Kamyar-Butch
Registered User
ولی خب بله، ایشون کمی ضعیف کار کردن، اگر تعویض بشن به صلاح تیم هست :دی
کمی ؟؟!
هر 34 تا بازی رو باید ببازه تا خیلی ضعیف کار کرده باشه ؟؟
به نظر من دایی بمونه به صلاح استقلاله .
میشه رو دبل شدن پرسپولیس تو دوره بعدی لیگ هم حساب کرد . :lol:
هر 34 تا بازی رو باید ببازه تا خیلی ضعیف کار کرده باشه ؟؟
به نظر من دایی بمونه به صلاح استقلاله .
میشه رو دبل شدن پرسپولیس تو دوره بعدی لیگ هم حساب کرد . :lol:
تو دور و زمانی که استقلال و پرسپولیس پر از ستاره های پوشالی و دور از آمادگی هستند و تیم های اصفهانی دارند با بودجه های 20 میلیاردی موفق میشند !
یه جریانی از چند سال پیش شکل گرفت که میخواستن قدرت و شکوه استقلال و پرسپولیس رو کم کنن که متأسفانه به خواستشون رسیدن .
سکوهای خالی استادیوم آزادی نشون داد که اصفهانیها به خواستشون رسیدن .
وقتی استقلال و پرسپولیس بازیکن شاخصی به اون صورت ندارن و مدعی قهرمانی در لیگ هم نیستن ، مردم مگه بیکارن برن استادیوم ؟
اصفهانیها ( به خصوص سپاهان ) استقلال و پرسپولیس رو خلع سلاح اساسی کردن و با پولهایی که میدن همه رو زرد پوش کردن .
الان من فکر کنم بیشترین پولی که تو استقلال و پرسپولیس میدن ، 400 میلیون ( یا یه خورده بیشتر ) باشه . تازه این پول رو هم نمیدن و بازیکن با کلی اعصاب خوردی شاید نصفشو بتونه بگیره .
در حالی که سپاهان دو برابر همین پول رو میده . تازه اگه خ.ایه مالیه باشگاه و شخص آقای ساکت رو هم بکنی ، بیشترم میدن بهت .
اونایی که دنبال پول باشن ، تا سپاهان هست ، دیوانن مگه بیان استقلال و پرسپولیس ؟
فوقش ذخیره هم بشن تو سپاهان ، کلی پول کاسب شدن .
سکوهای خالی استادیوم آزادی نشون داد که اصفهانیها به خواستشون رسیدن .
وقتی استقلال و پرسپولیس بازیکن شاخصی به اون صورت ندارن و مدعی قهرمانی در لیگ هم نیستن ، مردم مگه بیکارن برن استادیوم ؟
اصفهانیها ( به خصوص سپاهان ) استقلال و پرسپولیس رو خلع سلاح اساسی کردن و با پولهایی که میدن همه رو زرد پوش کردن .
الان من فکر کنم بیشترین پولی که تو استقلال و پرسپولیس میدن ، 400 میلیون ( یا یه خورده بیشتر ) باشه . تازه این پول رو هم نمیدن و بازیکن با کلی اعصاب خوردی شاید نصفشو بتونه بگیره .
در حالی که سپاهان دو برابر همین پول رو میده . تازه اگه خ.ایه مالیه باشگاه و شخص آقای ساکت رو هم بکنی ، بیشترم میدن بهت .
اونایی که دنبال پول باشن ، تا سپاهان هست ، دیوانن مگه بیان استقلال و پرسپولیس ؟
فوقش ذخیره هم بشن تو سپاهان ، کلی پول کاسب شدن .