Il Capitano
Registered User
- نوشتهها
- 7,311
- لایکها
- 12,334
کی باید میفهمید ؟ هر کی فهمید اعلام کنه
میگم که خودش هم نفهمید!!
دوس دارم بدونم دقیقا چه کسی مجیدی رو حساب نمیکنه!!
پرسپولیسیا؟ :lol:
کی باید میفهمید ؟ هر کی فهمید اعلام کنه
من فهمیدم ..
شما هم یه لیوان آب بخورید که کمی دمای بدنتون بیاد پایین تا متوجه شید![]()
اسطوره های این فصل ما به کسی غیر از پرسپولیسیها ربطی ندارن شما برین به مربی افتخار کنین که به قولی خودش نقش منیجر یا همون دلال رو بازی میکنه اگه پستم بده بگو تا ویرایشش کنماین پیام صادقیان چه اسطوره ایه ! تیم ده نفره دقیقه 70 با ناز و عشوه میاد بیرون
بازی به بازی هم بدتر میشه ! اینا بودن اسطوره های این فصلتون ؟ صادقیان و کفشگری و ... ؟
تاپیک کل کله
کلاس ادبیات نیست که.
ضمنا نیاز به قشون کشی نیست برا نفی ادراک جملات
صدرنشینی هم مبارک ولی چه فایده
عین همیشه
داور نباشه ته ته هستین
میگید نه دوباره نگاه کن
اسطوره های این فصل ما به کسی غیر از پرسپولیسیها ربطی ندارن شما برین به مربی افتخار کنین که به قولی خودش نقش منیجر یا همون دلال رو بازی میکنه اگه پستم بده بگو تا ویرایشش کنم
هفته 8تم بهتون نشونمیدیم سروری همیشگیه پرسپولیس رو به شماها
خوب یه چیزیو میشه فهمید از این حرف شوما اینکه به واقع میشه گفت لوله میشین درسته؟؟؟؟؟؟من بهت میگم هفته هشتم چه اتفاقی میافته.....پرسپولیسی ها توی محوطه جریمه خودشون رو زمین میزننن تا بالاخره بعد از این همه جنجال الکی در دربی ها براشون پنالتی گرفته بشه! تاکتیکتون این خواهد بود! میگی نه نگاه کن!
خوب یه چیزیو میشه فهمید از این حرف شوما اینکه به واقع میشه گفت لوله میشین درسته؟؟؟؟؟؟
من بهت میگم هفته هشتم چه اتفاقی میافته.....پرسپولیسی ها توی محوطه جریمه خودشون رو زمین میزننن تا بالاخره بعد از این همه جنجال الکی در دربی ها براشون پنالتی گرفته بشه! تاکتیکتون این خواهد بود! میگی نه نگاه کن!
سلام
داداش فرهاد مجیدی بازیکن استقلاله ها !!![]()
خوب یه چیزیو میشه فهمید از این حرف شوما اینکه به واقع میشه گفت لوله میشین درسته؟؟؟؟؟؟
مجیدی حتی اگه خودش رو زمین بزنه نتیجه ش میشه به هم ریختن 90 هزار نفر پرسپولیسی و در نهایت خوردن گل مساوی!! یادتون هست که شاهکار بازیتون مقابل الغرافه رو؟ :دی یا اگه خودش رو زمین بزنه قبلش یه گل عالی زده! ( داماش )
ولی مثلا نوری 90 دقیقه هیچ کاری نمیکنه...بعد محوطه جریمه باد بهش میخوره پرت میشه....بعد بیانیه میدن که داور باید پنالتی میگرفت !
بله فرقش اینه!
خدایی من حاظرم برم زیر دریا سیگار بکشم ولی اینطوری ضایع نشم یعنی اس اسو تیکه کردی :lol:دمت قیژنمیدونم چه حکمتیه اما پرسپولیس هر تیمی رو قبلا شیشتایی کرده، 10 نفره هم باید ببره!خلاصه اینکه استقلال ، ملوان پیوندتان مبارک