• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
خوشحالم که جرارد با خاطره خوب لیورپول رو داره ترک می کنه. اون از پارسال که سر خورد، امسال هم که سنگ تموم گذاشت. یه legend واقعی :general304:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
اینکه لیورپول بد بازی کرد وهم برتون نداره که من یو عالی بازی کرد ! :general704::general601:
.
upload_2015-3-22_21-20-17.png

مهم اینه که کی بهتر بازی کرد و کی نتیجه گرفت.
ضمنا خود جرارد اعتراف کرده که کارت قرمزش درست بوده پس خواهشا نگو نهایتا یه کارت زرد ;)

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
روونی که هست!

Sent from my Galaxy A5 using tapatalk PRO
از بی پدری فن خاله، نمیدونم قصدش چی بود ولی توی اعلام ترکیب‌ها رونی حتی روی نیمکت هم نبود یهو فیکس اول بازی داشت بازی میکرد.

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
ادکینسون افتضاح بود!
جایی که رونی مینیوله رو زد کارت نداد، جایی که جونز بازیکن ما رو با همون شدت جرارد زد فقط یه زرد داد، نیمه اول به همین جونز کارت نداد و خیلی افتضاحات دیگه. واقعا حرکت جرارد قرمز نداشت و اگر داشت جونز هم مستحق اخراج مستقیم بود.

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
ادکینسون افتضاح بود!
جایی که رونی مینیوله رو زد کارت نداد، جایی که جونز بازیکن ما رو با همون شدت جرارد زد فقط یه زرد داد، نیمه اول به همین جونز کارت نداد و خیلی افتضاحات دیگه. واقعا حرکت جرارد قرمز نداشت و اگر داشت جونز هم مستحق اخراج مستقیم بود.
در مورد اخراج جرارد که اصلا جای اعتراضی نیست خودش هم پذیرفته اخراجش درست بوده
خطای جونز هم کوچکترین شباهتی به حرکت غیر ورزشی جرارد نداره که این دو تا رو با هم مقایسه می کنی
جونز هیچ کجا ساقی بازیکنی که زمین افتاده رو با استوکش نزد عین همین حرکت کثیفو هم اسکرتل اواخر بازی روی دخیا انجام داد که داور یا ندید یا خواست بهتون حال بده

21.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اون گل رئال که افساید گرفته شد به نظر افساید رونالدو بود چون بیل مطمئنا تو افساید نبود. باید از رو خط نشون بدن چون صحنه خیلی مشکوکی بود و اگه افساید بوده خیلی میلیمتری گرفته شده
تا اینجا در کل رئال خیلی بهتر بازی کرده.

AloneFly

Registered User
لایک‌ها
4,646
بابا این فردوسیپور کودن نمیبینه رونالدو تو آفسایده! هی دنبال بیل میکرده

Sent from my Galaxy A5 using tapatalk PRO
تیرک کریس رو گفتم :rolleyes:
اونو ک از رو خط نشون نداد :(
---
جالبه هم بارسا هم رئال افت داشتن این مدت ولی بازم بازشون قشنگه

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
اینم از مادرید تیم بعدی کیه

aliran93

Registered User
لایک‌ها
684
بارسا بهتر بود و برد حقش بود

ولی ضعف بدنی تیمه ما اونم وسط میدون باعث باختمون شد

کافیه بازی نیمه اول و دوم مودریچ و کروس و ایسکو رو نگاه کنید

در کل برد حقتون بود و مبارکتون باشه.همونطور که بازی رفت ما بردیم و حقمون بود و مبارکمون بـــود:دی

ولی لیگ هنوز تموم نشده

در ضمن سال نو هم به همگیتون مبارک، ان شاا... سال خوبی داشته باشید

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
باید کارواخال اخراج میشد بعد طرف با کمال وقاحت میگه عنصر داوری رو از اینا نگیر باختی مرد باش بگو باختیم دیگه این حرفا چیه مثل بچه ها میزنید

Mehdiwol

Registered User
لایک‌ها
20,249
منچستر بی رونی در مقابل بهترین ترکیب راجرز تو آنفیلد، چه شود!

از بی پدری فن خاله، نمیدونم قصدش چی بود ولی توی اعلام ترکیب‌ها رونی حتی روی نیمکت هم نبود یهو فیکس اول بازی داشت بازی میکرد.
اون وقت شما ترکیبو از کجا دیدی که میگی رونی حتی روی نیمکت هم نبود؟
ترکیب دقیقا یک ساعت قبل از بازی از طریق سایت سایت رسمی باشگاه اعلام میشه
حدود 40 دقیقه قبل از اینکه شما اون پستو بزنی منچستر بی رونی ... من ترکیب تیمو توی تاپیک منچستر گذاشته بودم
رونی هم مثل هلو تو ترکیب بود
اینم ترکیب:
United: De Gea, Valencia, Jones, Smalling, Blind, Carrick, Herrera, Mata, Fellaini, Young, Rooney
Substitutes: Valdes, Rafael, Rojo, Di Maria, Januzaj, A.Pereira, Falcao
به امید برد
http://forum.persiantools.com/threads/کلوب-هواداران-منچستر-یونایتد.62514/page-1650

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
در مورد اخراج جرارد که اصلا جای اعتراضی نیست خودش هم پذیرفته اخراجش درست بوده
خطای جونز هم کوچکترین شباهتی به حرکت غیر ورزشی جرارد نداره که این دو تا رو با هم مقایسه می کنی
جونز هیچ کجا ساقی بازیکنی که زمین افتاده رو با استوکش نزد عین همین حرکت کثیفو هم اسکرتل اواخر بازی روی دخیا انجام داد که داور یا ندید یا خواست بهتون حال بده
مشاهده پیوست 778992
مهدی جان اینارو نگن، چی بگن؟؟؟
تازه بالوتلی رو اورد تو زمین به امید اینکه یه چند نفری رو بفرسته بیمارستان که تماشاچیا داشتن جداش میکردن، داور هم داشت چمن هارو میشمرد...

Last edited by a moderator:

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
من دیگه بازی های لیگ برتر رو مرتب دنبال نمی کنم، اما ندیده بودم تماشاگرهای کنار زمین به بازیکن ها دست بزنن. امروز دو نفر حسابی بالوتلی رو گرفته بودن که نره درگیر بشه و کارت بگیره. الان این دو تا تماشاگر جریمه نمی شن؟ چون این از اون بدعت هایی که ممکنه جایی گرون تموم بشه...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من دیگه بازی های لیگ برتر رو مرتب دنبال نمی کنم، اما ندیده بودم تماشاگرهای کنار زمین به بازیکن ها دست بزنن. امروز دو نفر حسابی بالوتلی رو گرفته بودن که نره درگیر بشه و کارت بگیره. الان این دو تا تماشاگر جریمه نمی شن؟ چون این از اون بدعت هایی که ممکنه جایی گرون تموم بشه...
خودی بودن، کارشون هم به نفع تیمشون بوده، منچستری ها هم که لیورپول رو در حدی نمیبینن که بخوان به همچین چیزایی فکر کنن، پس فکر کنم که یه جایزه هم از باشگاه باید بهشون بدن...

farzad.sadeshi4

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
467

بارسا دیشب رئال و له کرد . نه از نظر نتیجه از نظر روحیه

مسی و نیمار که کلن داشتن تحقیری تخریبی بازی میکردن . مسی لایی میزد . توپ و نگه میداشت تا چهار پنج تا بازیکن و با هم دریبل بزنه
نیمار هم همینطور
بارسا 2 تا گل زد و 7 تا گل مسلم نزد چون دیگه آخرا داشتن فانتزی بازی میکردن
واقعن این رئال خیلی دفاعش نابوده خیلی از بازی با شالکه مشهودتر شد

واقعن دفاع رئال اسف بار شده یعنی نقطه امیدشون فقط واران و راموس هست + امید به خوب بودن کاسیاس
گرت بیل که واقعن خیلی داره بد بازی میکنه

کلن ال کلاسیکوی دیشب نیمه اولش جالب نبود ولی کفه ی ترازو بیشتر به نفع رئال بود
ولی نیمه ی دوم رئال تحقیر شد . رونادو هم که محو بود و فک کنم مشکل افسردگی چیزی داشته باشه

میشه گفت در لیگ های برتر اروپایی قهرمانان به نوعی مشخص شدند :
در ایتالیا یوونتوس . در انگلیس چلسی . در آلمان بایرن و در اسپانیا بارسا

این رئال برابر آتلتیکو با این دفاع بازنده س
بارسا به نسبت پارسال قوی تر شده ولی اون بارسای پپ نیست لذا در لیگ قهرمانان به نظرم شانس اول قهرمانی بایرن باشد

بالا