• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

jimbo84

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میبنم که نتیجه هم سیاسی شد و بروبچ همه رو گذاشتن تو خماری.

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
وقتی دقیقه 50 بازی دروازبان در موقعیت تک به تک مرتکب پنالتی میشه و باید از بازی اخراج بشه ... اونوقت داور مشنگ بازی که دقیقه 5 هم از دادن کارت حداقل زرد به مدافع استقلال (صادقی) خودداری میکنه از کنارش به راحتی میگذره ... فکر کنم باید قبول کنیم که سیاسی ترین دربی پایتخت رو دیدیم .. اینبار نه از طرف بازیکن ها از طرف داوری ... وگرنه احتمال 80 درصد استقلال تو نیمه دوم بازنده بازی بود ...
بقیه کل کل رو هم بزارید برای بقیه بازیها ( گرچه اون هم ارزشش رو نداره ) ولی این بازی رو بی خیال بشید .. چون قراره همه چی ماست مالی بشه

Last edited:

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
6 تاییا​

[B
]برید دعا کنید فوتبال سیاسیه و گرنه 3-4 دیگه هم میخوردین :lol:
البته شماها اصلا عددی نیستین :lol: شما حتی تو روزای اوجتون و تو روزای بد پرسپولیس هم نمیتونید ما رو ببرید​
[/B]
استقلال سولاخ ه

آخِی !
consoling2.gif

Copy%20of%2002102009493.jpg

Copy%20of%2002102009494.jpg

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
کم کم داره آخرین برد استقلال مقابل ما به یک خاطره دور تبدیل میشه !
رفقای آبی ، اضافه کنید به لیست افتخاراتتون

در چنین روزی ! تیم یدالله بوقی ( نقل به نوشته خود دوستان آبی ) توانست با پرسپولیس مساوی کند ! یا حسین ...

cpu جان هنوز خيلی مونده تا بتونيم به رکورد های 7 سال و 9 سال نبردن شما برسيم.:rolleyes: تازه اين چند سال که ما نبرديم بازی ها همه مساوی شده، خيلی وقت بود که دو دربی حتی از ما جلو هم نيفتاده بوديد چه برسه به بردن
راستی 1 تبريک ديگه هم بايد بگم ,شما سومين تيمی هستيد که تو ليگ امسال تونستيد به ما گل بزنيد.:happy:
امروز پرسپوليسی ها عيار واقعی تيمشون رو ديدن ،نيمه دوم با اينکه نتيجه مساوی بود به زور از يک سوم دفاعيتون بيرون ميآمديد.:cool:
1 چيز ديگه هم فراموش نشه پنالتی گل مفته. :D

وقتی دقیقه 50 بازی دروازبان در موقعیت تک به تک مرتکب پنالتی میشه و باید از بازی اخراج بشه ... اونوقت داور مشنگ بازی که دقیقه 5 هم از دادن کارت حداقل زرد به مدافع استقلال (صادقی) خودداری میکنه از کنارش به راحتی میگذره ... فکر کنم باید قبول کنیم که سیاسی ترین دربی پایتخت رو دیدیم .. اینبار نه از طرف بازیکن ها از طرف داوری ... وگرنه احتمال 80 درصد استقلال تو نیمه دوم بازنده بازی بود ...
بقیه کل کل رو هم بزارید برای بقیه بازیها ( گرچه اون هم ارزشش رو نداره ) ولی این بازی رو بی خیال بشید .. چون قراره همه چی ماست مالی بشه
تيم شما حتی توان حمله کردن بعد از مساوی شدن رو در بازی نداشت حالا شما احتمال 80% برد تيمتون رو تو نيمه دوم ميديد و از داوری حرف ميزنيد،جالبه !!
خوب بود 1 کم واقعه گرايانه به بازی تيمتون نگاه ميکريد.

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
cpu جان

از پنالتی مفت تر و البته بی افتخار تر ! گلیه که بدون در نظر گرفتن فیرپلی به یک تیم ده نفره زده میشه ! البته انتظار اخلاق از تیم یدالله بوقی :happy: ( این چی بود این رفیقتون گفت آخه ! ) یکم زیاده
بهرحال ثبت کنید در افتخاراتتون که بعد از تیم آدمخورای آمازون ، دومین تیمی هستید که در قرن بیست یکم به فیرپلی اعتقاد ندارید
بازم خدا رو شکر که مثل اونا آخر بازی ، حریف رو نمی خورید :happy:

پ.ن : :lol: ( خودم خیلی با این جوابم حال کردم )

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
از پنالتی مفت تر و البته بی افتخار تر ! گلیه که بدون در نظر گرفتن فیرپلی به یک تیم ده نفره زده میشه ! البته انتظار اخلاق از تیم یدالله بوقی :happy: ( این چی بود این رفیقتون گفت آخه ! ) یکم زیاده
بهرحال ثبت کنید در افتخاراتتون که بعد از تیم آدمخورای آمازون ، دومین تیمی هستید که در قرن بیست یکم به فیرپلی اعتقاد ندارید

تکـــــبیر :D

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
cpu جان هنوز خيلی مونده تا بتونيم به رکورد های 7 سال و 9 سال نبردن شما برسيم.:rolleyes: تازه اين چند سال که ما نبرديم بازی ها همه مساوی شده، خيلی وقت بود که دو دربی حتی از ما جلو هم نيفتاده بوديد چه برسه به بردن
راستی 1 تبريک ديگه هم بايد بگم ,شما سومين تيمی هستيد که تو ليگ امسال تونستيد به ما گل بزنيد.:happy:
امروز پرسپوليسی ها عيار واقعی تيمشون رو ديدن ،نيمه دوم با اينکه نتيجه مساوی بود به زور از يک سوم دفاعيتون بيرون ميآمديد.:cool:
عزیزم شما که هیچ اطلاعاتی از فوتبال نداری واسه چی کل کل میکنی اخه؟:lol:
اخرین باری که یک تیم از دربی برنده بیرون اومده ما بودیم محض اطلاعتون
دوازدهم آبان سال ۱۳۸۵
پرسپوليس ۲ - استقلال يك
گل ها: مهرزاد معدنچي (۲۳) و مهرداد اولادي (۷۰) براي پرسپوليس – اميرحسين صادقي (۱۷) براي استقلال
وقتی در مورد چیزی اطلاعات ندارید نظر ندید

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352

تيم شما ميخواست ادای تيم های عربی در بياره و 45 وقت بکشه اگه باور نداريد از گلر تيمتون بپرسيد،در هر صورت جواب اين فيرپلی شما رو بخوبی داديم.
اما بازم خوبه 5 دقيقه اي تونستيد از ما جلو بيافتيد:lol:

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
عزیزم شما که هیچ اطلاعاتی از فوتبال نداری واسه چی کل کل میکنی اخه؟:lol:
اخرین باری که یک تیم از دربی برنده بیرون اومده ما بودیم محض اطلاعتون
دوازدهم آبان سال ۱۳۸۵
پرسپوليس ۲ - استقلال يك
گل ها: مهرزاد معدنچي (۲۳) و مهرداد اولادي (۷۰) براي پرسپوليس – اميرحسين صادقي (۱۷) براي استقلال
وقتی در مورد چیزی اطلاعات ندارید نظر ندید

جناب سازمان اطلاعات خوبه که واسه جواب دادن هل نشی و پست رو درست بخونی آخرين بار سال 85 بازی رو شما بريد درست ،اما بعد از اون تو اين چند ساله که ما نبرديم شما هم نبرديد و همه بازی ها مساوی شده.
اميدوارم که افتاده باشه.:D

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
افرین عکسم بلدی بزاری؟:lol:
وقتی جواب نداری مجبوری از این کارا بکنی دیگه:lol:
محض اطلاعتون اینا چرندی بیش نیست مهم نتیجه است و بحث ........
ولی خداییش پیشرفت کردید حداقل دیگه 6 تا نمیخورید:lol::lol::lol:
اگه همینجوری ادامه بدید شاید سال 30000 به بعد بتونید بصورت واقعی و بدور از سیاست با ما مساوی کنید:lol:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
تيم شما ميخواست ادای تيم های عربی در بياره و 45 وقت بکشه اگه باور نداريد از گلر تيمتون بپرسيد،در هر صورت جواب اين فيرپلی شما رو بخوبی داديم.
اما بازم خوبه 5 دقيقه اي تونستيد از ما جلو بيافتيد:lol:

درست می گی . ما می خواستیم ادای تیمهای عربی رو دربیارم که موفق نشدیم
ولی بهتون تبریک می گم
شما تووی آزمون ورودی قبول شدید . از امروز عضو گروه تیمهای بی اخلاق و غیرمتعهد به فیرپلی هستید

این گروه قبلا خیلی شلوغ بود اما در سال 2009 تنها دو عضو داره
1- تیم آدمخورای آمازون
2- تیم یدالله بوقی اینا :happy: ( این رفیقتون منظورش چی بود از معرفی کردن یدالله بوقی ؟! بنظر نفوذی میادا . مراقبش باشید :cool: )

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
اگه همینجوری ادامه بدید شاید سال 30000 به بعد بتونید بصورت واقعی و بدور از سیاست با ما مساوی کنید:lol:

به خدا من اگه تيمم هشتم جدول بود تازه اونم با تفاضل گل, اينقدر زبونم دراز نبود ،ايول روحيه خوبی داريد :p

Last edited:

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
LOL !!!!!!!!!!!!
جدآ این جمله توی کتاب رکوردها ثبت نشه جالبه ! اومدی هرچی میخوای میگی , بعد با مدرک برات ثابت میشه و باز کم نمیاری ! به Ignore List من خوش اومدی ! لطفآ دیگه جوابی هم بهم نده چون نوشته هات رو نمیتونم بخونم ! خوش باشی با این استدلالهای زیبات !!!

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به خدا من اگه تيمم هشتم جدول بود تازه اونم با تفاضل گل, اينقدر زبونم دراز نبود ،ايول روحيه خوبی داريد :p
به خدا اگه پرسپولیس یه بار از استق لال 6 تا بخوره تا اخر عمرم فوتبالو رها میکنم
امسالم قهرمان نمیشید خیالت راحت چون امیر خانتون نیست که واستون تبانی کنه:lol:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

قربان ! مهم اخلاقه
اخلاق رو هیچوقت فراموش نکن

بردن به هرقیمتی
پول در اوردن به هرقیمتی
اول شدن به هرقیمتی
اینا توو مرام ما نیست . ولی خب شما عادت کردید که پادشاه مملکت ازتون حمایت کنه یا پسر رئیس تربیت بدنی سابق هلتون بده یا به تیم ده نفره گل بزنید یا ...

هشتم که سهله ! هشتادم هم که باشیم بازم سرمون بالاست ...

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
LOL !!!!!!!!!!!!
جدآ این جمله توی کتاب رکوردها ثبت نشه جالبه ! اومدی هرچی میخوای میگی , بعد با مدرک برات ثابت میشه و باز کم نمیاری ! به Ignore List من خوش اومدی ! لطفآ دیگه جوابی هم بهم نده چون نوشته هات رو نمیتونم بخونم ! خوش باشی با این استدلالهای زیبات !!!
من نیازی به خوندن شما ندارم :lol: هر موقع کم اوردید حتما از این کارا بکن:lol:

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138

لول کاملا موافقم! حالا مساله ی پنالتی بودن یا نبودنش ب‏کنار! وقتی مدافع یا دروازبان با خطا بازیکن‏ی که موقعیت 100 درصد گل داره رو متوقف میکنه، این‎ی که کارت هم نگیره واقعا قابل بحث‎ه.

تکـــــبیر
crazy.gif

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
قربان ! مهم اخلاقه
اخلاق رو هیچوقت فراموش نکن

بردن به هرقیمتی
پول در اوردن به هرقیمتی
اول شدن به هرقیمتی
اینا توو مرام ما نیست . ولی خب شما عادت کردید که پادشاه مملکت ازتون حمایت کنه یا پسر رئیس تربیت بدنی سابق هلتون بده یا به تیم ده نفره گل بزنید یا ...

هشتم که سهله ! هشتادم هم که باشیم بازم سرمون بالاست ...

ياد گل دقيقه 100 به سپاهان بخير .
ياد گلی که گلر فعليتون وقتی تو سايپا بود تو بازی با پرسپوليس به خودشون زد بخير،بعد هم سر از تيم شما در آورد.
آره حرفات کاملاً درسته! :happy:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
آقا ابراهیم خله الان کدوم تیمه ... همونی که ........!!!!!!!!
نتیجه اخرین بازی ذوب اهن سال قبل چی شد که این شد (یعنی قهرمان لیگ عوض شد) .. بعدشم کل تشکیلات تیم ذوب اهن و مدیر عامل اینها ییهوو به جمیع باقالی ها پیوستن .
راستی خواهر مادر مایکی کهن هنوز میان استادیوم .

ول کن آقا این حرفها رو که مثنوی هفتاد من میشه ...

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
نتیجه اخرین بازی ذوب اهن سال قبل چی شد که این شد (یعنی قهرمان لیگ عوض شد) .. بعدشم کل تشکیلات تیم ذوب اهن و مدیر عامل اینها ییهوو به جمیع باقالی ها پیوستن .
قضیه مدیرای ذوب آهن یه قضیه سیــاسی بود ! فکر کنم خودتون میدونین که مدیرای ذوب آهن از یکی از کاندیداها (به قول تلویزیون آقای میم.میم !!) حمایت کردن و بعد هم ...
راستی خواهر مادر مایکی کهن هنوز میان استادیوم .
شروع کننده جریان کی بود ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا