با این پستت دوست دارم کلمو بکوبم تو دیوار!!!!! خوب اینجوریاست؟ باشه منم به سبک خودت:درصد بازیکنان وطنی تیمها
انگلیس
آرسنال = 17 درصد (فیکس ترکیب اصلی 1 یا 2 بازیکن) (3 اسپانیایی و اوزیل از لالیگا)
اورتون = 38 درصد (4 بازیکن فیکس)
تاتنهام = 30 درصد (4 بازیکن فیکس)
چلسی = 20 درصد (3 بازیکن) (2 بازیکن اسپانیایی)
من یو = 42 درصد ( 6 بازیکن فیکس-) (2 بازیکن اسپانیایی)
سیتی = 24 درصد (1 بازیکن فیکس) (7 بازیکن از لالیگا و اسپانیا در اختیار دارد)
اسپانیا
رئال مادرید = 52 درصد (5 بازیکن فیکس)
اتلتیکو مادرید = 41 درصد (6 بازیکن فیکس)
بارسلونا = 64 درصد ( 8 تا 9 بازیکن فیکس)
همینه که انگیس به هیچ جایی نمیرسه. ستاره ی فصل پیش چلسی، خوان ماتا که الان به عضویت منچستر در اومده، ستاره های سیتی: توره، سیلوا، ناواس ، آگرو و نگردو همه از لالیگا، آرسنال: آرتتا، مونرئال، کازورلا و اوزیل از لالیگا و .....
اینجاست که لالیگا خودش رو ثابت میکنه. تاثیری که بازیکن های سابق مشغول در لالیگا در لیگ برتر دارند از تاثیر بریتانیایی ها در ثبت و اختراع فوتبال کمتر نبوده
در مورد کیفیت بازیها به گواه صحبت های طرفداران یکی از تیم های لیگ برتری در تاپیک هواداریشون، تنها راه گل زدن و تاکتیک تیمیشون بزن زیرش و سانتر هستش. من نمیگم، خودشون میگن
کلا لیگ برتر غیر قابل پیش بینی بودنش فقط به درد شرط بندی میخوره، آخرش هم گندش در میاد که یه مافیای بزرگ پشت پرده بوده، چیزی مثل کالچو پولی اما اینبار از طریق بنگاه های شرط بندی
قضیه سم آلردایس رو ماست مالی کردن، چند سال پیش پرونده ی فساد در فوتبال انگلیس راه افتاد که ناگهان سر و صداش خوابید
تعداد تیم هاییتا کنون قهرمان چمپیونز لیگ شدن انگلیس: 7 تیم اسپانیا: 2 تیم
تعداد تیم هایی که تا کنون قهرمان اسپانیا شدن: 9 تیم
تعداد تیم هایی که قهرمان لیگ انگلیس شدن: 23 تیم
اگر، اگر شما آرتتا رو بازیکن ساخته لیگ اسپانیا می دونی و اوزیل رو هم ساخته لیگ اسپانیا میدونی و توره رو هم ساخته لیگ اسپانیا می دونی من هم اینارو ساخته لیگ انگلیس می دونم:
رونالدو (اگر نباشه لیگتون همین یه مقدار جذابیتی که داره رو دیگه نداره چون اکثر طرفدارای لالیگا یا به خاطر مسی نگاه می کنن بازی هارو یا رونالدو)
سسک فابرگاس، سانگ،پیکه، ژابی آلونسو، بیل، مودریچ، کارلوس ولا بهترین بازیکن سوسیه داد , ...
آخه موفقیت انگلیس و تعداد بازیکن ها چه ربطی به جذابیت و برتری لیگ داره!!!!!!! اگر اینطوریه که اسپانیا قبل از سال 2008 باید لیگش بره زیر لیگ یونان چون هیچی نداشت!!!!!!!!!!!!
من معتقدم همه جا تبانی و پول و شرطبندی هست، ولی اگر قرار باشه پرده برداری بشه باید اول یقه اون رئال و بارسا رو بگیرن که چیزی در موردش نگیم بهتره
شما خودت واسه خودت دلیل میاری، بعد خودت نتیجه گیری می کنی لالیگا بهتره!!! آخه این چه لیگ جذابی هست که حتی حق پخش تیم های کوچیک رو هم میریزن تو حلق اون 2 تا تیم!!!
شما هر وقت تو لالیگا در زمینه حق پخش عدالت بر قرار شد، بیا من با شما صحبت می کنم در مورد تبانی و شرط بندی و ...
Last edited: