• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

هر تیمی یه زمانی نیاز به نجات داره
با این بازیکنا و دفاع و خطوط حمله ای که چلسی داره واقعا باید بهتره این نتیجه بگیره

این تیمها سال دیگه واقعا خطرناکند :

بارسلونا . بایرن . چلسی . میلان . پاری سن ژرمن . گالاتاسرای . رئال مادرید . دورتموند . یوونتوس

خطرناکتر از هر سال

نیمار هم که بیاد بارسا چی بشه
چلسی هم اگه فالکائو بیاد و مورینیو چند تا بازیکن بیاره واقعا سال آتی لیگ قهرمانان رویایی میشه
الان میشه بگی طرفدار کدوم تیم از این همه هستی تا من متوجه بشم با کدوم کل کل کنم؟

خیلی سخته با این همه تیم من کل کل کنم یکی لااقل!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
82top10bestsellingepljer.jpg

تورس چه آقایی می کنه برای خودش .
biggrin1.gif

اندازه رونالدو ما پول میگره ی ذره بخار هم نداره

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من نگاه تلویزیون اینجا نمیبینم ما نداریم اون تازه منظورم اینه اقای سونی تو ماهواره بدر نداریم همه ی استانی ها رو داریم

ولی شبکه ورزش رو نداریم رو دستگاه هاس ست باکس هست که با مجوز صداوسیما میدن رو ماهواره ها نداره

:lol:

خداییش این چرندیات چیه نوشتی؟ هنوز کتاب درسیت فارسیه و به ادبیات و دستور زبان فارسی نرسیدی؟ :lol: حداقل پستت رو بده یه بزرگتر ویرایش کنه بعد بفرست، مردم از خنده :lol:
یاد و خاطره ی گذشته رو زنده گردی ، اون موقع ها توی تی تی یه فروشنده ای بود با آیدی ممد بست دیزاینر، اونم پست هاش همینطوری بود. مثلا میخواست بگه این جنس تقلبیه میگفت:
این هست تقل، تقل هست چین، جنس انبار رفت مرجوع :lol:
بخاطر نوستالژیک نامه سپاس
چه عجب ی حرف خوب من ازت شنیدم ی بار بگو مورینیو خوبه افرین ادامه بده

من موندم اگه پرتقال رو قهرمان جهان کنه وخواهد کرد اونوقت میگی بهترین مربی تاریخ هست یا نه

شما چشاتو خوب باز کنی میبینی که همه اینجا حرف خوب میزنن. مخصوصا وقتی که در مورد خضعبلات شما بحث میشه ;)

اونی که نوشتی میـــــوست عمو جون، :upsided:
حالا بذار از ویکی پدیا درس های سال های آینده ی تحصیلیت رو اینجا بذارم
پرتقال - ویکی‌پدیا
پرتغال - ویکی‌پدیا
خوب تفاوتشون رو بخون که مضحکه نشی یهو. حالا نمیدونم به کی میگی سوتی، یعنی من جای تو اینقدر گاف داده بودم دیگه این سمت ها نمیومدم، حالا هم که میای تشکر چون باعث میشی واسه چند دقیقه قیمت اودلار و پراید رو فراموش کنیم :happy:.
حالا شما برو اون یه انگلیس آلمان رو بگیر فقط بپا دستت نسوزه :D

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خداییش این چرندیات چیه نوشتی؟ هنوز کتاب درسیت فارسیه و به ادبیات و دستور زبان فارسی نرسیدی؟ :lol: حداقل پستت رو بده یه بزرگتر ویرایش کنه بعد بفرست، مردم از خنده :lol:
یاد و خاطره ی گذشته رو زنده گردی ، اون موقع ها توی تی تی یه فروشنده ای بود با آیدی ممد بست دیزاینر، اونم پست هاش همینطوری بود. مثلا میخواست بگه این جنس تقلبیه میگفت:
این هست تقل، تقل هست چین، جنس انبار رفت مرجوع :lol:
بخاطر نوستالژیک نامه سپاس

شما چشاتو خوب باز کنی میبینی که همه اینجا حرف خوب میزنن. مخصوصا وقتی که در مورد خضعبلات شما بحث میشه ;)

اونی که نوشتی میـــــوست عمو جون، :upsided:
حالا بذار از ویکی پدیا درس های سال های آینده ی تحصیلیت رو اینجا بذارم
پرتقال - ویکی‌پدیا
پرتغال - ویکی‌پدیا
خوب تفاوتشون رو بخون که مضحکه نشی یهو. حالا نمیدونم به کی میگی سوتی، یعنی من جای تو اینقدر گاف داده بودم دیگه این سمت ها نمیومدم، حالا هم که میای تشکر چون باعث میشی واسه چند دقیقه قیمت اودلار و پراید رو فراموش کنیم :happy:.
حالا شما برو اون یه انگلیس آلمان رو بگیر فقط بپا دستت نسوزه :D
باشه ما سوتی شما مفسر فوتبال من هیچ کاره

اتفاقا تنها درسی که خوب بودم این ادبیات وزبان این اشتباهاتم از عصبانیت بعضی افراد مثل شماهاس که خیلی زود با کیبورد تایپ میکنم وگرنه اگه ی بررسی کوچک رو متنم انجام بدم اشتباه تایپی کم میشه

بخاطر همین ضریب اشتباهاتم بالاس همین که من از ی مرد 29ساله که سه دها از عمر گرانقدرش گذشته ی سوتی گرفتم خودش خیلی بخدا

پستای من مهم اینه که مقصود رو به کسی که خواننده این تاپیک هست میرسه ولی واسه شما اینا بهونه است

این پستی که الان نوشتم فک کنم کمترین اشتباه رو داره نسبت به پستای دیگه البته این پست رو با ارامش نوشتم

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
من مونده ام اگه ویکی پدیا وامثال اون نبود شما این همه اطلاعات رو ازکجا می اوردی :lol:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من مونده ام اگه ویکی پدیا وامثال اون نبود شما این همه اطلاعات رو ازکجا می اوردی :lol:
شما نمیتونی اطلاعات یک نفر رو وابسته به ویکی پدیا کنی، ویکی پدیا و امثالهم ابزاری هستند برای انسان های سخت باور! که با اتکای به اونها یک مطلب غیر قابل درک بصورت مستدل بیان بشه. من صرفا از این جهت استفاده میکنم

این پستی که الان نوشتم فک کنم کمترین اشتباه رو داره نسبت به پستای دیگه البته این پست رو با ارامش نوشتم
شایدم به توصیه ی دوستانه ی من عمل کردی ;)
حداقل پستت رو بده یه بزرگتر ویرایش کنه بعد بفرست، مردم از خنده

الان مشتری دارم، از مدیر خواهش میکنم اگه پستی گذاشتی پاک نکنه که وقتی اعصاب نداشتم بیام یکم روحیه عوض کنم.
فدای تو بوس بوس :wub:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شبکه خبر وسایت گل هم شد مرجع اقا مهرداد بعد خبر میزاری اینجا وبقیه زود هم تاییدش میکنم

مورینیو تا2016قرداد داره با باشگاه ونمیتونه بره اگه هم بخواد بره باشگاه میتونه اخراجش کنه نه خودش

تا دیروز پاریس سن زرمن میگفتن میره ولی خودش تکذیب کرد الانم فرداش میاد تکذیب میکنه

اخه کدوم مربی که با اون مدیرعامل نادان چلسی که بیرونش کرد تو استمفوریچ وچلسی رو بعد 50سال قهرمان لیگ کرد دوباره برگرده

خودشه هم دوست داره مورینیو ی روز برگرده اونجا که الان نیست

اولا اینکه من خبر رو گذاشتم به این معنی نیست که تاییدش کردم. من دقیقا چیزی که شنیدم و دیدم رو گذاشتم. در ضمن اگه دقت کنید اخرش علامت تعجب گذاشتم که معنیش میشه خودمم 100 درصد مطمئن نیستم از صحت این اخبار

ثانیا اینکه دوستان میان تایید و رد میکنند رو باید از خودشون بپرسی

ثالثا مورینیو الان با ابراموویچ ارتباط داره. ارتباطشون بهتر هم شده

رابعا مورینیو همیشه چلسی رو خونه خودش میدونسته. برای همین بعید نیست بزنه به کلش و یه دفعه بره اونجا

خامسا خود ابرامویچ فهمید چه شکری خورد که مورینیو رو گذاشت کنار. الان خیلی دوست داره مورینیو رو برگردونه

و در نهایت اینکه هر اتفاقی ممکنه بیفته. خود پرز هم ادم غیر قابل پیش بینی ای هست.

-0000-

Registered User
لایک‌ها
1,236

با همین 1 بازی دلت خوش باشه تا فصل بعد
:lol:

دوباره سال بعد همینو برا خودت تکرارش کن

ببین تو یکی به جای نظر دادن در مورد من برو تو خلوت بشین و ببین با خودت چند چندی؟ :blush:
یه روز طرفدار میلانی یه روز بایرن یه روز شانسلونا یه روز گهر درود یه روز لیل :eek:
برو چدول سال قبل لالیگا رو ببین.
تا 500 سال دیگه هیچ تیمی نمیتونه این رکورد 100 امتیازی رو بزنه
:cool:
تو برو خوش باش و تا 10 سال دیگه هم تو پی تی ضد رئال پست بده.

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560

تیم زن آدم نیست که بخای تا آخر عمر باهاش بمونی

با بخش اول جملت موافقم که تیم زن آدم نیست ولی بخش دومش رو به نظرم برعکس گفتی!
شاید با زنت تا آخر عمر نمونی ولی تیمت چیزی نیست که باهاش تا آخر عمر نمونی.:D

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ارسنال خوبه ولی ونگر وقتی بازیکنی به اوج امادگی میرسه میفروشش بره:(

تا حالا که بدهکار بودن برا خرید ورزشگاه(به گفته خودشون)ببینیم از این به بعد چی کار میکنن

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

فک کنم سکوت کنی بهتره :
فدراسیون جهانی تاریخ و آمار فوتبال اعلام کرد/ بارسا بهترین تیم جهان و اولسان بهترین تیم آسیا/استقلال ۱۳۱ و پرسپولیس ۳۴۲ جهان! | میدان

تیم زن آدم نیست که بخای تا آخر عمر باهاش بمونی
تو که فقط نظر میدی . تازه بازیکنش که داری سالی چند میلیون دلار داره و حرفه ایه این تفکر تحجر زده رو نداره
یه روز طرف تو میلان بازی میکنه یه روز سیتی یه روز چلسی

طرفداری از یه تیم هم دلیل بر تیم favorite آدم نیست

شما بازی اسپانیا اروگویه رو که خواست بزاره بگو من دعا میکنم برزیل ببره
انگار تو کلت هیچ چیزی نیست

شما تیم اصلیت مثلا برزیله ولی دلت میخواد در بازی اسپانیا اروگویه . اسپانیا ببره یا بالعکس

من هم طرفدار چلسی هستم در لیگ جزیره . این تیم الان در لیگ قهرمانان نیست و من تیم مورد علاقم در چمپیونز لیگ و لالیگا بارساست
ولی اگه تو باشی میگی در لیگ جزیره هم دوست دارم رئال قهرمان بشه

دیگه فک کنم سکوت کنی بهتره
الکی تعصبی هستی . برو پیش کریس که انقدر طرفداری ازش میکنی بگو من در ایران طرفدارتم تف هم نمیندازه تو روت
سعی کن همیشه علاقه داشته باشی نه برا یکی دیگه بخوای توهین کنی بی کله

میگم عمو فرزاد لیگ فرانسه رو بهت پیشنهاد میکنم اونم تیمای خوبی داره نمونه اش پاریس سن زرمن بیا اونم به اون لیست nتیم هایت اضافه کن

ناپولی هم هم خوبه اگه از یوونتوس بدت میاد:lol:

پست هزار امم نمیدونم گیر جه کسی میاد :D

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
میگم عمو فرزاد لیگ فرانسه رو بهت پیشنهاد میکنم اونم تیمای خوبی داره نمونه اش پاریس سن زرمن بیا اونم به اون لیست nتیم هایت اضافه کن

ناپولی هم هم خوبه اگه از یوونتوس بدت میاد:lol:

پست هزار امم نمیدونم گیر جه کسی میاد :D

آره پاری سن ژرمن حسرت به دلت میزاره
اون صعود میکنه ولی رئال نه به جام حذفی میرسه نه لیگ قهرمانان

چهره ت اونموقع تماشایی میشه

• Like
Reactions: rms

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
آره پاری سن ژرمن حسرت به دلت میزاره
اون صعود میکنه ولی رئال نه به جام حذفی میرسه نه لیگ قهرمانان

چهره ت اونموقع تماشایی میشه

از بد شانس پست 1000پستم گیر تو اومد

از بد شانس اون موقع واسه رای گیری دو تا تیم تو گلدون بودن که یکیشون منچستر واون یکی پاریس سن زرمن که خودم یقین دونستم به منچستر میخوریم ودوباره میبریم

اینا پستات همه تا روز بازی برگشت بوک مارک خواهند شد شما ماشااله هر تیمی که تو اروپا حذف بشه یکی فوری جایگزینش میکنی اول چلسی حالا شد بارسا

میگم اگه میلان تونست بارسا رو حذف کنه میری کدوم تیم گالاتاسرای دروگبا واسنایدر روداره:lol:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
شما نمیتونی اطلاعات یک نفر رو وابسته به ویکی پدیا کنی، ویکی پدیا و امثالهم ابزاری هستند برای انسان های سخت باور! که با اتکای به اونها یک مطلب غیر قابل درک بصورت مستدل بیان بشه. من صرفا از این جهت استفاده میکنم

شایدم به توصیه ی دوستانه ی من عمل کردی ;)

الان مشتری دارم، از مدیر خواهش میکنم اگه پستی گذاشتی پاک نکنه که وقتی اعصاب نداشتم بیام یکم روحیه عوض کنم.
فدای تو بوس بوس :wub:

باشه اقای صدر

اره وقتی مشتری ها اعصابتو خراب میکنن بیا اینجا روحیه اتو عوض کن

فروشگاهت کجاس ی سر بزنیم حضوری باهات کل کل کنم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
دو رئالی به تنهایی حریف چند بارسایی میشه

نفر به نفر نه اینکه هر کی زوم کنن به یک نفر امار بارسایی ها اینجا بیشتر به دلایلی که نمیشه گفت
خوشحالم که لالیگا واس شما پیش کش

شما لطف كن تا بازى برگشت صبر كن 

در ضمن باخت دیشب هم فدای یه تار موی کریس . این همه نیوکمپ رو ساکت کرده و خواهد کرد حالا اومده دفاع کنه توپ خورده تو سرش رفته تو گلمون فدای سرش . :p

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

بابا رئالی. بابا خفن. یه سر به ما بزن :D

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
از بد شانس پست 1000پستم گیر تو اومد

از بد شانس اون موقع واسه رای گیری دو تا تیم تو گلدون بودن که یکیشون منچستر واون یکی پاریس سن زرمن که خودم یقین دونستم به منچستر میخوریم ودوباره میبریم

اینا پستات همه تا روز بازی برگشت بوک مارک خواهند شد شما ماشااله هر تیمی که تو اروپا حذف بشه یکی فوری جایگزینش میکنی اول چلسی حالا شد بارسا

میگم اگه میلان تونست بارسا رو حذف کنه میری کدوم تیم گالاتاسرای دروگبا واسنایدر روداره:lol:

بازی برگشت و بعد بازی با منچستر یوزر جدید بساز و بیا
بپا کریس خیال نکنهتو منچستره یه گل دیگه به خودشون بزنه
آخه تو ر.ال ناراضیه دوس داره برگرده انگلیس میلاد کوچولو
:D

بالا