دوستان هوادار از ناپولی یا زسکا موسکو نیست من باهاش کل کل کنم
اینقدر مرد نبودید که دو طرف زمین رو موکت نکنین!!!
نمی شد رو زمین راه رفت چه برسه به...
واقعا شما امیدی هم به چمپیونز لیگ دارید وقتی بارسا هم تو مسابقات حضور داره؟البته همون رئال هم برای کل تیمهاتون بسه
واقعا شما امیدی هم به چمپیونز لیگ دارید وقتی بارسا هم تو مسابقات حضور داره؟البته همون رئال هم برای کل تیمهاتون بسه
dislike - - - - -
منچستر قهرمان
یوفا منظورته دیگه ؟
یوفا منظورته دیگه ؟
کی گفته ما خذف میشیم ما هفته دیگه با ناپولی بازی داریم ایشالا میترکونمیش میریم تا فینال
ضمنا من طرفدار رئال هم هستم هر چی بگین من یه چیزی از این دو تا در میارم میزنم تو سرتون
یه رفیق دارم طرفدار بارسا و رئال و میلان و اینتر و بایرن و منچستر و چلسی و آرسناله . فکر کنم ممد رفیقمی
اینجور طرفدارا نهایتا به درد تیم چوکای تالش بخورن
کی گفته ما خذف میشیم ما هفته دیگه با ناپولی بازی داریم ایشالا میترکونمیش میریم تا فینال
ضمنا من طرفدار رئال هم هستم هر چی بگین من یه چیزی از این دو تا در میارم میزنم تو سرتون
هیچی نمیتونی بگی:دی فقط شاید بگی رئال تعداد قهرمانی هاش تو اروپا بیشتره که منم یه جواب دارم اونم اینه که تمام قهرمانی هاش مربوط به زمانی هست که تعداد تیم ها کم بود و داغون
زمانی که یونایتد درگیر هزار جور مسائل مثل سقوط هواپیما مشکلات مالی و حتی جنگ جهانی دوم بود:دی
در مورد چلسی هم که کلا هیچی:lol:
خداوکیلی تنها تیمی که تو دنیا میتونه با ما کل کل کنه بارسا هست اونم بخاطر دو تا بردش توی فینال اروپا بقیه ...:دی مخصوصا تیمای انگلیسی که دیگه هیچی نمیتونن بگن :دی هیچکس تو این شک نداره پرافتخارترین و بهترین تیم انگلیس یونایتد هست وقتی اسم لیگ انگلیس میاد همه اول یاد یونایتد میوفتن
تنها جمله من برای رقبایی که الکی کل کل میکنن اینه :اخر فصل میبینمتون :دی
شما اینجا رو یه نگاهی بنداز .
UEFA Champions League - Wikipedia, the free encyclopedia
یونایتد ساکز عمو جون :دی