• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
سوتی جالب ورزش 3
ورزش 3 بازی های هفته رو اینجوری میزنه
xWXc.jpg

بعد بدون اطلاع از اینکه چی نوشته نتایج زنده شو اینجوری میزنه
wWXc.jpg

http://www.uefa.com/livescores/index.html :general509::general509::general509:

pirouz3

Registered User
لایک‌ها
4,351
این پیتر کراوچ تو بازی امروز هم پاس گل داده، هم گل زده، هم گل به خودی زده. دو تا کارت زردم بگیره دیگه همه چی تکمیله

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
این پیتر کراوچ تو بازی امروز هم پاس گل داده، هم گل زده، هم گل به خودی زده. دو تا کارت زردم بگیره دیگه همه چی تکمیله
این زندس هنوز ؟ من اسمشو گذاشته بودم پیتر خط کش :D
اصلا استیلشو میدیدم چندشم میشد:general306:

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
شبکه 3 داره آشپزنی نشون میده! این همه بازی زنده فوتبال واقعا نمی تونن یکیشون مثل استون ویلا - آرسنال رو جای این آشپزی پخش کنن؟
بازیای لیگ استعمار پیر رو نشون بدن؟با آرمان ها در تضاده عزیز من!

kaloy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شبکه 3 داره آشپزنی نشون میده! این همه بازی زنده فوتبال واقعا نمی تونن یکیشون مثل استون ویلا - آرسنال رو جای این آشپزی پخش کنن؟
نه نمی تونن!
بهتره کلا پخش بازی های لیگ برتر انگلیس کلا بایکوت بشه از صدا و سیما
خیلی دوست دارم این روس ها و عربها و آمریکاییها پولاشونو از این لیگ بکشن بیرون تا همه بفهمن هیچ پخی نیست.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
رئال
خوب این هفته سه تا تیم آلمانی با سه تا تیم انگلیسی بازی داشتن که دو تا بازی رو آلمانیها رو بردن و یک بازی هم مساوی شد
دورتموند که بهترین بازیکناش مصدوم بودن در یک بازی کاملا برتر آرسنال رو شکست داد
سیتی اگه هارت نبود و داور هم دو پنالتی مسلم رو نادیده نمی گرفت مسلما شکست سخت تری رو متحمل میشد
شالکه هم با اینکه حال و روز خوبی نداره و اول هفته مقابل گلادباخ 4 تایی شده بود برخلاف انتظار چلسی رو در خونه خودش متوقف کرد
حالا اون دوستمون احسانبزرگی که هی لیگ محلات لیگ محلات می کرد کجاست؟ o_O
زیاد جو نده اخوی چلسی 20 دیقه اخر کاستا رو اورد کاستا 3بازی پشت هم نمیتونه بازی کنه مهاجم نوک دروگبا بود با این حال موقعیت زیادی از دست داد شماهم بحث کردن فایده نداره یادته که من سیتی بدون یه بازیکن انگلیسی بعد شد نه من منظورم اینبود تو بازی اخر نبودن بعد شد من منظورم ان نبود موفق باشی

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
نمیگه ضعیفترن
اوشون میگه بوندس لیگا در حد محلاته
ایشون هم میگن شما که لیگ محلات لیگ محلات میکردین بیا تحویل بگیر صدر نشین لیگ برتر نتونست تیم 16 بوندس لیگا رو تو زمین خودش ببره
ولی در کل نماینده های انگلیس تو دور اول همه تر زدن حتی لیورپول که روی اشتباه مسلم دفاع حریف و یه پنالتی مشکوک به گل رسید
گل دیشب چلسی رو هم اگه دیده باشید قبلش خطا کردن روی بازیکن شالکه
همین شالکه سال پیش رفت و برگشت 6تا از چلسی خورد شانس اوردن بازی رفت کاستا مهاجم نوک نبود بعدش اخوی جفت گلها مردود بود بازی سیتی هم سال پیش یادت باشه رفت بردن برگشت باختن تک قطبیها پس از الان نسخه لیگ انگلیس رو نپیچین

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
همین شالکه سال پیش رفت و برگشت 6تا از چلسی خورد شانس اوردن بازی رفت کاستا مهاجم نوک نبود بعدش اخوی جفت گلها مردود بود بازی سیتی هم سال پیش یادت باشه رفت بردن برگشت باختن تک قطبیها پس از الان نسخه لیگ انگلیس رو نپیچین
باشه!

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
کسی نسخه لیگ انگلیس رو نپیچید
شما از چند روز قبل از بازیها اومدی اینجا لیگ محلات لیگ محلات می کردی و ما خیال می کردیم الان قراره دورتموند 5 تا از آرسنال بخوره بایرن 6 تا از سیتی شالکه هم 7 تا از چلسی
ولی از سه شنبه شب تا الان تو این تاپیک ازت خبری نبود تا الان که رویت شدی که بگی قطب اصلیتون با هامبورگ مساوی کرده
بازم میگم کسی نسخه لیگ انگلیس رو نپیچید چون یه حرفی باید ما مثل کلاس درس چند دفعه تکرار کنیم تا منظورمون واسه شما جا بیفته

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
دیگه داداش من راست میگن دیگه
همینطور از روی شکم سیری پست می دادی لیگ محلات لیگ محلات! همین لیگ محلات اومد در هفته ی اول لیگ برتر رو زد و یکی دو تا از هوادارهاش اومدن خفتت کردن! منم بودم همین کارو می کردم خود تو هم بودی همین کارو می کردی!

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
کسی نسخه لیگ انگلیس رو نپیچید
شما از چند روز قبل از بازیها اومدی اینجا لیگ محلات لیگ محلات می کردی و ما خیال می کردیم الان قراره دورتموند 5 تا از آرسنال بخوره بایرن 6 تا از سیتی شالکه هم 7 تا از چلسی
ولی از سه شنبه شب تا الان تو این تاپیک ازت خبری نبود تا الان که رویت شدی که بگی قطب اصلیتون با هامبورگ مساوی کرده
بازم میگم کسی نسخه لیگ انگلیس رو نپیچید چون یه حرفی باید ما مثل کلاس درس چند دفعه تکرار کنیم تا منظورمون واسه شما جا بیفته
میگم فعلا زیاد جو نده دقیقا پارسال 1برد سهم هر تیم بود چه سیتی چه ارسنال وهمین شالکه رفت و برگشت 6تا از چلسی خورد
البته من احترام خاصی برای دوتموند قائلم چون واقعا با اینکه ستاره میسازه تحویل قطب اصلی میده بازم از کیفیت بازیش کم نمیشه و ابروی المان هست

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دیگه داداش من راست میگن دیگه
همینطور از روی شکم سیری پست می دادی لیگ محلات لیگ محلات! همین لیگ محلات اومد در هفته ی اول لیگ برتر رو زد و یکی دو تا از هوادارهاش اومدن خفتت کردن! منم بودم همین کارو می کردم خود تو هم بودی همین کارو می کردی!
این بنده خدا جوگیر شده از حولش یه چیز میگه به من فعلا شما جدی نگیرینش این الان یه چیز میگه 3دفعه حرفو عوض میکنه تکلیفش با خودش مشخص نیست بازی برگشت انگلیس بزنه 180 درجه تغییر وضعیت میده

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
چی میکنه این لیورپول،حالا نمیدونم وستهام تیم غولی شده این فصل یا اینکه لیوری ها،لیور دنده از دستشون در رفته اینطوری بازی میکنن :دی

بالا