ای داد بی دادچرا چشم دیدن پیشرفت بقیه تیم ها رو ندارین ؟
ای داد بی دادچرا چشم دیدن پیشرفت بقیه تیم ها رو ندارین ؟
خوب آره مشکلی هست ؟
همه و همه پیونده !
دوست عزیز برد و باخت جزوی از بازیه ، کسی نیمتونه واسه اینکه میبره یا میبازه ادعایی داشته باشه ...
باند مافیایی ساکت و تاج فوتبال ایران رو نابود کرده !
شما به چیتون مینازید ؟
به تیمتون ؟ اونا که 90 درصدشون غیر اصفهانی هستند ! حداقل تراکتور ادعا تو بازیکن و قدرت تیمی نداره ، تماشاگر داره ، شما اونم ندارید !
20 میلیار پول بیت المال رو میدید بازیکنایی رو که ما آدمشون کردیم خریدید فکر کردید تیم شدید ؟
همچین آسیا آسیا میکنید خوبه هنوز قهرمانی به دست نیاوردید ، چیزی که ما دوتا دوتا داریم ! هنوز لقب پر افتخار ترین تیم رو یدک می کیشیم !
زمونه نشون داده با پول نمیشه هر چیزی رو خرید ، وقتی تو اصفهان بازی استقلال سپاهان نمیتونید یک استادیم کوچولویی که به انداره ی یک جایگاه آزادیه رو زرد پوش کنید و نصف استقلالی رو بیرون ورزشگاه نگه میدارید حقارت پول رو احساس میکنم !
همین لیگ برتری که شما دارید توش ادعا میکنید تمام رکورداش ماله استقلاله ، بیشترین امتیاز و بیشترین گل زده ، بیشترین برد و ...
برو دوست عزیز شما نهایتا میتونید واسه ذوب آهن ادعا کنید ، هنوز خیلی زده واستون واسه تاج آسیا اعدا کتید !
آقا من خودم اول استقلالی بودم الانم استقلال دوستش دارم ولی وقتی دیدم یه تیم مثل سپاهان انقدر باشگاه خوب و حرفه ای شده و مشکلات استقلال نداره شاید ناخوداگاه طرفدارش شدم. شما هم واقع بین باش. دوران تیم های تهرانی دیگه به پایان رسیده. الان تو دنیا مدیریت درست حرف اول میزنه که سپاهان و ذوب اهن ازش بهره میبرند. این که میگی بازیکنا غیر اصفهانیند که واضحه همه جای دنیا همین طوریه. همه باشگاه ها بین المللیند. رئال بارسا اینتر متچستر... مگه قرن نوزدهمه که همه بازیکنا بومی باشند؟!! ولی باور کن من هنوز استقلال دوست دارم من تو دنیا از 2 تا چیز فقط بدم میاد: چلسی و پرسپولیس!!!![]()
علیرضا بس کن ! :happy:
من و تو زیاد کل کل کردیم ، همش همین حرفا رو میزدی همیشه هم جواب این حرفاتو دادم
مافیا !؟ کدوم مافیا عزیز من !؟ چرا چشم دیدن پیشرفت بقیه تیم ها رو ندارین ؟
لیگ دوم که قهرمان شدیم هم از شما بازیکن گرفته بودیم؟ لیگ نهم چی؟ فقط لیگ دهم بود که 3 تا بازیکن استقلالی گرفتیم ... که فوتبالم تا بوده همین بوده ، که چی الان ؟!واقعا از شدت اینکه هیچی ندارین بگین چه چیزایی میگید ... تیم الانه خودتون رو یه نگاه بنداز ، سید صالحی که تو همین سپاهان شد سید صالحی ، هوار ، اسماعیل شریفات که از خوزستان اومد، آرش برهانی که تو پاس بزرگ شد، مبعلی از فولاد ، محمدی از پرسپولیس ، فرزاد آشوبی از پرسپولیس ، میداودی از استقلال اهواز و...
پس بیبین داداش من فوتبال همینهخودتون هم پول میدین بازیکن های بزرگ میخرین
اصلا فوتباله دیگه ، همه جا همین جوره
شما احتمالا خسرو خیلی براتون گرون تموم شده که این جرفا رو میزنید ، که اونم اگه عٌرضه داشتین نگهش میداشتید چون همه چیز پول نیس
![]()
تا کی میخواین خودتون رو گول بزنید با این حرفا
تو الان داری قهرمانی های آسیایی تون که جدیدترینش 20 سال پیش بوده رو با بازی های آسیایی الان مقایسه میکنی !!! اگه فکر میکنی لیگ قهرمانان 32 تیمی الان با این سطح با لیگ 8 تیمی آسیا در 20 30 سال پیش که شما توش قهرمان شدید هیچ فرقی با هم نداره من دیگه هیچ کل کلی با تو ندارمتوی این 10 سال اخیر ما 8 دوره توی آسیا بودیم که شما آرزو میکردین جای ما میرفتین آسیا ، میجنگیدید واسه سهمیه آسیا اما تو الان داری به قهرمانی های خیلی وقت پیش تون مینازی در صورتی تو چند هیچ حرفی واسه گفتن در سطح آسیا نداشتید
شما هر چیزی که دست آوردین به خاطر بودجه نامحدودتون بوده و اگر پولتون قطع بشه چیزی ندارید واسه گفتن ، اگر الانم حرفی میزنید از صدقه سر بازیکنا و سرمربی استقلال دارید و گرنه با امثال پاپی و ... نمیشه تیم داری کرد![]()
دوست عزیز این کاملا مشخص هست که کسی که فوتبال علاقه منده والان طرفدار سپاهان هست در درون خودش طرفدار استقلال با پرسپولیسه ! چون سپاهان چند سال پیش در حد ایسوتر نوشهر هم شناخته شده نبود !
اگر میبینی که الان سپاهان میبره به خاطر همون لابی و پیونده که گفتم ، چون تونست طی چند سال به هر بهونه ای بهترین های استقلال و تیم های دیگه رو جمع کنه ...
واقعا از شدت اینکه هیچی ندارین بگین چه چیزایی میگید ... تیم الانه خودتون رو یه نگاه بنداز ، سید صالحی که تو همین سپاهان شد سید صالحی ، هوار ، اسماعیل شریفات که از خوزستان اومد، آرش برهانی که تو پاس بزرگ شد، مبعلی از فولاد ، محمدی از پرسپولیس ، فرزاد آشوبی از پرسپولیس ، میداودی از استقلال اهواز و...
پس بیبین داداش من فوتبال همینهخودتون هم پول میدین بازیکن های بزرگ میخرین
اصلا فوتباله دیگه ، همه جا همین جوره
شما احتمالا خسرو خیلی براتون گرون تموم شده که این جرفا رو میزنید ، که اونم اگه عٌرضه داشتین نگهش میداشتید چون همه چیز پول نیس
![]()
تا کی میخواین خودتون رو گول بزنید با این حرفا
تو الان داری قهرمانی های آسیایی تون که جدیدترینش 20 سال پیش بوده رو با بازی های آسیایی الان مقایسه میکنی !!! اگه فکر میکنی لیگ قهرمانان 32 تیمی الان با این سطح با لیگ 8 تیمی آسیا در 20 30 سال پیش که شما توش قهرمان شدید هیچ فرقی با هم نداره من دیگه هیچ کل کلی با تو ندارمتوی این 10 سال اخیر ما 8 دوره توی آسیا بودیم که شما آرزو میکردین جای ما میرفتین آسیا ، میجنگیدید واسه سهمیه آسیا اما تو الان داری به قهرمانی های خیلی وقت پیش تون مینازی در صورتی تو چند هیچ حرفی واسه گفتن در سطح آسیا نداشتید
اول جواب اینو میدم چون خیلی بدم اومد از این حرفت :f34r:
داداش همون سالی که شما به خاطر نفرستادن اسامی تیمتون به ای اف سی اوت شدین (!) ما با همون امثال پاپی،جلال اکبری، عباس محمدی، محمود کریمی و بدون قلعه نویی نایب قهرمان آسیا شدیمقهرمان لیگ شدیم ، 3 تا جام حذفی گرفتیم
این حرفا یعنی چی الان !؟ دور برداشتی چون 3 تا بازیکن از استقلال داریم !؟ همه چیزمون رو بردی زیر سوال به خاطر این 3 تا بازیکن ؟ :hmm:
نه اصلا ایتجوری نیست ... کی گفته هر کسی که فوتبال علاقه داره باید حتما طرفدار یکی از تیم های استقلال یا پرسپولیس باشه !!؟
ما دیگه ده سالی میشه پیشرفت کردیم و همیشه واسه استقلال پرسپولیس شاخ و شونه کشیدیم ، جوری میگی چند سال یکی ندونه فکر میکنه 2 ساله شاخ شدیم ... بله زمانی که استقلال و پرسپولیس 30 سال پیش کل قوتبال ایران رو تشکیل میدادن و همه مردم طرفدار یکی از این دو تیم بودن سپاهان اصلا در حد و اندازه این 2 تا تیم نبود ، اما که چی الان ؟ تا کی میخوای بشینی بگی ما یه دوران طلایی داشتیم و و و ... ؟! چلسی هم از زمانی که آبراهیمویچ باشگاه رو خرید قدرتمند شد ، الان منچستری ها هم به طرفداران چلسی از این جرفا میزنن؟ الانم چبسی یه قدرت تو فوتبال اروپا ... پس میبینی حرفات اصلا منطقی نیست ...
ما هر چی از الان حرف میزنیم یا میری تو 40 سال پیش ، یا میگی ما طرفدار داریم شما ندارین !!! :wacko:
اگه سپاهان میبره به خاطر لابیه !؟قشنگ بود !
بازیکن جمع کردن مگه بهونه میخواد ؟
حاجی قبلا گفتم بازم میگم ... تیم بزرگ بازیکن بزرگ هم میخواد![]()
تیم کوچیک اگه بازیکن بزرگ گرفت سرنوشتش میشه استیل آذین
سپاهان بدون هیچ بازیکن معروفی چند تا قهرمانی و نایب قهرمانی آسیا رو گرفت ، از سال بعدش دیگه انتظارها از سپاهان رفته بالا ، به یه چشم دیگه به سپاهان نگاه میکنن ، یه تیم حرفه ای و با تجربه ... خب معلومه این تیم بازیکن بزرگ میخواد
پس ببین پشت قضیه پول و بازیکن یه چیز مهم تر به اسم برنامه ریزی و مدیریت هست
سپاهان لابی داره ؟ پس چرا تو آسیا داره نتیجه میگیره ؟؟![]()
اوه اوه اوه ...
پرسپولیس سهمیه آسیایی گیرش نیاد سنگین تره ...
حامد میگم ما توی آسیا هم لابی داریم ؟؟؟
خودت میگی چرندیات :happy:سعادت جان ،میگم این چرندیاتی که به تیم ما میچسبونن و مثلا میخوان قهرمانی مون رو لوس کنن کوچکترین ارزشی واسه ما داره !؟؟
هرسال مدعی هستیم به خاطر پیونده؟
شما احتمالا خسرو خیلی براتون گرون تموم شده که این جرفا رو میزنید ، که اونم اگه عٌرضه داشتین نگهش میداشتید چون همه چیز پول نیس![]()