• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بزودی پست های شما پاک خواهد شد چون ارزش خواندن هم نداره و خلاف قوانین هستش

ولی خدایش همتون یه جوری درگیر هستین و مشکل دارین.......:lol:
این تاپیک رو به گند کشوندید با این پست دادنتون . برای استقلال متاسفم که هواداری مثل شماها داره که نه ادب ، فهم ، شعور و نه فرهنگ و نه از قوانین هیچ بارشون نیست .

چند تا از قوانین پرشین تولز

1. استفاده از کلمات رکیک و نامناسب در نوشته ها و تاپیکها تحت هیچ شرایطی مجاز نیست.
2- احترام به کاربران و مدیران سایت، حفظ روحیه دوستی و رعایت حقوق دیگران، شرط ادامه فعالیت در یک محیط عمومی مجازی مانند فروم است.
3-انتخاب عناوین مناسب برای بحث ها و تاپیکها، نوشتن مطالب به فارسی از وظایف مهم کاربران است. ارسال تاپیکهای مشابه، انحراف موضوع تاپیک و نوشتن مطالب غیر مرتبط با موضوع مورد بحث مجاز نیست.

lzthtzmmz3zzvnq3mqji.gif

.

ببین بچه جون :eek:

اونی که مشکل داره توئی - حتما یه نگاهی به پست های قبلیت کن - مطمئنا خودت اینو تائید میکنی ! :lol:
واقعا پست هاتون باعث شرمه - چون نه اینکه وضع رو بهتر کردید بلکه هزاران بار خودتونو کوچیک کردین - و بد به حال اون تیمی که شماها هوادارانش هستید چون آبروی اون تیم رو هم بیش از پیش بردید :lol: - جالب اینجاست که صفت های خودتونم به دیگران نسبت دادید - پس معلومه که خودتونو خوب میشناسید - از این مسئله واقعا خوشحالم

تو اگه چند روزیه فهمیدی فروم چیه من یه عمریه تو این جور فروم ها فعالیت میکنم و میتونی با کمی جستجو اینو بفهمی البته بعید میدونم اینکارو بلد باشی :lol::lol::lol:

پس تو دیگه قوانین رو به من نگو که خدائی سر تا پا جکی :lol: - تو اگه قوانین رو کپی پیست میکنی من این قوانین رو حفظ برات میگم :lol:

همچنان به گل نشستی که کوچکترین کاری نمیتونی کنی .... :lol:

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
جریان لنگ هم منو باد دوران راهنمایی و دبیرستان میندازه ! فکر میکردم جو بالای 18 سال هست :blink:

والا دیگه چیزی نمیمونه که من به این حرفای بچه گونه بزنم !

اگه به فکر دفاع از تیمتی قدری بزرگانه تر استدلال کن ! نه اینکه به فک بازیکن ایراد بگیری !

فکر میکنم شما مذکر باشی ! خوب نیست کلا یک فرد مذکر اینطور به خاطر قیافه طرفدار تیمی بشه !

منظور من پرستیژ یک بازیکن فوتبال بود در سخنانم ! ...

...

میخندیممممممممممممممممممممممم :lol::lol::lol::lol:

ببین تو مطمئنی سنت از 18 سال بالاتره ؟ چون از پست هات معلومه سنت خیلی کمتر از این حرف ها باشه - از من میشنوی خودتو قاطیه بالاتر از 18 ساله ها نکن - چون خودتو ضایع میکنی - آفرین دختر خوب . شاید هم پسر خوب ! :eek:

یه چیزی گفتی که خودتم الان توش موندی ! :lol::lol::lol:
قیافه طرفدار کوچکترین ارزشی نداره - و اصل جوانمردی و تاکتیک های اوست - مگه عنایتی قیافه داشت که اینهمه طرفدار پیدا کرده بود ؟!!!!! و ............

در ضمن کسی که بی منطق یه چیزی میپرونه باید مثل خودش رفتار کرد و در بعضی موارد شدیدتر :hmm:

در این پست شما فقط به حاشیه پرداخته شده و حرفی از تیم ها به وسط نیومده - پس جو تاپیک رو به حاشیه نبر و بزار درباره موضوع اصلی بحث بشه

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
همش تقصیر این لنگی ها بود که ما قهرمان نشدیم ها! :(

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
لنگی های عزیز انقدر مرامنامه پرشین تولز رو زیر سوال نبرند!!
منظورم اون قسمتی است که میگه:
اگر حرفی برای گفتن ندارید سکوت کنید!!
پرسپولیس هم که تا دنیا دنیا بوده هیچ وقت حرفی برای گفتن نداشته!!
136fs83233.gif

es esii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیزم میدونی بد ترین شیوه ی کوبیدن یک چیز ! بد دفاع کردن از اونه !

آخه اگه داداش کوچیکه ی منم میخواست جواب منو بده و ذره ای منطق به کار ببره توی حرفاش فکر کنم

در بد بینانه ترین حالت هم از شما یک سر و گردن منطقی تر جواب میداد !

فکر میکنم بابا بزگتون راجع به طرفداران تاج هم براتون خالی بسته ! مگر اینکه شما هنوز هم توی توهم باشین

که طرفداران **** طاغوت سرنگون شده بسیار بسیار زیادند ! ... و به بازی کردن یک فرد ... در تیمشون مینازند !

خوب دیگه اینا سطح فکره ! هرکسی یه مدلیه ! ما تو ایران از این نوع زیاد داشتیم تو تاریخ به آب نبات چوبی افتخار

کنند .

جریان لنگ هم منو باد دوران راهنمایی و دبیرستان میندازه ! فکر میکردم جو بالای 18 سال هست :blink:

والا دیگه چیزی نمیمونه که من به این حرفای بچه گونه بزنم !

در کل فرزندم! اگه به فکر دفاع از تیمتی قدری بزرگانه تر استدلال کن ! نه اینکه به فک بازیکن ایراد بگیری !

فکر میکنم شما مذکر باشی ! خوب نیست کلا یک فرد مذکر اینطور به خاطر قیافه طرفدار تیمی بشه !

( حالا اگه مونثی فرق میکنه ! در اون صورت اشکالی نداره ! )

منظور من پرستیژ یک بازیکن فوتبال بود در سخنانم ! ...

راجع به اون دوست دیگمون هم ! خوب در سطح شما سخن زیاده ! اما به همین بسنده میکنم !

شما اگه خیلی مبفهمیدین ! توی فرومی که همه فارسی مینوشتن ! فارسی مینوشتین !

اگرم میخواین بگین که keyboard اتون فارسی نداره ! خوب اجباری نیست که تایپ کنین ! ...

longi be to che akhe man chetori mitaypam ---- ma tajiya eftekharemone ke teamemon shahanshahi bode ---masaleye long ham hichvaght tamom nemishe---soje khande ma hastin shoma longiya to stadum:lol: ye chiz dige dafe badi esme taj ro miyari dahaneto beshor bad bego taj -

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
توجه ! توجه !
دوستان پرسپوليسي چرا با اينا بحث و كل كل ميكنيد ؟! آخه اينا..
babyboy.gif
laugh_mini.gif

ما الآن بايد بريم با سپاهاني ها و .. كل كل كنيم . آخه استقلال كه يه قهرماني داره اونم :
"به لطف آيت الله العظمي امير نوعي ! كه به آنها به جاي آخرت وعده ي حضور در فينال جام باشگاههاي جهان را داده اند البته طي يك برنامه ي زماني ده هزار ساله همزمان هم با نوح رقابت كنند و هم به اين هدف خود برسند ، يعني يك تير و دو نشان. فلذا ايشان جهت آمادگي هر چه بيشتر براي حضور در اين موهبت " نوعي" مسابقات آسيايي را رها كرده و به بازي مقابل مقاومت شيراز رفته اند كه در اين ديدار نيز به مناسبت طوفان شن شكست را پذيرا شدند . اين است جواب كافراني كه مي خواهند به مقابله با آرمانهاي الهي بپا خيزند! اگر تا كنون تيم فوتبال استقلال از ليگ ايران خداحافظي نكرده و به بازي هاي اروپايي نپرداخته صرفا" براي جا افتادن اين امر - صمد آقا ( آقاشو بزار اولش) - بوده كه ايرانيان كلمه ي آقا را حتما" قبل از نام صمد ذكر كنند و نه بعد از آن.
----------------
در ضمن : مي خنديم !!
hush.gif
25r30wi.gif
laugh2.gif
crazy.gif

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
توجه ! توجه !
دوستان پرسپوليسي چرا با اينا بحث و كل كل ميكنيد ؟! آخه اينا..
babyboy.gif
laugh_mini.gif

ما الآن بايد بريم با سپاهاني ها و .. كل كل كنيم . آخه استقلال كه يه قهرماني داره :. مي خنديم !!
hush.gif
25r30wi.gif
laugh2.gif
crazy.gif

بله استقلال یه قهرمانی داره و پرسپولیس 5 ساله نتونسته قهرمان بشه. استقلال هر سال مدعی قهرمانی بوده به جز دور دوم هر سال بین 3 تیم اول بوده. اما پرسپولیس چی؟ باید هم بخندید اما نه به استقلال به پرسپولیس که بیچاره میبینه نمیتونه قهرمان لیگ بشه میچسبه به جام حذفی. اما استقلال هر سال داره توی لیگ میجنگه.

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بله استقلال یه قهرمانی داره و پرسپولیس 5 ساله نتونسته قهرمان بشه. استقلال هر سال مدعی قهرمانی بوده به جز دور دوم هر سال بین 3 تیم اول بوده. اما پرسپولیس چی؟ باید هم بخندید اما نه به استقلال به پرسپولیس که بیچاره میبینه نمیتونه قهرمان لیگ بشه میچسبه به جام حذفی. اما استقلال هر سال داره توی لیگ میجنگه.

با تشکر از شما :happy:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
باریکلا هری.
میگم چطوره یه لیست سیاه بخش ورزش هم درست کنیم این لنگی ها رو بندازیم تو لیست سیاه!!
58.gif

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خب آقایون ادعا دیگه جرات ندارن اینورا بیان :lol:

خوب ضایع شدی:f34r:د -

خوشحالم که به این نتیجه رسیدید که هر کی با ما در افتاد بر افتاد :D:D:D:f34r:

هیچ تیمی نمیتونه در مقابل استقلال دوام بیاره پرسپولیس که دیگه اصلا جزو تیم نیست :lol::D:D:lol:

استقلال و استقلالی نوکرتم هستم که ایندفعه هم نشون دادید حرف اول رو در همه جا میزنید :)

استقلال از ته قلب دوستت داریم :rolleyes:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
خوشحالم که به این نتیجه رسیدید که هر کی با ما در افتاد بر افتاد
:lol:
البته تجربه نشون داده که اینا به این راحتی ها از رو نمیرن و معمولا دوباره برای خوردن توسری برمی گردند!
34ep7ib.gif

هیچ تیمی نمیتونه در مقابل استقلال دوام بیاره پرسپولیس که دیگه اصلا جزو تیم نیست
بر منکرش لعنت!
این هم استقلال و پیروزی در قالب اسمایلی:
استقلال:
2zqdf8w.gif

پرسپولیس:
www_MyEmoticons_com__weightlifting.gif

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
ممنون از دوستان پرسپوليسي خودم كه واقعا" با سكوتشون يه جمله ي زيبا رو دوباره زنده كردند ..
"جواب...‌"

نگفتم؟؟
دوباره سر و کله شون پیدا شد!! :f34r: (چقدر هم باتربیتند اینا!)
توسری اول رو خودم می زنم.
126fs4847976.gif

بقیه بچه هام اگه خواستند بعدا بیاند فیض ببرند.
29dz8zk.gif

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از دوستان پرسپوليسي خودم كه واقعا" با سكوتشون يه جمله ي زيبا رو دوباره زنده كردند ..
"جواب...‌"

:lol::lol::lol::lol:

رو که نیست - سنگه پای قزوینه :lol::D

برمیگردیم به همین جمله ای که دوست عزیزم به اون اشاره کرد :rolleyes:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
58.gif

الآن دو تا Bad Report می تونیم برای اینا بزنیم:
1. بی تربیتی (جواب ابلهان خاموشی که این لنگیه گفت)
2. عدم رعایت مرامنامه (حرف زدن) !!
136fs83233.gif

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
البته من حرفي ار ابله بودن نزدم ..
مثه اينكه شما به ابله بودن خودتون شك داريد وگر نه ما كه هيچ شكي توش نداريم!
107.gif
gigglesmile.gif

es esii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
mese inke in longiya hamashon dar raftan:lol: invara peydaton nashe longiyaye farari:lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا