6 تاییا
[B]برید دعا کنید فوتبال سیاسیه و گرنه 3-4 دیگه هم میخوردین :lol:[/B]
البته شماها اصلا عددی نیستین :lol: شما حتی تو روزای اوجتون و تو روزای بد پرسپولیس هم نمیتونید ما رو ببرید
استقلال سولاخ ه
کم کم داره آخرین برد استقلال مقابل ما به یک خاطره دور تبدیل میشه !
رفقای آبی ، اضافه کنید به لیست افتخاراتتون
در چنین روزی ! تیم یدالله بوقی ( نقل به نوشته خود دوستان آبی ) توانست با پرسپولیس مساوی کند ! یا حسین ...
تيم شما حتی توان حمله کردن بعد از مساوی شدن رو در بازی نداشت حالا شما احتمال 80% برد تيمتون رو تو نيمه دوم ميديد و از داوری حرف ميزنيد،جالبه !!وقتی دقیقه 50 بازی دروازبان در موقعیت تک به تک مرتکب پنالتی میشه و باید از بازی اخراج بشه ... اونوقت داور مشنگ بازی که دقیقه 5 هم از دادن کارت حداقل زرد به مدافع استقلال (صادقی) خودداری میکنه از کنارش به راحتی میگذره ... فکر کنم باید قبول کنیم که سیاسی ترین دربی پایتخت رو دیدیم .. اینبار نه از طرف بازیکن ها از طرف داوری ... وگرنه احتمال 80 درصد استقلال تو نیمه دوم بازنده بازی بود ...
بقیه کل کل رو هم بزارید برای بقیه بازیها ( گرچه اون هم ارزشش رو نداره ) ولی این بازی رو بی خیال بشید .. چون قراره همه چی ماست مالی بشه
cpu جان
1 چيز ديگه هم فراموش نشه پنالتی گل مفته.![]()
از پنالتی مفت تر و البته بی افتخار تر ! گلیه که بدون در نظر گرفتن فیرپلی به یک تیم ده نفره زده میشه ! البته انتظار اخلاق از تیم یدالله بوقی :happy: ( این چی بود این رفیقتون گفت آخه ! ) یکم زیاده
بهرحال ثبت کنید در افتخاراتتون که بعد از تیم آدمخورای آمازون ، دومین تیمی هستید که در قرن بیست یکم به فیرپلی اعتقاد ندارید
بازم خدا رو شکر که مثل اونا آخر بازی ، حریف رو نمی خورید :happy:
پ.ن : :lol: ( خودم خیلی با این جوابم حال کردم )
عزیزم شما که هیچ اطلاعاتی از فوتبال نداری واسه چی کل کل میکنی اخه؟:lol:cpu جان هنوز خيلی مونده تا بتونيم به رکورد های 7 سال و 9 سال نبردن شما برسيم.تازه اين چند سال که ما نبرديم بازی ها همه مساوی شده، خيلی وقت بود که دو دربی حتی از ما جلو هم نيفتاده بوديد چه برسه به بردن
راستی 1 تبريک ديگه هم بايد بگم ,شما سومين تيمی هستيد که تو ليگ امسال تونستيد به ما گل بزنيد.:happy:
امروز پرسپوليسی ها عيار واقعی تيمشون رو ديدن ،نيمه دوم با اينکه نتيجه مساوی بود به زور از يک سوم دفاعيتون بيرون ميآمديد.
1 چيز ديگه هم فراموش نشه پنالتی گل مفته.![]()
از پنالتی مفت تر و البته بی افتخار تر ! گلیه که بدون در نظر گرفتن فیرپلی به یک تیم ده نفره زده میشه ! البته انتظار اخلاق از تیم یدالله بوقی :happy: ( این چی بود این رفیقتون گفت آخه ! ) یکم زیاده
بهرحال ثبت کنید در افتخاراتتون که بعد از تیم آدمخورای آمازون ، دومین تیمی هستید که در قرن بیست یکم به فیرپلی اعتقاد ندارید
عزیزم شما که هیچ اطلاعاتی از فوتبال نداری واسه چی کل کل میکنی اخه؟:lol:
اخرین باری که یک تیم از دربی برنده بیرون اومده ما بودیم محض اطلاعتون
دوازدهم آبان سال ۱۳۸۵
پرسپوليس ۲ - استقلال يك
گل ها: مهرزاد معدنچي (۲۳) و مهرداد اولادي (۷۰) براي پرسپوليس – اميرحسين صادقي (۱۷) براي استقلال
وقتی در مورد چیزی اطلاعات ندارید نظر ندید
افرین عکسم بلدی بزاری؟:lol:آخِی !![]()
![]()
![]()
تيم شما ميخواست ادای تيم های عربی در بياره و 45 وقت بکشه اگه باور نداريد از گلر تيمتون بپرسيد،در هر صورت جواب اين فيرپلی شما رو بخوبی داديم.
اما بازم خوبه 5 دقيقه اي تونستيد از ما جلو بيافتيد:lol:
افرین عکسم بلدی بزاری؟:lol:
وقتی جواب نداری مجبوری از این کارا بکنی دیگه:lol:
محض اطلاعتون اینا چرندی بیش نیست مهم نتیجه است و بحث ........
ولی خداییش پیشرفت کردید حداقل دیگه 6 تا نمیخورید:lol::lol::lol:
اگه همینجوری ادامه بدید شاید سال 30000 به بعد بتونید بصورت واقعی و بدور از سیاست با ما مساوی کنید:lol:
LOL !!!!!!!!!!!!افرین عکسم بلدی بزاری؟:lol:
وقتی جواب نداری مجبوری از این کارا بکنی دیگه:lol:
محض اطلاعتون اینا چرندی بیش نیست مهم نتیجه است و بحث ........
ولی خداییش پیشرفت کردید حداقل دیگه 6 تا نمیخورید:lol::lol::lol:
اگه همینجوری ادامه بدید شاید سال 30000 به بعد بتونید بصورت واقعی و بدور از سیاست با ما مساوی کنید:lol:
به خدا اگه پرسپولیس یه بار از استق لال 6 تا بخوره تا اخر عمرم فوتبالو رها میکنمبه خدا من اگه تيمم هشتم جدول بود تازه اونم با تفاضل گل, اينقدر زبونم دراز نبود ،ايول روحيه خوبی داريد![]()
به خدا من اگه تيمم هشتم جدول بود تازه اونم با تفاضل گل, اينقدر زبونم دراز نبود ،ايول روحيه خوبی داريد![]()
من نیازی به خوندن شما ندارم :lol: هر موقع کم اوردید حتما از این کارا بکن:lol:LOL !!!!!!!!!!!!
جدآ این جمله توی کتاب رکوردها ثبت نشه جالبه ! اومدی هرچی میخوای میگی , بعد با مدرک برات ثابت میشه و باز کم نمیاری ! به Ignore List من خوش اومدی ! لطفآ دیگه جوابی هم بهم نده چون نوشته هات رو نمیتونم بخونم ! خوش باشی با این استدلالهای زیبات !!!
وقتی دقیقه 50 بازی دروازبان در موقعیت تک به تک مرتکب پنالتی میشه و باید از بازی اخراج بشه ... اونوقت داور مشنگ بازی که دقیقه 5 هم از دادن کارت حداقل زرد به مدافع استقلال (صادقی) خودداری میکنه از کنارش به راحتی میگذره ... فکر کنم باید قبول کنیم که سیاسی ترین دربی پایتخت رو دیدیم .. اینبار نه از طرف بازیکن ها از طرف داوری ... وگرنه احتمال 80 درصد استقلال تو نیمه دوم بازنده بازی بود ...
بقیه کل کل رو هم بزارید برای بقیه بازیها ( گرچه اون هم ارزشش رو نداره ) ولی این بازی رو بی خیال بشید .. چون قراره همه چی ماست مالی بشه
قربان ! مهم اخلاقه
اخلاق رو هیچوقت فراموش نکن
بردن به هرقیمتی
پول در اوردن به هرقیمتی
اول شدن به هرقیمتی
اینا توو مرام ما نیست . ولی خب شما عادت کردید که پادشاه مملکت ازتون حمایت کنه یا پسر رئیس تربیت بدنی سابق هلتون بده یا به تیم ده نفره گل بزنید یا ...
هشتم که سهله ! هشتادم هم که باشیم بازم سرمون بالاست ...
قضیه مدیرای ذوب آهن یه قضیه سیــاسی بود ! فکر کنم خودتون میدونین که مدیرای ذوب آهن از یکی از کاندیداها (به قول تلویزیون آقای میم.میم !!) حمایت کردن و بعد هم ...نتیجه اخرین بازی ذوب اهن سال قبل چی شد که این شد (یعنی قهرمان لیگ عوض شد) .. بعدشم کل تشکیلات تیم ذوب اهن و مدیر عامل اینها ییهوو به جمیع باقالی ها پیوستن .
شروع کننده جریان کی بود ؟راستی خواهر مادر مایکی کهن هنوز میان استادیوم .