amirusa
Registered User
رقم فسخ قرارداد بیل 1270 میلیون یور
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
تیاگو سیلوا ؟
دورتمند هیچ مشکلی نداره فقط داره بر می گرده به همون جایی که قبلا بودهمهدى ميدونى راه نجات دورتموند چيه ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
اين حرفو بايد بعد بازى يوه دورتمند بزن نه الان ،،،دورتمند هیچ مشکلی نداره فقط داره بر می گرده به همون جایی که قبلا بوده
حیفه ایموبیله آقای گل فصل پیش سری آ که داره تو این تیم خراب میشه
این روزها لیگ فرانسه تحت تاثیر حضور مارچلو بیلسای آرژانتینی هستش که با تیم مارسی و نداشتن ستاره تونست در حضور بزرگانی مثل لیون ، موناکو و پی اس جی قهرمان نیم فصل بشه .
دقیقا مثل موقعی که تو اسپانیا بیلبائو رو داشت و تیمش اشتباه نکنم چهارم شد و بسیار تیم جنگنده و سرسختی ساخته بود .
تا بحال نشون داده که تیمهای متوسط رو میتونه کاملا متحول کنه ، تفکرات دفاعی و تهاجمی جالبی داره ضمن اینکه تیمهاش تماشاگر پسند و رو به جلو بازی میکنن ، یه چیزی مثل اتلتیکوی سیمئونه ولی با برنامه تر ...
نمیدونم با تیمهای بزرگ و پر ستاره چکاری میتونه انجام بده ولی حالا که ما تو بارسا معضل مربی رو داریم پیش بینی میکنیم خیلی دوست دارم که مربی گریش رو توی بارسا ببینم ، خودش هم گفته کارش تو مارسی بلند مدت نیست .
.
الان من باید جواب بدم ؟ باید دفاع کنم ؟ به آنتی من یو بودنم افتخار کنم یا لیورپولی بودن ؟ :android22:با این حساب به درد لیورپول میخوره! :دی
بعد از باخت 3-0 پیدات نشد گفتم الان یه حالی ازت بپرسم :دیالان من باید جواب بدم ؟ باید دفاع کنم ؟ به آنتی من یو بودنم افتخار کنم یا لیورپولی بودن ؟ :android22:
پست آدمو از یه تاپیک دیگه کشون کشون میارید اینجا میچپونید تو تاپیک که بگید چی ؟ یعنی این رتبه سوم جدول اینقدر از خود بیخودتون کرده ؟ اونم با 10 امتیاز اختلاف، لالیگا رو مسخره میکردیدبچشید ، بر شما باد این عذاب الهی و خفت و خواری ای که بر شما مستولی گشته و راه نجاتی ندارید .
والا ما با رتبه اول هم اینطوری عنان از کف ندادیم ، قباحت داره ، آدم یه موقعی کری میخونه که شاخ باشه نه ...
.
کار خوبی کردی :دیبعد از باخت 3-0 پیدات نشد گفتم الان یه حالی ازت بپرسم :دی
کار خوبی کردی :دی
امکانات ارتباطی دم دستم نبود و اگر بود هم جز تاسف چیزی ابراز نمیکردم
ما سال قبلش هم که همه رو درو کردیم و داشتیم به حقمون میرسیدیم اینجور نبودیم که شما با سومی دارید خدا رو به مبارزه دعوت میکنید :android06:
.
مهرداد خان
اين ارشيو اون سوى نيمكت رو نت موجوده؟
يا شما ادرس از ارشيو اين برنامه رو سراغ دارين ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk