• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علیرضا جان ... چند چیز جالب ... اولا اینکه : تو از آرزوهای من ، چه میدانی برادر ... :D
اما . . . . .
و دوباره تاریخ زنده میشود ... 20 سال قبل فیلمِ زمانیکه ما قهرمان شدیم :D:lol:
آنها چه میگویند ... شِش تائی هـــــــا دودور دودور
.... 36 سال قبل :lol:
هنوز هم بر پرده فرومهای کشور

عزیز دل برادر ، راجع به الان صحبت میکنیم میرید تو تاریخ .. راجع به تاریخ صحبت میکنیم میگین امروزی باش .
مگه نمیبینی قطبهای جدید درست شده :lol:
مگه نمیگین رفتیم آسیا .. اگه منظورتون همون سالهای چندان دوره که هیچ آقا ما اصلا حرفی نمیزنیم ... دم شما هم گرم خیلی باحالید ... ممنون از شما و تیم خفنتون
ولی اگه همین سال قبل منظورتونه که همونی که گفتم ......... بسنده کردین به مقام چهارمی البته در بین 4 تیم شرکت کننده ...

نمیدونم چرا خود به خود یاد بعضی شرکت کننده های المپیکیمون میافتم ... میگم بابا دم اونها گرم لااقل مثلا تو 98 تا 91 اُم میشن .... آبرو داری میکردن خداسرشاهده ما حالیمون نبود ... خدایا توبه

اینم بگم و والسلام

یه مسابقه هست که اگه ببری هم بهت مدال نمیدن ولی اگه ببازی اشکت درمیاد ..
بهش میگن دربی

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

مهراد عزیز یعنی بزرگترین افتخارتون این هست که ما رو بردید ؟ :lol:
بردن شما شما شاید کمترین و کوچکتری آرزوی ماست ...
در مورد 4 ام شدن هم همین بس که اون سال به هر حال با اینکه تو 3 جام بودیم و یک جام گرفتیم و نهایتا سهمیه ی آسیا ، تا که حداقل 20-30 میلیون تماشاگرمون پشت تلویزیون نیشنه بازی تیم رقیبش رو ببینیه و غصه و بخوره و نفرین کنه ...
انشالله شما هم سال بعد میاید آسیا ...

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
اوت پستهای بالائی که خز و خیز شده دیگه ... تو مایه های آینه و دوچرخه و این حرفاست :D:D
در حد پیش دبستانی اگه کسی بود میاد جواب میده
...
اما علیرضای عزیز
خوبه که ادم بتونه جواب قانع کننده ای بده ، حداقل جوابی بده که خودش رو قانع کنه
من که متوجه نشدم چه ربطی به این داره که :
تا که حداقل 20-30 میلیون تماشاگرمون پشت تلویزیون نیشنه بازی تیم رقیبش رو ببینیه و غصه و بخوره و نفرین کنه ...
اگه منظورت پارساله که خب ما جام نگرفتیم ... که چی همون موقع میومدی میگفتی ( که البته گفتیین .. چه دخلی به الان داره )
در ضمن اینی که میگی نفرین کنیم و حرص بخوریم ، هزار مرتبه بهتر از گریه کردنه 10 میلیون هوادار پای تلویزیون وتوی استادیومه
:lol::D:lol:
در ضمن من یکی حاضرم تیمم 100 سال نره آسیا اگه بخواد تو 4 تا چهارم بشه ( یعنی به مقام چهارمی قناعت کنه البته وگرنه شما که قهرمان هستید :lol: )
( جناب مرفاوی گفتن 3 جام در اولویت ماست ) :lol::D:lol:
حالا ما خیلی راحت میشینیم و هنرنمائی شما رو نگاه میکنیم در آسیا ... ان شاالله امسال سوم بشید که سال بعد که ، یعنی امسال که قهرمان شدید توی لیگهای ایران !! بتونید برید آسیا و دوم بشید که بتونید از گروهتون صعود کنید ، به خدا از لحاظ شرعی هم بیت المال گناه داره حروم بشه

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
ببین عزیزم ... فدات شم !...
چرا وقتی هیچی نداری بگی متوسل میشی به حرفای تکراری و بی منطق ؟
اگه همه بازی های سپاهان رو دیده بودی بهت میگفتم بشین همه امتیازهایی که ما از داوری سود کردیم و ضرر کردیم رو حساب کن ببین چقدر میشه! ولی حالا چی بگم بهت ....
پرسپولیس از ما میبازه میاد میگه داوری ! استقلال میبازه جناب مرفائی میاد میگه داوری ! به سپاسی 5 تا میزنیم جناب مهابادی میاد میگه داوی !! :wacko: صبا دقیقه 92 برد رو با مساوی عوض میکنه میاد میگه داوری و.... بعد هم ثابت میشه که همش چرت و پرتی بیش نبوده ... پس نتیجه میگریم با یه اشتباه داوری اول فصل یه نفر برای اینکه باختاشون توجیه کنه میاد تهمت میزنه و این حرف میشه تنها حرف امثال شما برای کل کل و نتیجه نگرفتن تیمتون :)
نمیخوام بگم اشتباهات داوری به سود ما نبوده ... نه اتفاقا به سودمون بوده ولی شما فقط یه طرف قضیه رو میبینید :rolleyes:
من یه شخصه اگه بدونم تیمم میخواد با فوتبال نا پاک قهرمان بشه دیگه طرفدارش نیستم ;)

حامد جان ... شرمنده عزیزم پست شما رو ندیدم
والله شما انقدر اهل منطق هستید ، آدم واقعا کم میاره با شما بحث کنه برای همین میزنیم به بی منطقی شاید یه کمی به قول بعضی ها Fun بشه قضیه ... وگرنه همه میدونن سپاهان @#%@#!^#$^%$ :lol:
پرسپولیس کی گفت داوری ... باخت دیگه جو نده جناب مرفاوی هم ....
در ضمن این شما بودید که وقتی باختید و به شدت ناراحت و افسرده شدید 1 سال بعدش هنوز بوش میمود
همون بازیکنتون که امسال تشریف بردن تیم محبوب استقلال فرمودن : پرسپولیس نیاز به این جامها داره وگرنه سپاهان انقدر نمیدونم #!@# و پرسپولیس ماله این حرفها نیست و .... بعدش مجبور شد بگه شکر خودم . :eek:
تیم ما نتیجه میگیره اگه پول و نفوذ بعضی ها تو ساختار فوتبال بزاره ... مگه فقط ما تو پی تی میگیم اینطوریه ، صدای کل فوتبال مملکت دراومده ( حتی خود اصفهانیا ) دیگه گند کاری حتما باید سندش ارائه بشه تا مشخص بشه .
وقتی رقابت به 3-4 امتیاز رسید اونوقت معلوم میشه که این 14-15 امتیازی که از داوری و آقایون اصفهانی تشکیلات فوتبال و !@$!@$@! گیرتون اومده یعنی چی !
اصلا تیم ما اَخ ... ولی اگه امتیازی از حاشیه ها بدست میاره نون محبوبیتش رو میخوره ... نه ^%$&#%*@#

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
خوب مهرداد جان خیلی مباحث جالبی رو باز کردی ...

اگه منظورت پارساله که خب ما جام نگرفتیم ... که چی همون موقع میومدی میگفتی ( که البته گفتیین .. چه دخلی به الان داره )

من نخواستم خدایی نکرده اینکه شما نتونستید تو 4 تا تیم برتر ایران باشید رو زنده کنم ، در ادامه میگم هدف چی هست ...

در ضمن اینی که میگی نفرین کنیم و حرص بخوریم ، هزار مرتبه بهتر از گریه کردنه 10 میلیون هوادار پای تلویزیون وتوی استادیومه
:lol::D:lol:
در ضمن من یکی حاضرم تیمم 100 سال نره آسیا اگه بخواد تو 4 تا چهارم بشه ( یعنی به مقام چهارمی قناعت کنه البته وگرنه شما که قهرمان هستید :

شما تا الان خیلی خیلی زیاد به آسیا رفتید و هر سال از سال قبل افتضاح تر شدید ... همپچین میگی که حاضرم نره انگار هر دوره قهرمان شدن !!!
بابا کسی از پرسپولیس انتظاری نداری مهرداد عزیز :D
همه میگن استقلال پر افتخار ترین تیم آسیا تو گروهش 4 ام شد ! البته کسی دقت نکرد از گروه 4تیمی ما 2 تیمش رفتند بین 4 تیم برتر آسیا !!!!
تیمی که پارسال شما رو جلوی 100 هزار تماشاگر برد تو دور بعدش به راحتی حذف شد ... در حالی که تیم های رقیب ما همه ی تیم ها رو به راحتی ترکوندیدند ...

lol: )
( جناب مرفاوی گفتن 3 جام در اولویت ماست ) :lol::D:lol:
حالا ما خیلی راحت میشینیم و هنرنمائی شما رو نگاه میکنیم در آسیا ... ان شاالله امسال سوم بشید که سال بعد که ، یعنی امسال که قهرمان شدید توی لیگهای ایران !! بتونید برید آسیا و دوم بشید که بتونید از گروهتون صعود کنید ، به خدا از لحاظ شرعی هم بیت المال گناه داره حروم بشه

آره خوب مربی هست باید روحیه بده ... مشکلی نیست خوب علی دای هم گفت گفته میخواد تیم امیر خان رو بگیره :D
در مورد تماشای شما از پشت تلویزیون هم چاره ندارید ! به هر حال حق انتخابی نیست :D:D
ما سعیمون رو میکنیم که باز هم پرچم ایران رو تو اسیا بالا ببریم ... :happy::happy:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
خوب مهرداد جان خیلی مباحث جالبی رو باز کردی ...

من نخواستم خدایی نکرده اینکه شما نتونستید تو 4 تا تیم برتر ایران باشید رو زنده کنم ، در ادامه میگم هدف چی هست ...

شما تا الان خیلی خیلی زیاد به آسیا رفتید و هر سال از سال قبل افتضاح تر شدید ... همپچین میگی که حاضرم نره انگار هر دوره قهرمان شدن !!!
بابا کسی از پرسپولیس انتظاری نداری مهرداد عزیز :D
همه میگن استقلال پر افتخار ترین تیم آسیا تو گروهش 4 ام شد ! البته کسی دقت نکرد از گروه 4تیمی ما 2 تیمش رفتند بین 4 تیم برتر آسیا !!!!
تیمی که پارسال شما رو جلوی 100 هزار تماشاگر برد تو دور بعدش به راحتی حذف شد ... در حالی که تیم های رقیب ما همه ی تیم ها رو به راحتی ترکوندیدند ...

آره خوب مربی هست باید روحیه بده ... مشکلی نیست خوب علی دای هم گفت گفته میخواد تیم امیر خان رو بگیره :D
در مورد تماشای شما از پشت تلویزیون هم چاره ندارید ! به هر حال حق انتخابی نیست :D:D
ما سعیمون رو میکنیم که باز هم پرچم ایران رو تو اسیا بالا ببریم ... :happy::happy:

اینکه ما افتضاح شدیم هر سال در آسیا رو متوجه نمیشم ... یعنی شما از 20 سال قبل به این ور بازم مقامی داشتید توی آسیا و ما خبر نداریم .... بهرحال ما هر موقع هم که رفتیم حداقل آبروریزی نکردیم . اینکه شما بری اسیا و بین 4 تا تیم چهارم بشی رو من اسمش رو افتضاح نمیزارم چون شما روحیتون خیلی خوبه بهر حال تنها تیمی که از گروهش تونست صعود کنه پرسپولیس بود ولی شما به قول خودتون گل کاشتید :D
ذرت کاران هم بود میتونست چهارم بشه شاهکار کردید علیرضا جان
بهرحال وقتی که همه سعی میکردن یه جوری ابروی ایران رو ببرن ، شما هم تونستید سهمی داشته باشید در این بین ... باعث افتخار شدید :rolleyes:
نکته بعدی اینکه من از تیم های خودمون صحبت میکنم کاری به اینکه تیمهای دیگه چی کار کردن ندارم ... اینکه رقیب شما کی بوده به شما مربوطه .. اما اینکه به نام ایران رفتید و چهارم شدید به همه مربوطه
سایر کشورها هم نمیان بگن ما تیم پنجم جدول لیگ ایران رو بردیم که ( جلوی چند تا تماشاگرش بماند ) میگن نماینده ایران تو 4 تا تیم چهارم شد ... اینکه برای اینکه گند تیمتون رو لاپوشونی کنید از عربها مایه میزارید باعث شرمساری ماست :hmm:
در ضمن این شمائید که هنوز فکر میکنید پرافتخارترین تیم آسیا هستید ، نظر دیگران چیز دیگه ایه .
بازم میگم حاضرم تو ایران چهارم بشه اما !@$!@
ضمن اینکه ما هم مثل شما دوست داریم پرچم ایران تو آسیا بازهم بالا بره
اما یادت باشه تیم چهارم توی دوره مقدماتی ... پرچم مرچم یوخدی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
آقا چرا بحث اضافی میکنید واقعا ؟!

استقلال که سوراخ شد، مدارکش هم موجوده !

اینها دیگه جرأت ندارن از 40 متری ما رد شن آقا ! کل کل که جای خود دارد ! :دی

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اینکه ما افتضاح شدیم هر سال در آسیا رو متوجه نمیشم ... یعنی شما از 20 سال قبل به این ور بازم مقامی داشتید توی آسیا و ما خبر نداریم ....

خوب مهرداد جان ما توی بیست سال قبل یکبار دوم شدیم :cool:
خوب حالا شما بگید توی 200 سال قبل یکبار به فینال رسیدید :lol:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263

خوب این که همون شد
ما هم تو تاریخ باشگاهی تون یه نتیجه رویائی براتون به جا گذاشتیم
شما نگاه کن ببین 3 تا بیشتر تونستی بزنی :D
یا مثلا اینکه شما تشریفتون رو دسته سوم هم بردید .. ببین مثلا پرسپولیس دسته یک کمتر بازی کرده تا حالا :lol: آخه اینکه نیمشه ... مسخرس یه جورائی
و این قصه ادامه دارد ...
نمیدونم چرا ما نمیتونیم راجع همین الان یا مثلا یک سال گذشته بحث کنیم واقعا برای من یکی این مسئله قابل حل نیست
سپاهانی ها هنوز میگن اون بازی 7 دقیقه وقت اضافه نداشت ... 3 فصل پیش
ما که قهرمان شدیم یادمون رفته اونها هنوز میگن ( البته حق دارن :D)
یا مثلا شما میگید ما 60 بار قهرمان آسیا شدیم ... خب من میگم پارسال تو 4 تا چهارم شدید ... بعد شما میگید ... تا حالا رسیدی فینال ... بعد دوباره من میگم 6 تای 52 بعد شما میگی .... ( نمیدونم الان حضور ذهن ندارم ) بعد من میگم دسته 3 یادت نره و از این حرفها :D
سال بعد وقتی تاپیک رفته صفحه 1000 :
شما میگید ما 60 بار قهرمان آسیا شدیم ... خب من میگم پارسال تو 4 تا چهارم شدید ... بعد شما میگید ... تا حالا رسیدی فینال ... بعد دوباره من میگم 6 تای 52 بعد شما میگی .... ( نمیدونم الان حضور ذهن ندارم ) بعد من میگم دسته 3 یادت نره و از این حرفها :D
واقعا اگه حرفی ندارید که تاریخ مصرفش نگذشته باشه ما دیگه نیایم اینجا ... کهنه شده دیگه این حرفا همون صفحات قبل رو هی کوت کنیم اینجا و فضای سایبر رو اشغال کنیم
عزت زیاد ;)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
... یعنی شما از 20 سال قبل به این ور بازم مقامی داشتید توی آسیا و ما خبر نداریم .... به

خوب این که همون شد
ما هم تو تاریخ باشگاهی تون یه نتیجه رویائی براتون به جا گذاشتیم
شما نگاه کن ببین 3 تا بیشتر تونستی بزنی :D
یا مثلا اینکه شما تشریفتون رو دسته سوم هم بردید .. ببین مثلا پرسپولیس دسته یک کمتر بازی کرده تا حالا :lol: آخه اینکه نیمشه ... مسخرس یه جورائی
و این قصه ادامه دارد ...
نمیدونم چرا ما نمیتونیم راجع همین الان یا مثلا یک سال گذشته بحث کنیم واقعا برای من یکی این مسئله قابل حل نیست
[/B]
;)

خوب دقت کن چی نوشتی :cool:
گفتی توی بیست سال اخیر :cool: خوب منم مثال از 15 سال اخیر زدم :happy:

خوب حالا اگه می خواهی ثابت کنم پرسپولیس توی یک سال قبل هم سوراخ بوده و هست ، همه چی حله :rolleyes::cool:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
خوب دقت کن چی نوشتی :cool:
گفتی توی بیست سال اخیر :cool: خوب منم مثال از 15 سال اخیر زدم :happy:

خوب حالا اگه می خواهی ثابت کنم پرسپولیس توی یک سال قبل هم سوراخ بوده و هست ، همه چی حله :rolleyes::cool:

اولا که من چشمام ایراد نداره باور کن میبنم .
دوما میدونم چی نوشتم به جان خودم ... پست رفیقت رو میخوندی بعد ... از وسط بحث اومدی سریع هم پسر خاله میشی :)
من در جواب ایشون که گفته بود شما هر سال در آسیا افتضاح تر از قبل بودید این رو نوشتم : که مثلا شما که قبلا قهرمان بودید نکنه در طول این چند ساله قهرمان جام باشگاههای جهان شدید که پیشرفت داشتید و بقیه پس رفت و افتضاح تر بودن .
به قول خودتون ما که فینال رو هم ندیدیم پس اگه نتیجه نگیریم اسمش افتضاح نیست که
ولی قهرمان اگه تو 4 تا چهارم بشه بهش میگن هر سال افتضاح تر از امسال
پس شوما دقت کن که از این به بعد ایراد الکی نگیری اخوی من حواسم هَ چی مینویسم :p
این از این
..
در مورد دوم هم همه جوره پایم .
چه استقلال سوراخ چه سپاهان سوراخ

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اولا که من چشمام ایراد نداره باور کن میبنم .
دوما میدونم چی نوشتم به جان خودم ... پست رفیقت رو میخوندی بعد ... از وسط بحث اومدی سریع هم پسر خاله میشی :)
من در جواب ایشون که گفته بود شما هر سال در آسیا افتضاح تر از قبل بودید این رو نوشتم : که مثلا شما که قبلا قهرمان بودید نکنه در طول این چند ساله قهرمان جام باشگاههای جهان شدید که پیشرفت داشتید و بقیه پس رفت و افتضاح تر بودن .
به قول خودتون ما که فینال رو هم ندیدیم پس اگه نتیجه نگیریم اسمش افتضاح نیست که
ولی قهرمان اگه تو 4 تا چهارم بشه بهش میگن هر سال افتضاح تر از امسال
پس شوما دقت کن که از این به بعد ایراد الکی نگیری اخوی من حواسم هَ چی مینویسم :p
این از این
..
در مورد دوم هم همه جوره پایم .
چه استقلال سوراخ چه سپاهان سوراخ

نه خوب ، پست من کوت کردی گفتی که از 2500 سال قبل نگو خوب من هم گفتم که 15 سال قبل گفتم نه 2500 سال قبل :cool:
قضیه پسرخاله رو نفهمیدم :rolleyes:
خوب پس از این به بعد صحبت هایمان رو در حد لیگ ایران انجام میدیم و توی آسیا رو هم دیگه صحبت نمی کنیم
و در اینجا یک موضوعی هم پیش میاد اینه که وقتی در مورد جام باشگاه ها پرسپولیس نهیچ صحبتی نداره دیگه نتیجه اون دیدارها هم نمی تونه وارد بحث بشه :happy: چون پرسپولیس که برای قهرمانی نمی ره می ره برای زنگ تفریح :cool:
پس بریم سر وقت لیگ خودمون و در همین سطح صحبت کنیم :cool:
خوب اولش یک آماری از همین 8 سال قبل بزارم :happy:

سایت گل- استقلال اولین تیمی شد که توانسته مجموع امتیازاتش را در تاریخ لیگ برتر به عدد 450 برساند، آنها پیش از دیدار این هفته مقابل مس توانسته بودند 449 امتیاز به جیب بزنند ولی پیروزی هفته بیست و هفتم امتیازات شان را به 452 رساند تا آنها از مرز 450 بگذرند.
نزدیک ترین تعقیب کننده استقلال پرسپولیس است که تا اینجای کار توانسته 444 امتیاز در تاریخ لیگ به دست بیاورد. تیم سوم سپاهان 422 امتیازی است. استقلال با این مجموع امتیازی در صدر جدول کلی لیگ قرار دارد، آنها همچنین با 122 برد بیشترین تعداد پیروزی را در لیگ دارند و با 55 شکست به همراه پرسپولیس کمترین باخت را در لیگ برتر متحمل شده اند

البته می دونم که واضح هست :happy: ولی اگه خواستی در موردش بیشتر توضیح بدم :cool:
موفق باشی

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
چون پرسپولیس که برای قهرمانی نمی ره می ره برای زنگ تفریح :cool:
پس بریم سر وقت لیگ خودمون و در همین سطح صحبت کنیم :cool:
خوب اولش یک آماری از همین 8 سال قبل بزارم :happy:
سایت گل- استقلال اولین تیمی شد که توانسته مجموع امتیازاتش را در تاریخ لیگ برتر به عدد 450 برساند، آنها پیش از دیدار این هفته مقابل مس توانسته بودند 449 امتیاز به جیب بزنند ولی پیروزی هفته بیست و هفتم امتیازات شان را به 452 رساند تا آنها از مرز 450 بگذرند.
نزدیک ترین تعقیب کننده استقلال پرسپولیس است که تا اینجای کار توانسته 444 امتیاز در تاریخ لیگ به دست بیاورد. تیم سوم سپاهان 422 امتیازی است. استقلال با این مجموع امتیازی در صدر جدول کلی لیگ قرار دارد، آنها همچنین با 122 برد بیشترین تعداد پیروزی را در لیگ دارند و با 55 شکست به همراه پرسپولیس کمترین باخت را در لیگ برتر متحمل شده اند
البته می دونم که واضح هست :happy: ولی اگه خواستی در موردش بیشتر توضیح بدم :cool:
موفق باشی

نتایج فصل قبل لیگ آسیا رو همین جا بنویس : نظر سنجی میزاریم که ببینیم چه تیمی زنگ تفریح بوده :lol:
..
درمورد خبری که دادی کلی خندیدم :lol:.. مرسی واقعا .... میتونم بپرسم 450 ملاکه چیه ؟ نکنه جز اعداد نفرین شده لاست باشه :lol::lol:
باز 500 بود یه چیزی ... آخه 450 هم شد ملاک ... رکورده ؟ چیه خب ؟
مثلا 3 تا بازی دیگه پرسپولیس میشه اولین تیمی که مجموع امتیازاتش شده 453 :lol: هــــــــــورا :D
تازه یادت باشه 6 امتیاز فیفا + یه سری دستهای پشت پرده و مربوط به فوتبال ناپاک ! از پرسپولیس کم کردن درست خبر این میشه :
پرسپولیس اولین تیمی شد که توانسته مجموع امتیازاتش را در تاریخ لیگ برتر به عدد 450 برساند خب که چی حالا ... مثل اینکه بگیم منچستر اولین تیمی شد که توانست مجموع قهرمانی هاش رو در لیگ به عدد 11 برساند ... خب حالا 11 چیه این وسط اللهُ اعلم
باز این خبر رو میذاشتی بهتر بود :

سایت فدراسیون جهانی تاریخ و آمار فوتبال (IFFHS) : در تازه ترين رده‌بندي تيم‌هاي باشگاهي جهان تيم پرسپوليس در رده 247 جهان قرار گرفت.

پرسپوليس با 76.5 امتياز نسبت به ماه قبل سه پله صعود داشته است. سپاهان با كسب 68.5 امتياز و 7 پله صعود نسبت به ماه قبل در رده 295 قرار دارد و تيم استقلال تهران نيز با 65 امتياز و سه پله صعود نسبت به ماه قبل در رتبه 330 جهان قرار گرفته است.

ذوب آهن چهارمين تيم ايراني در اين رده بندي است كه با 64.5 امتياز در رده 336 ايستاده و نسبت به ماه قبل 19 پله صعود كرده است.
;)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
نتایج فصل قبل لیگ آسیا رو همین جا بنویس : نظر سنجی میزاریم که ببینیم چه تیمی زنگ تفریح بوده :lol:
..
درمورد خبری که دادی کلی خندیدم :lol:.. مرسی واقعا .... میتونم بپرسم 450 ملاکه چیه ؟ نکنه جز اعداد نفرین شده لاست باشه :lol::lol:
باز 500 بود یه چیزی ... آخه 450 هم شد ملاک ... رکورده ؟ چیه خب ؟
مثلا 3 تا بازی دیگه پرسپولیس میشه اولین تیمی که مجموع امتیازاتش شده 453 :lol: هــــــــــورا :D

پرسپولیس اولین تیمی شد که توانسته مجموع امتیازاتش را در تاریخ لیگ برتر به عدد 450 برساند خب که چی حالا ... مثل اینکه بگیم منچستر اولین تیمی شد که توانست مجموع قهرمانی هاش رو در لیگ به عدد 11 برساند ... خب حالا 11 چیه این وسط اللهُ اعلم
باز این خبر رو میذاشتی بهتر بود :

;)

نه خوب در مورد آسیا که پرسپولیس حرفی برای گفتن نداره پس آمار اونجا بدرد نمی خوره چون در حدش :cool: نیست البته طبق حرف خودت
به قول خودتون ما که فینال رو هم ندیدیم پس اگه نتیجه نگیریم اسمش افتضاح نیست
..
[/B]

یعنی اینکه کسی از پرسپولیس انتظاری نداره که قهرمان بشه پس اگه از مرحله گروهی هم بیاد بالا شاهکار کرده و مثل این می مونه که از ذرت کاران مغان بخواهی قهرمان لیگ بشه
خوب از اون طرف هم راست میگی خوب وقتی استقلال نتیجه نمی گیره براش بده چون بلاخره انتظار ها بالا هست همانطور که تیم های مثل میلان یک فصل در لیگ قهرمانان نیست براش بده و یا اینتر که چند سال نتونسته قهرمان لیگ قهرمانان بشه
البته این رو باید در نظر بگیری که اینتر هر کاری اش هم بکنی و بدون قهرمانی ها بازم اینتر هست و نامش بوسیله قدیم بزرگ هست ولی "ورونا" هر کاری هم بکنه حتی اگه از دوره مقدماتی لیگ قهرمانان هم بیاد بالا بازم یه تیم معمولی هست

خوب تفاوتشون در همینه :cool: :happy:

در مورد آمار هم فکر کنم واضح نبود باید توضیح بدم :cool:
خوب گفتید در این چند سال قدیم توضیح بدم خوب من هم نشون دادم که توی همین چند سال قدیم استقلال از هر لحاظ برتر از پرسپولیس بوده و قصد فقط نشان دادن امتیاز ها و تعداد برد های دو تیم بود و اینکه از لحاظ امتیاز و برد در لیگ استقلال بالاتر از پرسپولیس هست ( حالا اینکه رکورد زده یا نه زیاد مهم نیست :cool: )
البته در جام حذفی هم به همین منوال هست البته در حد فجیع تری پرسپولیس سوراخه :cool:

خوب دیگه :cool:
موفق باشید

Last edited:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
نه خوب در مورد آسیا که پرسپولیس حرفی برای گفتن نداره پس آمار اونجا بدرد نمی خوره چون در حدش :cool: نیست البته طبق حرف خودت

یعنی اینکه کسی از پرسپولیس انتظاری نداره که قهرمان بشه پس اگه از مرحله گروهی هم بیاد بالا شاهکار کرده و مثل این می مونه که از ذرت کاران مغان بخواهی قهرمان لیگ بشه
خوب از اون طرف هم راست میگی خوب وقتی استقلال نتیجه نمی گیره براش بده چون بلاخره انتظار ها بالا هست همانطور که تیم های مثل میلان یک فصل در لیگ قهرمانان نیست براش بده و یا اینتر که چند سال نتونسته قهرمان لیگ قهرمانان بشه
البته این رو باید در نظر بگیری که اینتر هر کاری اش هم بکنی و بدون قهرمانی ها بازم اینتر هست و نامش بوسیله قدیم بزرگ هست ولی "ورونا" هر کاری هم بکنه حتی اگه از دوره مقدماتی لیگ قهرمانان هم بیاد بالا بازم یه تیم معمولی هست

خوب تفاوتشون در همینه :cool: :happy:

در مورد آمار هم فکر کنم واضح نبود باید توضیح بدم :cool:
خوب گفتید در این چند سال قدیم توضیح بدم خوب من هم نشون دادم که توی همین چند سال قدیم استقلال از هر لحاظ برتر از پرسپولیس بوده و قصد فقط نشان دادن امتیاز ها و تعداد برد های دو تیم بود و اینکه از لحاظ امتیاز و برد در لیگ استقلال بالاتر از پرسپولیس هست ( حالا اینکه رکورد زده یا نه زیاد مهم نیست :cool: )
البته در جام حذفی هم به همین منوال هست البته در حد فجیع تری پرسپولیس سوراخه :cool:

خوب دیگه :cool:
موفق باشید

والله من 2 بار خوندم نفهمیدم چی گفتی ... شک کردم حرفهای خودم رو هم خوندم نفهمیدم کجا من گفتم در حد آسیا نیستیم ... در ضمن این آمار آسیا نیست عزیز در مورد کره زمین و جهان هستی صحبت شده ... بازم میگم نوشته ها رو با دقت بخون :wacko:
بالاخره 450 چی بود این وسط رکورده ؟ فصل تموم شده ؟ هر کی 450 امتیاز بگیره بازی تموم میشه یا میره مرحله بعدی ؟ خب این عددی که میگی همین هفته جابجا میشه آخه از این کشکی تر چیزی نبود ... بازم اگه لازم باشه نظر سنجی بزاریم ببینیم اماری من نوشتم معتبر تر هست یا آمار شما ؟ خب که چی شاید اولین تیمی که به امتیاز 400 رسیده باشه پرسپولیس بوده ... والله به خدا با این منطق شما من یکی حرفی با شما ندارم :) چی بگم آخه خنده داره به جان اوستا حتما هفته بعد اگه ببرید بازی ها رو میای امار میدی میگی اولین تیمی که رسید به امتیاز 453 استقلال بود :D خدا زیادش کنه ما که مثل بعضی ها و خیلی ها بخیل نیستیم .. آماری هم که من نوشتم کاملا مشخصه که تیم شما حتی تو رده بنده فیفا از تیم های باشگاهی ایران هم تو 4 تا چهارمه .. اینم اگه نتونستم توضیح بدم باور کن ازم بر نمیاد بیشتر از این قضیه رو روشن کنم ... شرمنده اخلاق حرفه ایتون
...
من تا اونجائی که یادمه گفتم بیاید راجع به همین موضوعات روز صحبت کنیم راجع به 8-7 سال قبل هم حرفی نزدم
سوالهای منو جواب نمیدی منم دیگه طرفت قرار نمیگیرم چون نه قضیه به درد کسی میخوره نه به قولی Fun میشه نه هیچی
میلان و اینتر و اونتر و @#%#%#% ها رو هم وارد بازی کردی منم سواتم قد نمیده نمیتونم باهات کل کل کنم بالاخره شما تیمتون اندازه بارسلون و نمیدونم کجا هاست ما قدمون نیست این حرفها ... شما کارتون درسته 13 تا 13 تا گل میزنید ما نمیتونیم ... ما فقط 2 تا 2 تا میزنیم اونم از 30 متری :f34r:
زنگ تفریح هم گفتی .. گفتم بیا نظر سنجی بزاریم که سال قبل استقلال زنگ تفریح بود یا پرسپولیس ؟ خبری نشد ازت :lol::D
...
به خدا از شما هم هیچکس انتظار نداره قهرمان بشید .. حتی ناصر حجازی اسطوره فوتبالتون از خدا میخواد و از شما خواهش میکنه که از گروهتون صعود کنید ( دیگه روش نشد که بگه تو 4 تا چهارم نشید ) :lol: ... اینم من گفتم .. فقط زحمت بکشید از گروه خودتون بیاید بالا همین برای فوتبال ایران کافیه ... بیشتر از این رو هیچکس از تیم شما انتظار نداره باور همه استقلالی ها هم همینه چه برسه به بقیه

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
والله من 2 بار خوندم نفهمیدم چی گفتی ... شک کردم حرفهای خودم رو هم خوندم نفهمیدم کجا من گفتم در حد آسیا نیستیم ... در ضمن این آمار آسیا نیست عزیز در مورد کره زمین و جهان هستی صحبت شده ... بازم میگم نوشته ها رو با دقت بخون :wacko:
بالاخره 450 چی بود این وسط رکورده ؟ فصل تموم شده ؟ هر کی 450 امتیاز بگیره بازی تموم میشه یا میره مرحله بعدی ؟ خب این عددی که میگی همین هفته جابجا میشه آخه از این کشکی تر چیزی نبود ... بازم اگه لازم باشه نظر سنجی بزاریم ببینیم اماری من نوشتم معتبر تر هست یا آمار شما ؟ خب که چی شاید اولین تیمی که به امتیاز 400 رسیده باشه پرسپولیس بوده ... والله به خدا با این منطق شما من یکی حرفی با شما ندارم :) چی بگم آخه خنده داره به جان اوستا حتما هفته بعد اگه ببرید بازی ها رو میای امار میدی میگی اولین تیمی که رسید به امتیاز 453 استقلال بود :D خدا زیادش کنه ما که مثل بعضی ها و خیلی ها بخیل نیستیم .. آماری هم که من نوشتم کاملا مشخصه که تیم شما حتی تو رده بنده فیفا از تیم های باشگاهی ایران هم تو 4 تا چهارمه .. اینم اگه نتونستم توضیح بدم باور کن ازم بر نمیاد بیشتر از این قضیه رو روشن کنم ... شرمنده اخلاق حرفه ایتون
...
من تا اونجائی که یادمه گفتم بیاید راجع به همین موضوعات روز صحبت کنیم راجع به 8-7 سال قبل هم حرفی نزدم
سوالهای منو جواب نمیدی منم دیگه طرفت قرار نمیگیرم چون نه قضیه به درد کسی میخوره نه به قولی Fun میشه نه هیچی
میلان و اینتر و اونتر و @#%#%#% ها رو هم وارد بازی کردی منم سواتم قد نمیده نمیتونم باهات کل کل کنم بالاخره شما تیمتون اندازه بارسلون و نمیدونم کجا هاست ما قدمون نیست این حرفها ... شما کارتون درسته 13 تا 13 تا گل میزنید ما نمیتونیم ... ما فقط 2 تا 2 تا میزنیم اونم از 30 متری :f34r:
زنگ تفریح هم گفتی .. گفتم بیا نظر سنجی بزاریم که سال قبل استقلال زنگ تفریح بود یا پرسپولیس ؟ خبری نشد ازت :lol::D
...
به خدا از شما هم هیچکس انتظار نداره قهرمان بشید .. حتی ناصر حجازی اسطوره فوتبالتون از خدا میخواد و از شما خواهش میکنه که از گروهتون صعود کنید ( دیگه روش نشد که بگه تو 4 تا چهارم نشید ) :lol: ... اینم من گفتم .. فقط زحمت بکشید از گروه خودتون بیاید بالا همین برای فوتبال ایران کافیه ... بیشتر از این رو هیچکس از تیم شما انتظار نداره باور همه استقلالی ها هم همینه چه برسه به بقیه

خوب از بیست سال قبل شروع شد بعد به چند سال قبل ادامه پیدا کرد و به سال قبل رسید حالا هم رسید به روزهای کنونی :cool: کم کم فکر کنم برسیم به آینده :happy:

خوب طفره رفتن از جواب هم خودش یک نوع جواب هست دیگه :rolleyes:
خوب کدوم سوال ها ؟ :blush: اینکه استقلال پارسال در لیگ قهرمانان بد بود رو خوب با مثال برات توضیح دادم دیگه حالا اگه شما نفهمیدی خوب یا حتما تقصیر من بوده که درست توضیح ندادم یا اینکه در بی جوابی ندانستن بهترین جوابه :happy:

حالا رکورد اینها رو هم خودت می دونی که محض رکورد نبود بلکه این بود که نشان داده بشه از لحاظ امتیاز و برد هم در کل لیگ از ما پائین تر هستید حالا شما دوست داری قضیه آمارش رو بخونی و ببینی این دیگه با خودته من زیاد مشکلی ندارم باهاش البته اگه پای منطق وسط بود حتما شما منظور رو گرفته بود :happy:

در مورد اینتر و میلان هم مثل بود و در مثل هم مناقشه جایز نیست :cool: منظور بهتر فهمیدن حد تیم ها بود که به حول قوه الهی :D فکر کنم موثر بود

و در آخر هم بی منطق بودن من هم دلیل خوبی بر پایان این بحث هست :cool:
موفق باشید :)

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
اس اس ایرانه سالار و سرور تمام سولاخ های ایرانه

هو هو هو 6تایی ها:lol::D:lol::D:lol:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
البته اگه پای منطق وسط بود حتما شما منظور رو گرفته بودی :happy:
...
و در آخر هم بی منطق بودن من هم دلیل خوبی بر پایان این بحث هست :cool:
موفق باشید :)

به خدا تقصیر من نیست ... خودت ببین چی نوشتی
خط اول منظورت اینه که من آدم بی منطقی ام . ( آخه چرا :( )
بعد میگی من به شما گفتم بی منطق :eek:
بنده به شما جسارت نمیکنم اخوی .:. من عرض کردم با این منطق شما ، من نمیتونم ادامه بدم .. اینم سندش :
به نقل از Mehrdad-58 :
والله به خدا با این منطق شما من یکی حرفی با شما ندارم چی بگم آخه
در مورد اون رکورد 450 و حد اندازه تیم شما ( البته ناصر خان توضیح دادن در مورد حد و اندازه تیم شما در برنامه 90 ) ... قضاوت با بینند ها :D
پیروز باشید
;)

Last edited:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
همه نماینده ها بازی اول رو بردن جز تیم امیرخان
89.gif
sarcastic_hanend.gif

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
همه نماینده ها بازی اول رو بردن جز تیم امیرخان
89.gif
sarcastic_hanend.gif
ژنرال اصولآ آسیا رو عددی نمیبینه که بخواد خودش رو برای این بازیها خسته بکنه ! به جاش توی لیگ 5 تا 5 تا میزنه و با خودش حال میکنه ! lol

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا