بایرن تا حالا هیچوقت 10 هفته مونده به پایان لیگ قهرمان نشده پارسال هم که 6 هفته زودتر قهرمان شدن رکورد قهرمانی زودهنگام بوندسلیگا شکسته شد. قهرمانی زودهنگام یک تیم به دلیل افزایش قدرت و فاصله یک تیم با دیگر تیم هاست در سال های پیش این فاصله کمتر بود و بایرن یا قهرمان نمیشد یا در یکی دو هفته اخر با اختلاف امتیاز کم قهرمان میشد
به نظر منم مربی خیلی تاثیر داره در مغرور نشدن و انگیزه داشتن
در مورد خستگی هم اینو اضافه کنم و در مورد لیگ برتر انگلیس مثال بزنم که این لیگ از لالیگا فشرده تره هم تعداد بازیها بیشتره هم تعداد مدعی ها و رقابت در صدرجدول ولی چند سال پیش یادمه دو سه سال پیاپی از 4 تیم نیمه نهایی 3 تاشون انگلیسی بودن اون سال ها رئال از یک هشتم بالاتر نمیومد اون موقع هم لیگ برتر مثل الان فشرده بود اگر قرار بود خستگی تعیین کننده باشه تیم های انگلیسی باید تو مراحل بالا کم میاوردن و به اونجاها نمیرسیدن ولی اینطور نبود چون اون موقع تیم های انگلیسی در اوج بودن ولی الان به زور به نیمه نهایی میرسن و دو سال پیش هم از یک هشتم بالاتر نیومدن چون ضعیفتر شدن و ربطی هم به خستگی نداره چون لیگ برتر به همون شکل گذشته برگزار میشه
همونطور که خودت گفتی افزایش قدرت و فاصله یک تیم با دیگر تیم ها علته اینه که چند هفته زودتر جشن قهرمانی رو بگیرن و باز هم گفتی که مربی خیلی تاثیر داره تو این ضمینه که قطعا نظر من هم همینه
منم نگفتم لالیگا پرفشار ترین لیگ دنیاست.همچین حرفی زدم که pl رو وسط میکشید ؟ من لالیگارو در کنار pl نوشتم.توی انگیلیس یه تورنمنت لیگ کاپ هست که لالیگا نداره چیز مشابه به اون رو و معمولا تیم های انگیلیسی با تیم های دومشون شرکت میکنن .میتونی از هواداراشون بپرسی.پس در تعداد بازی ها با تیم های اصلی با اختلاف کمی pl بالاتره .ولی قبول دارم لیگ انگیلیس فشرده تره مخصوصا تو اون بازه ی اول ژانویه
ولی حرف من این نیست که ! به pl هم کاری ندارم
من میگم تیم های مدعی cl از هر کشوری هم که میخوان باشن، نسبت به بایرن از بعد بدنی ضعیف ترن.علتش هم مشخصه
به قول شما 6 هفته زودتر قهرمانیشون مسجل میشه و دیگه به خودشون فشار آنچنانی نمیارن و از دور ه یک هشتم به بالای cl که بازی ها فشرده تر میشه فشار کمتری احساس میکنن.اینو که دیگه قبول داری ؟!!!
حالا هنر مربیه که اینارو تو اوج نگه داره و نذاره مغرور و یا اشباع بشن
اگر لالیگا رو دو قطبی هم حساب کنیم باز هم خیلی کم پیش میاد که این قطب ها اجازه بدن به هم که جشن قهرمانی 6 هفته زودتر انجام بشه.