Alireza-Metal
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 138
- لایکها
- 1
بزودی پست های شما پاک خواهد شد چون ارزش خواندن هم نداره و خلاف قوانین هستش
ولی خدایش همتون یه جوری درگیر هستین و مشکل دارین.......:lol:
این تاپیک رو به گند کشوندید با این پست دادنتون . برای استقلال متاسفم که هواداری مثل شماها داره که نه ادب ، فهم ، شعور و نه فرهنگ و نه از قوانین هیچ بارشون نیست .
چند تا از قوانین پرشین تولز
1. استفاده از کلمات رکیک و نامناسب در نوشته ها و تاپیکها تحت هیچ شرایطی مجاز نیست.
2- احترام به کاربران و مدیران سایت، حفظ روحیه دوستی و رعایت حقوق دیگران، شرط ادامه فعالیت در یک محیط عمومی مجازی مانند فروم است.
3-انتخاب عناوین مناسب برای بحث ها و تاپیکها، نوشتن مطالب به فارسی از وظایف مهم کاربران است. ارسال تاپیکهای مشابه، انحراف موضوع تاپیک و نوشتن مطالب غیر مرتبط با موضوع مورد بحث مجاز نیست.
![]()
.
ببین بچه جون
اونی که مشکل داره توئی - حتما یه نگاهی به پست های قبلیت کن - مطمئنا خودت اینو تائید میکنی ! :lol:
واقعا پست هاتون باعث شرمه - چون نه اینکه وضع رو بهتر کردید بلکه هزاران بار خودتونو کوچیک کردین - و بد به حال اون تیمی که شماها هوادارانش هستید چون آبروی اون تیم رو هم بیش از پیش بردید :lol: - جالب اینجاست که صفت های خودتونم به دیگران نسبت دادید - پس معلومه که خودتونو خوب میشناسید - از این مسئله واقعا خوشحالم
تو اگه چند روزیه فهمیدی فروم چیه من یه عمریه تو این جور فروم ها فعالیت میکنم و میتونی با کمی جستجو اینو بفهمی البته بعید میدونم اینکارو بلد باشی :lol::lol::lol:
پس تو دیگه قوانین رو به من نگو که خدائی سر تا پا جکی :lol: - تو اگه قوانین رو کپی پیست میکنی من این قوانین رو حفظ برات میگم :lol:
همچنان به گل نشستی که کوچکترین کاری نمیتونی کنی .... :lol: