• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
همین الان برنامه ی 120 دقیقه شبکه ورزش در بین برنامه ی فان یه چند تا گل از لیگ برتر انگلیس گذاشته بود که با کمک جلوه های ویژه یه حالت کمدی - اکشن ساخته بودن کسی لینکی چیزی ازش نداره؟
توی یو تی وب خواستم پیدا کنم ولی نفهمیدم دقیقا چی باید سرچ کنم!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
همین الان برنامه ی 120 دقیقه شبکه ورزش در بین برنامه ی فان یه چند تا گل از لیگ برتر انگلیس گذاشته بود که با کمک جلوه های ویژه یه حالت کمدی - اکشن ساخته بودن کسی لینکی چیزی ازش نداره؟
اون شوت رونی و اتوبوسه اخرش بود

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
خبر مهم: من سیتی بخاطر رعایت نکردن قانون فیرپلی مالی 49 میلیون پوند جریمه شد!
ضمناً نمیتونن بیشتر از 21 بازیکن در لیست چمپیونز لیگشون قرار بدن!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این جریمه فایده ای نداره. چون من سیتی با همین قدرت فعلی هم نمیتونن سی ال رو ببرن.
باید این جریمه رو در لیگ اجرا کنن.

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
خبر مهم: من سیتی بخاطر رعایت نکردن قانون فیرپلی مالی 49 میلیون پوند جریمه شد!
ضمناً نمیتونن بیشتر از 21 بازیکن در لیست چمپیونز لیگشون قرار بدن!!
49 ?
قطره از دریا.....

Sent from my HTC One X using Tapatalk

amirusa

Registered User
لایک‌ها
3,175
این جریمه فایده ای نداره. چون من سیتی با همین قدرت فعلی هم نمیتونن سی ال رو ببرن.
باید این جریمه رو در لیگ اجرا کنن.
سال اینده فک کنم سخت ترین چمپیونز لیگ این چند وقت ه رو ببینیم
مادرید با خریدای جدید
بارسلونا با مربی و خریدای جدیدش
سیتی که با تجربه بیشتره
یوه تشنه چمپیونز
رم
ارسنال
مادرید دوم...
تیم پاریسی
چلسی...
ارسنال...
خیلی جذاب و دیدنی میشه
اما نکته نارحت کننده نبوده میلان با یونایتدده
اقای مهرداد اما به نظر من
سال اینده با همین مربی و خریدای طوفانی جدیدش و تجربه ه ی بیشتر
فک کنم جز ۴ تیم باشه....
بنده هوادار سیتی نیستم فقط یه نظر شخصی

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بردن سی ال شخصیت خاص خودشو میخواد که هر تیمی ندارتش

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
49 ?
قطره از دریا.....

چی میگی قطره ای از دریا؟ این پول باید از درامد های باشگاه پرداخت بشه، نه از پول شیخ و اینجور افراد. اصلا دلیل جریمه شدنشون هم همینه که پولی که خرج کردن از درآمد های باشگاه نبوده. البته از این 60 میلیون جریمه، 40 میلیونش به حالت تعلیقه، یعنی اگر بتونن خودشون رو به شرایط مورد نظر یوفا برگردونن، این 40 میلیون بهشون برگشت داده میشه. psg هم 60 میلیون یورو جریمه شد. چندین تیم دیگه هم جریمه شدن. به نظر من در یکی دو سال ابتدایی یوفا داره مدارا میکنه، در سال های بعدی مطمئنا از بازی های اروپایی محروم میشن. این قوانین از خرج کردن های بیرویه بعضی تیم ها با استفاده از مالکان پولدارشون جلوگیری می کنه. فکر می کنم تیم هایی مثل سیتی، چلسی، psg، موناکو و یکی دو تا تیم دیگه از قدرتشون کاسته بشه. از جمع شدن ستاره ها تو چند تا تیم جلوگیری میشه، البته از اونور 4 تیم خیلیییییی فرقی واسشون نمیکنه، یعنی رئال، منچستر، بارسا و بایرن. این 4 تا انقدر تبلیغات و درآمد دارن که فکر نکنم مشکلی واسشون پیش بیاد و بتونن باز هم خرج کنن، به خصوص بایرن که فکر کنم از نظر مالی یکی از بهترین تیم هاست.
البته چلسی به نظر حواسش بوده و یکم به نظر خرج کردنش کمتر شده و حالت Stable رسیده. و کلا هم یکم پشتوانش قوی تر شده تو این چند سال.
اما مهمترین مشکل تیم سیتی، پولی نیست که موقع خرید بازیکن ها میده، بلکه پول دستمزد بازیکن هاشه که سالیانه خیلی میشه و این فکر کنم کمرشون رو بشکونه. فقط همون 4 تیمی که گفتم می تونن از پس چنین دستمزد هایی بر بیان.

Last edited:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
بردن سی ال شخصیت خاص خودشو میخواد که هر تیمی ندارتش

شخصیت خیلی ملاک نیست، تاثیر داره، اما نه اونقدری که شما میگید. نمونش چلسی، شخصیت داشت؟ نه! اومد با تیمی که ضعیف ترین تیم دهه اش بود، قهرمان شد، اما قوی ترین تیم تاریخش قهرمان نشد. شاید خیلی از ماها اول فصل هرکی بهمون می گفت دورتموند میاد فینال یا اتلتیکو میاد فینال، می خندیدیم، یا می گفتیم بارسا فیناله، یا بایرن. درسته دورتموند قهرمان نشد، یا ممکنه اتلتیکو هم نشه، اما خیلی تیم های از نظر شما بی شخصیت بودن که قهرمان شدن. شخصیت شاید 10 الی 20 درصد تاثیر داشته باشه. اما تیمی که قویتر باشه و سازماندهی تر باشه اون می بره. چه بسا سال دیگه سیتی قهرمان شد. اسپانیا چی داشت؟ اصلا یادمه جام جهانی رو هم نبرده بود. اما به یک باره همه چیز رو برد. اون تیمایی هم که الان مثلا شخصیت قهرمانی دارن، یه زمانی هیشکی فکر نمی کرد قهرمان بشن. اما کلا به نظرم یه جایی واسه قهرمانی، تو یه مرحله، تیمت بازیش گره می خوره و اونجا باید شانس بیاری تا قهرمان بشی.

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
همچنین تیم منچستر سیتی در دو پنجره تابستانی 2014 و 2015 اجازه ندارد بیشتر از 60 میلیون یورو صرف خرید بازیکن کند. بدیهی است که فروش بازیکنان سیتی و کسب درآمد از این راه هیچ تاثیری بر افزایش این مبلغ نخواهد داشت و این تیم تنها مجاز به استفاده از این 60 میلیون یورو است.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
هیچی از هیجا نمیخاد جستجو و سرچ کنی:D
یه کلیک بکن اینجا و راحت دانلود کن
دانلود
tarafdari.com

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
طرفداری - اتحادیه فوتبال اروپا باشگاه منچسترسیتی را به خاطر تخلف از قوانین مالی یوفا به مبلغ 60 میلیون یورو جریمه کرد. همچنین این تیم به مدت دو فصل برای جذب بازیکن با محدودیت روبرو است.
به گزارش BBC Sport، اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) پیش از این به باشگاه منچسترسیتی هشدار داده بود که صورت‌ها و گزارش‌های مالی شفافی را برای این اتحادیه ارسال کند ولی این گزارش ها به نظر یوفا قابل قبول نبود و باشگاه آبی پوش شهر منچستر از طرف این اتحادیه جریمه شد.

یوفا باشگاه منچسترسیتی را برای تخلف از قوانین مالی یوفا یا همان فیرپلی مالی، 60 میلیون یورو جریمه کرد، به علاوه این تیم در دو فصل آینده لیگ قهرمانان به جای 25 بازیکن تنها اجازه استفاده از 21 بازیکن خواهد داشت. همچنین این تیم در دو پنجره تابستانی 2014 و 2015 اجازه ندارد بیشتر از 60 میلیون یورو صرف خرید بازیکن کند. بدیهی است که فروش بازیکنان سیتی و کسب درآمد از این راه هیچ تاثیری بر افزایش این مبلغ نخواهد داشت و این تیم تنها مجاز به استفاده از این 60 میلیون یورو است.

باشگاه منچسترسیتی در طی دو فصل اخیر حدود 182 میلیون یورو ضرر داشته است، 120 میلیون یورو مربوط به سال 2012 و 62 میلیون یورو در سال 2013. سیتیزن ها تعهد داده اند دستمزد دریافتی بازیکنان خود را به هر روشی که شده پایین بیاوردند و طبق قوانین فیرپلی مالی یوفا رفتار کنند (سیتی بیشترین دستمزد را در بین کل باشگاه های ورزشی جهان به بازیکنانش پرداخت می‌کند).

باشگاه منچسترسیتی نیز اعلام کرد که این شرایط را پذیرفته و سعی در اصلاح امور مالی خود طی دو سال آتی خواهد داشت و از قوانین مالی یوفا نیز تخلف نخواهد کرد. امکان این وحود دارد که قهرمان لیگ جزیره، در صورت تخلف دوباره از قوانین مالی یوفا از حضور در لیگ قهرمانان منع شود.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
طرفداری - اتحادیه فوتبال اروپا باشگاه منچسترسیتی را به خاطر تخلف از قوانین مالی یوفا به مبلغ 60 میلیون یورو جریمه کرد. همچنین این تیم به مدت دو فصل برای جذب بازیکن با محدودیت روبرو است.
به گزارش BBC Sport، اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا) پیش از این به باشگاه منچسترسیتی هشدار داده بود که صورت‌ها و گزارش‌های مالی شفافی را برای این اتحادیه ارسال کند ولی این گزارش ها به نظر یوفا قابل قبول نبود و باشگاه آبی پوش شهر منچستر از طرف این اتحادیه جریمه شد.

یوفا باشگاه منچسترسیتی را برای تخلف از قوانین مالی یوفا یا همان فیرپلی مالی، 60 میلیون یورو جریمه کرد، به علاوه این تیم در دو فصل آینده لیگ قهرمانان به جای 25 بازیکن تنها اجازه استفاده از 21 بازیکن خواهد داشت. همچنین این تیم در دو پنجره تابستانی 2014 و 2015 اجازه ندارد بیشتر از 60 میلیون یورو صرف خرید بازیکن کند. بدیهی است که فروش بازیکنان سیتی و کسب درآمد از این راه هیچ تاثیری بر افزایش این مبلغ نخواهد داشت و این تیم تنها مجاز به استفاده از این 60 میلیون یورو است.

باشگاه منچسترسیتی در طی دو فصل اخیر حدود 182 میلیون یورو ضرر داشته است، 120 میلیون یورو مربوط به سال 2012 و 62 میلیون یورو در سال 2013. سیتیزن ها تعهد داده اند دستمزد دریافتی بازیکنان خود را به هر روشی که شده پایین بیاوردند و طبق قوانین فیرپلی مالی یوفا رفتار کنند (سیتی بیشترین دستمزد را در بین کل باشگاه های ورزشی جهان به بازیکنانش پرداخت می‌کند).

باشگاه منچسترسیتی نیز اعلام کرد که این شرایط را پذیرفته و سعی در اصلاح امور مالی خود طی دو سال آتی خواهد داشت و از قوانین مالی یوفا نیز تخلف نخواهد کرد. امکان این وحود دارد که قهرمان لیگ جزیره، در صورت تخلف دوباره از قوانین مالی یوفا از حضور در لیگ قهرمانان منع شود.
در تکمیل این جریمه از سوی فیفا شیخ منصور گفته لا مشکل فولوس موجود

حسن ياور

Registered User
لایک‌ها
1,263

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
در مورد این که شیخ منصور از جیب بپردازه pirouz3 تو این پست بادمجون واکس زده بود.
درود برتو نکته سنج
نه اخوی وقتی پای شیخ منصور وسط باشه یا مالک پی اس جی قانون این چیزا معنی نداره اینو تو رسانه ها میگن برای خالی نبودن عریضه باید از درامدهای باشگاه پرداخت بشه والی یه چیزم میزارن رو جریمه پرت میکنن جلوشون نقد رو ول نمیکنن بچسبن به نسیه
بنده منظورم اینبود

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
درود برتو نکته سنج
نه اخوی وقتی پای شیخ منصور وسط باشه یا مالک پی اس جی قانون این چیزا معنی نداره اینو تو رسانه ها میگن برای خالی نبودن عریضه باید از درامدهای باشگاه پرداخت بشه والی یه چیزم میزارن رو جریمه پرت میکنن جلوشون نقد رو ول نمیکنن بچسبن به نسیه
بنده منظورم اینبود
احسان عزیز من تو چرا فکر میکنی اون جا ایرانه؟ :D
معتبرترین تورنومنت باشگاهی دنیاست، اگر قرار بود این طوری باشه تا حالا به گند کشیده شده بود.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
دلم نیومد یک بار دیگه اینو یادآوردی نکنم! هر چی باشه ممکنه تا 3 ساعت دیگه نشه ازش استفاده کرد :دی

Since Arsenal Last Won a Trophy

رندش کنیم میشه 9 سال... یه عمره :دی

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
این اتلتیکو چه بدشانسه دوتا بازیکنش همون دقیقه 20 مصدوم شدن o_O

بالا