این عمر مومنی هم جو گرفتشا
این همه سال حق رونالدو رو خوردناونی که زیره سایس رونالدو نه مسی یه سال مسی تو اوج نبود به دلیل مصدومیت و مربی و .. جو گرفتتون
لینک خبرژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی تیم فوتبال رئال مادرید معتقد است در رایگیری مراسم توپ طلای فیفا تقلب صورت گرفته و به همین دلیل در این مراسم حضور پیدا نکرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، مورینیو اعلام کرد بعضی از دوستانش به او رای دادند اما رای آنها تغییر کرده و به کاندیداهای دیگر تعلق گرفته است. آقای خاص در گفتگو با شبکه RTP پرتغال گفت: از اینکه به مراسم توپ طلای فیفا نرفتم اصلا پشیمان نیستم. اتفاقا تصمیم کاملا درستی گرفتم. یک، دو یا سه نفر با من تماس گرفتند و گفتند به من رای داده اند اما وقتی رای ها اعلام شد مشخص شد رای آنها تغییر کرده و به کاندیداهای دیگر رسیده است.
مورینیو و پپ گواردیولا سرمربی اسبق بارسا در رقابت برای کسب عنوان برترین مربی سال 2012 مغلوب ویسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی فوتبال اسپانیا شدند. فیفا در بیانیه ای اعلام کرد: فیفا لیست تمام رای ها را در سایت FIFA.com منتشر کرده و این رای ها کاملا صحیح و معتبر است.
داداش حالا داری اینا میگیاونی که زیره سایس رونالدو نه مسی یه سال مسی تو اوج نبود به دلیل مصدومیت و مربی و .. جو گرفتتون
شما به جای کل کل تکلیفتو با خودت روشن کن که نیای خودتو بارسایی جا بزنیاین همه سال حق رونالدو رو خوردن
همه میدونن رونالدو بهتر از مسی بوده و هست و خواهد بود
لینک خبر
http://fararu.com/fa/news/144867/مورینیو-در-رایگیری-توپ-طلای-فیفا-تقلب-کردند
----
بابا ماها فوتبال ندیدیم هیچکدوممون)
فقط benchmarker فوتبال دیده ماها که فوتبال ندیدیم دوستای عزیز)
بار ها گفتم با ترول های دنیای مجازی کار نداشته باشیم ، بیاین از این به بعد جواب بعضی هارو ندیم رفقا
اینا همونایی هستن که فکر میکنن بیشتر از بقیه میفهمن ، ترول مجرم نیست او بیمار است
مسی از پارسال تقریبا مصدوم بود هر بازیکنی بود افت میکرد و اینکه مربی درست حسابی بالا سرش نبود رونالدو زمان مورینیو تو اوج بود یا الان؟ مربی هم تاثیر زیادی دارهداداش حالا داری اینا میگی
تا حالا دیدی رونالدو یه همچین افتی مث مسی داشته باشه
همیشه تو یه نوار ثابت حرکت کرده(کمی بالا پایین)
مسی چند ساله تو بارسا؟بالاخره باید اینقدر جا بیوفته(رونالدو تیم عوض کرد)
الانم میبینی که مسی با بازیکنای جدید هماهنگی نداره
پشت مسی هم دو تا غول ب اسم زاوی و اینیستا سرحال بودن
من میگم عاقبت مسی همون عاقبت رونالدینهو تو بارساست(دیگه از اون تکنیکی تر داریم تو دنیا)
و من الله توفیق
خدایی رونالدینیو تک بود داداش ، چه بازیکنی بود ! محشر بود پسرداداش حالا داری اینا میگی
تا حالا دیدی رونالدو یه همچین افتی مث مسی داشته باشه
همیشه تو یه نوار ثابت حرکت کرده(کمی بالا پایین)
مسی چند ساله تو بارسا؟بالاخره باید اینقدر جا بیوفته(رونالدو تیم عوض کرد)
الانم میبینی که مسی با بازیکنای جدید هماهنگی نداره
پشت مسی هم دو تا غول ب اسم زاوی و اینیستا سرحال بودن
من میگم عاقبت مسی همون عاقبت رونالدینهو تو بارساست(دیگه از اون تکنیکی تر داریم تو دنیا)
و من الله توفیق
فکر کنم 19 میلیون رکورد زداتفاقا چنتا از دریبل هاش رو حین بازی دیدم الان بازم یادش افتادم .قبول ندارم تکنیکش بدرد نخور بود منتها در خدمت تیم نیود یک گلش رو دقیقا از نیمه تمام بازیکن های حریف رو دریبل های ریز زد بعدش دروازه بان رو وگل زد
خیلی سریع محو شد اونزمان رکورد نقل و انتقالات رو با رفتن به بتیس شکست
هنوز بازی میکنه؟@al2
تو لیست اولیه پرتغال بود ولی امروز خط خورد!!
پورتو بازی می کنه!!هنوز بازی میکنه؟
باشگاهش چیه برم تو فیفا ببینم چیکارس
هنوزم بیرون پا سانتر میکنه![]()