گواردیولا به انتقادات پاسخ می دهد:" باشگاه باید زودتر تصمیم خود را بگیرد اگر مربی مناسبی برای تیم نیستم اخراجم کنند"
پپ گواردیولا در کنفرانس خبری به انتقادات مطرح شده پس از شکست سنگین مقابل رئال مادرید پاسخ داد
مشاهده پیوست 582347سه روز پس از شکست تلخ 4 بر 0 مقابل رئال مادرید حالا پپ گواردیولا به انتقادات مطرح شده از او و سیستمی که در این بازی برای بایرن اتخاذ کرده بود پاسخ می دهد:
انتقاد از تاکتیک تیم..." این را باید هر چه زودتر باشگاه تصمیم بگیرد که مربی برای این تیم مناسب است یا خیر. ما نمی توانیم با ایده های بازیکنان به میدان بیاییم بلکه آن ها باید با ایده های مربی در زمین حاضر شوند."
بازی مقابل رئال..." 4 بر 0 این همیشه در ذهنم باقی خواهد ماند من قسمتی از این شکست هستم."
شرایط پس از شکست در لیگ قهرمانان اروپا..." اگر ما پیروز نشویم من احساس خطر می کنم وقتی در باشگاه بزرگی مانند بایرن حاضر هستید همیشه باید پیروز باشید و اگر نتوانید این باشگاه است که باید تصمیم خود را باید بگیرد اما حالا من از باشگاه اعتماد لازم را دریافت کرده ام."
بازی مقابل هامبورگ..." من امیدوارم که بتوانیم بهترین پاسخ را پس از شکست سه شنبه داشته باشیم بازی برای بازیابی اعتماد به نفس ما بسیار مهم است و برای اینکه خود را در فینال برلین آماده کنیم این پیروزی می تواند بسیار کمک کند اگر ما نتوانیم دی اف بی پوکال را بدست آوریم من کاملا در خطر خواهم بود."
فک کنم دل ش هوای ه لالیگ ه کرده
بوندسلیگا خخخخخخخخخخ
Sent from my HTC One X using Tapatalk