اون از بارسا پي اس جي اينم از اين...!
واقعا var از نون شب واجب تره واسه اين فوتبال
من كه جذابيتي نميبينم تو اين اشتباها
Sent from my iPhone using Tapatalk
همیشه طرفدار ویدئو چک بودم و هستم،الان ظاهرآ طرفدارشم زیاد شده ولی اوایل که حتی شایعاتش اومده بود و به شخصه از همون شایعات هم استقبال میکردم 99% مخالف حتی شنیدن اسمش بودن!
... تو این جذابیتی که به این راحتی حق یه تیم و زحماتش با اشتباه یه شخص بر باد بره،... تو این جذابیتی که چندین میلیون نفر رو بیخودی تا مرز سکته میبره،عدالت تو این فوتبال گم شده...!
------------------------------------------------------------------------------------
بازی پی اس جی بارسا رو با ننگ دیشب مقایسه نکنین خواهشآ!بارسا کجا اینقدر داوریش یک طرفه بود!؟
بارسا کجا در شرایط مساوی و حساس ترین لحظات بازی داور براش گلهای آفسایدشو درست گرفت!؟
فهمیدن فرق شرایط دیشب بازی بارسا،پاریس یا حتی بارسا چلسی واقعآ اینقدر سخته!؟
اشتباهی هم به نفع بارسا شده باشه فقط در نگرفتن پنالتی احتمالی حریف بوده و بس!(چیزی که با 1000 بار دیدن صحنه های آهستش هم خود داورا به اتفاق نظر نمیرسن!)اون هم در شرایطی که حریف صعود کننده قطعی بوده و هیچ کس فکرشو نمیکرده بارسا بتونه برگرده و بازی رو برگردونه!در هر 2 مورد حریف 1 2 دقیقه بیشتر مقاومت میکرد هیچ وقت این اشتباهات به چشم نمیومدن اصلا!ولی بایرن دیشب چیکار میتونست بکنه!؟مگه پنالتیش رو اعلام نکردن!؟مگه فقط کاسیمیرو رو که به احتمال قوی روبن رو مصدوم کرد اخراج نکردن؟نــــــــــــــــــــــــه در حساس ترین لحظات بازی وقتی همه چیز مساوی بود و با 1 گل از جانبشون ریال به طور قطع اوت میشد(چون باید 2 گل میزد در صورت خوردن گل!) اول کلیدیترین بازیکنشونو به نا حق اخراج کردن،بعد برای تیمی که 10 نفره فقط مقاومت میتونست بکنه و بازی رو به پنالتی ها بکشه 2 گل کاملا آفساید حریف رو قبول کردن!؟
دیشب چطور میشه شرایط بایرن رو میشه با پی اس جی یا حتی چلسی که فقط با یه عده رسانه معلوم الحال افتاد دهنا مقایسه کرد!؟
اونا به خودشون باختن چون در هرصورتی با 1 دقیقه مقاومت بیشتر بارسا رو حذف کرده بودن(مگه اصلا گلی که بارسا باهاش حذفشون کرد رو داور هدیه داد!؟)،
چه کسی از پی اس جی گفت داور باعث باختمون بود و اصلا حرفی از داوری وسط آورد؟ولی بایرن به خودش نباخت و هیــــچ کاری از دستش بر نمیومد چون یه نفر اون وسط ماموریت داشت و نذاشت!از دیشبم همه دارن ازاین شب ننگتین تاریخی حرف میزنن،چه خود بایرنیها،چه فوتبالیها و چه طرفداران عادی!
کسی بتونه جمله به جمله،تاکید میکنم جمله به جمله پاسخ این پستم رو بده و همه رو قانع کنه که من اشتباه میکنم قسم میخورم دیگه هیچ وقت از داوری حرفی نزنم.
------------------------------------------------------------------------------------
جالبه از همین الانم جو داور علیه بارسا برای بازی امشب اتفاق افتاده!یکی نیست بگه همون بازی رفت سر اون پنالتی که 3 تا کور یکجا بیرونش دیدن و نیم متر داخل محوطه بود خطا،
سر بارسا بریده شد!آفسایدی هم که به ضرر یووه اعلام شد قبل رسیدن توپ به دروازه سوتش زده شد و بازیکنا ول کردن توپو و چه بسا زده نمیشد اومتیتی که جلوتر از بازیکن یووه بود توپو دفع میکرد! حالا اینم در بدترین و بی عدالت ترین شرایط بگیم درصورت زده نشدن سوت اومتیتی زمین میخورد،پاش میکشست،اصلا خودش میزد به گل خودمون خلاصه که گل بزاریم باز شکست 3-0 با 4-1 فرقی زمین تا آسمون بود!
بارسا یه گل تو اون بازی میزد امشب غمی نداشت و همه جانبه فقط و فقط حمله میکرد،الان 1 گل بخوره کارش تقریبآ تمومه...
لاقل امیداورم امشب شاهد یه داوری بی نقص باشیم که تاثیر گذاری مستقیم داور تو بازی حتی به ضررمون هم نباشه برای من غیر قابل تحمله،خیلی میترسم امروز یووه ای ها بزنن و داور بیتفاوت باشه یا دایو حساب بکنه و بدتر عوض حریف بازیکن خودمونو جریمه کنه!
همونی که از روز اول گفتمو بازم میگم: فقط ویدئو چک هست که میتونه این فوتبال رو نجات بده،وسلام...