• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
کلاً امسال هیچ تیمی توی لیگ های انگلیس و اسپانیا تیم سرتر از بقیه مدعی ها نبوده!
همه ی تیمهای مدعی جلوی تیمهای میانه و پایین جدولی امتیاز دادن در حالی که توی اسپانیا همچین چیزی نبوده در 4 5 سال اخیر!

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
رئال عادت داره، هرموقع قهرمانی رو بهش تعارف میزنن یه اخ تف میندازه تو صورتشون
چند هفته قبل هم اتلتیکو و بارسا باختن، رئال میتونست سویا رو ببره بره صدر، 2-1 باخت.

کاش از این اتفاقات تو انگلیس یه کم میفتاد، هر تیمی تو صدر لغزش داشته باشه دهنش آسفالته.

ARMF

مدیر بازنشسته ورزش
لایک‌ها
18,108
درود

یادآوری یه نکته رو ضروری میدونم. تا زمانی که اطمینان به درستی حرفی که میزنید ندارید، از تهمت زدن به همدیگه پرهیز کنید. مثالش این اتهام یوزر دوم بودن به کاربر Liverca هست که پایه درستی نداره. اینطور پستها تحریک دیگران تلقی میشه و مورد برخورد قرار میگیره. مطمئنا در صورت اثبات یوزر دوم بودن کاربرها، دسترسی شون محدود خواهد شد.

پاینده باشید

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
رئال عادت داره، هرموقع قهرمانی رو بهش تعارف میزنن یه اخ تف میندازه تو صورتشون
چند هفته قبل هم اتلتیکو و بارسا باختن، رئال میتونست سویا رو ببره بره صدر، 2-1 باخت.

کاش از این اتفاقات تو انگلیس یه کم میفتاد، هر تیمی تو صدر لغزش داشته باشه دهنش آسفالته.
درسته این اتفاق چندبار واسه رئال افتاده این فصل ولی اینو اشتباه یادته بنظرم...وقتی به سویا باخت خودش صدر جدول بود با فاصله 1 امتیاز نسبت به اتلتیکو...با اون باخت صدر رو از دست داد و سپردش به اتلتیکو...ضمنا این اتفاق تو لیگ برتر بیشتر میفته لالیگا یه امسال رو اینجوری شده که البته یجورایی جذابش کرده.

Sent from my GT-I9300

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541

LambOfChips

Registered User
لایک‌ها
1,757

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
به جای تماشای بازی های مورینیو، ترجیح می دهم یک فیلم تماشا کنم یا برای گردش، به جنگل بروم

اولسن، سرمربی دانمارک: مورینیو در حال نابودی فوتبال است؛ انتقادات هازارد را درک می کنم

طرفداری- مورتن اولسن، سرمربی تیم ملی دانمارک، تیغ تند انتقاداتش را به سوی ژوره مورینیو نشانه رفته و اذعان داشته است این مرد پرتغالی در حال نابودی فوتبال است.
به گزارش SoccerWay، مورینیو بعد از برد 2 بر صفر مقابل لیورپول، که با تاکتیک های خاص دفاعی آقای خاص بدست آمد، مورد انتقادات بسیاری قرار گرفته است و جدیدترین منتقد او، اولسن در مصاحبه با روزنامه دانمارکی Ekstra Bladet گفته است:

"در دنیایی که من زندگی می کنم، مورینیو یک خطر برای فوتبال است. اگر افراد بیشتری شروع به کپی کردن شیوه او بکنند، این بازی، نابود خواهد شد. تصور کنید همه مثل مورینیو فوتبال بازی کنند. این باعث کسل کنندگی آن خواهد شد. در آن صورت ترجیح می دهم یک فیلم تماشا کنم یا برای گردش، به جنگل بروم."

اولسن که از سال 2000، هدایت تیم ملی دانمارک را بر عهده داشته و در مقدماتی جام جهانی 2014، قافیه را در گروه دوم به ایتالیا واگذار کرد و نتوانست به جام جهانی صعود کند، ادامه داده است:

"اگر من سرمربی چلسی بودم، بازی متفاوت تری به نمایش می گذاردم. با این حال، مورینیو تنها می تواند دفاعی بازی کند. باشگاه هزینه بسیاری برای خرید بازیکنان صرف کرده است. خب، از آنها باید استفاده شود.

"ادن هازارد هم به درستی از مورینیو انتقاد کرده است. من هم دوست داشتم هرازگاهی، برنامه دیگری در تیم وجود داشت و در حمله هم شرکت می کرد. گواردیولا چنین برنامه ای دارد، ما در تیم ملی هم پلن بی داریم، ولی مورینیو چنین برنامه ای ندارد. او تنها بر روی ضربات آزاد تمرکز می کند و بعد امیدوار است هازارد و ویلیان خودشان کاری بکنند. درک می کنم که هازارد برای چه بعد از بازی، از عملکرد سرمربی، انتقاد کرده است."

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
الان حال و هوای طرف داری لیورپول و بعد باخت مقابل چلسی درک میکنم...
بزرگ ترین اشتباه انجلوتی تو این فصل همین بازی بود...
بازی ندادن په په دی ماریا و کنتراو بودش....

Sent from my HTC One X using Tapatalk

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
به جای تماشای بازی های مورینیو، ترجیح می دهم یک فیلم تماشا کنم یا برای گردش، به جنگل بروم

اولسن، سرمربی دانمارک: مورینیو در حال نابودی فوتبال است؛ انتقادات هازارد را درک می کنم

طرفداری- مورتن اولسن، سرمربی تیم ملی دانمارک، تیغ تند انتقاداتش را به سوی ژوره مورینیو نشانه رفته و اذعان داشته است این مرد پرتغالی در حال نابودی فوتبال است.
به گزارش SoccerWay، مورینیو بعد از برد 2 بر صفر مقابل لیورپول، که با تاکتیک های خاص دفاعی آقای خاص بدست آمد، مورد انتقادات بسیاری قرار گرفته است و جدیدترین منتقد او، اولسن در مصاحبه با روزنامه دانمارکی Ekstra Bladet گفته است:

"در دنیایی که من زندگی می کنم، مورینیو یک خطر برای فوتبال است. اگر افراد بیشتری شروع به کپی کردن شیوه او بکنند، این بازی، نابود خواهد شد. تصور کنید همه مثل مورینیو فوتبال بازی کنند. این باعث کسل کنندگی آن خواهد شد. در آن صورت ترجیح می دهم یک فیلم تماشا کنم یا برای گردش، به جنگل بروم."

اولسن که از سال 2000، هدایت تیم ملی دانمارک را بر عهده داشته و در مقدماتی جام جهانی 2014، قافیه را در گروه دوم به ایتالیا واگذار کرد و نتوانست به جام جهانی صعود کند، ادامه داده است:

"اگر من سرمربی چلسی بودم، بازی متفاوت تری به نمایش می گذاردم. با این حال، مورینیو تنها می تواند دفاعی بازی کند. باشگاه هزینه بسیاری برای خرید بازیکنان صرف کرده است. خب، از آنها باید استفاده شود.

"ادن هازارد هم به درستی از مورینیو انتقاد کرده است. من هم دوست داشتم هرازگاهی، برنامه دیگری در تیم وجود داشت و در حمله هم شرکت می کرد. گواردیولا چنین برنامه ای دارد، ما در تیم ملی هم پلن بی داریم، ولی مورینیو چنین برنامه ای ندارد. او تنها بر روی ضربات آزاد تمرکز می کند و بعد امیدوار است هازارد و ویلیان خودشان کاری بکنند. درک می کنم که هازارد برای چه بعد از بازی، از عملکرد سرمربی، انتقاد کرده است."
حال هی بگن مصاحبه هازارد رو جور دیگه غلط عنوان کردن باز هی اینا میان میگن اینجور اونجور یکی نیست بگه جناب اولسن شما فکر خودت باش که تیم رو نیاوردی جام جهانی اونوقت میخوای برای پوشوندن گندی که زدی به تیم ملی گیر بدی اینو اون میفرمایند من اگر مربی چلسی بودم اینطور میکردم اونطور برای چلسی یکی نیست بگه تو اگه مربی درست درمون بودی تیمت رو میاوردی به جام جهانی

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
درود

یادآوری یه نکته رو ضروری میدونم. تا زمانی که اطمینان به درستی حرفی که میزنید ندارید، از تهمت زدن به همدیگه پرهیز کنید. مثالش این اتهام یوزر دوم بودن به کاربر Liverca هست که پایه درستی نداره. اینطور پستها تحریک دیگران تلقی میشه و مورد برخورد قرار میگیره. مطمئنا در صورت اثبات یوزر دوم بودن کاربرها، دسترسی شون محدود خواهد شد.

پاینده باشید

تشکر بابت شفاف سازی.

ultra-x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
65
لیگ جذاب فقط المان با اومدن لواندوفسکی نیم فصل قهرمانی بایرن تثبیت میشه سال بعد :)

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:2

به شماها مربوط نیست!

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
یک افتخار دیگر برای سوارس؛ بهترین بازیکن لیگ برتر به انتخاب انجمن فوتبال نویسان
98f63fdf-5c8e-4ab4-9e41-3dc8d89bf502-cb.Jpeg

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
امیر ایالات متحده امریکا، این عکسی که گذاشتی مال بهترین بازیکن ماه آپریله و ربطی به اون جایزه نداره ولی عنوان خبر صحیحه.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
اره داداش عکس جدیدی از سوارس و بعد از دریافت این نشان و پیدا نکردم

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
درسته این اتفاق چندبار واسه رئال افتاده این فصل ولی اینو اشتباه یادته بنظرم...وقتی به سویا باخت خودش صدر جدول بود با فاصله 1 امتیاز نسبت به اتلتیکو...با اون باخت صدر رو از دست داد و سپردش به اتلتیکو...ضمنا این اتفاق تو لیگ برتر بیشتر میفته لالیگا یه امسال رو اینجوری شده که البته یجورایی جذابش کرده.

Sent from my GT-I9300
تو لیگ برتر صدر جدول هم باشی دو تا بازی امتیاز بدی میای پایین، متاسفانه سایر تیم‌های توی کورس بی‌معرفت‌اند :دی
مثالش هم همین فصول پیش و همین فصل در مورد آرسنال، چلسی، سیتی و حالا هم لیورپول زیاده.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
سوتی ورزش 3 ! امروز گرفتم یه نگاه به جدول لالیگا بندازید!

60180771035511528313.jpg

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
واقعا من هنوزم نمی‌فهمم چرا سایتی مثل ورزش 3 باید اینقدر شاخ بشه؟

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
همش کپی پیست ه .....

Sent from my HTC One X using Tapatalk

بالا