• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
راستش من تو این فکر بودم که یه نامه از طرف بچه های هوادار پرسپولیس جمع کنیم و به دفتر باشگاه پرسپولیس برسونیم و نه مثل بعضیا که به فکر آسمون و ریسمون بافتن برای اثبات بی گناهی هستن.

آره واقعا فقط به دنبال یک نفر می گردن تا تقصیر رو بندازن گردنش و خودشون رو بیگناه جلوه بدن

و به هیچ وجه به فکر اون بیچاره نیستن حتی من بعید می دونم جناب ساکت حتی به عیادت اون سرباز رفته باشه

واقعاً متاسفم به حال بعضی ها که باورم نمیشه این حرف ها رو زده باشند ......
واقعاً ارزش داره ، انسان از چیزی که راجع بهشهیچ اطلاعاتی نداره ، دروغی ببافه و خود شیرینی کنه ....
لطفاً گزارش اقای ساکت رو بخونید و سعی کنید هیچ موقع گناهان کسی رو با دروغ نشورید....
قضاوتش بر عهده ی کاربران ....

{مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان گفت: وضعيت سربازي كه در ديدار مقابل پرسپوليس مصدوم شد، از حكم كميته‌ي انضباطي براي ما مهم‌تر است.

محمدرضا ساكت درباره‌ي حكم محروميت موقت تيم سپاهان از بازي در اصفهان گفت: بحث ما اصلا راي كميته‌ي انضباطي نيست. بيشتر نگران آن سرباز وطن و جلوگيري از تكرار حوادث مشابه هم‌چنين ايجاد يك امنيت پايدار در ورزشگاه‌هاي استان هستيم. همانطور كه در متن حكم كميته‌ي انضباطي نيز مشخص شده بررسي‌ها هنوز كامل نبوده و اين حكم موقت اعلام شده و ما منتظر بررسي‌هاي همه جانبه‌ي كميته‌ي انضباطي خواهيم بود.

مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان خاطر نشان كرد: از نظر ما اتفاقي كه افتاده، يك جنايت بوده و نبايد آن را در حد يك تخلف ورزشي پايين آورد، ضمن آن كه اين موضوع يك امر انتظامي و امنيتي نيز هست و بايد تمامي ابعاد و جوانب اين پرونده مورد بررسي قرار گيرد.

ساكت ادامه داد: با ارسال نامه‌اي به فرماندهي انتظامي استان اصفهان اعلام كرده‌ايم كه از نظر مسايل انساني آمادگي همكاري در جهت مسايل درماني اين سرباز مصدوم را طبق نظر فرماندهي نيروي انتظامي داريم.

وي افزود: اتفاقي كه در ورزشگاه فولادشهر افتاد، جنايتي بود كه نه هوادار، نه رنگ و نه هيچ فردي قابليت پاسخ دادن به آن را ندارد. معتقديم اين جنايت را يك انسان نمي‌تواند انجام دهد و بايد فرد يا افرادي كه اين كار را انجام داده به شدت مجازات شوند. از نظر ما تلقي اين فرد به عنوان يك هوادار يا تماشاگر درست نبوده، بلكه عامل مضروب شدن اين سرباز موجودي است كه انسان و بشر تلقي نمي‌شود.

مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان تاكيد كرد: با اين حال ضمن آن كه اصل اين حركت جنايت‌بار را شديدا محكوم و تقبيح مي‌كنيم، معتقديم بايد مسببين اين اتفاق كه به گفته‌ي "شاه حسيني" رييس كميته‌ي انضباطي با ضعف در برگزاري، صدور دستورات نابجا و اشتباه در چيدمان تماشاگران عامل اين اتفاق شده‌اند، مشخص شوند.

ساكت، هم‌چنين تصريح كرد: اتفاقاتي كه در سه ماه اخير در ورزشگاه‌هاي اصفهان آغاز شده بود، سبب شد تا طي نامه‌اي به مسوولان استان اعلام كنيم كه يك جريان آشوب سازمان‌يافته امنيت ورزشگاه‌هاي اصفهان را تهديد مي‌كند. جريان آشوبي كه در ديدار مقابل كاوازاكي، الوحده و اوراوا ضمن متشنج كردن جو ورزشگاه قصد به آشوب كشاندن اين بازي‌ها را داشت. بي‌ترديد اين جريان هيچ ربطي به فوتبال نداشته و تنها به دنبال ايجاد مشكل است. چرا كه در بازي‌هاي ليگ قهرمانان آسيا نيز يكي از همين ترقه‌ها سبب مصدوميت يكي از بازيكنان سپاهان اصفهان شد. اين جريان آشوب طي اين مدت بارها بازيكنان تيم خودي، تيم حريف، حتي عكاسان و خبرنگاران همچنين هواداران تيم مقابل و اين بار نيروي انتظامي را هدف قرار داده است. بنابراين چطور مي‌توان چنين جرياني را از سوي هواداران يك تيم دانست و يا در قالب يك رنگ محدود كرد.

ساكت خاطر نشان كرد: از استاندار اصفهان درخواست كرده‌ايم تا كميته‌اي تشكيل شود و ساز و كار جدي براي امنيت پايدار در ورزشگاه تامين شود. چرا كه ما مسوول امنيت ورزشگاه نيستيم و با اين حال معتقديم نقاط ضعف فيزيكي بسياري در ورزشگاه‌هاي اصفهان وجود دارد. به همين دليل بايد نيروي انتظامي و نهادهاي امنيتي با تجهيزات كامل و برنامه‌ريزي قدرتمندانه در ورزشگاه‌ها حاضر شوند. چرا كه در هر جمعي ممكن است افراد مريض و مساله‌دار نيز پيدا شوند.

وي ادامه داد: متاسفانه برخي از اين فضا براي تسويه حساب‌هاي رنگي و شخصي استفاده كرده‌اند. با اين حال چند سال پيش در زمان بازي مقابل ژاپن در ورزشگاه آزادي رخ داد و پس از آن مسوولان برگزاري مسابقات در ورزشگاه آزادي با اجراي طرح امنيت پايدار توانستند فضاي اين ورزشگاه را كنترل كنند. با اين حال ورزشگاه‌هاي ديگري به غير از آزادي نيز وجود دارند كه از فيزيك نامناسب برخوردارند و ما نيز از اين موضوع احساس ناامني داريم و معتقديم نبايد اجازه دهيم جريان‌هاي آشوب از اين فضا استفاده كنند. در هر صورت حادثه‌ي فولادشهر جنايتي است كه نبايد به آساني از كنار آن گذشت.

مديرعامل باشگاه سپاهان اصفهان در مورد وضعيت سرمربي اين تيم نيز به ايسنا گفت: "بوناچيچ" پيش از رفتن به تعطيلات با پيشنهادهايي روبرو بود كه اين پيشنهادها را به باشگاه نيز اعلام كرد اما، پس از مذاكره‌اي كه صورت گرفت ما با اين جدايي موافقت نكرديم و با توجه به اين كه توافقي صورت نگرفته است طبيعي است كه بوناچيچ به كارش در سپاهان ادامه مي‌دهد چرا كه وي مربي موفقي است و نمي‌خواهيم او را از دست بدهيم.

ساكت در پايان خاطر نشان كرد: حتی اگر کمیته ی انضباطی رای برائت باشگاه سپاهان را اعلام کند ، باشگاه فولاد مبارکه ی سپاهان تمامی هزینه های درمان ، سرباز نیروی انتظامی رو پرداخت کرده و از هیچ فرصت و امکاناتی برای بهبودی کامل این سرباز دریغ نخواهیم کرد.}

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من باید هممون از این چنین فوتبالی و این چنین طرفداری ای خداحافظی کنیم.........

من که دیگه بی خیال این کل کل شدم........

ما اینجا کل کل میکنیم ... یه بنده خدا که هیچ گناهی نداره یه همچین بلایی سرش میاد......

انصاف نیست...........

شديدا" تاييد ميشه !

--------------------------------------

ممد خجالت بكش با اين فونتهاي مسخره !!! گور باباي ساكت و...

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34
واقعاً ارزش داره ، انسان از چیزی که راجع بهشهیچ اطلاعاتی نداره ، دروغی ببافه و خود شیرینی کنه ....
لطفاً گزارش اقای ساکت رو بخونید و سعی کنید هیچ موقع گناهان کسی رو با دروغ نشورید....

ما که چیزی نمیگفتیم حرکت اقای ساکت هم کاره بسیار خوبی هستش .
ولی این رو باور کنید که کسی نه با شما و نه با تیم سپاهان دشمنی و کدورتی نداره کسی هم نگفت که باشگاه سپاهان نسبت به این حادثه بی تفاوت هستش. هر کسی به نوعی میخواد تاسفش رو نسبت به این حادثه اعلام کنه همین.:D

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
لعنت !!! يكي از بهترين بازيكنهامون پريد ... :(
سلام بر دوست صمیمی و عزیز پرسپولیسی خودم...
امیدوارم که حالت خوب باشه علی جان
واقعاً اینجا جات خیلی خالیه!!

خوب درسته واقعا آدم دلش برای اون سرباز میسوزه و درک میکنم حستو که چقدر ناراحتی. منم اونا رو نگفتم که شما معذارت خواهی بکنی، بی احترامی یا حرف بدی که نزدی فقط این بحث به جایی نمیرسه نه چشم میشه برای اون سرباز و نه تسکینی میشه برای خانوادش همون پیشنهادی که توی تاپیک پرسپولیس دادی واقعا عالی هستش :دی.

به نظر من در رابطه با همون حرفی که زدی بهتر سپاهان و پرسپولیس کاری برای درمان و اون سرباز بکنند شاید هنوز امیدی باشه.

سهیل جان ، من کوچیک شما ، محمد هستم...
قصدم هم هیچ موقع کل کل نبوده ولی من به ندرت به کلوپ هوادارن پرسپولیس سر میزنم و اخیراً به دلیل این مشکل پیش آمده ، شاهد توهین و بی احترامی های زیادی از طرف هواداران پرسپولیس مبنی بر فرهنگ و خصوصیات و ... بوده ام که خوشبختانه خیلی ساده ازش رد میشم چون شخصیت هر کس بر میگرده صحبت هاش در مورد هر مبحثی!!!
امیدوارم این روز آخری دوستان ، کدورت ها رو دور بریزن و باز هم تاکید میکنم ، یک حمد و سوره برای سلامتی ، قربانی این ماجرا بخوانیم....
شاد و سرفراز باشید

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ما که چیزی نمیگفتیم حرکت اقای ساکت هم کاره بسیار خوبی هستش .
ولی این رو باور کنید که کسی نه با شما و نه با تیم سپاهان دشمنی و کدورتی نداره کسی هم نگفت که باشگاه سپاهان نسبت به این حادثه بی تفاوت هستش. هر کسی به نوعی میخواد تاسفش رو نسبت به این حادثه اعلام کنه همین.:D
شما نمیخوای بری بخوابی؟؟؟ دی! :پی
خوب دوستان در بیان کردن ابراز احساساتشون باید کمی ظرافت به خرج بدند! دی!
با دروغ و تهمت و یک کلاغ چهل کلاغ ، هیچ کس به هیچ جایی نمیرسه!!
البته من که انسان کینه ای نیستم ولی ممکنه به یکی از هواداران ، این توهین ها بر بخوره!

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2

قصدم هم هیچ موقع کل کل نبوده ولی من به ندرت به کلوپ هوادارن پرسپولیس سر میزنم و اخیراً به دلیل این مشکل پیش آمده ، شاهد توهین و بی احترامی های زیادی از طرف هواداران پرسپولیس مبنی بر فرهنگ و خصوصیات و ... بوده ام که خوشبختانه خیلی ساده ازش رد میشم چون شخصیت هر کس بر میگرده صحبت هاش در مورد هر مبحثی!!!
امیدوارم این روز آخری دوستان ، کدورت ها رو دور بریزن و باز هم تاکید میکنم ، یک حمد و سوره برای سلامتی ، قربانی این ماجرا بخوانیم....
شاد و سرفراز باشید

مخلصم محمد جان !

داري تولد بهروز رو از دست ميديا ... :(

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

شاد و سرفراز باشید
خوش وقتم محمد جان :پی
اون مشکلات هم که میگید با یکم صحبت تو پی ام حل میشه مشکل اون چنانی نیستش که .
راستی کجا میخوای بری این 25 روز رو؟ به هر حال خوش باشی هر جا میخوای بری :پی

شما نمیخوای بری بخوابی؟؟؟ دی! :پی
خوب دوستان در بیان کردن ابراز احساساتشون باید کمی ظرافت به خرج بدند! دی!
با دروغ و تهمت و یک کلاغ چهل کلاغ ، هیچ کس به هیچ جایی نمیرسه!!
البته من که انسان کینه ای نیستم ولی ممکنه به یکی از هواداران ، این توهین ها بر بخوره!

من که اکثر شبا تا این موقع بیدارم فقط امشب یه کمی پست زدنم گرفته :lol:
میگم که با کمی صحبت همه چی حل میشه هیچ کسی هم از روی قصد و قرض نمی خواد حرفی در رابطه با تیم خاصی بزنه .
امیدوارم سوء تفاهم ها حل بشه :پی

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوش وقتم محمد جان :پی
اون مشکلات هم که میگید با یکم صحبت تو پی ام حل میشه مشکل اون چنانی نیستش که .
راستی کجا میخوای بری این 25 روز رو؟ به هر حال خوش باشی هر جا میخوای بری :پی

من که اکثر شبا تا این موقع بیدارم فقط امشب یه کمی پست زدنم گرفته :lol:
میگم که با کمی صحبت همه چی حل میشه هیچ کسی هم از روی قصد و قرض نمی خواد حرفی در رابطه با تیم خاصی بزنه .
امیدوارم سوء تفاهم ها حل بشه :پی
از دستش ندادم علی جان...
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
و اما شما سهیل جان....
راستش من تو ذهنم ، افراد این تاپیک رو به چند دسته تقسیم کردم...
که نکته ی مهمش ، وجود شما و مهرداد و موری54 عزیز سه کاربر فعال بخشه همیشه نمونه ی ورزش ، در راس این تقسیم بندی به عنوان تاجی برای پادشاه بخش ، که حامد عزیز هست و وجود این هرم هست که به من دلگرمی میده و باعث کشوندن من به سمت این فروم و بخش شده...

R E Z A

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوست عزیز با این کارا چی رو میخوای اثبات کنی؟!!

کوت کردن حرف از یه تاپیک دیگه به این تاپیک بنظرت کار منطقی ئی میاد؟!

منم میتونستم کلی از توهینهای شما رو از تاپیک سپاهان اینجا کوت کنم ولی بقول خودت اونجا تاپیک شخصی و خصوصی هوادارای همون تیم هست!!

درهر صورت من کاری به نظرات و عقایدت ندارم و پیشنهادم رو تو تاپیک پرسپولیس دادم که خوشبختانه با موافقت بچه هایی که تا حالا دیدنش مواجه شده. حالا تو میخوای بذارش رو حساب خودشیرینی (!!!) یا هر چیز دیگه ای!
واقعا برات متاسفم با این طرز فکرت!!

EASPORTS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

منم میتونستم کلی از توهینهای شما رو از تاپیک سپاهان اینجا کوت کنم ولی بقول خودت اونجا تاپیک شخصی و خصوصی هوادارای همون تیم هست!!

درهر صورت من کاری به نظرات و عقایدت ندارم و پیشنهادم رو تو تاپیک پرسپولیس دادم که خوشبختانه با موافقت بچه هایی که تا حالا دیدنش مواجه شده. حالا تو میخوای بذارش رو حساب خودشیرینی (!!!) یا هر چیز دیگه ای!
حقیقت مثل روز روشنه ، نیازی به اثبات من نداره!! ( به قول سهیل :پی)

یقیناً اگر مجاز به پست زدن در کلوپ هواداران پرسپولیس بودم ، زحمت به خودم نمیدادم که اینجا مطالب رو بیان کنم...:پی
و مثه بعضی ها نبودم که به دنبال تعقیب پست های من در تاپیک های مختلف هستند و با کوت کردن در تاپیک به اصطلاح شما شخصی پرسپولیس ، سخنی رو به تمسخر بگیرند و ...

ولی من برای شما متاسف نیستم و نخواهم بود ، چون در ذهنم ، توقعی جز این از شما ندارم!!!

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64

قضاوتش بر عهده ی کاربران ....
[/COLOR][/B]}

شما درست متوجه منظور من نشدین

آره واقعا فقط به دنبال یک نفر می گردن تا تقصیر رو بندازن گردنش و خودشون رو بیگناه جلوه بدن

و به هیچ وجه به فکر اون بیچاره نیستن حتی من بعید می دونم جناب ساکت حتی به عیادت اون سرباز رفته باشه

دیدی ما هم از این کارا بلدیم بکنیم :D

قسمت اول نوشته هام که فکر کنم روشن باشه اینه که اگه شما تو چند روز قبل تو خبر ها اگه نگاه کنید به نوعی همه خودشون رو بی گناه جلوه می دن هم هيئت فوتبال اصفهان و هم نيروي انتظامي و هم باشگاه سپاهان و همه دنبال همون یک نفری که ترقه یا هر چیزه دیگه به زمین زده هستند تا پیداش بکنن و تقصیرات رو بندازن گردن اون

در صورتی که به نظر من هيئت فوتبال اصفهان و نيروي انتظامي و باشگاه سپاهان هر سه تای اینا مقصر هستند و باید جوابگو باشن

در مورد قسمت دوم نوشته خودم منظور من اینه که باشگاه سپاهان اون طور که باید از این سرباز حمایت نکرده به نظرم خیلی بیشتر از اینا باید بهش کمک می کردن

به هر حال قصد من توهین به هیچ کسی نبوده شما هم دیگه خیلی به همه چیز بدبین شدین :wacko:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
به نظر من اینجور بحث با این اشخاص هیچ فایده ای جز یادآور شدن بیشتر این مطلب و خورد شدن اعصاب طرفین و شنیدن همچین حرفها و استدلالهای دفاعی منطقی[!!!!] ای نداره.
من نمیدونم چرا بعضی ها نمی خوان قبول کنن که هواداران سپاهان 90%شون پیامبر و امام و بقیشون هم امامزاده هستن و هی می خوان خودشون رو به نفهمی بزنن که پرسپولیسیها خودشون نارنجک رو انداختن طرف خودشون و توی جایگاه خودشون.
در مورد گزارش جناب ساکت هم گفتم چن تا نکته ی مهم رو یادآور شم و دیگه حرف نزنم درباره ی این مطلب اول در مورد اون قسمتی که آخر نوشته هاتون bold کردم ایشون انقدر عوضی و .... هستن و انقدر گناه دارن که با چن تا دروغ و غیبت های ملت که چندان بی راه هم نیست گناهانشون پاک نمیشه.
ضمنا ایشون هم اگه میتونستن فکر نمی کنم بدشون میومد که مث جنابعالی صحبت کنن و تقصیرات رو بندازن گردن بقیه ی ملت منتها چون پست و مقامی دارن و افکار عمومی خیلیشون این رو مقصر می دونن و اینکه حرفشون رو جراید و ... مینویسن بسیار ضایع بود اگه همچین اطلاعیه ای رو هم نمیداد و بیش از همه چی آبروی نداشته و صندلی خودش در خطر میفتاد.

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
صندلی شکستن یک کمی البته فقط یک کمی با کور کردن آدم فرق داره به نظرم البته کسی اون عمل رو تایید نمی کنه یا کسی هم منکر دعواهایی که کم هم نبوده و بین پرسپولیسی ها و استقلالی ها رخ داده نمیشه و اصلا هم کار خوب و درستی نیست و خودش نشونه ی فرهنگ پایینه تماشاگرای ماست یکیش هم خودم حالا بی فرهنگی انواع و مقدارهای مختلف داره.
ولی این کاری که تماشا چیای سپاهانی انجام دادن واقعا تنها چیزی که اسمش رو نمیشه گزاشت بی فرهنگیه و خیلی بالاتر از این حرفاست.

تایید میشه ....
کور کردن بچه مردم با شکستن صندلی فرق داره 100 هراز تا صندلی بشکنه میشه جبران کرد ولی شما بیا کل باشگاه سپاهان بفروش ببین میتونی چشم هاش بهش برگردونی یا نه ؟

alternative

Registered User
لایک‌ها
16
بابا چند نفر کم کاری کردن شما ها دارید با هم دعوا می کنید
همیشه تو ایران باید چوب بی سوادی یک سری از افراد را باید بخوریم منظورم اصفهان نیست کل ایران
بعد شما ها دارید نامه می نویسید ول کنید بابا
فقط دعا کنید از این بد تر نشه

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
واقعا که متاسفم !!

دیروز عرض کردم بحث رو تموم کنید ولی مثل اینکه دوستان اهمیتی به عرایض بنده نمیدن !

تاپیک رو می بندم .

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به خاطر دوست عزیزم " SoheilStar " تاپیک رو باز میکنم .

ولی در صورت مشاهده ی تو هین و موارد خلاف قانون , با خاطیان برخورد خواهد شد .

سهیل عزیز , برای بنده مهم نیست که نظرم رو بعد از چند ساعت تغییر دادم , مهم اینه که فروم و بخش ورزش پیشرفت کنه حالا بعضی ها هم بگن ثبات نداره و ....

موفق باشید .

SoheilStar

Registered User
لایک‌ها
34

سهیل عزیز , برای بنده مهم نیست که نظرم رو بعد از چند ساعت تغییر دادم , مهم اینه که فروم و بخش ورزش پیشرفت کنه حالا بعضی ها هم بگن ثبات نداره و ....

موفق باشید .
خیلی ممنون حامد جان لطف کردی :دی

بچه ها لطفا از این به بعد بیشتر مراعات کنید دیگه درباره بحث های گذشته چیزی نگید و دنبال نکنید.

reza_badkonaki

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
325

موفق باشید .
ممنون.........

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

موفق باشید .
بقیه اینجا بوق بودن دیگه ؟
مثل یه گله ی بزغاله باهاشون برخورد کردی ....
سهیل جان اگه نبود یعنی هیچ وقت باز نمی کردی ؟
ای تف به این بخش

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
بقیه اینجا بوق بودن دیگه ؟
مثل یه گله ی بزغاله باهاشون برخورد کردی ....
سهیل جان اگه نبود یعنی هیچ وقت باز نمی کردی ؟
ای تف به این بخش
در صورت ادامه ی بحث توسط شما و استفاده از کلمات ... مجبور میشم دسترسی شما رو قطع کنم .

این رو کاملا دوستانه عرض کردم و دوست ندارم این اتفاق بیفته .

ممنون از تو جه شما دوست عزیز.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا