• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mondert

Registered User
لایک‌ها
1,425
داوری به نفع یونایتد!!! داداش مطمءنی همین بازی رو دیدی؟! خطای واضح واران روی اورا کارت قرمز مستقیم داشت اونوقت داوری به نفع یونایتد؟! خسته نباشی واقعا معلومه خیلی خوابت میاد!:eek:
به نظرت کارت قرمز مهمتره یا پنالتی مسلم نگرفتن؟
10 نفره شدن یک تیم تضمینی برای برد تیم مقابل نیست ولی نگرفتن پنالتی هم روحیه تیم رو خراب می کنه هم شانس برد رو به شدت کاهش میده
آقا همین الان بهم الهام شد که بازی برگشتو منچستر ۳-۲ به شکلی دراماتیک میبره :D مالدیویهای عزیز هم ناراحتش نباشن. بردن این منچستر راس کار خودمونه. کینگ لئو یه ضربه سر هم برای دخیا کنار گذاشته :D
بذار فعلا خوش باشن
به هر حال هر کدوم از این دو تیم بیان بالا در مقابل بارسا محکوم به نابودین، مر حله بعد هم بهش نخورن تا فینال که بالاخر میخورن بهش :D

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بذار فعلا خوش باشن
به هر حال هر کدوم از این دو تیم بیان بالا در مقابل بارسا محکوم به نابودین، مر حله بعد هم بهش نخورن تا فینال که بالاخر میخورن بهش :D

آقا من فکر کردم شما مادریدی هستی! اون که بله... ولی خب منچستر راه دست تره تا ریال :D

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
دوستان اینقدر نگید ریال!
همین کارها را میکنید که ارزش پول ایران هر روز پایین تر میاد :D

• Like
Reactions: rms

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
دوستان اینقدر نگید ریال!

ربطی به مسخره کردن مادرید نداره. خیلی ها چون با کیبرد موبایل تایپ می‌کنند و نمیتونند اسم اصلی رو بنویسند این‌طوری می نویسند. من خودم بیشتر مواقع می نویسم مادرید. شاید شما دنبال سوژه هستی دی:

Sent from my MK16i using Tapatalk 2

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
ربطی به مسخره کردن مادرید نداره. خیلی ها چون با کیبرد موبایل تایپ می‌کنند و نمیتونند اسم اصلی رو بنویسند این‌طوری می نویسند. من خودم بیشتر مواقع می نویسم مادرید. شاید شما دنبال سوژه هستی دی:

حرفتون کاملا درسته منم چون با تبلت پست میدم و کیبردش نداره حرفی که بشه اسم تیمو کامل نوشت و من نمیتونم درست بنویسم

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
به نظرت کارت قرمز مهمتره یا پنالتی مسلم نگرفتن؟
10 نفره شدن یک تیم تضمینی برای برد تیم مقابل نیست ولی نگرفتن پنالتی هم روحیه تیم رو خراب می کنه هم شانس برد رو به شدت کاهش میده

بذار فعلا خوش باشن

بله خب با کمک داور حتما بارسا تو هربازی برندست.مثل بازی معروفشون با چلسی.
واینکه گرفتن پنالتی هم دلیلی بر گل شدنش نیست.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
تا این داوری ی بار دیگه ی فینال دیگه از مورینیو نگیره رد نمیشه

30حمله گل و13حمله ی گل تفاوت رو احساس کنید

پنالتی وکرنری که نبود .منجربه گل شد

نگین واران باید اخراج میشد این دوتا بالایی اگه به سودتون نبود نتیجه ی چیز دیگه رقم میخورد7-3 نتیجه عادلانه ای

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

میلاد حرص نخور . بازی برگشت سکته رو زدیا

من طرفدار منچستر نیستم . حداقل بخاطر مورینیو هم شده از رئال بیشتر خوشم میاد تا منچستر
اما تمام علائم روانشناختی بازیکنان . متچ بودن با مربی . آرامش . انگیزش . تماشاگران علاوه بر تاکتیک پذیری بازیکنان نشون میده که منچستر در بازی برگشت نتیجه ای میگیره که صعود خواهد کرد
چرا ؟

چون بازیکنانه رئال مثله دانش آموزانی هستند که تمام کتاب رو 1 دور خوندند
اما بازیکنای منچستر مانند دانش آموزانی هستند که فقط مسائل و نکات مهم کتاب را 2-3 دور خواندند

بازی دیشب هم میدی منچستر مفید بازی میکرد مثل چلسی فصل قبل

آخر بازی رئال . منچستر هم یک بازی درام میشه مثل بازی بارسا . چلسی سال قبل

که آخرش ریخته شدن اشکای کریس هست برای چندمین بار در امسال

• Like
Reactions: rms

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
انصافا به هفت شوت از فاصله 20-30 متری نمیشه گفت موقعیت
به شوت خدیرا و تکل کریک که روش رفت نمیشه گفت موقعیت( این یعنی دفاع پس واسه چیه)
به شوت دیماریا از پشت 18 که از کنار تیر رد شد نمیشه گفت موقعیت( اگر تو چارچوب میزد میشد، چون دفاع جلوش خوب جاگیری کرد)
به شوت دیماریا تو نیمه اول که از کنار دروازه رد شد نمیشه گفت موقعیت گل(این طوری موقعیت گل های بازی رو حساب نمی کنند، باید تو چارچوب بزنی که خوب دفاع رو گذاشتن برای همین)
به ضربه آزاد کریس نمیشه گفت موقعیت(خارج از چارچوب بود)
ضربه کونترائو در نیمه اول و دوم بهترین موقعیت های رئال بود (البته اینجاست که دروازه بان ارزش خودشو نشون میده) خداییش خودمم هنوز تو کف این دو تا سیو دخیا هستم
ضربه پای چپ کریس بعد از ضربه آزاد خطرناک بود اما بازم تو چارچوب نبود
ضربه پای چپ کریس بعد تو نیمه دوم با اینکه تو چارچوب بود اما مستقیما به جایی زده شد که دخیا حضور داشت(به این میگن هنر جاگیری دروازه بان)
آخرین موقعیت رئال هم با پاس مودریچ داخل شش قدم بود که نزدیک بود آشفتگی خط دفاعی کار دست ما بده( البته رونالدو نتونست حتی به سمت چارچوب شوت کنه)
پاس از سمت راست حمله رئال توسط هیگواین به رونالدو و تکل فردیناند عملا فرصت از رونالدو رو گرفت
یه شوت از مسوت اوزیل که بسیار ضعیف بود و دخیا راحت کنترل کرد
و شاید چند مورد دیگه که به نظر اینقدرها هم مهم نبودند . حالا رو چه حسابی میگین باید هفت تا میزدیم من نمیدونم. یه تیر زدین که جوابشم گرفتین(اگه شانسی هم بوده برای شما هم بوده)
---------------------------
کاگاوا داشت تک به تک میشد که راموس با حرکت آکروباتیک توپ رو از جلو پاش زد
ولبک توپ رو از کنار تیر دروازه بعد دخالت لوپز به بیرون زد
ونپرسی یه تک به تک صد در صد رو نزد(بیشتر از اینکه آلونسو کاری کرده باشه فن پرسی بد زد)
ونپرسی یه موقعیت زد به تیر دروازه
ونپرسی یه شوت زد که لوپز دفعش کرد(دقیقه 92 بود)
توپ ارسالی که برای کاگاوا ارسال شد و قبل از اون لوپز توپ رو از رو سرش زد
به نظر من دو موقعیت مسلم گلزنی رئال رو کوئنترائو داشت
منچستر هم دو موقعیت مسلم که یکی تک به تک فن پرسی بود و یکی هم ضربه ولبک تو نیمه اول
راجع به داوری هم چیزی نمیگم .داور فقط کارتاشو برای ما کنار گذاشته بود
7-2 و 8-3 و از این جور چیزا زیاد با واقعیت همخونی نداره
با تشکر

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
تا این داوری ی بار دیگه ی فینال دیگه از مورینیو نگیره رد نمیشه

30حمله گل و13حمله ی گل تفاوت رو احساس کنید

پنالتی وکرنری که نبود .منجربه گل شد

نگین واران باید اخراج میشد این دوتا بالایی اگه به سودتون نبود نتیجه ی چیز دیگه رقم میخورد7-3 نتیجه عادلانه ای

توي گل شما هم قبلش توپ اوزيل از خط رد شده بود

خوبه نشون داد

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
رئال خوب بازی کرد، اما مسلما فرگوسن و منچستر یونایتد برنده ی این بازی بودند چون به اون چیزی که میخواستند رسیدند، بازی برگشت هم بازی مهمیه و سرتاسر احتیاط، منچستر هم روی ضد حملات تیم خطرناکیه. از الان نمیشه همه چیز رو تموم شده دونست، اما اگه منچستر در سمت راست خط دفاعی بهتر بازی کنه احتمال گل نخوردنش توی بازی برگشت خیلی زیاد میشه. داوری هم واران باید اخراج میشد و اون صحنه روی دی ماریا اگر که کولینا بود بدون شک پنالتی بود. کرنر آخر هم مسخره بود، تو این سطح باید میزاشت کرنر زده بشه. در کل خدا رو شکر دهن مورینیو بسته شد با اخراج نشدن واران. اوردن پپه هم بجای آلونسو یعنی تا گل نخوردیم بازی تمام شود :دی

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

میلاد حرص نخور . بازی برگشت سکته رو زدیا

من طرفدار منچستر نیستم . حداقل بخاطر مورینیو هم شده از رئال بیشتر خوشم میاد تا منچستر
اما تمام علائم روانشناختی بازیکنان . متچ بودن با مربی . آرامش . انگیزش . تماشاگران علاوه بر تاکتیک پذیری بازیکنان نشون میده که منچستر در بازی برگشت نتیجه ای میگیره که صعود خواهد کرد
چرا ؟

چون بازیکنانه رئال مثله دانش آموزانی هستند که تمام کتاب رو 1 دور خوندند
اما بازیکنای منچستر مانند دانش آموزانی هستند که فقط مسائل و نکات مهم کتاب را 2-3 دور خواندند

بازی دیشب هم میدی منچستر مفید بازی میکرد مثل چلسی فصل قبل

آخر بازی رئال . منچستر هم یک بازی درام میشه مثل بازی بارسا . چلسی سال قبل

که آخرش ریخته شدن اشکای کریس هست برای چندمین بار در امسال

باشه اقای اقتصاددان ومفسر فوتبال هم شدی برو واسه دکترا بخون

این فوتبال واست نون واب نمیشه پسرجان

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899
باشه اقای اقتصاددان ومفسر فوتبال هم شدی برو واسه دکترا بخون

این فوتبال واست نون واب نمیشه پسرجان

اتفاقا بین اقتصاد و ورزش رابطه ی مستقیم هست
در اروپا و همچنین در آینده ای نه چندان دور در همین ایران فقط دکتر اقتصاد میاد در مورد اقتصاد در فوتبال میگه
ایشالا فوتبال هم واسمون نون و آب نمیشه

به هر حال فرافکنی نکن و تا نرخ خدمات درمانی بالا نرفته دوباره یک چک آپ کامل و وقت برا دکتر قبل بگیر

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794

حرفتون کاملا درسته منم چون با تبلت پست میدم و کیبردش نداره حرفی که بشه اسم تیمو کامل نوشت و من نمیتونم درست بنویسم

پست را دوباره بخونید نگرفتید چی شد :D
دوستان اینقدر نگید ریال!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
این همه رئالی ها به اب و اتیش زدن از راه دور شوت زدن
بابا اخه مگه دخیا از دور گل میخوره؟؟
منچستر از موقعیت هاش بهترین استفاده رو میکرد اما رئال موقعیت زیاد داشت اما بهره چندانی نمیبرد
ولی با این که رئال تو خونه خودش بود نتونست ببره
وای به حال اینکه وارد جهنمی به نام الترافورد بشه

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486

اتفاقا بین اقتصاد و ورزش رابطه ی مستقیم هست
در اروپا و همچنین در آینده ای نه چندان دور در همین ایران فقط دکتر اقتصاد میاد در مورد اقتصاد در فوتبال میگه
ایشالا فوتبال هم واسمون نون و آب نمیشه

به هر حال فرافکنی نکن و تا نرخ خدمات درمانی بالا نرفته دوباره یک چک آپ کامل و وقت برا دکتر قبل بگیر

اقتصادانی اروپا رو با مثل خودت مقایسه نکن تو که هنوز نمیتونی ارشدتو بگیری گیر کردی روش

من تو عمرم بیمارستان نرفتم حتی یک بار چون خودم دکتر خودم ام

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
smxcintdiq69y69e7hn.jpg

جای چلسی رو خوب گرفتن این بازی

بالا