• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تو کل پستهایی که ازت دیدم فقط با این حرفت موافقم! :D

انصافا مسی بدون پاسهای ژاوی و اینیستا حرفی نداره واسه زدن
ولی رونالدو به تنهایی یه تیمه...لامصب محوطه جریمشون تا دروازه حریف رو تو 5 ثانیه طی میکنه

از ۳۰۲ گلش ۱۸۰ و خورده ایش را روی نبوغ خودش به ثمر رسونده نه پاس هم تیمی هاش! دلیل این موضوعی که شما گفتی برمیگرده به سبک بازی این دو تیم و نوع بازی تیمهای که جلوشون بازی میکنن! اتفاقا بازی مسی ریزتره و تو فضاهای کوچیک و تنگ بهتر جواب میده. کریس رونالدو به فضای خیلی بیشتری نیاز داره برای ارایه بازی خودش که خوب گیرش اومد تو این بازی. هرچند معیار شما برای این صحبت همین چند تا بازیه که مسی افتش محسوس بوده. اون موقع که توپو وسط زمین میگرفت همه رو دریبل میکرد میزد تو گل کجا بودی؟! :)

Done

Registered User
لایک‌ها
168
هم مسی خوبه هم رونالدو اما نمیدونم چرا حرکت های رونالدو لذت می برم عین موشک بالستیک میمونه اونم روی چمن

Done

Registered User
لایک‌ها
168
منچستر رو هم می ترکونه میذاره توی خونه خوده حریف لهش کنه

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
از ۳۰۲ گلش ۱۸۰ و خورده ایش را روی نبوغ خودش به ثمر رسونده نه پاس هم تیمی هاش! دلیل این موضوعی که شما گفتی برمیگرده به سبک بازی این دو تیم و نوع بازی تیمهای که جلوشون بازی میکنن! اتفاقا بازی مسی ریزتره و تو فضاهای کوچیک و تنگ بهتر جواب میده. کریس رونالدو به فضای خیلی بیشتری نیاز داره برای ارایه بازی خودش که خوب گیرش اومد تو این بازی. هرچند معیار شما برای این صحبت همین چند تا بازیه که مسی افتش محسوس بوده. اون موقع که توپو وسط زمین میگرفت همه رو دریبل میکرد میزد تو گل کجا بودی؟! :)

در اینکه دریبل های مسی فوق العاده و چشم نوازه شکی نیست دوست عزیز
من خودم بین بارسا و رئال،بارسا رو ترجیه میدم(بدلیل فلسفه باشگاه و بازیکن سازی)
حرف من هم از بازیهای ملی دو بازیکن مشهودتره
عملکرد مسی در آرژانتین (بدون ژاوی و اینیستا) رو با رونالدو در پرتقال مقایسه کنین...

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
در اینکه دریبل های مسی فوق العاده و چشم نوازه شکی نیست دوست عزیز
من خودم بین بارسا و رئال،بارسا رو ترجیه میدم(بدلیل فلسفه باشگاه و بازیکن سازی)
حرف من هم از بازیهای ملی دو بازیکن مشهودتره
عملکرد مسی در آرژانتین (بدون ژاوی و اینیستا) رو با رونالدو در پرتقال مقایسه کنین...

قرن ۲۱ ـیم دیگه. اون دوره که یه بازیکن یه نفره تیمشو قهرمان یه تورنمت مهم میکرد خیلی وقته سر اومده. البته هر تیمی شرایط خودشو داره. اوضاع تیم ملی فرق میکنه. موضوعی که شما گفتی قابل پیگیری هست ولی قابل اثبات نیست. به علاوه خب مسی تو باشگاهش زمان خیلی بیشتری برای هماهنگ شدن با تیم و پیدا کردن هارمونی مورد نظرش برای بازی وقت داشته. هرچند کریس رونالدو هم عملا کاری نکرده تو تیم ملی. کدوم عنوان و افتخارو کسب کرده؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تقریبا نتیجه ی بهترین بازیکن جهان از الان مشخص شده، احتمالا سال دیگه کریس خواهد بود.
البته، اگر رئال در چمپیونز لیگ حذف بشه و مسی در بازی های چمپیونز لیگ درخشش داشته باشه و تیمش بالا بره قضیه سخت میشه. اما در شرایط مساوی اگه هر دو حذف بشن احتمالا کریس میشه، نه بخاطر اینکه عملکرد بهتری داشته، بیشتر بخاطر لغزش مسی. اون کسایی هم که به مسی رای دادن دل دارن دیگه، وجدانشون میگه امسال رونالدو رو با دهان کج و کوله به خونه نفرستند

یه مطلب مهم، همه دیدیم که مسی حداقل در هنگام تصاحب تو 4-5 بازیکن رئال باهاش حرکت میکردند، مطمئن باشید کریس سه تا بازیکن کنارش بود که کنترلش کنه هیچ حرکتی نمیتونست بکنه، نباید به مسی هم خرده گرفت.

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
تو فوتبالی که شده فقط مسی رونالدو
ما بازیکنای داشتیم که 100تاه این دونفرو حریف بود
روبرتو باجو

Forza Juve

مشاهده پیوست 310018

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
کاشکی میشد دو تا بازیکن برتر داشتیم آخه مسی و رونالدو هرکدوم انتخاب نشن حیفه

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
قرن ۲۱ ـیم دیگه. اون دوره که یه بازیکن یه نفره تیمشو قهرمان یه تورنمت مهم میکرد خیلی وقته سر اومده. البته هر تیمی شرایط خودشو داره. اوضاع تیم ملی فرق میکنه. موضوعی که شما گفتی قابل پیگیری هست ولی قابل اثبات نیست. به علاوه خب مسی تو باشگاهش زمان خیلی بیشتری برای هماهنگ شدن با تیم و پیدا کردن هارمونی مورد نظرش برای بازی وقت داشته. هرچند کریس رونالدو هم عملا کاری نکرده تو تیم ملی. کدوم عنوان و افتخارو کسب کرده؟

همین یورو 2012 پرتقال رو رونالدو کشید بالا!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تقریبا نتیجه ی بهترین بازیکن جهان از الان مشخص شده، احتمالا سال دیگه کریس خواهد بود.
البته، اگر رئال در چمپیونز لیگ حذف بشه و مسی در بازی های چمپیونز لیگ درخشش داشته باشه و تیمش بالا بره قضیه سخت میشه. اما در شرایط مساوی اگه هر دو حذف بشن احتمالا کریس میشه، نه بخاطر اینکه عملکرد بهتری داشته، بیشتر بخاطر لغزش مسی. اون کسایی هم که به مسی رای دادن دل دارن دیگه، وجدانشون میگه امسال رونالدو رو با دهان کج و کوله به خونه نفرستند

یه مطلب مهم، همه دیدیم که مسی حداقل در هنگام تصاحب تو 4-5 بازیکن رئال باهاش حرکت میکردند، مطمئن باشید کریس سه تا بازیکن کنارش بود که کنترلش کنه هیچ حرکتی نمیتونست بکنه، نباید به مسی هم خرده گرفت.

البته هنوز ماه مارس ـیم محمد جان. فکر کنم خیلی زود باشه برای پیش بینی!

همین یورو 2012 پرتقال رو رونالدو کشید بالا!

که البته به نتیجه هم نرسید!

راستی من آخر نفمیدم طرفدار چه تیمی هستی! :happy:

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488

یووه و تمام! :دی

hamidpatriot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

همون اسپانیایی که ایتالیا رو 4تایی کرد پرتغالو نتوسنت تو وقت معمول بازی ببره تو پنالتی اون شانسی برد.خاک تو سر دلبوسکه با اون همه مهره...تو اون بازی اسپانیا 4 تا موقعیتم نداشت.

بالا