• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

kianmehr66

Guest
لایک‌ها
2
واقعا از شدت اینکه هیچی ندارین بگین چه چیزایی میگید ... تیم الانه خودتون رو یه نگاه بنداز ، سید صالحی که تو همین سپاهان شد سید صالحی ، هوار ، اسماعیل شریفات که از خوزستان اومد، آرش برهانی که تو پاس بزرگ شد، مبعلی از فولاد ، محمدی از پرسپولیس ، فرزاد آشوبی از پرسپولیس ، میداودی از استقلال اهواز و...
پس بیبین داداش من فوتبال همینه :) خودتون هم پول میدین بازیکن های بزرگ میخرین :) اصلا فوتباله دیگه ، همه جا همین جوره :) شما احتمالا خسرو خیلی براتون گرون تموم شده که این جرفا رو میزنید ، که اونم اگه عٌرضه داشتین نگهش میداشتید چون همه چیز پول نیس ;)
تا کی میخواین خودتون رو گول بزنید با این حرفا

تو الان داری قهرمانی های آسیایی تون که جدیدترینش 20 سال پیش بوده رو با بازی های آسیایی الان مقایسه میکنی !!! اگه فکر میکنی لیگ قهرمانان 32 تیمی الان با این سطح با لیگ 8 تیمی آسیا در 20 30 سال پیش که شما توش قهرمان شدید هیچ فرقی با هم نداره من دیگه هیچ کل کلی با تو ندارم :p توی این 10 سال اخیر ما 8 دوره توی آسیا بودیم که شما آرزو میکردین جای ما میرفتین آسیا ، میجنگیدید واسه سهمیه آسیا اما تو الان داری به قهرمانی های خیلی وقت پیش تون مینازی در صورتی تو چند هیچ حرفی واسه گفتن در سطح آسیا نداشتید[/QUOTE]

دمت گرم داداش. حرف دل ما ر زدی

kianmehr66

Guest
لایک‌ها
2

خوب آره مشکلی هست ؟
همه و همه پیونده !
دوست عزیز برد و باخت جزوی از بازیه ، کسی نیمتونه واسه اینکه میبره یا میبازه ادعایی داشته باشه ...
باند مافیایی ساکت و تاج فوتبال ایران رو نابود کرده !
شما به چیتون مینازید ؟
به تیمتون ؟ اونا که 90 درصدشون غیر اصفهانی هستند ! حداقل تراکتور ادعا تو بازیکن و قدرت تیمی نداره ، تماشاگر داره ، شما اونم ندارید !
20 میلیار پول بیت المال رو میدید بازیکنایی رو که ما آدمشون کردیم خریدید فکر کردید تیم شدید ؟
همچین آسیا آسیا میکنید خوبه هنوز قهرمانی به دست نیاوردید ، چیزی که ما دوتا دوتا داریم ! هنوز لقب پر افتخار ترین تیم رو یدک می کیشیم !
زمونه نشون داده با پول نمیشه هر چیزی رو خرید ، وقتی تو اصفهان بازی استقلال سپاهان نمیتونید یک استادیم کوچولویی که به انداره ی یک جایگاه آزادیه رو زرد پوش کنید و نصف استقلالی رو بیرون ورزشگاه نگه میدارید حقارت پول رو احساس میکنم !

همین لیگ برتری که شما دارید توش ادعا میکنید تمام رکورداش ماله استقلاله ، بیشترین امتیاز و بیشترین گل زده ، بیشترین برد و ...

برو دوست عزیز شما نهایتا میتونید واسه ذوب آهن ادعا کنید ، هنوز خیلی زده واستون واسه تاج آسیا اعدا کتید !

آقا من خودم اول استقلالی بودم الانم استقلال دوستش دارم ولی وقتی دیدم یه تیم مثل سپاهان انقدر باشگاه خوب و حرفه ای شده و مشکلات استقلال نداره شاید ناخوداگاه طرفدارش شدم. شما هم واقع بین باش. دوران تیم های تهرانی دیگه به پایان رسیده. الان تو دنیا مدیریت درست حرف اول میزنه که سپاهان و ذوب اهن ازش بهره میبرند. این که میگی بازیکنا غیر اصفهانیند که واضحه همه جای دنیا همین طوریه. همه باشگاه ها بین المللیند. رئال بارسا اینتر متچستر... مگه قرن نوزدهمه که همه بازیکنا بومی باشند؟!! ولی باور کن من هنوز استقلال دوست دارم من تو دنیا از 2 تا چیز فقط بدم میاد: چلسی و پرسپولیس!!!:)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
آقا من خودم اول استقلالی بودم الانم استقلال دوستش دارم ولی وقتی دیدم یه تیم مثل سپاهان انقدر باشگاه خوب و حرفه ای شده و مشکلات استقلال نداره شاید ناخوداگاه طرفدارش شدم. شما هم واقع بین باش. دوران تیم های تهرانی دیگه به پایان رسیده. الان تو دنیا مدیریت درست حرف اول میزنه که سپاهان و ذوب اهن ازش بهره میبرند. این که میگی بازیکنا غیر اصفهانیند که واضحه همه جای دنیا همین طوریه. همه باشگاه ها بین المللیند. رئال بارسا اینتر متچستر... مگه قرن نوزدهمه که همه بازیکنا بومی باشند؟!! ولی باور کن من هنوز استقلال دوست دارم من تو دنیا از 2 تا چیز فقط بدم میاد: چلسی و پرسپولیس!!!:)

دوست عزیز این کاملا مشخص هست که کسی که فوتبال علاقه منده والان طرفدار سپاهان هست در درون خودش طرفدار استقلال با پرسپولیسه ! چون سپاهان چند سال پیش در حد ایسوتر نوشهر هم شناخته شده نبود !
اگر میبینی که الان سپاهان میبره به خاطر همون لابی و پیونده که گفتم ، چون تونست طی چند سال به هر بهونه ای بهترین های استقلال و تیم های دیگه رو جمع کنه ...
شما بیا ازش رحمتی ، حیدری ، جانواریو ، بیک زاده ، قلعه نویی و... رو بگیر ببین چیزی واسه گفتن داره ؟
تیمی که از حق بیت المال و پول من و تو 777 میلیون میده به رحمتی آیا داره یک رقابت سالم میکنه ؟

اینکه تاج شده رئیس کمیته ی داوران شده یعنی چی ؟ کسی که تو ساختار فوتبال اصفهان بوده !

مگه مملکت صاحب نداره 20 میلیارد هزینه میکنند واسه تیم فوتبال از پول مردم ؟
دوست عزیز حرف زیاد فقط این و میتونم بگم که تنها چیزی که میمونه استقلال و پرسپولیسو هواداراشن ! همین و بس ...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علیرضا بس کن ! :happy:
من و تو زیاد کل کل کردیم ، همش همین حرفا رو میزدی همیشه هم جواب این حرفاتو دادم :cool:
مافیا !؟ کدوم مافیا عزیز من !؟ چرا چشم دیدن پیشرفت بقیه تیم ها رو ندارین ؟
لیگ دوم که قهرمان شدیم هم از شما بازیکن گرفته بودیم؟ لیگ نهم چی؟ فقط لیگ دهم بود که 3 تا بازیکن استقلالی گرفتیم ... که فوتبالم تا بوده همین بوده ، که چی الان ؟! :) واقعا از شدت اینکه هیچی ندارین بگین چه چیزایی میگید ... تیم الانه خودتون رو یه نگاه بنداز ، سید صالحی که تو همین سپاهان شد سید صالحی ، هوار ، اسماعیل شریفات که از خوزستان اومد، آرش برهانی که تو پاس بزرگ شد، مبعلی از فولاد ، محمدی از پرسپولیس ، فرزاد آشوبی از پرسپولیس ، میداودی از استقلال اهواز و...
پس بیبین داداش من فوتبال همینه :) خودتون هم پول میدین بازیکن های بزرگ میخرین :) اصلا فوتباله دیگه ، همه جا همین جوره :) شما احتمالا خسرو خیلی براتون گرون تموم شده که این جرفا رو میزنید ، که اونم اگه عٌرضه داشتین نگهش میداشتید چون همه چیز پول نیس ;)

تو الان داری قهرمانی های آسیایی تون که جدیدترینش 20 سال پیش بوده رو با بازی های آسیایی الان مقایسه میکنی !!! اگه فکر میکنی لیگ قهرمانان 32 تیمی الان با این سطح با لیگ 8 تیمی آسیا در 20 30 سال پیش که شما توش قهرمان شدید هیچ فرقی با هم نداره من دیگه هیچ کل کلی با تو ندارم :p توی این 10 سال اخیر ما 8 دوره توی آسیا بودیم که شما آرزو میکردین جای ما میرفتین آسیا ، میجنگیدید واسه سهمیه آسیا اما تو الان داری به قهرمانی های خیلی وقت پیش تون مینازی در صورتی تو چند هیچ حرفی واسه گفتن در سطح آسیا نداشتید

عزیزم باز تو اومدی !
ما که یادمون نمیاد شما یک بار یک سوال بی جواب پرسیده باش !

دوست عزیز کلا تهران مثل شهرهای دیگه نیست عزیزم ، 90 درصدش مهاجرند و اصلیت غیر تهرانی دارند !

هر بچه های که به دنیا میاد و دوست داره فوتبالیست بشه ، آرزوش اینه که تو استقلال یا پرسپولیس بازی کنه ...
اینکه استقلال بازیکنای اهوازی و ... داره خوب معلومه همه آرزوشونه که تو استقلال بازی کنن ، از هر جای ایران بلند میشن بیان استقلال تست بدن !
در مورد اینکه 3 تا بازیکن ازتون گرفتیم همین بس که همین قلعه نویی رو ازتون بگیریم باید برید سراغ فرهاد کاظمی :D البته حیدری ، جانواریو ، بیک زاده و حتی رحمتی که تو استقلال اسمش در رفت رو کاری نداریم :) البته کاظمی و... هم بودند که بگذریم :)

واست گفتم آرزوی هر فوتبالیستی هست که تو استقلال بازی کنه ، سید صالحی یکی از هموناست :) اگر کسی قرار باشه واسه پول فوتبال بازی کنه نمیاد استقلال که حقوق بگیر فدراسیون هست ...

درمورد آسیا هم واقعا در حدی نیست سپاهان که بخوام در مورد تاج آسیا باهات کل کل کنم !
کل کل من و شما مثل کل کل برزیل و ترکیه در جام جهانیه ...
همین دو سه تاره رو پیرهنومن جواب همه چیزه :)
در مورد اینکه میگی قهرمانیها برابرند یا خیر مثل این میمونه که که مثلا کسی که اول دبیرستانه درسش آسون تره از کسی که دوم دبیرستانه ! آخه عزیز هر زمانی خصوصیات خاص خودش رو داره و اون دوره سخت ترین کار ممکن گذروندن همون مرحله هست ...
اگر استقلال پارسال با این همه چک برگشتی و دعوا و ... پرتماشاگرترین تیم آسیا میشه دلیلش دل میلیون ها نفره که به عشقش میتپه خالا تو هی تو فولادشهر ساندیس به تماشاگرای جایزه بده !!!!

شما هر چیزی که دست آوردین به خاطر بودجه نامحدودتون بوده و اگر پولتون قطع بشه چیزی ندارید واسه گفتن ، اگر الانم حرفی میزنید از صدقه سر بازیکنا و سرمربی استقلال دارید و گرنه با امثال پاپی و ... نمیشه تیم داری کرد :D

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

شما هر چیزی که دست آوردین به خاطر بودجه نامحدودتون بوده و اگر پولتون قطع بشه چیزی ندارید واسه گفتن ، اگر الانم حرفی میزنید از صدقه سر بازیکنا و سرمربی استقلال دارید و گرنه با امثال پاپی و ... نمیشه تیم داری کرد :D

اول جواب اینو میدم چون خیلی بدم اومد از این حرفت :f34r:

داداش همون سالی که شما به خاطر نفرستادن اسامی تیمتون به ای اف سی اوت شدین (!) ما با همون امثال پاپی،جلال اکبری، عباس محمدی، محمود کریمی و بدون قلعه نویی نایب قهرمان آسیا شدیم :eek: قهرمان لیگ شدیم ، 3 تا جام حذفی گرفتیم :eek:
این حرفا یعنی چی الان !؟ دور برداشتی چون 3 تا بازیکن از استقلال داریم !؟ همه چیزمون رو بردی زیر سوال به خاطر این 3 تا بازیکن ؟ :hmm:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
دوست عزیز این کاملا مشخص هست که کسی که فوتبال علاقه منده والان طرفدار سپاهان هست در درون خودش طرفدار استقلال با پرسپولیسه ! چون سپاهان چند سال پیش در حد ایسوتر نوشهر هم شناخته شده نبود !

نه اصلا ایتجوری نیست ... کی گفته هر کسی که فوتبال علاقه داره باید حتما طرفدار یکی از تیم های استقلال یا پرسپولیس باشه !!؟ :)
ما دیگه ده سالی میشه پیشرفت کردیم و همیشه واسه استقلال پرسپولیس شاخ و شونه کشیدیم ، جوری میگی چند سال یکی ندونه فکر میکنه 2 ساله شاخ شدیم ... بله زمانی که استقلال و پرسپولیس 30 سال پیش کل قوتبال ایران رو تشکیل میدادن و همه مردم طرفدار یکی از این دو تیم بودن سپاهان اصلا در حد و اندازه این 2 تا تیم نبود ، اما که چی الان ؟ تا کی میخوای بشینی بگی ما یه دوران طلایی داشتیم و و و ... ؟! چلسی هم از زمانی که آبراهیمویچ باشگاه رو خرید قدرتمند شد ، الان منچستری ها هم به طرفداران چلسی از این جرفا میزنن؟ الانم چبسی یه قدرت تو فوتبال اروپا ... پس میبینی حرفات اصلا منطقی نیست ... :)

ما هر چی از الان حرف میزنیم یا میری تو 40 سال پیش ، یا میگی ما طرفدار داریم شما ندارین !!! :wacko:

اگر میبینی که الان سپاهان میبره به خاطر همون لابی و پیونده که گفتم ، چون تونست طی چند سال به هر بهونه ای بهترین های استقلال و تیم های دیگه رو جمع کنه ...

اگه سپاهان میبره به خاطر لابیه !؟ :) قشنگ بود ! :)

بازیکن جمع کردن مگه بهونه میخواد ؟

حاجی قبلا گفتم بازم میگم ... تیم بزرگ بازیکن بزرگ هم میخواد :)

تیم کوچیک اگه بازیکن بزرگ گرفت سرنوشتش میشه استیل آذین

سپاهان بدون هیچ بازیکن معروفی چند تا قهرمانی و نایب قهرمانی آسیا رو گرفت ، از سال بعدش دیگه انتظارها از سپاهان رفته بالا ، به یه چشم دیگه به سپاهان نگاه میکنن ، یه تیم حرفه ای و با تجربه ... خب معلومه این تیم بازیکن بزرگ میخواد :eek:
پس ببین پشت قضیه پول و بازیکن یه چیز مهم تر به اسم برنامه ریزی و مدیریت هست :eek:

سپاهان لابی داره ؟ پس چرا تو آسیا داره نتیجه میگیره ؟؟ :rolleyes:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
واقعا از شدت اینکه هیچی ندارین بگین چه چیزایی میگید ... تیم الانه خودتون رو یه نگاه بنداز ، سید صالحی که تو همین سپاهان شد سید صالحی ، هوار ، اسماعیل شریفات که از خوزستان اومد، آرش برهانی که تو پاس بزرگ شد، مبعلی از فولاد ، محمدی از پرسپولیس ، فرزاد آشوبی از پرسپولیس ، میداودی از استقلال اهواز و...

تو الان داری قهرمانی های آسیایی تون که جدیدترینش 20 سال پیش بوده رو با بازی های آسیایی الان مقایسه میکنی !!! اگه فکر میکنی لیگ قهرمانان 32 تیمی الان با این سطح با لیگ 8 تیمی آسیا در 20 30 سال پیش که شما توش قهرمان شدید هیچ فرقی با هم نداره من دیگه هیچ کل کلی با تو ندارم :p توی این 10 سال اخیر ما 8 دوره توی آسیا بودیم که شما آرزو میکردین جای ما میرفتین آسیا ، میجنگیدید واسه سهمیه آسیا اما تو الان داری به قهرمانی های خیلی وقت پیش تون مینازی در صورتی تو چند هیچ حرفی واسه گفتن در سطح آسیا نداشتید

دمت گرم داداش. حرف دل ما ر زدی[/QUOTE]

بله ... فوتبال همینه ... درسته

ولی وقتی بازیکنا اینقدر پولکی شدن و یه تیم وجود داره که پول بیت المال رو بی حساب کتاب خرج میکنه طبیعی هست که بهترین بازیکنا هم بخوان برن توی اون تیما .... ما اگه پول داشتیم که خسرو حیدری و جان واریو رو نگه میداشتیم ولی وقتی یه تیمی مثل سپاهان پیشنهاد میلیاردی بشون میده که در وسع هیچ کدوم از تیما نیست معلومه که آخرش چی میشه ....

دوستان درست میگن .... تیم بزرگ بازیکن بزرگ میخواد ولی تیمی که بهترین بازیکنای یکی از 2 تیم اصلی یه کشور اونم فقط با جبر پول میگیره دیگه هر چقدر هم بزرگ بشه اون برچسب روی پیشونیش هست ....

ایشالا امسال با بازیکنای استقلال بتونید نایب فهرمان آسیا بشید .... خوشم میاد از ذوب آهن که همیشه بهتر از تیم شما بوده و هیچ وقتم ادعایی نداشته .... تمام اینا هم توی شرایطی به دست آورده که پول بیت المال رو حروم حلال نکرده .

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اول جواب اینو میدم چون خیلی بدم اومد از این حرفت :f34r:

داداش همون سالی که شما به خاطر نفرستادن اسامی تیمتون به ای اف سی اوت شدین (!) ما با همون امثال پاپی،جلال اکبری، عباس محمدی، محمود کریمی و بدون قلعه نویی نایب قهرمان آسیا شدیم :eek: قهرمان لیگ شدیم ، 3 تا جام حذفی گرفتیم :eek:
این حرفا یعنی چی الان !؟ دور برداشتی چون 3 تا بازیکن از استقلال داریم !؟ همه چیزمون رو بردی زیر سوال به خاطر این 3 تا بازیکن ؟ :hmm:

حامد جان قصد ناراحتیت رو نداشتم ولی حقیقت تلخه !

دقیقا شما به خاطر این چند تا افتخارات کوچیک و شاید بشه گفت جرقه ای دارید با تاج کبیر آسیا کل کل میکنید ؟
همون خسرویی که یک بازی نباشه تیمتون تعطیل میشه رو وقتی تو پیکان بود فقط مامانش میشناخت ، ما خسرو حیدری کردیم مشهور ( مدل شاهین نجفی ) حالا داری میگی 3 تا بازیکن استقلال فلان ... ؟ بازیکنا و مربیای شما اسمشون رو از ما دارند .

نه اصلا ایتجوری نیست ... کی گفته هر کسی که فوتبال علاقه داره باید حتما طرفدار یکی از تیم های استقلال یا پرسپولیس باشه !!؟ :)
ما دیگه ده سالی میشه پیشرفت کردیم و همیشه واسه استقلال پرسپولیس شاخ و شونه کشیدیم ، جوری میگی چند سال یکی ندونه فکر میکنه 2 ساله شاخ شدیم ... بله زمانی که استقلال و پرسپولیس 30 سال پیش کل قوتبال ایران رو تشکیل میدادن و همه مردم طرفدار یکی از این دو تیم بودن سپاهان اصلا در حد و اندازه این 2 تا تیم نبود ، اما که چی الان ؟ تا کی میخوای بشینی بگی ما یه دوران طلایی داشتیم و و و ... ؟! چلسی هم از زمانی که آبراهیمویچ باشگاه رو خرید قدرتمند شد ، الان منچستری ها هم به طرفداران چلسی از این جرفا میزنن؟ الانم چبسی یه قدرت تو فوتبال اروپا ... پس میبینی حرفات اصلا منطقی نیست ... :)

ما هر چی از الان حرف میزنیم یا میری تو 40 سال پیش ، یا میگی ما طرفدار داریم شما ندارین !!! :wacko:

شما 10 سال پیش سپاهان رو به عنوان یک قدرت به حساب میاوردی ؟ شاید تو لیگ اصفهان آره ولی جای دیگه بعید میدیونم :D

دقیقا حرفت کاملا درسته ، مثلا اگر الان به ایسوتر نوشهر 20 میلیارد سرمایه بدن ، لابی پر قدرت بدن و البته تماشاگراش رو بگیرن چون هر بازی تو نوشهر چند برابر بازی سپاهان تماشاگر میومد ، خیلی راحت طی یک مدت کوتاه میشد سپاهان کنونی ، طوفان سبز شمال و یا نه قرمز نه آبی فقط سبز چمنی !!!:blink: :D:D

ببین دسوت عزیزم شما تو این لیگ 2 بار قهرمان شدید ما هم 2 بار قهرمان شدیم ، تو همین لیگ برتر افتخارات ما خیلی خیلی از شما بیشتر هست ، نمیدونم به چی تون مینازید ؟

در مورد 40 سال پیش هم اینکه فرار از گذشته مثل پاک کردن صورت مساله هستش دوست من :)

اگه سپاهان میبره به خاطر لابیه !؟ :) قشنگ بود ! :)

بازیکن جمع کردن مگه بهونه میخواد ؟

حاجی قبلا گفتم بازم میگم ... تیم بزرگ بازیکن بزرگ هم میخواد :)

تیم کوچیک اگه بازیکن بزرگ گرفت سرنوشتش میشه استیل آذین

سپاهان بدون هیچ بازیکن معروفی چند تا قهرمانی و نایب قهرمانی آسیا رو گرفت ، از سال بعدش دیگه انتظارها از سپاهان رفته بالا ، به یه چشم دیگه به سپاهان نگاه میکنن ، یه تیم حرفه ای و با تجربه ... خب معلومه این تیم بازیکن بزرگ میخواد :eek:
پس ببین پشت قضیه پول و بازیکن یه چیز مهم تر به اسم برنامه ریزی و مدیریت هست :eek:

سپاهان لابی داره ؟ پس چرا تو آسیا داره نتیجه میگیره ؟؟ :rolleyes:

دقیقا داری جواب خودت رو میدی !
دلیل اینکه سپاهان نتیجه میگره و استیل نگرفت همون لابیه هست ، همون شخص تاج و دوستان هست !

تیم کوچیک + بازیکن بزرگ + لابی پر قدرت = نتیجه !
البته محبوبیت و مشهوریت دو تا مقوله ی جداگانست ...

جالبه که همچین میگید آسیا انگار 8 ساله تو فینالید ، یک بار اونم در و تخت به هم خورد رفتید فینال ، همین پارسال که از گروهتونم صعود نکردید !

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اوه اوه اوه ...

پرسپولیس سهمیه آسیایی گیرش نیاد سنگین تره ...

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
اوه اوه اوه ...

پرسپولیس سهمیه آسیایی گیرش نیاد سنگین تره ...

آره بابا یا میرن قطر 65 تا میخورن بر میگردن یا تو آزادی اینجوری.
جالبه میگن تقصیر دایی نیست تیم بازیکن نداره - همین مهدی شیری و مجتبی شیری که رو نیمکت و سکو نشستن رو میدادن راه آهن مدعی قهرمانی میشد.

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
عیار تیم پرسپولیس همینجا مشخص شد ....

پرسپولیس که اصلا صعود نخواهد کرد و هیچ شکی توش نیست ...

استقلال هم با توجه به بازی اون دو تیم که 1 - 1 شد هنوز شانس صعود داره ولی خب باید هر 2 بازیش رو ببره که خیلی سخته و یه حالت دیگه هم داره که اونم باز سخته ....

خوش به حال سپاهان و ذوی آهن .... امسال خدا کنه ذوب آهن قهرمان بشه ...

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
نه خیر ... مثل اینکه شب شب تیمای ایرانی نبود .

screensaver64

Registered User
لایک‌ها
37
گل عنایتی که هیچ مشکلی نداشت !!! سپاهان راحت میتونست بازی رو ببره ولی نتونست ! یا زیادی خسته بودن و یا اینکه تیم حریف رو دست کم گرفته بودن .

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
حامد میگم ما توی آسیا هم لابی داریم ؟؟؟

از نظر آدمهایی که دارن میسوزن و نتیجه نگرفتن تیم هاشون رو با تهمت زدن به تیم های دیگه توجیه میکنن تو آسیا هم لابی داریم !

سعادت جان ،میگم این چرندیاتی که به تیم ما میچسبونن و مثلا میخوان قهرمانی مون رو لوس کنن کوچکترین ارزشی واسه ما داره !؟؟

سعادت

Registered User
لایک‌ها
1,134
سعادت جان ،میگم این چرندیاتی که به تیم ما میچسبونن و مثلا میخوان قهرمانی مون رو لوس کنن کوچکترین ارزشی واسه ما داره !؟؟
خودت میگی چرندیات :happy:
اینارو ولشون کن جامو بچسب :D

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474

هرسال مدعی هستیم به خاطر پیونده؟

دکتر میشه بگی غیر از این 2 سالی که قهرمان شدید و این فصل که دارید میشید کی مدعی قهرمانی بودید؟
این حرفو ما استقلالیها میتونیم بزنیم که 2 بار قهرمان شدیم و 3 بار هم در هفته های پایانی قهرمانی رو از دست دادیم.بیشترین هفته ها رو صدر نشین بودیم.بهترین خط دفاع و خط حمله تاریخ لیگ برتر و رکورد دار بیشترین هفته های بدون باخت هستیم.

شما احتمالا خسرو خیلی براتون گرون تموم شده که این جرفا رو میزنید ، که اونم اگه عٌرضه داشتین نگهش میداشتید چون همه چیز پول نیس ;)

به نظرت خسرو واسه چی اومد سپاهان. عاشق چشم و ابرو ساکت شده بود؟
خسرو و جان واریو در واقع اینستا و ژاوی استقلال بودن.2 بازیکن معمولی نبودن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا