• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144
ولی خب بله، ایشون کمی ضعیف کار کردن، اگر تعویض بشن به صلاح تیم هست :دی

کمی ؟؟!

هر 34 تا بازی رو باید ببازه تا خیلی ضعیف کار کرده باشه ؟؟ :p

به نظر من دایی بمونه به صلاح استقلاله .

میشه رو دبل شدن پرسپولیس تو دوره بعدی لیگ هم حساب کرد . :lol:

تو دور و زمانی که استقلال و پرسپولیس پر از ستاره های پوشالی و دور از آمادگی هستند و تیم های اصفهانی دارند با بودجه های 20 میلیاردی موفق میشند !

یه جریانی از چند سال پیش شکل گرفت که میخواستن قدرت و شکوه استقلال و پرسپولیس رو کم کنن که متأسفانه به خواستشون رسیدن .

سکوهای خالی استادیوم آزادی نشون داد که اصفهانیها به خواستشون رسیدن .

وقتی استقلال و پرسپولیس بازیکن شاخصی به اون صورت ندارن و مدعی قهرمانی در لیگ هم نیستن ، مردم مگه بیکارن برن استادیوم ؟

اصفهانیها ( به خصوص سپاهان ) استقلال و پرسپولیس رو خلع سلاح اساسی کردن و با پولهایی که میدن همه رو زرد پوش کردن .

الان من فکر کنم بیشترین پولی که تو استقلال و پرسپولیس میدن ، 400 میلیون ( یا یه خورده بیشتر ) باشه . تازه این پول رو هم نمیدن و بازیکن با کلی اعصاب خوردی شاید نصفشو بتونه بگیره .

در حالی که سپاهان دو برابر همین پول رو میده . تازه اگه خ.ایه مالیه باشگاه و شخص آقای ساکت رو هم بکنی ، بیشترم میدن بهت .

اونایی که دنبال پول باشن ، تا سپاهان هست ، دیوانن مگه بیان استقلال و پرسپولیس ؟

فوقش ذخیره هم بشن تو سپاهان ، کلی پول کاسب شدن .

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

اصفهانیها ( به خصوص سپاهان ) استقلال و پرسپولیس رو خلع سلاح اساسی کردن و با پولهایی که میدن همه رو زرد پوش کردن .

الان من فکر کنم بیشترین پولی که تو استقلال و پرسپولیس میدن ، 400 میلیون ( یا یه خورده بیشتر ) باشه . تازه این پول رو هم نمیدن و بازیکن با کلی اعصاب خوردی شاید نصفشو بتونه بگیره .

در حالی که سپاهان دو برابر همین پول رو میده . تازه اگه خ.ایه مالیه باشگاه و شخص آقای ساکت رو هم بکنی ، بیشترم میدن بهت .

اونایی که دنبال پول باشن ، تا سپاهان هست ، دیوانن مگه بیان استقلال و پرسپولیس ؟

فوقش ذخیره هم بشن تو سپاهان ، کلی پول کاسب شدن .

ببخشید من وسط جرفتون میپرم

درسته که اصفهانیا بیشتر پول میدن اما اینجوریم که شما میگی نیست
ساکت مگه سر گنج نشسته که هرکی التماس و خواهش کرد بیشتر بهش بده ؟! :D اتفاقا ساکت تو پول خرج کردن سیاست خوبی داره ... مثه هدایتی نیست که زرتی چک بکشه ! :) مواردی بوده که بازیکنی سر بحث های مالی به توافق نرسه :) اما اینجوری که شما میگی یکی ندونه یه چیز دیگه فکر میکنه
در ضمن همه چیز هم که پول نیست ... خیلی چیزا رو هم استقلال پرسپولیس دارن که سپاهان نداره :)

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
در تکمیل پست حامد جان بر فرض مثال ماها بیشتر از شماها پول داشته باشیم:D
مگه این همه سال توی مملکت همه چی دو تا تیم بود و کل تیم ملی استقلال پرسپولیس بود ما چیزی گفتیم

از تموم اینا بگذریم نه تنها امسال بلکه سالهای بعد هم ما قهرمانیم مگه این که بخواین به جای بهونه تراشی واقعا خودتونو درست کنید :blush:
حرفه ای بشین
تا 10 سال دیگه هم این چیزا رو بگید ما جامو میبریم بالا سرمون این حرفا رو ببخشید ببخشید ت خ م خودمون هم حساب نمیکنیم :happy:

Last edited:

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144

ساکت مگه سر گنج نشسته که هرکی التماس و خواهش کرد بیشتر بهش بده ؟! :D اتفاقا ساکت تو پول خرج کردن سیاست خوبی داره ... مثه هدایتی نیست که زرتی چک بکشه ! :) مواردی بوده که بازیکنی سر بحث های مالی به توافق نرسه :) اما اینجوری که شما میگی یکی ندونه یه چیز دیگه فکر میکنه
در ضمن همه چیز هم که پول نیست ... خیلی چیزا رو هم استقلال پرسپولیس دارن که سپاهان نداره :)

خواهش میکنم دوست عزیز .

پول کارخونس دیگه . پول ساکت که نیست . هر چقدر بودجه به تیم فوتبال بدن ، ساکتم باهاش حقوق میده یا بازیکن میخره یا کارهای دیگه تیم رو انجام میده .

البته بازیکنهاییم بودن که سپاهان پولشون رو نداده . منظورم اینه که داشته و نداده . مثل عباس آقایی .

در مورد سیاست خوب تو پول خرج کردن ، موافقم باهات .

سپاهان بر اساس نیازش در پستهای مختلف اومد و خرید کرد . مثل استیل آذین نیومد و همش هافبک و فوروارد بخره .

انصافا سپاهان بازیکنای خوبی رو هم خرید .

خسرو حیدری ، جان واریو ، ابراهیم توره ، مهدی رحمتی و ...

ولی استیل آذین یه سری بازیکن بی انگیزه رو اومد و خرید و نتیجش هم همین شد که داره سقوط میکنه دسته دو !

این وسط متأسفانه استقلال و پرسپولیس متضرر شدن .

به نظر من در فوتبال خیلی از چیزها به پول مربوطه .

استقلال و پرسپولیس شاید فقط طرفدارای بیشتری داشته باشن . همین .

وگرنه اکثر بازیکنای تیم ملی ، نتیجه در جام باشگاههای آسیا و غیره به تیمهای سپاهان و ذوب آهن میرسه .

دیگه کار به جایی رسیده که بازی استقلال با پرسپولیس ، 50 هزار نفر میرن استادیوم .

من فکر کنم الان اکثر جوونهای استان اصفهان ترجیح میدن طرفدار ذوب آهن و سپاهان باشن تا استقلال و پرسپولیس .

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
عزیزانم پولو که هدایتی هم خرج کرد!موفقیت های تیم های اصفهانی یه چیزی فراتر از پوله٬ درایت٬ مدیریت و زرنگی اصفهانی ها. :D گرچه ذوب آهن بیچاره با این موفقیت هایی که به دست اورده پول چندانی هم خرج نکرده. با یه مشت بازیکن گمنام و مربی ای که تا ۱۰ سال پیش دبیر ورزش دبیرستان بوده (کاملا موثقه. دبیر ورزش یکی از بستگان بوده. می گفت بچه ها هم خیلی اذیتش می کردن بنده خدا را!) نایب قهرمان آسیا بشی و هر سال هم مدعی جام قهرمانی لیگ خیلی هنره به خدا (کاش امسال قهرمانی را بگیرن دیگه٬ هر چند رقیبش سپاهانه). در ضمن موفقیت وقتی تداوم پیدا می کنه دیگه فراتر از بخت و اقبال و زد و بند و بهانه تراشی های تیم های رقیب میره. در کل Viva Esfahan

پ.ن: پرچم بالاااااااس... :D

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144
مگه این همه سوال توی مملکت همه چی دو تا تیم بود و کل تیم ملی استقلال پرسپولیس بود ما چیزی گفتیم

از تموم اینا بگذریم نه تنها امسال بلکه سالهای بعد هم ما قهرمانیم مگه این که بخواین به جای بهونه تراشی واقعا خودتونو درست کنید :blush:
حرفه ای بشین
تا 10 سال دیگه هم این چیزا رو بگید ما جامو میبریم بالا سرمون این حرفا رو ببخشید ببخشید ت خ م خودمون هم حساب نمیکنیم :happy:

والا دوست عزیز متأسفانه سازمان تربیت بدنی اجازه نمیده استقلال و پرسپولیس مستقل بشن .

الان چندین ساله قراره این دو تیم خصوصی بشن یا به ارگانهای دیگه واگذار بشن ؛ اما همش در حد حرف باقی مونده .

استقلال و پرسپولیس درآمدشون کجا بود که بخوان حرفه ای هم بشن ؟!

پرسپولیس که هیأت مدیره هم نداره حتی ! حالا باز استقلال وضعش بهتره .

استقلال با بضاعتی که داره ، تا اینجای لیگ ، قهرمانانه بازی کرده و به اون صورت دچار بحران نشده .

مثل پرسپولیس نبودیم که پنج تا باخت پشت سر هم بیاریم .

بر خلاف پرسپولیس که همش حاشیه داره ، تیم منسجم تری بودیم و کمتر دچار حاشیه شدیم .

امسال نتایج استقلال بسیار خوب بوده . دبل کردن پرسپولیس ، کسب دو مساوی ارزشمند در اصفهان و بردن ملوان در انزلی نشون میده که استقلال در بازیهای سخت ، کم نیورده و مردانه جنگیده .

الانم که مدعیه قهرمانیه و در صورت لغزش سپاهان و ذوب آهن ، میتونه قهرمان لیگ هم بشه .

دو - سه تا بازی که مساوی کردیم رو اگه میبردیم ، الان هم امتیاز با سپاهان بودیم .

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
خداییش پرسپولیس دیروز غیر از اوت دستی تاکتیک دیگه ای هم داشت اینهمه مربیشون میگه ببخسد ببخسید اینهمه موقعیت داشتیم اونا یکی نداستن.

Kamyar-Butch

Registered User
لایک‌ها
144
خداییش پرسپولیس دیروز غیر از اوت دستی تاکتیک دیگه ای هم داشت اینهمه مربیشون میگه ببخسد ببخسید اینهمه موقعیت داشتیم اونا یکی نداستن.

گل گفتی دوست عزیز .

هر اوتی میشد ، سپهر حیدری خودشو میرسوند تا اوت بندازه !

من فکر کنم بالای 20 بار اوت پرتاب کرد ، ولی همشو بچه های استقلال دور کردن .

بنده خدا خودشو ج*ر داد نتونست یه موقعیت درست و حسابی از رو اوتاش درست کنه اونوقت بعد بازی میاد میگه استقلال تیم بحرین بود و ضعیف ترین تیم تاریخش بود .

شما ضعیف ترین تیم تاریخ پرسپولیس بودین که همش اوت انداختین و اشک هواداراتون رو درآوردین .

آقای سپهر حیدری ؛ بهتر بود به جای فوتبالیست شدن ، بازیکن هندبال یا راگبی میشدی .

هر چند که فکر نکنم بازم ورزشکار موفقی میشدی .

Last edited:

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474

دقیقا سر گنج نشسته
وقتی سپاهان نوین رسما داشت میومد لیگ برتر نشون میده چقدر بنیه مالی باشگاه قویه
پول این همه بازیکن و تشکیلات از کجا میاد؟

اگه میخواهید اصولی کار کنید و برنامه های بلند مدت اجرا کنید برید یه استادیوم درست درمون برا خودتون بسازید تا تو جام باشگاه های آسیا بی زمین نمونید.

سپاهان تو این چند ساله کدوم استعداد رو به فوتبال کشور معرفی کرده؟
شده یه مصرف کننده محض که حاصل دسترنج تیمای دیگه رو میخوره
امسال چند تا از بازیکنای ما رو ازمون گرفتید؟ (فقط به خاطر پول اومدن سپاهان)

مگه این همه سال توی مملکت همه چی دو تا تیم بود و کل تیم ملی استقلال پرسپولیس بود ما چیزی گفتیم
حرفه ای بشین
تو این 10 ساله اصفهانیها فقط 2 بار قهرمان شدن در برابر 6 قهرمانی تهرانیها.تازه اگه پاس رو پرپر نمیکردن وضعیت بهتر هم میشد.
پس حالا حالا مونده به ما برسید :دی

کاش جای این همه قهرمانی که قراره بدست بیارید کمی ادب می داشتید.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
چقدر تیم های اصفهانی قوی هستن
i235725_Mehra628PT328.gif

البته استقلال هم تیم قوی ای هست

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
الان موقعیه که سرور تاپیک بیاره بالا عجب باختهایی امروز دیدیم
باخت 3-0ذوب اهن برابر پرسپولیس
باخت سپاهان برابر مس کرمون 2-3
باخت جالب هیجان انگیز استقلال در خانه خود مقابل تیم پرطرفدار تراکتورسازی1-2

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
میگن اصفهان خبراییه

اینجا که عروسیه

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
به به ... چشممون به جمال دوستان پرسپولیسی روشن شد !

چه خوب میشد اگه بعد از 10 تا باختی که دارین هم یه سری به این تاپیک میزدین ، نمیگین دلمون براتون تنگ میشه؟ :(

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
میگن اصفهان خبراییه

اینجا که عروسیه

اصفهان خبری نیست ... امن و امان :)

شما هم کار بزرگی کردین ، ذوب رو تو اصفهان بردید بایدم خوشحال باشید ;)

اما هنوزم خیلی عقبین از ما

شما واسه سهمیه آسیا بازی کنید ما هم واسه قهرمانی :D

gheymeh

Registered User
لایک‌ها
70
[IMG]http://khatati.com/draw.aspx?st=54221[/IMG]
اصفهان خبری نیست ... امن و امان :)

شما هم کار بزرگی کردین ، ذوب رو تو اصفهان بردید بایدم خوشحال باشید ;)

اما هنوزم خیلی عقبین از ما

شما واسه سهمیه آسیا بازی کنید ما هم واسه قهرمانی :D
واسه سوم شدن!!

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
این ورزشگاه یادگار امام فک کنم حالت کشسان داره

ظرفیتش یه بار 50 هزار نفره یه بار هوا گرم میشه منبسط میشه 120 هزار نفر اگر گزارشگر جو گیریش کمتر باشه میشه 90 هزار
biggrinsmiley.gif

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
تراکتور تراکتور که میگفتن همین بود !؟
297.gif

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
حامد جون بعضیا همینو توی خونه خودشون حریفش نمیشن باز میان توی تاپیک ذوب آهن واسمون شاخ میشن
میبینی تو رو خدا :hmm:

من نمیدونم کی اینا از رو میرن

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
24-04.jpg

کاپیتان امروز یه پاس گل انداخت یاد قدیمها افتادم! چی میشد مصدوم نمیشد؟ الان یه اسطوره ملی دیگه داشتیم.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
یه شعاری تو ورزشگاه میدادن من درست متوجه نمیشدم
دوستان تراکتوری و بقیه اگه میدونن لطفا بگن چی بود

میگفتن اصفهان نصف جهان تراکتور نمیدونم چی چی ( یه چیزی تو همین مایه ها بود :دی )

حامد جون بعضیا همینو توی خونه خودشون حریفش نمیشن باز میان توی تاپیک ذوب آهن واسمون شاخ میشن
میبینی تو رو خدا :hmm:

من نمیدونم کی اینا از رو میرن

به نکته قشنگی اشاره کردی سعادت جان :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا