خوشحالم که جرارد با خاطره خوب لیورپول رو داره ترک می کنه. اون از پارسال که سر خورد، امسال هم که سنگ تموم گذاشت. یه legend واقعی :general304:
از بی پدری فن خاله، نمیدونم قصدش چی بود ولی توی اعلام ترکیبها رونی حتی روی نیمکت هم نبود یهو فیکس اول بازی داشت بازی میکرد.روونی که هست!
Sent from my Galaxy A5 using tapatalk PRO
در مورد اخراج جرارد که اصلا جای اعتراضی نیست خودش هم پذیرفته اخراجش درست بودهادکینسون افتضاح بود!
جایی که رونی مینیوله رو زد کارت نداد، جایی که جونز بازیکن ما رو با همون شدت جرارد زد فقط یه زرد داد، نیمه اول به همین جونز کارت نداد و خیلی افتضاحات دیگه. واقعا حرکت جرارد قرمز نداشت و اگر داشت جونز هم مستحق اخراج مستقیم بود.
بابا این فردوسیپور کودن نمیبینه رونالدو تو آفسایده! هی دنبال بیل میکردهشانسلونا
تیرک کریس رو گفتمبابا این فردوسیپور کودن نمیبینه رونالدو تو آفسایده! هی دنبال بیل میکرده
Sent from my Galaxy A5 using tapatalk PRO
منچستر بی رونی در مقابل بهترین ترکیب راجرز تو آنفیلد، چه شود!
اون وقت شما ترکیبو از کجا دیدی که میگی رونی حتی روی نیمکت هم نبود؟از بی پدری فن خاله، نمیدونم قصدش چی بود ولی توی اعلام ترکیبها رونی حتی روی نیمکت هم نبود یهو فیکس اول بازی داشت بازی میکرد.
http://forum.persiantools.com/threads/کلوب-هواداران-منچستر-یونایتد.62514/page-1650اینم ترکیب:
United: De Gea, Valencia, Jones, Smalling, Blind, Carrick, Herrera, Mata, Fellaini, Young, Rooney
Substitutes: Valdes, Rafael, Rojo, Di Maria, Januzaj, A.Pereira, Falcao
به امید برد
مهدی جان اینارو نگن، چی بگن؟؟؟در مورد اخراج جرارد که اصلا جای اعتراضی نیست خودش هم پذیرفته اخراجش درست بوده
خطای جونز هم کوچکترین شباهتی به حرکت غیر ورزشی جرارد نداره که این دو تا رو با هم مقایسه می کنی
جونز هیچ کجا ساقی بازیکنی که زمین افتاده رو با استوکش نزد عین همین حرکت کثیفو هم اسکرتل اواخر بازی روی دخیا انجام داد که داور یا ندید یا خواست بهتون حال بده
مشاهده پیوست 778992
خودی بودن، کارشون هم به نفع تیمشون بوده، منچستری ها هم که لیورپول رو در حدی نمیبینن که بخوان به همچین چیزایی فکر کنن، پس فکر کنم که یه جایزه هم از باشگاه باید بهشون بدن...من دیگه بازی های لیگ برتر رو مرتب دنبال نمی کنم، اما ندیده بودم تماشاگرهای کنار زمین به بازیکن ها دست بزنن. امروز دو نفر حسابی بالوتلی رو گرفته بودن که نره درگیر بشه و کارت بگیره. الان این دو تا تماشاگر جریمه نمی شن؟ چون این از اون بدعت هایی که ممکنه جایی گرون تموم بشه...