• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
برادر با اون شروع طوفانی چلسی خداییش 11 نفر هم بودین نهایت 5 تا میخوردین ا 6 تا ارسنال همون ارسنال جلو لیورپول بود گذشت
چه حسن کچل چه کچل حسن چمپرلین باید اخراج میشد حالا گیبز جاش اشتباه رفت بیرون بازی تاتنهام هم موقعیت 100 درصد گل اتوئو بود خطا کرد نکنه اونم نبوده
رامیرس هم کاملا غیر عمدی بود و بازیکن استون ویلا جو داد سره چلسی اون بازی پخ پخ شد گذشت دیگه 6تا خوردین تموم شد فکره اینده باشین
منطقت رو دوست دارم!!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
شما برنده شما قهرمان لیگ جزیره خوشم میاد رو که نیست 6تا خوردن باز میان میگن فلن بیسال خدا بده برکت 5تا هم از سیتی میخورین باز تو خونتون کلا هرتیمی به شما میخوره تفاضل گل خوبی کسب میکنه

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
شما برنده شما قهرمان لیگ جزیره خوشم میاد رو که نیست 6تا خوردن باز میان میگن فلن بیسال خدا بده برکت 5تا هم از سیتی میخورین باز تو خونتون کلا هرتیمی به شما میخوره تفاضل گل خوبی کسب میکنه
همچنان منطقت رو دوست دارم!
اوکی!
پس با این اوصاف ! سر بازی سیتی شرط میبندی!!؟؟

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
نه حاجی عصبی بودم یه چیز گفتم اتفاقا من میخوام شما ترمز سیتی رو بکشین یا پرش مساوی کنین همچنان منچستر به امید خدا ترمز سیتی رو بکشه اگه که ذستهایی نباشه بخوان سیتی رو قهرمان کنن 3بازی عقب افتاده داره
من خداییش باهات حال کردم اون ادرس بازیها رو دادی خیلی کارت درسته

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
حاجی من هم گفتم چلسی برد، مبارکش. اما بر چه اساسی می گی 11 نفره هم 5 6 تا می خوردیم!!!! شما همه بازی ها رو بر اساس نتایج بازی های قبل پیش بینی می کنی؟ شاید هم 7-0 میشد، شاید هم 3-1 یا 3-2. اون پست رو هم واسه شما دو نفر گذاشتم که الکی بدون آگاهی کارشناسی داوری نکنی. سر اون اخراج رامیرس هم حاضرم لینک gif اون صحنه رو بذارم، 10 نفر نظر بدن، اگر بالای 5 نفر گفتن اخراج نداشت، شما هر کاری بخوای من واسط می کنم!!

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
زشته بابا مثلا شما تو لیگ تک قطبی المان هستید

لیگ آلمان تک قطبی نیست.
بوندسلیگا بیشترین تعداد قهرمان رو در 10 سال اخیر در بین لیگ های اروپایی داشته
بایرن
دورتموند
اشتوتگارت
ولفسبورگ
وردربرمن
این نشون میده تو آلمان هر تیمی میتونه قهرمان بشه حتی ممکنه یه فصل برانشوایگ بیاد قهرمان بشه ولی تو لیگ های دیگه همچنین چیزی شبیه معجزست و قهرمانی معمولا بین دو سه تا تیم می چرخه و تو اسپانیا هم که به جز رئال و بارسا قهرمانی تیم دیگه ای رو ندیدیم و اختلاف تیم دوم و سوم جدول همیشه 20 - 30 امتیاز بوده حالا شاید امسال استثنائا اتلتیکو مادرید بتونه یه کارایی بکنه
اگر الان بایرن با اقتدار در صدر بوندسلیگاست به خاطر قدرت بالای بایرن هست و اگر این تیم تو هر لیگ دیگه ای بود با اقتدار در صدر جدول بود چون بایرن الان بهترین تیم اروپاست نه فقط بهترین تیم آلمان
ولی تو انگلیس در حال حاضر فاصله تیم ها با همدیگه کمه برای همین اختلاف امتیازات کمه و ثبات تیم ها هم پایینه چون نتایج اینو نشون میده اما تو انگلیس هم بوده فصل هایی که یه تیم با اختلاف 20 15 امتیاز قهرمان شده
در 4 سال اخیر دورتموند دو بار پست سر هم قهرمان آلمان شد ولی امسال هم بایرن قویتر شده هم دورتموند با بحران مصدومیت مواجه شده برای همین اختلاف زیاد شده و اگر دورتموند امسال تیمش در حالت عادی بود رقابت تنگاتنگی بین بایرن و دورتموند شاهد بودیم.

• Like
Reactions: al2

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
برادر لیگ المان تک قطبیه!
شما میگی بیشترین قهرمان رو داشتی درست! ولی این قهرمانی های وردر و وولفسبورگ و .... همه در تایمی بود که تک قطب لیگ دچار افول شده بود!! و هر سال بقیه تیم ها که تقریباً قدرت برابری دارن با هم می جنگیدند!!

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
اره بایرنی که به زور (تیم 4رم انگلیس)آرسنال 10 نفره رو برد و تو آلمان باهاش مساوی کرد(آرسنالی که خارج از خونه 5 تا 6 تا میخوره!) و تیم سوم چهارم لیگش آوای گل لیگ قهرمانان رو مشخص میکنن تو هر لیگی بود الان با اختلاف 40 50 امتیاز تو صدر بود!!!:)

Last edited:

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
جون من بیا بازم
متاسفانه پستای فان هم پاک شد
بزارید باشه بخندیم
ک سسک شیطنت کرده و خطا نبوده + باید جاش روی صورت بمونه تا خطا بشه :D
طرفدار رئال میگه مسی دستش را گذاشته بود تو راه پپه تا اخراجی بگیره:general304::general304::general304::general304: خوب پپه هم صورتش را گذاشته بود تو راه که بازیکن بارسلونا مرام نشون داد و صورتش را له نکرد:general304:
و من النقی توفیق

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
تک قطبیه ولی بایرن تیم خوبیه اگه روبن را در نظر نگیری و گوتزه را خیلی در نظر بگیری بهترین تیم دنیاست:D

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اره بایرنی که به زور (تیم 4رم انگلیس)آرسنال 10 نفره رو برد و تو آلمان باهاش مساوی کرد(آرسنالی که خارج از خونه 5 تا 6 تا میخوره!) و تیم سوم چهارم لیگش آوای گل لیگ قهرمانان رو مشخص میکنن تو هر لیگی بود الان با اختلاف 40 50 امتیاز تو صدر بود!!!:)
آرسنال در خارج از خونه بهترین تیم لیگ جزیره اس!!!:mad::mad::mad:

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
آرسنال در خارج از خونه بهترین تیم لیگ جزیره اس!!!:mad::mad::mad:
:D:D:D
جلوی تیمهای متوسط و ضعیف عالیه دادا ولی جلوی بیگ فور فک کنم بدترین باشه!!!(منظور منم واضحه جلوی تیمهای بزرگ رو میگم!)در ضمن فک کنم یونایتد بهترین تیم خارج از خونست... :)

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
تک قطبیه ولی بایرن تیم خوبیه اگه روبن را در نظر نگیری و گوتزه را خیلی در نظر بگیری بهترین تیم دنیاست:D
عمویی حاضرم شرط ببندم تو به گوتزه نظر داری

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
عجیبه که شما دو تا بازی مقابل همدیگه رو ملاک قرار میدی
اولا بایرن به زور آرسنال رو نبرد حتما که نباید 10 تا گل زنه تا بگیم پیروزی مقتدرانه. امار بازی کاملا به نفع بایرن بود از درصد مالکیت بگیر تا موقعیت های گل و باقی موارد. در بازی برگشت هم باید بایرن میبرد و آرسنال با گل حطا مساوی کرد.
ثانیا بازی در لیگ داخلی با بازی در اروپا فرق می کنه
آرسنال تو انگلیس 5 تا 6 تا زیاد خورده ولی تو اروپا تو این فصل همچین نتایجی رو کسب نکرده
تو اروپا تیم ها کمتر با هم بازی میکنن بر عکس لیگ که تیم ها در سال دو حداقل دو بار با هم بازی می کنن ضن اینکه انگیزه ها هم در اروپا بالاتر از لیگ داخلی هست.

تک قطبیه ولی بایرن تیم خوبیه اگه روبن را در نظر نگیری و گوتزه را خیلی در نظر بگیری بهترین تیم دنیاست
پس میشه به من بگید دورتموند چیه این وسط؟
پارسال هم دورتموند اختلافش تو لیگ با بایرن 20 امتیاز بود ولی همین تیم رئال رو 4 تایی کرد و نایب قهرمان اروپا شد. پس می بینی تیم دوم این لیگ به قول شما 1 قطبی از قهرمان لیگ های 20 قطبی مورد نظر شما یه سرو گردن بالاتر بوده
البته امسال تیم دورتموند بدجوری بدبیاری اورده و ممکنه مقابل رئال نتیجه خویی نگیره

secreter

Registered User
لایک‌ها
683
پس میشه به من بگید دورتموند چیه این وسط؟
پارسال هم دورتموند اختلافش تو لیگ با بایرن 20 امتیاز بود ولی همین تیم رئال رو 4 تایی کرد و نایب قهرمان اروپا شد. پس می بینی تیم دوم این لیگ به قول شما 1 قطبی از قهرمان لیگ های 20 قطبی مورد نظر شما یه سرو گردن بالاتر بوده
البته امسال تیم دورتموند بدجوری بدبیاری اورده و ممکنه مقابل رئال نتیجه خویی نگیره
تا فصل قبل که گوتزه توی دورتمند بود خودم طرفدار دورتمند بودم ولی الان قدرتی نداره و از اون مهمتر گوتزه را نداره:D
حرص نخور تک قطبی دو قطبی سه قطبی یا چهار قطبی بوندس لیگا بهترین لیگه چون گوتزه توش بازی میکنه

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
حاجی من هم گفتم چلسی برد، مبارکش. اما بر چه اساسی می گی 11 نفره هم 5 6 تا می خوردیم!!!! شما همه بازی ها رو بر اساس نتایج بازی های قبل پیش بینی می کنی؟ شاید هم 7-0 میشد، شاید هم 3-1 یا 3-2. اون پست رو هم واسه شما دو نفر گذاشتم که الکی بدون آگاهی کارشناسی داوری نکنی. سر اون اخراج رامیرس هم حاضرم لینک gif اون صحنه رو بذارم، 10 نفر نظر بدن، اگر بالای 5 نفر گفتن اخراج نداشت، شما هر کاری بخوای من واسط می کنم!!
شاید 3بر3 شاید 4به 3به نفع ارسنالواقعا قوت قلب خوبی میدی هوادارن ارسنال نه برادر اون ارسنال اون روز 1گل هم نمیتونست بزنهو خودتم اینو میدونی منتها هی میخواید کش بدین قضیه رو تمام شد رفت فکر اینده باشین اقا اصلا اخراج رامیرس درست اما قبلش داور با اخراج بیخود ویلیان بازی رو به نفع استون ویلا رقم زد و تک به تک تورس رو قبلش افساید گرفت و گل سالم ماتیچ رو مردود کرد بازم میگیم تمام شد رفت حالا شما فقط قضیه رامیرس رو چسبیدی یاحق

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اینقدر چلسی چلسی کردی من رفتم بازی رو یه بار دیگه دیدم!!
هم اخراج ویلیان صحیح بود!! کارت دومش رو دیدم فقط البته!!
گل ماتیچ هم قبلش کاپتان تری خطا کرد!!!
رامیرس هم که اگه جاش سوارز بود تا آخر فصل محرومش می کزدن!! زد ال احمدی رو از وسط به دو نیم کرد!!!
فقط صحنه ی تورس توی هایلایت ها نبود!!

بالا