• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
در مورد ایشون نمیدونم ...
من یک بار با رضا بحث کردم !!

ببین حسام جان قبول که این کار زشت هست ! قبول که نا پسند هست ولی هست !! کاریش نمیشه کرد وقتی امیر حسین صادقی که موقع دست دادن به نیکبخت روش رو برمیگردوند ( عکسش رو داشتم قبلا ) میره پرسپولیس پس حتما پی همه چیز رو به تنش مالیده !!

خب !

بقول شما امیرحسین صادقی که این همه تعصب داشت به تیمش، چرا همچون رفتاری باهاش شد ؟ چرا تماشاگران «ترد»-ش کردن ؟ چرا جناب ژنرالتون بیخیال ایشون هم شدن مثل خیلی های دیگه ؟ چرا در بازی استقلال و مس هم بهش فحش میدن ؟

پس یارو خر نیست که ! میگه من تو مس هم هستم بهم فحش میدن چرا نرم پرسپولیس ! منطقی هست نه ؟

بدبخت داشت تو مس کرمان بازی میکرد که کلا 4 تا بازیش پخش زنده میشد ! دوست داره یه جایی بازی کنه که تو چشم باشه. ببیننش !

مطمئنا الان هم میفهمه نیکبخت چرا اومد پرسپولیس !

در مورد نیکبخت هم زحمت کشید ولی خودش خودش رو نابود کرد !! با قلعه نویی مشکل داشت قبول ولی چرا پرسپولیس ؟ این همه تیم !! قلعه نویی که هر چند سال یک بار میاد استقلال !!

به هر حال صادقی هم مستثنی از این قانون نا نوشته نیست ...

خب به تو چه اومد پرسپولیس ؟ :D دوست داشت اومد پرسپولیس ! توقع داشتی در اون زمان هم که خیلی آمده بود بره ابومسلم دوباره بازی کنه ؟ بره سپاهان ؟ کجا میرفت ؟

نیکبخت اصلا مدلش اینجوری هست ! باید در همچین تیمهایی بازی کنه، حالا تیمهای دیگه هر چقدر هم که میخوان تیم باشن !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
در ضمن من به شما فحشی ندادم که زود و سریع به خودت می گیری...
در ضمن مگه فحش به هاشمی نسب یعنی فحش به تو؟؟؟!!!
عجب...:happy:

البته این نشان فهم و شعوره..
:lol::lol:

مرجان این رو با کی بودی ؟
بسم الله ...
راه و روش گیر دادن هم دارم یاد می گیرم..:

شما استاده ما هستی در این زمینه ...

در ضمن من فهم شعور دارم که ننویسم قلعه نویی زیر....دنیزلی بعد بیان بگم زیر سایه خنک دنیزلی منظورم بود:happy:
فهم و شعور چیزیه که در زمان مشخص شده که داره و کی نداره:happy:
فرافکنی نکن این قدر که انگار سلطان همه چیز تمامی:happy:

یا ابالفضل ...
خدا به خیر کنه !!
من نگفتم زیر ... دنیزلی گفتم زیر ... امیر خان :D
بعدشم الان اگر همه میریخن سرت که آره مرجان این چه نوشتی وای وای اون موقع به این راحتی میگی یا نه ...

آره من فهم و شعور ندارم شما خدای شعور ... ( پس قبول کردی به من گفته بودی بی فهم و شعور ؟ )

من سلطان همه چیز تمام نیستم مثل اینکه شما بد اکسپرینس داری نسبت به من !! :)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خب !

بقول شما امیرحسین صادقی که این همه تعصب داشت به تیمش، چرا همچون رفتاری باهاش شد ؟ چرا تماشاگران «ترد»-ش کردن ؟ چرا جناب ژنرالتون بیخیال ایشون هم شدن مثل خیلی های دیگه ؟ چرا در بازی استقلال و مس هم بهش فحش میدن ؟

پس یارو خر نیست که ! میگه من تو مس هم هستم بهم فحش میدن چرا نرم پرسپولیس ! منطقی هست نه ؟

بدبخت داشت تو مس کرمان بازی میکرد که کلا 4 تا بازیش پخش زنده میشد ! دوست داره یه جایی بازی کنه که تو چشم باشه. ببیننش !

خب به تو چه اومد پرسپولیس ؟ :D دوست داشت اومد پرسپولیس ! توقع داشتی در اون زمان هم که خیلی آمده بود بره ابومسلم دوباره بازی کنه ؟ بره سپاهان ؟ کجا میرفت ؟

نیکبخت اصلا مدلش اینجوری هست ! باید در همچین تیمهایی بازی کنه، حالا تیمهای دیگه هر چقدر هم که میخوان تیم باشن !

دقیقا صحبت همینه ...
همه که معذرت خواستند !!! خودشم گفت میدونم کی فحش داده ! لیدرش معلوم بود !! یک بار چنین اتفاقی افتاد ...
اون حتی تو بازی استقلال پرسپولیس خیلی توسط استقلالیا تشویق شد وقتی اومد پیش بچه ها !!!
حالا بچشه که فحش چیه !! اون دست گرمی بود ... تائید نمیکنم ولی ححقیقت رو باید پذیرفت ...

در مورد نیکبخت هم مدل تماشاگرا همین جوری هست ... اون صحنه یادم نمیره با سنگ گذاشتد وسط شیشه ی بنز خوشگل سفید دو درش !! داشت گریه میکرد ...
به هر حال اگر نیکبخت شد نیکبخت واسه تماشاگر ها بود !!
مگه این جانواریو سال 2 سال فولاد نبود ؟ کسی میشناختش ؟ ولی الان میگه من باید تیم ملی دعوت بشم !!
همش به خاطر نام استقلال و تماشاگرای میلیونیش هست !! باید حرمت این تماشاگرا رو نگه داشت !!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
مرجان این رو با کی بودی ؟
بسم الله ...

شما استاده ما هستی در این زمینه ...

یا ابالفضل ...
خدا به خیر کنه !!
من نگفتم زیر ... دنیزلی گفتم زیر ... امیر خان :D
بعدشم الان اگر همه میریخن سرت که آره مرجان این چه نوشتی وای وای اون موقع به این راحتی میگی یا نه ...

آره من فهم و شعور ندارم شما خدای شعور ... ( پس قبول کردی به من گفته بودی بی فهم و شعور ؟ )

من سلطان همه چیز تمام نیستم مثل اینکه شما بد اکسپرینس داری نسبت به من !! :)

من نگفتم بی شعور...همیشه خوبه اول ببینی کی بعضی واژه ها رو به کار میبره...مثل اینکه من بگم ادب چیز خوبیه بعد تو بگی بی ادبها معلومن بعد من بگه اااا به من گفتی بی ادب!!!خوب کی شروع کرده این تلنگر رو؟من..

خوب به سلامتی بعد از واژه ی دوست داشتنی "فرافکنی"واژه بعدی هم اومد:happy:اکسپرینس:happy:الا یعنی چی؟معنیش کن:happy:
در ضمن کسی حق نداره بریزه سر من چون اومدم اشاره ای به فحشی که به هاشمی نسب می دادن بکنم...
شما خودت شعار ساختی و تحریک کردی...
من یاد قدیما افتادم همون جوری که همیشه شما می گید نیکبخت خوشکله.....:happy:من که نریختم سرتون:happy:
در ضمن..در اینکه تو استاد گیر دادن و البته در رفتن هستی شکی توش نیست:happy:
از دنیزلی چه خبر؟:happy:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من نگفتم بی شعور...همیشه خوبه اول ببینی کی بعضی واژه ها رو به کار میبره...مثل اینکه من بگم ادب چیز خوبیه بعد تو بگی بی ادبها معلومن بعد من بگه اااا به من گفتی بی ادب!!!خوب کی شروع کرده این تلنگر رو؟من..

بله توجیح خوبی بود خواهر مرجان ...
منداشتم میگفتم خوب شد فحش خورتون زیاد شد !! شما گفتی این نشانه ی فهم و شعور هست ...
بله من تلنگر رو زدم !! :D

خوب به سلامتی بعد از واژه ی دوست داشتنی "فرافکنی"واژه بعدی هم اومد:happy:اکسپرینس:happy:الا یعنی چی؟معنیش کن:happy:

بد اکسپرینس همون تجربه ی بد البته از نوع ذهنی همون بکگراند بد !! بابا همون که تو نسبت به من داری :D:D

در ضمن کسی حق نداره بریزه سر من چون اومدم اشاره ای به فحشی که به هاشمی نسب می دادن بکنم...
شما خودت شعار ساختی و تحریک کردی...

این هم مزایای نیومدن دختر ها در استادیم !!
شعاری که بنده نوشتم رو 2 سال دارن تو استادیم ها میگن !! شما خبر نداری ...
البته اگر ... رو پر کنید بدتر از اونی که شما نوشتی نبوده .... ولی چون من منم باید من رو ترکوند ... :D

من یاد قدیما افتادم همون جوری که همیشه شما می گید نیکبخت خوشکله.....:happy:من که نریختم سرتون:happy:
خدمتتون عرض کنم نیکبخت خوشگله روبنده کامل نگفتم !! یک شعار معروف هست که اشاره به گذشته دارد ... فقط شانس ما اون دفعه بد بود ...

در ضمن..در اینکه تو استاد گیر دادن و البته در رفتن هستی شکی توش نیست:happy:

ما شاگردتیم ....

از دنیزلی چه خبر؟:happy:

دنیزلی سلام میرسونه گفته به خاطر علیرضا هم که شده میام پرسپولیس :D
واسه من فرقی نداره شما می خوای جو رو علیه من بسازی ما خودمون صمد رو داریم غم ندارم ...
فعلا برو یک خبر گذاشتم تو تاپیک پرسپولیس افتضاح ...

kamion

Registered User
لایک‌ها
604

این که باسه هم روشنه چه برسه خودش ، مگه نمی دونستی؟ بازیکنی که تو استقلال راش ندن باید بره یه تیم چند رده پایینتر! :lol:
بعضی بازیکن ها تو حد اندازه های ابر قدرت آسیا نیستند باید برن تو تیم های چند رده پایین تر مثال های زیادی وجود داره

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
آخه اینهمه بحث و صحبت و گفتگو .. که چی .. ؟! بی خیال .. این دو تا تیم هر دوشون گلابی ین !! هر دوشون بدرد نخورن .... فرقی نمیکنه هم پرسپولیس ..... هم جوانان پرسپولیس !! :p

در ضمن خدا این لطف و کرم استقلالی ها رو از پرسپولیس نگیره که تو مواقع بحرانی همیشه به دادش میرسن

خدائیش هرچی دارین از ما دارین !! از عابدزاده گرفته .. تا نیکی آقای گل !!!!!! ( با صفر گل زده تو نیم فصل دوم !!!! :D آخرین گلش فکر کنم به تیم منتخب متفقین تو شهریور 1320 بود !! :blink:)

حالا هم که امیر حسن و میثم بائو .. :) چه خیالیه ؟! نوش جان ! ما کمک حالتون نباشیم کی باشه ؟! خداکنه امسال با این عناصر استقلالی بیاین جزو 4 تیم تا شاید حداقل از سهمیه تک ماده مثه سپاهان بتونین استفاده کنین !!

اونوقت شما کی یو به ما دادین ؟! علیزاده !!!!! که ماشالله منهای 9 امتیاز تونست برامون بیاره !! ولی با وجود همه اینا ما "قهرمان " شدیم :cool: اینجوریه دیگه .... پسران آبی رو چه میشه کرد ............. :happy:

شوخی .... شوخی و دیگر هیچ ;)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
هر وقت کل کل استقلال و پرسپولیس تموم شد بگین تا سپاهان پرسپولیس رو شروع کنیم :D

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
کلا حس و حال جواب دادن به صحبتهای آخر نیست ! دوستان میگن جان واریو باید به تیم ملی دعوت شه ! حرمت تماشاگران باید حفظ شه ! وقتی تماشاگر حرمت بازیکن رو نگه نمیداره، چرا باید بازیکن حرمت این هوادار رو نگه داره ؟

فقط یه موردی رو باید اشاره کنم بهش :

تا نیکی آقای گل !!!!!! ( با صفر گل زده تو نیم فصل دوم !!!! :D آخرین گلش فکر کنم به تیم منتخب متفقین تو شهریور 1320 بود !! :blink:)

نیکبخت ما ... تو آسیا ... گل میزنه

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام دوستان
وقتی من می بینم هنوز دل استقلالی ها بابت از دست دادن نیکی خونه یه صلوات برای درگذشتگان مدیرعامل اون زمان پرسپولیس ( ممد حسن بود دیگه نه؟) می فرستم . دمش گرم یه یار از استقلال گرفت تا آخر قیامت یه احساس ناجوری توی دل رفقای آبی دوست گذاشت :D

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
وقتی من می بینم هنوز دل استقلالی ها بابت از دست دادن نیکی خونه یه صلوات برای درگذشتگان مدیرعامل اون زمان پرسپولیس ( ممد حسن بود دیگه نه؟) می فرستم . دمش گرم یه یار از استقلال گرفت تا آخر قیامت یه احساس ناجوری توی دل رفقای آبی دوست گذاشت
اتفاقآ فکر کنم دل پرسپولیسیا خونه ! یکی رو از استقلال خریدن که هر روز به یه دلیلی باعث خنده میشه ! از اون جریمه هایی که شد بگیر تا شکمش که ... تا گل نزدن و ... تا موضوع تیم ملی و ... کلآ طرف سوژه هست !

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
اینجا دیگه بحث عرضه مطرح میشه ....
در زمینه نقل و انتقالات فی مابین دو تیم عرض میکنم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دوستان از مربی بین المللی تیمتون چه خبر ؟
718bl6qbualsalq1r1hn.gif
حاج صمد رو میگم
718bl6qbualsalq1r1hn.gif

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
ای آقا ! تو این شرایط حس و حال کل کل هم نیست !
راستی هنوز کسی حاضر نشده تیمتون رو این فصل هدایت کنه ؟!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ای آقا ! تو این شرایط حس و حال کل کل هم نیست !
راستی هنوز کسی حاضر نشده تیمتون رو این فصل هدایت کنه ؟!

نه ! فعلا دارن تو سر و کله هم میزنن که کدومشون بتونن تیم رو دست بگیرن !

بابا ملت دارن فرط فرط میمیرن ما اینجا بیایم کل کل کنیم ...:(

این هم صحبتی هست ! ولی خوشبختانه و یا متاسفانه دیگه تموم شد ! این وسط فقط چندتا خانواده داغدار شدند و بس ...

anybody

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
استقلال پرافتخار ترین تیم ایران و آسیا

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود ..

الان این متن رو خوندم بعلت علاقه وصف نشدنی که به علی نیکی دارم ! گفتم بقیه هم بخونن بد نیست :p

در سوگ پرسپولیسی ماندن نیکبخت!

showimage.aspx

1 - روی عطار را سفید کرده است حضرت آقا! حدیث مشکی که قرار بود خودش ببوید و عطار را از رسالت تبلیغ و تعریف معاف کند، کاملا فراموش شد تا روی جلد همه روزنامه‌ها، حدیث نفس یک خود شیفته 24 عیار جلب توجه کند: «خیال همه راحت، پیراهن پرسپولیس را از تنم درنمی‌آورم». چقدر خیال ما راحت شد از اینکه فهمیدیم در هنوز هم بر همان پاشنه قدیمی می‌چرخد و فوتبال ایران، ناتوان‌تر از هر زمان دیگری در تمیز سره از ناسره، هنوز دنباله‌روی ستاره‌های میلیونی افول کرده است که به جای زمین مسابقه، جولانشان را روی جلد جریده‌ها می‌دهند و در عوض ستاندن حق واقعی‌شان در عمل، تا آنجا که جان دارند ادعا می‌کنند و خیال می‌بافند.
2 - علیرضا نیکبخت واحدی نان کدام توانایی‌اش را می‌خورد؟ غلو نیست اگر ادعا کنیم در نیمی از مسابقاتی که نامبرده در طول فصل گذشته از ابتدا برای پرسپولیس به میدان رفته، سرخپوشان عملا با یک بازیکن کمتر پنجه در پنجه رقبا انداخته‌اند و بدون تردید یکی از عوامل غیر‌قابل انکار ناکامی این تیم در لیگ هشتم، افول شگفت‌انگیز همین بازیکن بوده است. او حالا بابت کدام شاهکار در مردمی‌ترین تیم این مملکت دوام می‌آورد و فخر می‌فروشد و منت می‌گذارد که «جایی نمی‌روم و سرخ می‌مانم»؟! اصلا ای‌کاش جناب واحدی به طور مستند پرده از چند پیشنهادش بردارد تا ما عوام‌الناس هم بدانیم که ایشان به خاطر هواداران(!) قید پیوستن به چه تیم‌هایی را زده و در پرسپولیس مانده است. چطور می‌شود باور کرد این علیرضا نیکبخت واحدی، هنوز هم پیشنهاد داشته باشد؟
3 - 20 هفته تمام گل نزدن، البته کمترین گناه نیکبخت است. هنوز سناریوی به یاد ماندنی و خاطره‌انگیز گل‌نزنی‌های احمد مومن‌زاده را در استقلال از یاد نبرده‌ایم، با این همه کیست که نداند تلاش مثال‌زدنی او، دوندگی‌اش و فضاسازی وی برای مهاجم کنار دستی‌اش در استقلال، موازی با دوری نامبرده از حواشی، کمک شایانی به قهرمانی سزاوارانه استقلال در لیگ آزادگان 79 کرد؟ واحدی اما گذشته از ناکامی در گلزنی، در سایر حوزه‌ها نیز کمک چندانی برای تیمش نکرده و عملا در بسیاری از مواقع حکم سم را داشته است. هنوز فراموش نکرده‌ایم همین بازیکن در بدترین وضعیت فنی دوران حرفه‌ای‌اش، چگونه با بهانه‌هایی نظیر دیر پرداخت شدن پولش، یک‌سوم پایانی فصل را برای سرخپوشان تبدیل به کابوس و جهنم کرد و حتی شایعاتی مبنی بر درگیری فیزیکی‌اش با مدیر‌عامل باشگاه نقل محافل ورزشی شد. هواداران پرسپولیس برای چه باید از تمدید قرارداد بازیکنی که 48 ساعت پس از نقش‌آفرینی در سنگین‌ترین شکست تاریخ پرسپولیس در آسیا، تمرینات این تیم را تحریم کرد، شادمان باشند؟
4 - بدون تعارف، عقیده داریم و ابایی از بیان این عقیده هم نداریم که دوام و قوام بازیکنی با استانداردهای فعلی علیرضا نیکبخت واحدی در سطح اول فوتبال ایران معلول ضعف جدی ساختار این رشته ورزشی است؛ همان ضعفی که باعث می‌شود همین بازیکن بدترین مهره زمین باشد، اما بیشتر از همه و شدیدتر از هر زمان دیگر تشویق شود و مصاحبه کند!

منبع

شوخی بود و بس .. ;)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا