلب فقط در سایه ی شعار و تبلیغات یونیسف و ..... نبوده. فکر نکتم در لیگ اسپانیا حداقل، اروپا رو نمیدونم، فصلی در این چندسال اخیر بوده باشه که بارسا آمار کمترین خطا، کمترین کارت زرد و قرمز رو از خودش به جا نگذاشته باشه.
حتی وقتی بدنبال سرمربی برای تیمش میگرده کم حاشیه بودن و اخلاقگرایی اون بالاتر از ارزشهای فنی شخص مورد نظرش قرار داره.
مسئله ی امروز بارسا اینه که، شخصی که زمانی پدرخوانده ی نقل و انتقال بازیکن در اروپا بوده طی یک سری فرآیند به ریاست باشگاه انتخاب میشه و شبهات زیادی رو از خودش بجا میزاره.