GraphX
Registered User
من به خاطر این دوستان هم که شده استقلال رو دوست دارم![]()
همین الان توبه کن :دی
من به خاطر این دوستان هم که شده استقلال رو دوست دارم![]()
شهبازی قهرمان ملیه اینهمه ازش تقدیر شد تو سایتا وتلویزیون و...... یک سرچ بزناسمای خلبان های هواپیماها جزو کدوم واحد درسیه که بریم ما هم این سواد رو یاد بگیریم ؟
به نظر شما درسته تو اون جمعی که بیشتر از نود درصد استقلالی هستن برید بگید من پرسپولیسیم؟؟؟؟ البته من نمیخوام کار زشت اون جمع رو بپوشونم همونطور که دیشب یک عده بی فرهنگ نذاشتن بازیکن تایلندی کرنر بزنه و شیشه پرت کردن اما دوست شما هم نباید اونا رو تحریک میکرد! حداقل قرمز نمیپوشید!
والله برادر این که هیچی اززش معلوم نیست
نمیشه گفت مدرکه
یک حرف واضح هم توش نیست
امیر جان اینارو ترور نکنی دادامن به خاطر این دوستان هم که شده استقلال رو دوست دارم![]()
تازه اگه هوادار تیم رقیب هم طاقت دیدن موفقیت تیمتو نداشته باشه
شهبازی قهرمان ملیه اینهمه ازش تقدیر شد تو سایتا وتلویزیون و...... یک سرچ بزن
شما واقعا استادیوم رفتی؟ اونجا هرکسی قرمز بپوشه به شوخی هم شده بهش تیکه میندازن! اگر قرمز نمیپوشیدن ایشون مشکلی نبود! به خاطر لباسشون ازش سوال کردن.به نظر شما درسته ازش بپرسند شما طرفدار چه تیمی هستید ؟ مگه مهمه وقتی اومده استقلال رو تشویق کنه ؟
یه دوست استقلالی هم تو تاپیکتون پیغام زده بود یه مشت پرسپولیسی بی فرهنگ در گوشه ورزشگاه چیزی پرتاب کردند به بازیکن های تایلند و آبروی استقلال رو بردند
من واقعا نمیدونم در جواب اون پست چی بگم !!!! کاشکی مدیر پاک نمیکرد پست رو
داداش خودم یه دختر خوب پرسپولیسی سراغ دارم کارت نباشه خبرت میکنمامیر جان اینارو ترور نکنی داداداداش خودم واست سلنا رو میگیرم فقط تو پرسپولیسی بمون:lol:
کاش همه دوستان پرسپولیسی ما مثل آقای با منطق بودن! آدم از بحث با ایشون لذت میبره. ممنون از شما
پرسپولیسی ها هم چند دسته هستند اون دوستمون از برد استقلال خوشحال شد من خوشحال نشدم
اجاره نه قراردادی یعنی یه جورایی برا خودمونه از اجاره ای بهترهاینو میدونم
این که خلبان هواپیمای اجاره ای پرسپولیس هست باید از کجا بدونم ؟ چه ربطی به سواد داره ؟
داداش مسئله ای نیست من فقط میخواستم به این جواب برای سرمربیتون برسم که گفت همه طرفدارهای ما دکتر و مهندس و بافرهنگ هستندشما واقعا استادیوم رفتی؟ اونجا هرکسی قرمز بپوشه به شوخی هم شده بهش تیکه میندازن! اگر قرمز نمیپوشیدن ایشون مشکلی نبود! به خاطر لباسشون ازش سوال کردن.
والا فکر نکنم پرسپولیسیا اونقدر زیاد بوده باشن اما منم نمیدونم چی بگم؟
ای دشمن :دی
اجاره نه قراردادی یعنی یه جورایی برا خودمونه از اجاره ای بهتره
داداش مسئله ای نیست من فقط میخواستم به این جواب برای سرمربیتون برسم که گفت همه طرفدارهای ما دکتر و مهندس و بافرهنگ هستند
یقینا همچین چیزی کاملا اشتباهه و در هوادارهای هر تیمی تو جهان مقداری نخاله وجود دارد قصد من اثبات این بود
امیر جان اینارو ترور نکنی داداداداش خودم واست سلنا رو میگیرم فقط تو پرسپولیسی بمون:lol:
خوش به حالتون که پول بیت المال هست باهاش هواپیما اجاره کنید
فقط یه مسئله برای من مونده بازی برگشت تو تایلنده دیگه :| خیلی خوش میگذره :| ( خیلی سربسته ):f34r:
داداش امیر خبر دادند یکی از فامیلهامون تصادف کرده من باید برم فعلا داداش
بقیه راه با شما
دوستان دعا کنید چیزی نشده باشه براش بنده خدا
دوستان استقلالی شرمنده اگه موقعی بد صحبت کردم
فقط یه مسئله برای من مونده بازی برگشت تو تایلنده دیگه :| خیلی خوش میگذره :| ( خیلی سربسته ):f34r:
خب زمانی که ما دو بار قهرمان شدیم شما چرا نبودید؟