• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
به رفتن یا نرفتن سوارز کار ندارم ولی اون اعتباری که تو چمپیونز میشه با رئال به دست آورد رو نمیشه با لیور به دست آورد؟
پ.ن: بعد از 12 سال به فینال رسید مادرید!
فکرش و بکن
چمپیونز لیگ خیلی سخت تر از این ه که شما به راحتی در موردش حرف میزنی..
من به لیورپول کاری ندارم
کافیه یه سرچ در مورد مادرید و لیورپول تو گوگل بزنی و افتخاراتشون و یه کوچولو با هم مقایسه کنی...
هرچی تاریخ بگه همونه
حق با منو شما نیست شک نکن

Sent from my HTC One X using Tapatalk

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
اول بگم نه چیزی از مربی گری حالیمه نه ادعایی داریم! ولی بر اساس دانشی که از بازیهای کامپیوتری و تماشای فوتبال تو این چند ساله عایدم شده! به نظرم این که پیرلو رو به عنوان هافبک دفاعی میزارن 100% به خاطر پاس های بلندش هست، اینکه میتونی از عقب توپ پخش کنه!، نه نیازی هست مثل یک هافبک وسط در حملات هم شرکت کنه نه خودش توانش رو داره!
از اون طرف هم در بحث دفاعی وقتی کونته از 3 دفاع پوششی استفاده میکنه، دیگه نیازی نیست هافبک دفاعی همیشه درگیر باشه با بازیکنان!
البته بازیکنی مثل ژابی آلونسو توازن بهتری بین کار دفاعی و پخش توپ از عقب زمین داره!
بله دقیقا پاس های بلند مخصوصا پاسهای پشت مدافعا که پیرلو استادشه اما یه هافبکی مثل پیرلو پیشتر هجومش بدرد میخوره پاسهای پشت مدافعینشم موقعی بدرد میخوره که حداقل توی زمین حد فاصل بین وسط زمین تا 18 قدم باشه اما پیرلوی بازی دیشب غیر از سه چهار مورد که تا پشت محوطه جریمه اومد در بقیه زمانای بازی من دقیقا وسط زمین دیدمش مطمئنا از اونجا هم کار خاصی رو نمیتونه انجام بده در ضمن دو هافبک دیگه یعنی پوگبا و ویدال هم همش جلوتر از پیرلو بودن و بدتر از اون اینکه پیرلو دیگه بنظر من بازیکن 90 دقیقه ایی نیست
در کل تمام حرف من اینه که شاید اگر پیرلو یک هافبک وسط بود شاید از اینی هم که بود موفقتر بود
باز فکر میکنم تو بازیه دیشب و اواخر بازی اگه پیرلو یه خط میومد جلو یووه نتیجه میگرفت

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
جمع بندی
سره دوراهی ه شک نکن
هم عاشق لیورپول ه و هم دوسش داره
هم
نمیتونه از مادرید و اون همه پول بگزره
و به اعتباری که با لالیگا و چمپیونز با مادرید به دست میاره فکرشو مشغول میکنه
و بازی کردن با بزرگای فوتبال دنیا
رونالدو . مسی بیل ژاوی اینیستا و و و و
که ارزوی هرکی تو دنیای فوتبال
یه چند دقیقه خودت و تو این دو راهی بزار ببین انتخاب کدوم واست راحت تره
مادرید با این همه شرایط راحت از دست میدی ؟

پول که برای اینا زیاد مهم نیست و تو لیورپولم به حد کافی پول در میاره...
والا مادرید که چند ساله زیر سایه بارسا داره دست و پنجه میزنه و این نیم فصل یه خورده بارسا از هم پاشیده و الان یه ذره فرصت خودنمایی پیدا کرده!!!
تو چمپینوز هم ک حتما شوخی کردی چون لیورپول هر وقت تو چمپیونز بوده یکی از شانسهای اصلی قهرمانی بوده و اگه شانسش از ریالی که امسال تازه بعد 12 سال اونم زورکی(بازی با دورتموند رو میگم!) رسیده فینال بیشتر نباشه مطمئن باش کمترم نیست...;)
یه چیز دیگه ای هم که هست اینه که سوا مثل زلاتان سرکشه و دوست داره بهترین و کلیدیترین بازیکن تیمش باشه و به همین خاطر هم نمیشه با بیل و نیمار مقایسش کرد!!!
مطمئنم بر فرض سوارز بیاد بارسا اگه مسی یه بار تو یه موقعیت خوب بهش پاس نده تا آخر بازی به مسی حتی یه پاس درست و حسابی هم نمیده!!!خخخ

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
گواردیولا به انتقادات پاسخ می دهد:" باشگاه باید زودتر تصمیم خود را بگیرد اگر مربی مناسبی برای تیم نیستم اخراجم کنند"
پپ گواردیولا در کنفرانس خبری به انتقادات مطرح شده پس از شکست سنگین مقابل رئال مادرید پاسخ داد
مشاهده پیوست 582347سه روز پس از شکست تلخ 4 بر 0 مقابل رئال مادرید حالا پپ گواردیولا به انتقادات مطرح شده از او و سیستمی که در این بازی برای بایرن اتخاذ کرده بود پاسخ می دهد:
انتقاد از تاکتیک تیم..." این را باید هر چه زودتر باشگاه تصمیم بگیرد که مربی برای این تیم مناسب است یا خیر. ما نمی توانیم با ایده های بازیکنان به میدان بیاییم بلکه آن ها باید با ایده های مربی در زمین حاضر شوند."

بازی مقابل رئال..." 4 بر 0 این همیشه در ذهنم باقی خواهد ماند من قسمتی از این شکست هستم."

شرایط پس از شکست در لیگ قهرمانان اروپا..." اگر ما پیروز نشویم من احساس خطر می کنم وقتی در باشگاه بزرگی مانند بایرن حاضر هستید همیشه باید پیروز باشید و اگر نتوانید این باشگاه است که باید تصمیم خود را باید بگیرد اما حالا من از باشگاه اعتماد لازم را دریافت کرده ام."

بازی مقابل هامبورگ..." من امیدوارم که بتوانیم بهترین پاسخ را پس از شکست سه شنبه داشته باشیم بازی برای بازیابی اعتماد به نفس ما بسیار مهم است و برای اینکه خود را در فینال برلین آماده کنیم این پیروزی می تواند بسیار کمک کند اگر ما نتوانیم دی اف بی پوکال را بدست آوریم من کاملا در خطر خواهم بود."
فک کنم دل ش هوای ه لالیگ ه کرده
بوندسلیگا خخخخخخخخخخ

حتی قبل از انجام بازی با رئال و رقم خوردن اون نتایج در رفت و برگشت زمانی که به نیمه نهایی لیگ قهرمانان رسیده بود در حالی که فینال جام حذفی + قهرمانی بوندس لیگا رو هم داشت یعنی با 3 جامه شدن فاصله ی چندانی نداشت ازش انتقاد می کردن
این انتقادها از تاکتیک گواردیولا بی مورده بخاطر همین سبک تیکی تاکای گواردیولا بود که بایرنی ها جذبش کردن زمانی که این سبک گواردیولا در اوج بود و در بارسلونا تیمها رو به زانو در می آورد چشمشون رو گرفته بود حالا یه نظر دیگه پیدا کردن!
بنظرم بهترین کار واسه گواردیولا اینه که برگرده به همون بارسلونا یا هدایت یه تیم نه چندان مطرح تر اسپانیایی رو در اختیار بگیره حداقل کار کردن در چنین تیمهایی بخاطر پایین تر بودن انتظارات از نظر فشار کاری و افکار عمومی راحت تره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تورس و دمبابا رو خواهد فروخت

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
حتی قبل از انجام بازی با رئال و رقم خوردن اون نتایج در رفت و برگشت زمانی که به نیمه نهایی لیگ قهرمانان رسیده بود در حالی که فینال جام حذفی + قهرمانی بوندس لیگا رو هم داشت یعنی با 3 جامه شدن فاصله ی چندانی نداشت ازش انتقاد می کردن
این انتقادها از تاکتیک گواردیولا بی مورده بخاطر همین سبک تیکی تاکای گواردیولا بود که بایرنی ها جذبش کردن زمانی که این سبک گواردیولا در اوج بود و در بارسلونا تیمها رو به زانو در می آورد چشمشون رو گرفته بود حالا یه نظر دیگه پیدا کردن!
بنظرم بهترین کار واسه گواردیولا اینه که برگرده به همون بارسلونا یا هدایت یه تیم نه چندان مطرح تر اسپانیایی رو در اختیار بگیره حداقل کار کردن در چنین تیمهایی بخاطر پایین تر بودن انتظارات از نظر فشار کاری و افکار عمومی راحت تره
من یه سوال از شما می پرسم.
آیا پپ در بایرن موفق بوده یا نه؟
اینکه میگید بره به یه تیم متوسط منظورتون اینه که تو تیمهای بزرگ موفق نیست؟
چون تو همه تیم های بزرگ فشار افکار عمومی وجود داره

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
چلسی تورس رو حفظ میکنه دمبابا و اتوئو خواهند رفت
حال دوتا خرید داره چلسی کاستا و دیگری فعلا معلوم نیست لوکاکو هم احتمال زیاد فصل بعد فیکس هست تو ترکیب

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
این ساندرلند عجب شیر شده آخر فصلی

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467
چلسی ک تورس و دمبا با رو داره
کاستا رو میخاد چکار

تمام کننده نیستند . چلسی یکی میخاد مثه دروگبا
چون اساس تیم ساختارش دفاعی هست و مبتنی بر ضد حمله که 3 تا توپ دادی بهش 2 تاشو گل بزنه
تورس و دمبا با و اتوئو برند و کاستا و مانزدوکیچ بیاند

کلن نیم فصل آتی گویا قراره همه ی تیمهای بزرگ تغییراتی اساسی داشته باشند

DeniZRaD

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
75
گیگز گیگز که میگفتن این بود؟ :general304::general304::general304::general304::general304::general304:
کلاس 92 که میگفتن این بود؟:general304::general304::general304::general304:
ها ها ها ها

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
گل بارکلی رو ببینید حال کنید:
https://t.co/uHkDZHJex8
اینقدر خوشحالم که خدا میدونه :دی

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
اوه اوه من عصری نبودم، الان مودم رو روشن کردم
ساندرلند چیکار کرد این سه چار هفته آخری، هر چی تیم بود آتیش زد :دی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گیگز گیگز که میگفتن این بود؟ :general304::general304::general304::general304::general304::general304:
کلاس 92 که میگفتن این بود؟:general304::general304::general304::general304:
ها ها ها ها
فعلا شما بازی اورتون سیتی رو ببینید و دعا کنید که دشمن همشهریتون کاری برای شما بکنه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
کلا ساندرلند خیلی تیم خوبی داشت، اصلا نمیفهمم چرا این تیم با اون مهره‌ها تا 5 هفته پیش انتهای جدول بود
لیورپول رو هم خیلی اذیت کردن و اگر جرارد نبود شاید بردن این تیم خیلی سخت میشد. خوشحالم که سقوط نکردن، البته سقوط فولهام هم خیلی به دلم نچسبید، کاش به جاش نوریچ سقوط می‌کرد.

لعنتی سیتی مساوی کرد، خدا کنه نتیجه حفظ بشه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
حقیقت داره که اولین باخت یونایتد تو الدترافورد به ساندرلند بعد از 1968 بود؟!

Sent from my GT-I9300

بالا