• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
درصد بازیکنان وطنی تیمها
انگلیس
آرسنال = 17 درصد (فیکس ترکیب اصلی 1 یا 2 بازیکن) (3 اسپانیایی و اوزیل از لالیگا)
اورتون = 38 درصد (4 بازیکن فیکس)
تاتنهام = 30 درصد (4 بازیکن فیکس)
چلسی = 20 درصد (3 بازیکن) (2 بازیکن اسپانیایی)
من یو = 42 درصد ( 6 بازیکن فیکس-) (2 بازیکن اسپانیایی)
سیتی = 24 درصد (1 بازیکن فیکس) (7 بازیکن از لالیگا و اسپانیا در اختیار دارد)

اسپانیا
رئال مادرید = 52 درصد (5 بازیکن فیکس)
اتلتیکو مادرید = 41 درصد (6 بازیکن فیکس)
بارسلونا = 64 درصد ( 8 تا 9 بازیکن فیکس)

همینه که انگیس به هیچ جایی نمیرسه. ستاره ی فصل پیش چلسی، خوان ماتا که الان به عضویت منچستر در اومده، ستاره های سیتی: توره، سیلوا، ناواس ، آگرو و نگردو همه از لالیگا، آرسنال: آرتتا، مونرئال، کازورلا و اوزیل از لالیگا و .....
اینجاست که لالیگا خودش رو ثابت میکنه. تاثیری که بازیکن های سابق مشغول در لالیگا در لیگ برتر دارند از تاثیر بریتانیایی ها در ثبت و اختراع فوتبال کمتر نبوده :p

در مورد کیفیت بازیها به گواه صحبت های طرفداران یکی از تیم های لیگ برتری در تاپیک هواداریشون، تنها راه گل زدن و تاکتیک تیمیشون بزن زیرش و سانتر هستش. من نمیگم، خودشون میگن ;)

کلا لیگ برتر غیر قابل پیش بینی بودنش فقط به درد شرط بندی میخوره، آخرش هم گندش در میاد که یه مافیای بزرگ پشت پرده بوده، چیزی مثل کالچو پولی اما اینبار از طریق بنگاه های شرط بندی
قضیه سم آلردایس رو ماست مالی کردن، چند سال پیش پرونده ی فساد در فوتبال انگلیس راه افتاد که ناگهان سر و صداش خوابید
با این پستت دوست دارم کلمو بکوبم تو دیوار!!!!! خوب اینجوریاست؟ باشه منم به سبک خودت:
تعداد تیم هاییتا کنون قهرمان چمپیونز لیگ شدن انگلیس: 7 تیم اسپانیا: 2 تیم
تعداد تیم هایی که تا کنون قهرمان اسپانیا شدن: 9 تیم
تعداد تیم هایی که قهرمان لیگ انگلیس شدن: 23 تیم
اگر، اگر شما آرتتا رو بازیکن ساخته لیگ اسپانیا می دونی و اوزیل رو هم ساخته لیگ اسپانیا میدونی و توره رو هم ساخته لیگ اسپانیا می دونی من هم اینارو ساخته لیگ انگلیس می دونم:
رونالدو (اگر نباشه لیگتون همین یه مقدار جذابیتی که داره رو دیگه نداره چون اکثر طرفدارای لالیگا یا به خاطر مسی نگاه می کنن بازی هارو یا رونالدو)
سسک فابرگاس، سانگ،پیکه، ژابی آلونسو، بیل، مودریچ، کارلوس ولا بهترین بازیکن سوسیه داد , ...
آخه موفقیت انگلیس و تعداد بازیکن ها چه ربطی به جذابیت و برتری لیگ داره!!!!!!! اگر اینطوریه که اسپانیا قبل از سال 2008 باید لیگش بره زیر لیگ یونان چون هیچی نداشت!!!!!!!!!!!!
من معتقدم همه جا تبانی و پول و شرطبندی هست، ولی اگر قرار باشه پرده برداری بشه باید اول یقه اون رئال و بارسا رو بگیرن که چیزی در موردش نگیم بهتره
شما خودت واسه خودت دلیل میاری، بعد خودت نتیجه گیری می کنی لالیگا بهتره!!! آخه این چه لیگ جذابی هست که حتی حق پخش تیم های کوچیک رو هم میریزن تو حلق اون 2 تا تیم!!!
شما هر وقت تو لالیگا در زمینه حق پخش عدالت بر قرار شد، بیا من با شما صحبت می کنم در مورد تبانی و شرط بندی و ...

Last edited:

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
ما داریم از جذابیت صحبت میکنیم طرف میاد میگه ریال 9 تا قهرمانی اروپا داره...خدایا اینا رو از این فروم نگیر.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
1. با بازی هایی که من تو این فصل دیدم اختلاف سیتی و چلسی از نظر کیفیت و نوع فوتبال با باقی تیم ها اختلاف شب و روز هست... همه شما هم که دم از هفتا تیم میزنید میدونید که یکی از این دو تا قهرمان میشند.

2. منظور منم اینه که جذابیت و نزدیکی اصلا یک معیار قابل اتکا نیست... مثلا اگه بایرن این فصل تو لیگ برتر بود چیزی به اسم جذابیت تو این لیگ باقی نمیموند... معیار اصلی کیفیت هست که تو رقابت های اروپایی و رقابت های ملی خودش رو نشون میده...
پس حتما شما بازیهای خیلی کمی و فقط از این 2 تا تیم دیدید!!!
بازی که ارسنال و لیورپول و حتی تاتنهام ارائه میدن هیچی کمتر از بازی چلسی و سیتی نداره و حتی جذاب تره!!!
اصلا هم معلوم نیست یکی از این 2 تا تیم قهرمان میشن و هر 5 تیم شانس قهرمانی دارن...
بایرن اگه تو این لیگ بود مطمئن باش حتی نمیتونست صدر نشین باشه چه برسه به اختلاف با تیم دوم جدول که جذابیت رو از بین ببره،تیمهای بی کیفیت المانی رو با تیمهای جزیره مقایسه نکن!!!تو ترکیب فولام تیم اخر جزیره بازیکنایی هستن که تیم دوم سوم آلمان اون بازیکنها رو نداره!!!
ما درباره ی تیم ملی صحبت نمیکنیم و لیگ یه کشور رو میگیم(این 2 بحث رو قاطی نکنید)،اگه اینطوره پس چون برزیل دارنده بیشتر عنوان قهرمانی هست باید بهترین و جذاب ترین لیگ رو هم داشته باشه!!!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
درصد بازیکنان وطنی تیمها
انگلیس
آرسنال = 17 درصد (فیکس ترکیب اصلی 1 یا 2 بازیکن) (3 اسپانیایی و اوزیل از لالیگا)
اورتون = 38 درصد (4 بازیکن فیکس)
تاتنهام = 30 درصد (4 بازیکن فیکس)
چلسی = 20 درصد (3 بازیکن) (2 بازیکن اسپانیایی)
من یو = 42 درصد ( 6 بازیکن فیکس-) (2 بازیکن اسپانیایی)
سیتی = 24 درصد (1 بازیکن فیکس) (7 بازیکن از لالیگا و اسپانیا در اختیار دارد)
بزرگترین تیم انگلیس رو جا انداختی دادا!!!بگو لیورپول چند درصدشون انگلیسی هست!؟
هرچند اینا ربطی به جذابیت لیگ نداره و یه بحث دیگه هست...

• Like
Reactions: rms

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
ما داریم از جذابیت صحبت میکنیم طرف میاد میگه ریال 9 تا قهرمانی اروپا داره...خدایا اینا رو از این فروم نگیر.
والا شما به نظر جالبتر میای .. همزمان با دو ایدی Liverca و Liverbarca فعالیت می کنی و تازه با یه آیدی به پست اون یکی ایدیت لایک هم میدی !! :eek:
اول میگی من تونظرسنجی به لالیگا ری دادم به عنوان بهترین لیگ بعدش میگی مضخرف ترین لیگه! ما نفهمیدیم با خودت چند چندی o_O

پست من اصلا بی ربط نبود. مهمترین ملاک برتری لیگ ها افتخاراتش هست که لالیگا پرافتخارترین لیگ اروپاست ولی لیگ انگلیس از این نطر در چمپیونز لیگ سومه و در یورولیگ چهارم

Last edited:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
والا شما به نظر جالبتر میای .. همزمان با دو ایدی Liverca و Liverbarca فعالیت می کنی و تازه با یه آیدی به پست اون یکی ایدیت لایک هم میدی !! :eek:
اول میگی من تونظرسنجی به لالیگا ری دادم به عنوان بهترین لیگ بعدش میگی مضخرف ترین لیگه! ما نفهمیدیم با خودت چند چندی o_O
جالبه چون هر 2 ای دی مون شبیه هم هست شدیم یه نفر!!!خخخخخ(واقعآ جالبی!!!:))
من اصلا ایشون رو نمیشناسم و حتی تا جایی که میدونم فقط طرفدار لیورپول هستن در حالی که از نام کاربری من معلومه طرفدار لیورپول و بارسا هستم!!!
من بازم میکم طرفدار لالیگا هستم ولی دلیل نمیشه تعصب بیجا داشته باشم و واقعیت رو نگم!!!
باهات شرط میبندم من و ایشون یکی نیستیم و حتی فکر میکنم بیشتر 700 800 کیلومتر با هم فاصله داریم!!!اگه میبندی بهت اثبات کنم؟:)

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715

پست من اصلا بی ربط نبود. مهمترین ملاک برتری لیگ ها افتخاراتش هست که لالیگا پرافتخارترین لیگ اروپاست ولی لیگ انگلیس از این نطر در چمپیونز لیگ سومه و در یورولیگ چهارم
دوست عزیز خجالت بکش، من 10 ساله تو اینترنتم کسی بهمون نگفته مولتی یوزر، شما بستی به ناف ما؟
از فحش هم بدتره این حرفت...من تو هیچ نظرسنجی شرکت نکردم خواستی پیام خصوصی بده اکانتم تو شبکه های اجتماعی رو میدم برو نگاه کن ولی این که همینجور بر اساس شباهت بیای بگی دو تا آی دی مال یک نفره زیاد جالب نیست.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
با این پستت دوست دارم کلمو بکوبم تو دیوار!!!!! خوب اینجوریاست؟ باشه منم به سبک خودت:
تعداد تیم هاییتا کنون قهرمان چمپیونز لیگ شدن انگلیس: 7 تیم اسپانیا: 2 تیم
تعداد تیم هایی که تا کنون قهرمان اسپانیا شدن: 9 تیم
تعداد تیم هایی که قهرمان لیگ انگلیس شدن: 23 تیم
اگر، اگر شما آرتتا رو بازیکن ساخته لیگ اسپانیا می دونی و اوزیل رو هم ساخته لیگ اسپانیا میدونی و توره رو هم ساخته لیگ اسپانیا می دونی من هم اینارو ساخته لیگ انگلیس می دونم:
رونالدو (اگر نباشه لیگتون همین یه مقدار جذابیتی که داره رو دیگه نداره چون اکثر طرفدارای لالیگا یا به خاطر مسی نگاه می کنن بازی هارو یا رونالدو)
سسک فابرگاس، سانگ،پیکه، ژابی آلونسو، بیل، مودریچ، کارلوس ولا بهترین بازیکن سوسیه داد , ...
آخه موفقیت انگلیس و تعداد بازیکن ها چه ربطی به جذابیت و برتری لیگ داره!!!!!!! اگر اینطوریه که اسپانیا قبل از سال 2008 باید لیگش بره زیر لیگ یونان چون هیچی نداشت!!!!!!!!!!!!
من معتقدم همه جا تبانی و پول و شرطبندی هست، ولی اگر قرار باشه پرده برداری بشه باید اول یقه اون رئال و بارسا رو بگیرن که چیزی در موردش نگیم بهتره
شما خودت واسه خودت دلیل میاری، بعد خودت نتیجه گیری می کنی لالیگا بهتره!!! آخه این چه لیگ جذابی هست که حتی حق پخش تیم های کوچیک رو هم میریزن تو حلق اون 2 تا تیم!!!
شما هر وقت تو لالیگا در زمینه حق پخش عدالت بر قرار شد، بیا من با شما صحبت می کنم در مورد تبانی و شرط بندی و ...
همون آرتتا، سسک، پیکه که محصول آکادمی بارسا هستن، ژابی آلونسو هم ستاره ی سوسیه دادی بود که در لالیگا تونست نایب قهرمان بشه. جذابیت؟ فکر کنم کلت رو زیادی محکم به دیوار کوبیدی ;)
کجای اون پست آمار رو به جذابیت لیگ برتر مرتبط دونسته بودم؟ :rolleyes:
واقعیت اینه که لیگ برتر یه لیگ مصرف کنندست، شما ببینید چند مربی بومی توی لیگ برتر موفق و مشغول هستند، و پارامتر های دیگه که پویا بودن یک لیگ که نتیجش موفقیت ملی هستش رو تامین میکنه در کنار هم حضور دارند.
لیگ برتر قشنگ، غیر قابل پیش بینی، ثروتمند، همه ی اینا درست، اما فقط سرگرم کنندست. بازدهی ملی و کشوریش صفر هستش. البته آمارتون جای اصلاحات جدی داره ;)
سیتی میاد 6 تا و 5 تا به تیم های قوی لیگ میزنه و هفته ی بعد از تیم رده nام لیگ میبازه، خداییش جای تامل داره دیگه !!!!!:)

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
دوست عزیز خجالت بکش، من 10 ساله تو اینترنتم کسی بهمون نگفته مولتی یوزر، شما بستی به ناف ما؟
از فحش هم بدتره این حرفت...من تو هیچ نظرسنجی شرکت نکردم خواستی پیام خصوصی بده اکانتم تو شبکه های اجتماعی رو میدم برو نگاه کن ولی این که همینجور بر اساس شباهت بیای بگی دو تا آی دی مال یک نفره زیاد جالب نیست.

ما با 2 تا یوزر فعالیت کردیم زدن ناکارومون کردن
شما چجور 2 تا یوزر داری اونم شبیه بهم هنوز ول میچرخی ؟
حداقل با یکی ش غعالیت کن . اینجور خیال میکنن عقده ی شرکت در نظرسنجی داری

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
من اگر هم بخوام روزی مولتی یوزر باشم اینقدر نام‌های کاربری شبیه به هم انتخاب نمیکنم که شما بخوای حرف مفت بزنی اینجا
انجمنی که مدیر نداشته باشه همینه. مدیر خودش میتونه آی‌پی ها رو چک کنه و در صورت لزوم هر دو یوزر رو غیرفعال کنه پس شما کمتر #$^#% بگو لطفا.

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
من اگر هم بخوام روزی مولتی یوزر باشم اینقدر نام‌های کاربری شبیه به هم انتخاب نمیکنم که شما بخوای حرف مفت بزنی اینجا
انجمنی که مدیر نداشته باشه همینه. مدیر خودش میتونه آی‌پی ها رو چک کنه و در صورت لزوم هر دو یوزر رو غیرفعال کنه پس شما کمتر #$^#% بگو لطفا.

بله دیگه از عدم کنترل مدیران هست وگرنه شما انقدر ضایع هم این یوزرت و هم اون پستهات شبیه هم نیبود

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
magic_cr7_2014-02-13_09-12-10_middle.jpg

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
پست قبلی عالی بود! بعید میدونم آرسنال بتونه زیر فشار این همه بازی سخت کمر راست کنه

@farzad.sadeshi4 چیزی که شما داری میگی خلاف قوانین انجمنه.
با من بحث نکن دوست عزیز، اگر خیلی مطمئنی یه PM به یکی از مدیرهای آنلاین بده تا اونها بررسی کنن.

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
پست قبلی عالی بود! بعید میدونم آرسنال بتونه زیر فشار این همه بازی سخت کمر راست کنه

@farzad.sadeshi4 چیزی که شما داری میگی خلاف قوانین انجمنه.
با من بحث نکن دوست عزیز، اگر خیلی مطمئنی یه PM به یکی از مدیرهای آنلاین بده تا اونها بررسی کنن.

بیخیال دیگه
حالا ما سه شو میگیریم

لالیگا خوبه اما مانند بوندس لیگا تک قطبی دو قطبی هست
الان آلمان چند ساله : بایرن . دورتموند . لورکوزن
درسته بایرن قهرمانه اما باز فعلن اون 2 تا

ییا لالیگا : رئال . بارسا . اتلتیکو

اما لیگ جزیره واقعن زیباست . برنده از پیش مشخص نیست . میشه گفت 6-7 قطبیه

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
همون آرتتا، سسک، پیکه که محصول آکادمی بارسا هستن، ژابی آلونسو هم ستاره ی سوسیه دادی بود که در لالیگا تونست نایب قهرمان بشه. جذابیت؟ فکر کنم کلت رو زیادی محکم به دیوار کوبیدی ;)
کجای اون پست آمار رو به جذابیت لیگ برتر مرتبط دونسته بودم؟ :rolleyes:
واقعیت اینه که لیگ برتر یه لیگ مصرف کنندست، شما ببینید چند مربی بومی توی لیگ برتر موفق و مشغول هستند، و پارامتر های دیگه که پویا بودن یک لیگ که نتیجش موفقیت ملی هستش رو تامین میکنه در کنار هم حضور دارند.
لیگ برتر قشنگ، غیر قابل پیش بینی، ثروتمند، همه ی اینا درست، اما فقط سرگرم کنندست. بازدهی ملی و کشوریش صفر هستش. البته آمارتون جای اصلاحات جدی داره ;)
سیتی میاد 6 تا و 5 تا به تیم های قوی لیگ میزنه و هفته ی بعد از تیم رده nام لیگ میبازه، خداییش جای تامل داره دیگه !!!!!:)
خیلی باحالی:D:D:D واسه اوزیل که تو برمن بوده، توره که تو موناکو بوده و آگوئرو که تو ایندیپندینته بوده، اینارو محصول لیگ اسپانیا میدونی، اما واسه سسک و ژابی آلونسو و آرتتا که میشه اینارو باز هم محصول لیگ اسپانیا می دونی!! اصلا منطقت منو کشته، باشگاهی چه ربطی به ملی داره و اصلا چه ربطی داره که کی از کجا رفته به کجا!!!! شما حاضر نیستی قبول کنی، میدونی چرا؟ چون تعصب زیادی داری به بارسا و می خوای به زور بگی که بارسا تو بهترین لیگ دنیا داره قهرمان میشه، اما اون لیگ یه لیگ ضعیف کشی هست! من دیگه در این مورد بحثی ندارم.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خیلی باحالی:D:D:D واسه اوزیل که تو برمن بوده، توره که تو موناکو بوده و آگوئرو که تو ایندیپندینته بوده، اینارو محصول لیگ اسپانیا میدونی، اما واسه سسک و ژابی آلونسو و آرتتا که میشه اینارو باز هم محصول لیگ اسپانیا می دونی!! اصلا منطقت منو کشته، باشگاهی چه ربطی به ملی داره و اصلا چه ربطی داره که کی از کجا رفته به کجا!!!! شما حاضر نیستی قبول کنی، میدونی چرا؟ چون تعصب زیادی داری به بارسا و می خوای به زور بگی که بارسا تو بهترین لیگ دنیا داره قهرمان میشه، اما اون لیگ یه لیگ ضعیف کشی هست! من دیگه در این مورد بحثی ندارم.
باحالی ازخودتونه;)
مسئله ای که متوجه نشدید اینه که تمامی بازیکنان مذکور یا اسپانیایی هستند یا درخششون در اسپانیا بوده. خلاصه فوتبال اسپانیا اثر مستقیم در موفقیتشون داشته. البته اگر که منکر این مطلب نشید.
مسئله اینه که طرفدار های لیگ برتر منطقشون فقط یک چیز رو میبینه، اینکه نتایج غیر قابل پیش بینی و 6 یا 7 تا تیم در یک سطح درش حضور دارن. این که نشد پارامتر بهترین لیگ بودن. چشم ها رو بشویید

و نتیجه ی یک لیگ موفق رو مشاهده کنید. لیگ برتر جز اون تک پارامتر هیچ چیز مثبت دیگه ای نداره!! حالا اگر بخاطر همون آیتم میفرمایید بهترین لیگ هستش ما هم چشم هامون رو میبندیم میگیم چشم :rolleyes:
لیگ فوتبال یک کشور واسه سرگرمی برگزار نمیشه، عواید مالی، موفقیت های باشگاهی، و.... و درنهایت موفقیت های ملی و بین المللی باشگاهها و ......
اتفاقا توی همین تاپیک پستم هست که گفتم دوست دارم این فصل اتلتیکو قهرمان بشه.
اتلتیکو مادرید اسپانیا که قهرمان یوفا شده بود 4 بر صفر از چلسی (قهرمان سی ال) جلو میوفته و 4-1 بازی رو میبره (بازی سوپر کاپ)
اما شما بازهم لالیگا رو فقط رئال و بارسا میدونید.
منم سکوت میکنم باشد که واقعیاتی بغیر از چند قطبی بودن لیگ برتر را مرور کنید;)

hamedM1368

Registered User
لایک‌ها
866
نامرد سری آ هم نظر میدادی خو :D یالا منتظرم (جدی)
سری آ که مرگ مغزی شد رفت ناکامی در اروپا و بازی های بی کیفیت و کند و ورزشگاههای اکثرا خالی و غیره دیگه حتی ارزش بحث کردن هم نداره
شاید باز هم سهمیه ی سری آ رو کم کنن

بالا