• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

پیتر

Registered User
لایک‌ها
7
میذاشتی حداقل فردا ببینیم بازی چی میشه :دی

فک کن سپاهان برنده نشه ! :D

25r30wi.gif

حامد ، جان امواتت حرف از وقت تلف کردن نزن ، 11 دیقه نشستین وقت اضافه بازی کردید... 8 دیقه وقت تلف شده تو بازی بود ، 3 دیقه هم داخل وقتهای اضافه بیشتر گرفته شد ، دقیقا 10:56 بازی کردین :happy: تمام وقتهای تلف شده هم واستون گرفتن :D

بگو بد شانس بودیم ;)

خدایی عجب دفایی کردن صبایی ها :eek: دفاع فلسطین بود :eek:

//

ای خدا یعنی میشه این سپاهان قهرمان نشه من این پست حامد رو دوباره کوت کنم
25r30wi.gif

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
پرسپوليس عزيز هم اکنون نيازمند ياری سبزتان(آبی) هستيم:cool:

شما اين فصل 2 بار به ما باختيد:cool: ،2 بار هم ذوب آهن رو برديد:rolleyes: تا ما با خيال راحت دوم باشيم

حالا وقتشه که سپاهان رو تو اصفهان ببريد تا با فراهم شدن شرايط ما جام رو بگيريم (ميدونم يه کم سخته اما شما ميتونيد)

اونوقت ميتونيم باهم يک صدا شعار تهران عروسيه رو سر بديم , فراموش نکنيد شما هم تو شادی ما شريک هستيد:happy:.

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
چیزی که بیشتر منو خوشحال میکرد این گزارشگر رو اعصاب مرکز اصفهان بود که به آرزوش نرسید:D

بگه توی دروازه حالا توی دروازه...ابراهیم تورههههه:lol: چه صدای بدی هم داره...
He is by far the worst footbal reporter in the universe

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
پر افتخار ترین تیم ایران ؟؟؟؟؟ ها هاااااااااااااا
تو کدوم لیگ ؟ چند ساله فوتبال میبینید ؟ :دی
یه ویکی پدیا ساده نشون میده پرافتخار ترین تیم ایران کیه .
آسیا ؟ شما با نایب قهرمانیتون میخواید لرزه بندازید ؟ استقلال 2 بار قهرمان شده اینو نمیگه ! قهرمانی آسیا پرسپولیس تو جام قبل از چمپین بیشتر ارزش داره

حاج مران .. من گفتم پر افتخار ترین تیم لیگ برتر :)
پست های منو همیشه با دقت بخون ! :D
مخلصیم ;)

شما مثل یوونوتوس و میلان اید نه چلسی و منچستر سیتی.
گندش چند سال بعد در میاد که چیکارا کردید.

مثل اینکه یادتون رفته تو آزادی چند تا از ما خوردید؟

همچین میگی چند تا از ما خوردین یکی ندونه فکر میکنه 6 بر صفر باختیم !
icon8.gif

4 زدید ، 3 تا هم خوردین ... الان منظورت همین بازی بود دیگه !؟
297.gif

دیدی نشد؟ ;)

چه حالی میده سپاهان قهرمان نشه..

امیدوارم از پرسپولیس ببازید!

فک کن از پرسپولیس ببازیم !
crazy.gif

مگه پرسپولیس و استقلالیم که توی خونه ببازیم ؟! :whistle: خدا رو شکر توی این فصل هنوز باختی توی فولادشهر نداریم :cool:

حقشونه :D

داور داره همه سعیشو میکنه که سپاهان گل بزنه!

وقت اضافه رو!

از بس فصل قبل داور داور کردین بیچاره داورها دیگه میترسن صحنه های مشکوک رو به نفع سپاهان سوت بزنن :eek: خدایی این فصل کلی از اشتباه داوری ضرر دیدیم :hmm:

مگه ندیدی چه جوری خودشونو مینداختن روی زمین؟ 8 دقیقه عادلانه بود

نگو دادا..استادیوم دوره..یه وقت خسته میشن هوادارا :D باید زیر سی و سه پل استادیوم بزنن ملت حسشو داشته باشن برن.

چی بهت بگم آخه ... وقتی استادیمون رو نمیسازن و باید 30 کیلومتر بریم بیرون از شهر ...
درک نمیکنی دیگه

در ضمن امروز بارون میومد ، وسط هفته هم بود ، بازی هم ساعت 5 بود ، نه مثه شما 7 شب
در ضمن تماشاگر های استقلال پرسپولیس رو با سپاهان مقایسه نکن

خودت دیشب توی یکی از پست ها گفتی دلیل اینکه طرفدارهای پرسپولیس از استقلال بیشترن فوتبالی نیست ! درسته؟ :) پس این حرفت ، حرف دیشبتو نقض (!) کرد :D دلیل اینکه طرفدارهای استقلال پرسپولیس بیشتر از سپاهانی هاس فوتبالی نیس !! :D

تصور کن استقلال یا پرسپولیس در چنین موقعیتی بودن.100% آزادی رو پر میکردن.
مثلا استقلال - برق شیراز و پرسپولیس - سپاهان

استقلال برق و پرسپولیس سپاهان که هفته آخر بود !
این بازی هفته سی و یکم بود :rolleyes:

پارسال هم بازی یکی مونده به آخر که با پیکان داشتیم ورزشگاه کامل پر شد و جشن قهرمانی گرفتیم
خواهشا در مورد چیزی که نمیدونید نظر ندین
25r30wi.gif

حامد ، جان امواتت حرف از وقت تلف کردن نزن ، 11 دیقه نشستین وقت اضافه بازی کردید... 8 دیقه وقت تلف شده تو بازی بود ، 3 دیقه هم داخل وقتهای اضافه بیشتر گرفته شد ، دقیقا 10:56 بازی کردین :happy: تمام وقتهای تلف شده هم واستون گرفتن :D

بگو بد شانس بودیم ;)

خدایی عجب دفایی کردن صبایی ها :eek: دفاع فلسطین بود :eek:

//

ای خدا یعنی میشه این سپاهان قهرمان نشه من این پست حامد رو دوباره کوت کنم
25r30wi.gif

صبا خیلی بسته بازی میکرد ، از همون دقیقه 1 دفاع میکرد
10 تا موقعیت خطرناک داشتیم ! که یکیش هم گل نشد ... این اسمش بد شانسیه نه بد بازی کردن ما

اونا هم خیلی وقت تلف میکردند ... که البته با توجه به اینکه میدونستیم دارن وقت تلف میکنن بازی جوانمردانه رو رعایت کردیم ! 2 بار تو حمله بودیم که صبایی ها خودشون رو انداختن رو زمین که یه بار نویدکیا و یه بارم بنگر توپ رو بیرون زدن ! :f34r:
پرسپوليس عزيز هم اکنون نيازمند ياری سبزتان(آبی) هستيم:cool:

شما اين فصل 2 بار به ما باختيد:cool: ،2 بار هم ذوب آهن رو برديد:rolleyes: تا ما با خيال راحت دوم باشيم

حالا وقتشه که سپاهان رو تو اصفهان ببريد تا با فراهم شدن شرايط ما جام رو بگيريم (ميدونم يه کم سخته اما شما ميتونيد)

اونوقت ميتونيم باهم يک صدا شعار تهران عروسيه رو سر بديم , فراموش نکنيد شما هم تو شادی ما شريک هستيد:happy:.

بسیار خوشحالم که باعث اتحاد آبی و قرمز شدیم !!! :lol:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
اوه اوه همه رو هم کوت کردی ( با چه رویی ؟)
905.gif

دلیل اینکه طرفدارهای استقلال پرسپولیس بیشتر از سپاهانی هاس فوتبالی نیس !! خب دلیلش چیه؟

من دلیل حرفم رو گفتم.

شما هم بگو دیگه؟

نکنه دلیلش همین دور بودن استادیوم یا برگزاری بازی های سپاهان در ساعت های بد هست؟
127fs4573872.gif

یعنی واقعا به عنوان یه آدم فوتبالی دلیلش رو نمیدونی !!؟

دلیلش قدمت استقلال پرسپولیسه ... فوتبال ما چندین سال دو قطبی بود و همه مردم از تمام ایران طرفدار یکی از این دو تیم بودند

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خب خسته نباشید.

قدمت داشتن دو باشگاه فوتبالی نیست از نظر شما؟
127fs3556139.gif

قدمت داشتن یه باشگاه جزء افتخارات فوتبالی اون باشگاه هست...درسته که به قدمت جام نمیدن..ولی نشانه معتبر بودن و سابقه دار بودن یه باشگاه فوتبال هست...

وگرنه بین استیل آذین و پرسپولیس فرقی نبود..

چون قدمت باشگاه پرسپولیس یکی از دلایل پرطرفدار بودنشه..ولی من عقیده داشتم این که تعداد طرفدارانش 10 میلیون بیشتر از استقلال هست فوتبالی نیست...نه این که کلا پر طرفدار بودنش فوتبالی نباشه.
خب منظور تو از دلیل فوتبالی همون قدرت تیمی و نتیجه گرفتن دیگه

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
ایول امیر سپاهانی !

امير قلعه‌نويي گفت: من از هر جهت افتخار مي‌كنم كه در شهر اصفهان و در تيمي مربي‌گري مي‌كنم كه امروز مردانگي را به فوتبال تزريق كرد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه اصفهان، سرمربي تيم فوتبال سپاهان اصفهان در نشست خبري پس از تساوي تيم‌هاي صباي قم و سپاهان كه در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار شد، اظهار كرد: ما امروز بازي جوانمردانه‌اي را ارائه كرديم. تعجب مي‌كنم وقتي ما بازي فيرپلي را انجام مي‌دهيم و توپ را به علت مصدوميت بازيكن صباي قم به بيرون مي‌فرستيم، توپ را به ما تحويل نمي‌دهند و مي‌خواهند در همان لحظه فرصت گل ايجاد كنند.
.
.
.
متن خبر : http://isna.ir/ISNA/NewsView.aspx?ID=News-1755200

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
همچین میگی چند تا از ما خوردین یکی ندونه فکر میکنه 6 بر صفر باختیم !
icon8.gif

4 زدید ، 3 تا هم خوردین ... الان منظورت همین بازی بود دیگه !؟
297.gif
4 تا زدیم غرور گرفتمون که اگه نمیگرفت چه بسا 6 تا هم بیشتر میخوردید :دی
وقتی استادیمون رو نمیسازن و باید 30 کیلومتر بریم بیرون از شهر ...
شما که پول زیاد دارید یه استادیوم نمی تونید بسازید؟
آزادی هم بیرون شهره.
کسی که بخاد از شرق یا جنوب تهران بره آزادی کم کم 2 ساعت تو راهه. یعنی از هر جای تهران که بخای بری زیر 1 ساعت نمیرسی.
تازه اصفهان که ترافیک نداره (خودم عید تو اوج شلوغی اومدم.در مقابل ترافیکهای تهران هیچی نیست)

استقلال برق و پرسپولیس سپاهان که هفته آخر بود !
این بازی هفته سی و یکم بود :rolleyes:
پارسال هم بازی یکی مونده به آخر که با پیکان داشتیم ورزشگاه کامل پر شد و جشن قهرمانی گرفتیم
خواهشا در مورد چیزی که نمیدونید نظر ندین

سال 85 استقلال - سایپا 5-4 هفته مونده با آخر لیگ 80 هزار تا استقلالی رفته بود استادیوم.
بعد تو اون بازی چند هراز نفر اومده بودن؟

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
یعنی واقعا به عنوان یه آدم فوتبالی دلیلش رو نمیدونی !!؟

دلیلش قدمت استقلال پرسپولیسه ... فوتبال ما چندین سال دو قطبی بود و همه مردم از تمام ایران طرفدار یکی از این دو تیم بودند

اگه اینطوریه که با توجه به گفته های قبلی شما که یه 10 سالی هست سپاهان هم جزو قطب های فوتبال ایران شده :)p) چند صد سال باید طول بکشه تا تیمی مثل سپاهان بتونه مثلا 10 هزار تماشاچی توی بازیهای خارج از خونش جمع کنه ؟

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
سلام
من یه استقلالیم همه میدونن و مطمئناً از تساوی امروز خوشحالم.
ولی امروز واقعا حرکت سپاهانیا و امیر قلعه نویی جای تقدیر داشت که به علی دایی و ... ثابت کرد میشه حتی در کورس قهرمانی هم دقیقه 96 بازهم جوانمرد بود - درود به شرف محسن بنگر - محرم نوید کیا و امیر قلعه نویی که بر عکس علی دایی با تشویقش باعث میشد بازیکناش بازی جوتانمردانه رو رعایت کنن.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
هنوزم بوی سوزش اون بازی میاد که آقا بیخیال بچسبید به الان :lol:

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
دیدی نشد؟ ;)

چه حالی میده سپاهان قهرمان نشه..

امیدوارم از پرسپولیس ببازید!
ببین عزیزمن زیاد دلت خوش نکن چه ما سپاهان ببریم یا چه نبریم مطمئن باش استقلال بااین سرمربی درپیت قهرمان نمیشه:p
حق قهرمانی ماله تیمیه که حقش باشه براش زحمت بکشه من که به نوعی دوست دارم ذوب آهن قهرمان شه واقعآ قهرمانی حقشه می خوای باور کن می خوای نکن

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
سلام
من یه استقلالیم همه میدونن و مطمئناً از تساوی امروز خوشحالم.
ولی امروز واقعا حرکت سپاهانیا و امیر قلعه نویی جای تقدیر داشت که به علی دایی و ... ثابت کرد میشه حتی در کورس قهرمانی هم دقیقه 96 بازهم جوانمرد بود - درود به شرف محسن بنگر - محرم نوید کیا و امیر قلعه نویی که بر عکس علی دایی با تشویقش باعث میشد بازیکناش بازی جوتانمردانه رو رعایت کنن.

هرچی باشهخون امیر ابیه

Last edited:

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
ببین عزیزمن زیاد دلت خوش نکن چه ما سپاهان ببریم یا چه نبریم مطمئن باش استقلال بااین سرمربی درپیت قهرمان نمیشه:p
حق قهرمانی ماله تیمیه که حقش باشه براش زحمت بکشه من که به نوعی دوست دارم ذوب آهن قهرمان شه واقعآ قهرمانی حقشه می خوای باور کن می خوای نکن

یادم رفته بود دایی سرمربیه خوبیه الان تو رده بهترین سرمربیهای جهان داره با مورینیو مبارزه میکنه:D

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
4 تا زدیم غرور گرفتمون که اگه نمیگرفت چه بسا 6 تا هم بیشتر میخوردید :دی

شما که پول زیاد دارید یه استادیوم نمی تونید بسازید؟
آزادی هم بیرون شهره.
کسی که بخاد از شرق یا جنوب تهران بره آزادی کم کم 2 ساعت تو راهه. یعنی از هر جای تهران که بخای بری زیر 1 ساعت نمیرسی.
تازه اصفهان که ترافیک نداره (خودم عید تو اوج شلوغی اومدم.در مقابل ترافیکهای تهران هیچی نیست)

در مورد نقش جهان که خیلی صحبت شده ، توی 90 توی روزنامه ها سایت ها و...

اگه دست شهرداری اصفهان یا خود باشگاه بود که 3 سوته تموم بود !
اما متاسفانه دست تربیت بدنی ِ فکر کنم و پیمانکارش هم در تهران ِ

اگه نقش جهان بود مطمئن باش توی بازی های معمولی حداقل 20 هزار نفر تماشاگر میره
7 8 سال پیش که سپاهان توی نقش جهان بازی میکرد ، بازی با الشباب عربستان که توی این ورزشگاه بود 50 هزار نفر پر شد :) موقعیت مکانی نقش جهان عالیه ... اصلا قابل قیاس با فولاد شهری نیست که خارج از شهره

هنوزم بوی سوزش اون بازی میاد که آقا بیخیال بچسبید به الان :lol:

مران خدایی اگه سپاهان اون کاری که شما با استیل کردین رو میکرد چی میگفتی !؟ گفتم خداییاااااا ! :)
چی میگفتی ؟

Last edited:

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
مران خدایی اگه سپاهان اون کاری که شما با استیل کردین رو میکرد چی میگفتی !؟ گفتم خداییاااااا ! :)
چی میگفتی ؟

اولآ که اونی که گفتی رو قبول ندارم :دی
ولی خارج از شوخی اگه سپاهان اون کارو میکرد میومدم میگفتم چه حرکت بدی کرد ! کلآ تیم حریف وقتی این کارو کنه آدم فرصت پیدا می کنه یه ذره تیکه بارشون کنه و هیچوقت نمی تونه از دید دلسوزانه و طرفدار تیم بودن به موضوع نگاه کنه چون از تیم حریف بدش میاد !

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
یادم رفته بود دایی سرمربیه خوبیه الان تو رده بهترین سرمربیهای جهان داره با مورینیو مبارزه میکنه:D
دایی هرکاری ازدستش برمیاد همانطوری که چند سال پیش سایپا رو قهرمان کرد و استقلال ناکام ماند;)

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
حداقل با افتخار با کمک داوران از شما بالاتر می ایستیم :D

بعدشم مربی خودتون خیلی بزرگه؟ :lol: یه بار که از تیم ملی اخراج شده...یه بارم که استعفا داده از تیمتون با سلام وصلوات و حاجی برگرد ..برگشته..بان این نتایج عالیش توی لیگ و آسیا هم واقعا واژه درپیت برازندش نیست.

:D
سلام جناب جملتون ویرایش کردم به نظر تمامی هوادارا این خط اول بهتر بهتون میاد

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
دایی هرکاری ازدستش برمیاد همانطوری که چند سال پیش سایپا رو قهرمان کرد و استقلال ناکام ماند;)
قهرمانی اون سال حق استقلال اهواز بود.یه ضربه 20 سانت بیرون خط رو گل گرفتن تا مساوی کنه و اول نشه.
تازه اگه بازی استقلال - سایپا اون سال رو دیده باشی استقلال 0-1 جلو بود بعد یه حمله کرد توپ خورد به تیرک همون توپ رفت شد گل مساوی سایپا و....
یعنی اگه اون توپ گل میشد الان نمیتونستی این پست رو بدی.
درست فوتبال و 1001 اتفاق ولی قبول کن دائی مربی نیست.

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
سلام جناب جملتون ویرایش کردم به نظر تمامی هوادارا این خط اول بهتر بهتون میاد

عزیزم درست نیست پست دیگران رو دست کاری کنی :cool:
حرفی داری خودت بزن :happy:

بعد خوبه یه چیزی دارید برای گفتن
کدوم داوری :rolleyes:

تیمی که تو یک فصل دبل بشه باید هم این حرف ها رو بزنه چون حرفی برای گفتن نداره :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا