• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع جهانی !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نخون اقا کسی زور بهت گفت بخون

بارسایی هستی وانتظاربیشتری هم ازت نمیره برین تو یورو لیگ بازی کنین ابروی کشور اسپانیا رو بردین

شهرکی که ادعای جدایی طلبی میکنه وسال هاس زیر مادرید هستین سخته واستون هنر تماشاگر نماهاتون هم اینه که کل خوک پرتاب کنین به بازیکن سابقتون لوییس فیگو این فرهنگ

شما بارسایی هست انتظار بیشتری هم نمیره

خوب توهین میکنید به بقیه. شما چند ساله میلاد خان. دفعه چندمه که اینطوری میگید بارسایی هستید و همه رو جمع میبندید.

شما کلا ابروی رئالی ها رو بردید. والا اینجا بچه های رئالی کم نیستند. من خودم کلی رفیق رئالی دارم در همین فروم. ولی هیچکدومشون مثل شما ادب رو زیر پا نمیذارن. اینطوری توهین به جمع نمیکنن.

نمیدونم چرا بهروز (مدیر کل) چیزی به شما نمیگه و در مورد شیوه پست زدنتون به شما اخطار نمیده.

دو پهلو حرف میزنید. اقلا مرد باشید و وقتی در مورد یکی صحبت میکنید اسمشو بگید که بقیه برداشت بد نکنند.

یه جا گفته بودید من مثل بعضیها که طرفدار چند تیم نیستند نیستم و من برترم. من گفتم به من میگید بعد گفتید نه.

یه جا گفتید اون بابا که دیزاینره !! منم دیزاینرم. چند تا دیزاینر دیگه هم داریم. وقتی به کسی نیش و کنایه میزنید اقلکن اسمشو یا یوزرشو بگید که بقیه فکر نکنن دارین به اونها توهین میکنید.

کنار شما یکی دیگه هم اومده بود که به قول افشین عزیز تاپیک منسچتر رو خراب کردید.

اون یکی که میگفت مرگ بر بارسا و .....

در مورد بایرن مونیخ باز هم پلاتینی پلاتینی کردید و انگار از الان دارید اماده میشید که اگه به بایرن باختید بهانه داشته باشید.

در مورد سر الکس فرگوسن بعضی از دوستان خیلی بد صحبت میکنند. ازش بدتون میاد به هر دلیل عیب نداره اما برای چی میاید جلو جمع هوادارش بهش بی احترامی میکنید.

اینکه اون شهرک استقلال طلبه به شما ربطی داره ؟ الان همین ایرانش اگه وضعیت اونجا رو داشت فکر میکیند بعضیها که الان ظاهر و پنهان ادعای جدایی طلبی میکنند مثل اونها نبودند ؟ همه چیز رو به هم مرتبط میکنید که دست اخر توهین کنید به تیم حریف.

این رفتارتون رو تصحیح کنید. فکر کنم کلا 2 3 ماه نیست اومدید اینجا اما هر جا شده کنایه های توهین امیز از شما دیدم.

من به رفتار این یوزرها اعتراض دارم. اینجا ادمین نداره رسیدگی کنه ؟؟؟ اگه اینجوریه ما کلا این فروم رو میبوسیم و میریم با بقیه بچه ها یه محیط خصوصی راه میندازیم که اونجا افلا کل کل هم که میشه به کسی و جمعی توهین نشه.

صحبتهام در مورد اون دوسته از دوستان بارسایی و ... که به مورینیو و رئال و تیم حریف توهین میکنند هم هست. توهین کار بچه هاست. اینجا ما بچه نیستیم.

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,857
با هم رفيق باشين جان ميتي
با تشکر

ضمنا اونايي که از ارسن ونگر تشکر ميکنن يادشون نره که کل تيمشون داره روي شاخ کريسي ميچرخه که دست پرورده سر الکسه

محض اطلاع

والا بخدا تا قبل اون هم نیستلروی و دیوید بودن

به قول امیر جان تیم ما هیچوقت به شخص متکی نبوده

بعد رفتن کریس تو اتحادیه قهرمان شدیم و تا هفته اخر برای قهرمانی جنگیدیم

سال بعدش تا فینال لیگ قهرمانان رفتیم چیزی که کریس با پیراهن رئال هنوز تو حسرتشه!

کلا هیچ تیمی جز بارسا با ما نمیتونه کل کل کنه!!!

مطمئن باشید مدیرای ارسنال از قهرمانی منچستر بیشتر از ما خوشحال میشن چون پول مفت میره تو جیبشون!

فصل های قبل که همه ستاره هاشونو داشتن چیکار کردن؟

بعضیا از شدت تنفر و حسودی نمیتونن موفقیت های تیم ما رو ببینن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یعنی میخوای بگی که ما ...؟ مرسی :D

من شما رو نگفتم. پستهای بعضی از دوستان رو گفتم که خودشون هم میدونن. یکیش اقا میلاد.

یکیش هم دوست جدید که اومده بود توهین میکرد. مرگ بر بارسا و .......

گفتم کل کل فرق داره با توهین. پست میلاد خان رو ببین
نخون اقا کسی زور بهت گفت بخون

بارسایی هستی وانتظاربیشتری هم ازت نمیره برین تو یورو لیگ بازی کنین ابروی کشور اسپانیا رو بردین

شهرکی که ادعای جدایی طلبی میکنه وسال هاس زیر مادرید هستین سخته واستون هنر تماشاگر نماهاتون هم اینه که کل خوک پرتاب کنین به بازیکن سابقتون لوییس فیگو این فرهنگ

شما بارسایی هست انتظار بیشتری هم نمیره

منم بگم شما رئالی هستید و حالیتون نیست و انتظاری از شما نمیره. اگه به رئالیها بر نخوره باید به تعصبشون به تیمشون شک کرد.

سعی میکنه جملاتش تیش دارباشه اما توهین امیزه. بین کنایه زدن مودبانه و بی احترامی کردن یه ابسینلن فاصله است.

مثلا همین واژه حالیتون نیست در حالت بی ادبانه اش میتونست باشه شعور کل کل ندارید.

• Like
Reactions: rms

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
دوستان با هم دوست باشین
039.gif

فورتزا میلان
022.gif

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
من شما رو نگفتم. پستهای بعضی از دوستان رو گفتم که خودشون هم میدونن. یکیش اقا میلاد.

یکیش هم دوست جدید که اومده بود توهین میکرد. مرگ بر بارسا و .......

گفتم کل کل فرق داره با توهین. پست میلاد خان رو ببین

میدونم. منظورم چیز دیگه بود. بی خیال مهم نیست :)

Visqui Barca

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
خوب توهین میکنید به بقیه. شما چند ساله میلاد خان. دفعه چندمه که اینطوری میگید بارسایی هستید و همه رو جمع میبندید.

شما کلا ابروی رئالی ها رو بردید. والا اینجا بچه های رئالی کم نیستند. من خودم کلی رفیق رئالی دارم در همین فروم. ولی هیچکدومشون مثل شما ادب رو زیر پا نمیذارن. اینطوری توهین به جمع نمیکنن.

نمیدونم چرا بهروز (مدیر کل) چیزی به شما نمیگه و در مورد شیوه پست زدنتون به شما اخطار نمیده.

دو پهلو حرف میزنید. اقلا مرد باشید و وقتی در مورد یکی صحبت میکنید اسمشو بگید که بقیه برداشت بد نکنند.

یه جا گفته بودید من مثل بعضیها که طرفدار چند تیم نیستند نیستم و من برترم. من گفتم به من میگید بعد گفتید نه.

یه جا گفتید اون بابا که دیزاینره !! منم دیزاینرم. چند تا دیزاینر دیگه هم داریم. وقتی به کسی نیش و کنایه میزنید اقلکن اسمشو یا یوزرشو بگید که بقیه فکر نکنن دارین به اونها توهین میکنید.

کنار شما یکی دیگه هم اومده بود که به قول افشین عزیز تاپیک منسچتر رو خراب کردید.

اون یکی که میگفت مرگ بر بارسا و .....

در مورد بایرن مونیخ باز هم پلاتینی پلاتینی کردید و انگار از الان دارید اماده میشید که اگه به بایرن باختید بهانه داشته باشید.

در مورد سر الکس فرگوسن بعضی از دوستان خیلی بد صحبت میکنند. ازش بدتون میاد به هر دلیل عیب نداره اما برای چی میاید جلو جمع هوادارش بهش بی احترامی میکنید.

اینکه اون شهرک استقلال طلبه به شما ربطی داره ؟ الان همین ایرانش اگه وضعیت اونجا رو داشت فکر میکیند بعضیها که الان ظاهر و پنهان ادعای جدایی طلبی میکنند مثل اونها نبودند ؟ همه چیز رو به هم مرتبط میکنید که دست اخر توهین کنید به تیم حریف.

این رفتارتون رو تصحیح کنید. فکر کنم کلا 2 3 ماه نیست اومدید اینجا اما هر جا شده کنایه های توهین امیز از شما دیدم.

من به رفتار این یوزرها اعتراض دارم. اینجا ادمین نداره رسیدگی کنه ؟؟؟ اگه اینجوریه ما کلا این فروم رو میبوسیم و میریم با بقیه بچه ها یه محیط خصوصی راه میندازیم که اونجا افلا کل کل هم که میشه به کسی و جمعی توهین نشه.

صحبتهام در مورد اون دوسته از دوستان بارسایی و ... که به مورینیو و رئال و تیم حریف توهین میکنند هم هست. توهین کار بچه هاست. اینجا ما بچه نیستیم.

اقا مهرداد عزیز ودوست داشتنی شما اگه لطف کنی چند صفحه قبل رو بخونی چند تا پست از فحش هم بدتر دادن بهم نمونه اش کاربرrmsوbrainsoreحاضر بودم خدایی فحش بهم میدادن ولی این حرف ها وچندتا عکس رو نذاشتن

من هیچ وقت توهین وناسزا نمیکنم چون خودم رو تو ی محیط مجازی بی ارزش نمیکنم

لااقل به دوستات هم بگو کمی احترام بد نیست

من پست رو حذف کردم تا کسی ناراحت نشه از من که تا الان چندتا شاکی شده ازم

اقایان به بزرگواری خودشون ببخشید من بنده ی حقیر رو اشتباه کردم

موفق باشین

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
اینایی که اسمشونو بردی هیچکدوم به نظر من در حد توپ طلا نبودن البته شاید غیر مالدینی. مسی و رونالدو هم اون موقع بازی میکردن اینقدر مطرح نمیشدن.
باشه هیچکدومشون انری والکس وتوتی ورائول وروبرتوکارلوس وکاسیاس ورونی وون پرسی واینیستا همه ی اینا ی کنار

مسی هم ی کنار اون حق مسلمشه اخه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ببین مشکل شما اینه که فرق کل کل رو با توهین کردن نمیدونی! والا اگه رفیقامم مثل تو به هوای کل کل کردن هر چی دلشون میخواستو به زبون میوردن دو تا کشیده زیر گوششون ول میدادم :دی خیلی داریم تحلمت میکنیم اینجا دیگه زیاد دور بر ندار برامون عزیز دل :snitch:

• Like
Reactions: rms

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
ببین مشکل شما اینه که فرق کل کل رو با توهین کردن نمیدونی! والا اگه رفیقامم مثل تو به هوای کل کل کردن هر چی دلشون میخواستو به زبون میوردن دو تا کشیده زیر گوششون ول میدادم :دی خیلی داریم تحلمت میکنیم اینجا دیگه زیاد دور بر ندار برامون عزیز دل :snitch:
شما که فرقش رو میدونی چرا شما ودوست رفتین چندتا عکس از نی نی بچه فتوشابی با پستونک گذاشتین اینجا ونسبت دادین به من مسخره ام کردین شما که میدونین

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
شما که فرقش رو میدونی چرا شما ودوست رفتین چندتا عکس از نی نی بچه فتوشابی با پستونک گذاشتین اینجا ونسبت دادین به من مسخره ام کردین شما که میدونین

پسر خوب آدم باید جنبش بالا باشه، همین چند روز پیش یکی از کاربرا صحنه ی سر خوردن پویول جلوی دی ماریا رو کنار 180 زدن یه سگ بریتیش بولداگ گذاشته بود. عکسه دیگه، نه من چیزی بهش گفتم نه اینکه الان یادم هست که کدوم یوزر بوده خداییش.
مگه یه شبکه ی تلوزیونی نیومده بود بازیکن های رئال رو به کفتار و شغال تشبیه کرده بود و واسشون صدا گذاری کرده بود؟ همون موقع من، علی و دیگر طرفدارای بارسا توی تاپیک حرکت رو محکوم کردیم. هنوزم میگم خیلی کار زشتی بوده
از نظر من موردی نداره علت و دلایل برخورد هات رو به بقیه نسبت بدی

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
پسر خوب آدم باید جنبش بالا باشه، همین چند روز پیش یکی از کاربرا صحنه ی سر خوردن پویول جلوی دی ماریا رو کنار 180 زدن یه سگ بریتیش بولداگ گذاشته بود. عکسه دیگه، نه من چیزی بهش گفتم نه اینکه الان یادم هست که کدوم یوزر بوده خداییش.
مگه یه شبکه ی تلوزیونی نیومده بود بازیکن های رئال رو به کفتار و شغال تشبیه کرده بود و واسشون صدا گذاری کرده بود؟ همون موقع من، علی و دیگر طرفدارای بارسا توی تاپیک حرکت رو محکوم کردیم. هنوزم میگم خیلی کار زشتی بوده
از نظر من موردی نداره علت و دلایل برخورد هات رو به بقیه نسبت بدی
باشه اقای محترم شما نبودی اون عکس رو نی نی بچه رو گذاشتین پس کی بود خودم یودم

شما نبودی عکس مورینیو ورونالدو رو تشبیه کردی به ی دهاتی ومارسلو و...با عکسای مسخره گذاشتی من کی از این عکسا ها گذاشتم این شما واون دوستت هستی brainsore

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اقا مهرداد عزیز ودوست داشتنی شما اگه لطف کنی چند صفحه قبل رو بخونی چند تا پست از فحش هم بدتر دادن بهم نمونه اش کاربرrmsوbrainsoreحاضر بودم خدایی فحش بهم میدادن ولی این حرف ها وچندتا عکس رو نذاشتن

من هیچ وقت توهین وناسزا نمیکنم چون خودم رو تو ی محیط مجازی بی ارزش نمیکنم

لااقل به دوستات هم بگو کمی احترام بد نیست

من پست رو حذف کردم تا کسی ناراحت نشه از من که تا الان چندتا شاکی شده ازم

اقایان به بزرگواری خودشون ببخشید من بنده ی حقیر رو اشتباه کردم

موفق باشین

اوها هم اشتباه کردن. مدیریت باید برخورد کنه. من اصلا کاری نداریم طرفدار چه تیمی هستیم. اصلا طرفدار درغوز اباد ... نه اون باید به شما توهین کنه و نه شما به اون.

اینجا داره میشه شبیه تاپیک گفتگوی ازاد که هر کسی میاد به بقیه بد و بیراه میگه.

من مساله ام با شما اینه که یا مبهم حرف میزنی یا جمع میبندی.

1- اون یارو که دیزاینره
2- اون بابا که طرفدر چند تا تیکه
3- شما بارسایی هستی و ازتون انتظاری نیست.

مطرح کردن این مدل صحبتها تو یه جمع باعث ناراحتی و سوئ تفاهم میشه. من الان دارم میگم به لحن شما تو تاپیک کل کل انتقاد دارم. نمیگم که من با اون یوزره که رئالیه انتقاد دارم. (یعنی مشخص میکنم طرف صحبتم کیه)

همه ما اینجا به یه اندازه حق ابراز وجود داریم. چه شما چه من چه یوزری که 10 ساله اینجاست

منتها نه اون یوزر قدیمی باید بخودش اجازه بده که به یوزر جدید بی احترامی کنه و نه یوزر جدید به یوزر قدیمی. مساله سن و سال هم مطرح نیست. همه باید به هم احترام بذارن.

اما این احترام فقط شخصی نیست. تیمی و هواداری هم هست. یعنی من نباید تیم حریف ، بازیکناش و مربیاش و هواداراشو به سخره بگیرم. یه متهمشون کنم یه بهشون بگم شما طرفدار فلان تیم هستی و چیزی حالیتون نیست.

این نقد رو به همه دارم. کاری نکنید که فضای کل کل بسته بشه.

کاریکاتورهایی که میذارید جالبه اما اون کاریکاتورهایی که توهین امیزن رو خواهشا نذارید.
دوستان بارسایی و بقیه هم کاریکاتورهای توهین امیز به رئال ، مورینیو رو حذف کنند. همونطور که ما ناراحت میشیم از کاریکاتورهای توهین امیز ، دوستان رئالی هم حق دارند ناراحت بشن.

ما میخوایم از فوتبال لذت ببریم نه اینکه با هم خصومت داشته باشیم.

موفق باشید.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

نی نی؟ :lol: کی مسخره کرد جیگر؟! یعنی واقعا نفهمیدی منظور از اون عکس تشت آب یخ و نشستن توش و آبو بریز اونجا که میسوزه و این حرفا بوده؟ :eek:

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
میخوام تحریم کنم اینجا رو تا بقیه بیان اینجا راحت بیان پست بدن وبر علیه رئال پست بدن

پس تحریم این تاپیک بعد از بازی با منچستر یونایتد اگر بردیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میخوام تحریم کنم اینجا رو تا بقیه بیان اینجا راحت بیان پست بدن وبر علیه رئال پست بدن

پس تحریم این تاپیک بعد از بازی با منچستر یونایتد اگر بردیم

الان مثلا تحریم میکنید که اگه بردید بیاید اینجا دوباره همون روال سابق رو ادامه بدید ؟

نیازی نیست تحریم کنید. فقط قوانین رو رعایت کنید. چه شما چه بنده و چه بقیه

در ضمن خوب نیست فقط بعد از بردها بیاید. در باخت ها هم کنار تیمتون باشید.

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
الان مثلا تحریم میکنید که اگه بردید بیاید اینجا دوباره همون روال سابق رو ادامه بدید ؟

نیازی نیست تحریم کنید. فقط قوانین رو رعایت کنید. چه شما چه بنده و چه بقیه

در ضمن خوب نیست فقط بعد از بردها بیاید. در باخت ها هم کنار تیمتون باشید.

باشه چشم

شما کی دیدین رئال باخته ولی من نیومدم اینجا برعکس هر وقت هم میبره من ی روز دیرتر میرسم اینجا نمونه اش همین الکلاسیکوی 3تا زد

ما از باخت ها تجربه میگیریم نمونه اش مورینیو چندبار از بارسا پشت سرهم باخت ولی الان دیگه مساوی از مورینیو گرفتن واسه بارسا ی برد تلقی میشه

S.M.H

‏‎کاربر فعال خاطرات و آشپزي و خوراکي ها
کاربر فعال
لایک‌ها
6,608
بالوتلی هم ول كن مسي نيست :دي

خیلی ها معتقد هستند که مسی یک جادوگر است
بله این کاملا درست است چرا که او این توانایی این را دارد 90 دقیقه خود را در زمین غیب کند...!

بالا