• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بیشتر از همه خوشحالم برای ضایع شدن این سپاهیه. آخه تو که تیمت هافبک نداره رفتی هر چی مهاجم هست جمع کردی که چی بشه؟ :D ویرش افتاده بود که کریم انصاری فردو بگیره حتما؛ که حالا حتی سکونشین هم نیست :lol:

نوید کیا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
گل محمدی شد مربی پرسپولیس ... شما فکر کنید 1% بازیکنی مثل علی کریمی از گل محمدی حرف شنوی داشته باشه

واقعا برای گل محمدی متاسفم....

تیم صبا داشت خوب نتیجه میگرفت....

تیم صبا رو ول کرد اومد به تیم 16 جدول مربی بشه!!!

من واقعا به عقل این بشر شک دارم!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
یاد کاشانی بخیر ... کلا دقت کردین اکثر مدیر عامل های پرسپولیس غیر فوتبالی هستن ... نتیجه اش هم همین میشه ...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
واقعا برای گل محمدی متاسفم....

تیم صبا داشت خوب نتیجه میگرفت....

تیم صبا رو ول کرد اومد به تیم 16 جدول مربی بشه!!!

من واقعا به عقل این بشر شک دارم!

چرا به عقلش شک کردی؟؟

خودش هم میدونه یکی دو تا بازی دیگه که ژوزه رو اخراج کردن خودش میشه سرمربی موقت ...

کلا یه ریسکه ... میتونه با شک دادن به پرسپولیس و همینطور کمی چاشنی شانس خودش رو توی پرسپولیس تثبیت کنه ...

پس به عقلش شک نکن.

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
d.gif

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
فک کنم 2 به صفر ببازه ... البته تو فکرم چجوری میشه غیرتیشون کرد لااقل به مساوی از سپاهان بگیرن ... هر چی باشه رقیب اصلی ما واسه قهرمانی سپاهانه :)

دو دو رو دو دو .... پرسپولیس (ستاد روحیه دهی به پرسپولیس به منظور متوقف نمودن سپاهان)

راستی هنوزم پرسپولیسیا تو استادیوم شعر " پرسپولیس قهرمان میشه ..." رو میخونن یا نه ؟

مرسی از پیشبینی خودم :D

پ.ن : دوستان پرسپولیسی عزیز .... پیشبینی بعدی از راه رسید .... از دو بازی آینده نهایتا فقط 1 امتیاز میگیرید :lol:

یعنی واقعا به نوستر آداموس بودن خودم اعتقاد پیدا کردم :D

نوید کیا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
چرا به عقلش شک کردی؟؟

خودش هم میدونه یکی دو تا بازی دیگه که ژوزه رو اخراج کردن خودش میشه سرمربی موقت ...

کلا یه ریسکه ... میتونه با شک دادن به پرسپولیس و همینطور کمی چاشنی شانس خودش رو توی پرسپولیس تثبیت کنه ...

پس به عقلش شک نکن.

به قیمت نابود کردن صبا؟

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
چرا به عقلش شک کردی؟؟

پس به عقلش شک نکن.

از همین الان ژوزه اخراج شده ... اختیاز تام به گل محمدی یعنی همین دیگه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ژوزه:از سرمربيگري پرسپوليس کنارگيري نمي‌کنم

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در واکنش به شعارهواداران اين تيم مبني بر کنارگيري گفت:از سمت خود کنارگيري نخواهم کرد، مگر اينکه اخراج شوم. (به قولی کمر همتو بسته پوله رو بکنه ببره با خودش :))
00940408.jpg

مانوئل ژوزه شامگاه يکشنبه پس از شکست تيمش مقابل سپاهان در جمع خبرنگاران در ورزشگاه فولادشهر اصفهان افزود: من آماده ام تا کار کنم و از هيچ چيز نمي ترسم. (تا الانش داشته خودشو گرم میکرده :D)

وي با بيان اينکه مسووليت فني تيم برعهده من است، اظهار داشت: اين تيم را من نبسته ام اما براي کار کردن و هماهنگي به زمان بيشتري نياز دارم.

سرمربي تيم پرسپوليس با اشاره به اينکه بازي در نيمه اول تعادل داشت، تصريح کرد: سپاهان قهرمان فصل قبل است و
طبيعي بود که در نيمه اول دفاعي تر بازي کند و دروازه خود را بسته نگه دارد.

وي گفت: در نيمه اول در ضدحملات
موقعيت گل داشتيم و سمت راست تيم ما خوب حرکت کرد.

وي با بيان اينکه به دنبال بهانه جويي نيستم و مسووليت اين شکست را برعهده مي گيرم، افزود:
نيلسون دروازه بان تيم ما در اين بازي گيج بود و سه بازيکن ديگر ما هم به نام هاي محمد نوري، مهدي مهدوي کيا و ميثم تقي زاده کارايي لازم را نداشتند و در ميانه ميدان گم بودند.

ژوزه افزود: انتظار از بازيکنان پرسپوليس براي
قهرماني :blink: بالاست و اين موضوع فشار را برروي بازيکنان ما افزايش داد.

وي با بيان اينکه
براي پيروزي به اصفهان آمديم اما بازيکنان ما نخواستند، تاکيد کرد: پرسپوليس هفته اول را خوب بازي کرد (منظورش از خوب بازی کردن گل شانسی دقیقه ی 90 هست :) )اما مشکلات اين تيم بسيار زياد است و حل کردن آنها آسان نيست و به زمان بيشتري نياز دارد.

سرمربي تيم پرسپوليس ادامه داد: فقط به يک برد نياز داريم تا آرامش به تيم ما بازگردد.

وي درمورد کنار گذاشتن علي کريمي هم گفت: اين بازيکن 34 سال سن دارد و آخرين روزهاي دوران بازيگري خود را مي گذراند. ( خودشو نمیگه که 500 سال سن داره و آخرین روزای زندگیش رو داره میگذرونه :D)

وي با طرح اين سووال که کريمي چند گل براي پرسپوليس زده است، گفت: اين بازيکن فقط يک گل براي ما زده است.

ژوزه تصريح کرد: کريمي در ديدارهاي قبلي هم براي تيم ما بازي کرد، اما پيروز نشديم.

وي با بيان اينکه غيبت اين بازيکن تاثيري بر تيم پرسپوليس ندارد، اظهار داشت: شايد در بازي بعدي هم از او استفاده نکنيم.

سرمربي پرسپوليس اضافه کرد: مسووليت تيم برعهده من است و من تعيين مي کنم که چه کسي بايد بازي کند.

وي تصريح کرد:
مي دانم که ما قهرمان نمي شويم، (اینو که کاملا معلومه از غیب بش الهام رسیده :)) اما مديرعامل باشگاه بايد کمک کند تا شرايط اين تيم بهبود يابد.

وي با اشاره به اينکه
فصل بعد تيم را براي قهرماني مي بنديم، افزود: در چنين شرايطي کار کردن در تيم پرتماشاگر بسيار سخت است و من تلاش مي کنم تا جايگاه اين تيم را ارتقا دهم.

سرمربي پرسپوليس درپاسخ به سووالي مبني بر اينکه آيا کم کاري بازيکنان اين تيم مي تواند ارتباط آنان با علي کريمي باشد، گفت: شما ذهن بدي داريد و بد فکر مي کنيد و مي خواهيد اشتباه ها را به گردن ديگران بيندازيد.

ديدار تيم هاي فوتبال پرسپوليس و سپاهان در چارچوب هفته نهم مسابقات ليگ برتر باشگاه هاي کشور با نتيجه دو بر صفر به سود سپاهان پايان يافت.

اين ديدار را سعيد مظفري زاده با کمک هاي حسن کامراني فر و تورج عيوض محمدي قضاوت کردند.

پ.ن : فقط بخونید و بخندید :D

نوید کیا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
رویانیان : با علی کریمی 4 تا 4 تا گل میخوردیم :blink:

وي در پاسخ به اين سوال که بعضي از کارشناسان پس از خط خوردن علي کريمي از ليست 18 نفره پرسپوليس معتقد بودند که عدم حضور او مي‌تواند به ضرر سرخپوشان تمام شود گفت: ما در بازي‌هاي گذشته هم وقتي علي کريمي و کريم انصاري‌فرد را در ترکيب داشتيم، چند بار در خانه خودمان به تيم‌هاي ضعيف باختيم اما امشب با سپاهان بازي داشتيم که قهرمان ليگ بود و حتي در خانه حريف بازي مي‌کرديم. به نظر من اين موضوع هيچ تاثيري در نتيجه بازي نداشت.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس ادامه داد: ما سال گذشته هم با حضور علي کريمي چند بار با چهار گل بازي‌ها را واگذار کرديم. تيم ملي هم در لبنان با وجود کريمي و انصاري‌فرد باخت. بايد هرطور شده مشکل تيم را حل کنيم.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
رویانیان : با علی کریمی 4 تا 4 تا گل میخوردیم :blink:

وي در پاسخ به اين سوال که بعضي از کارشناسان پس از خط خوردن علي کريمي از ليست 18 نفره پرسپوليس معتقد بودند که عدم حضور او مي‌تواند به ضرر سرخپوشان تمام شود گفت: ما در بازي‌هاي گذشته هم وقتي علي کريمي و کريم انصاري‌فرد را در ترکيب داشتيم، چند بار در خانه خودمان به تيم‌هاي ضعيف باختيم اما امشب با سپاهان بازي داشتيم که قهرمان ليگ بود و حتي در خانه حريف بازي مي‌کرديم. به نظر من اين موضوع هيچ تاثيري در نتيجه بازي نداشت.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس ادامه داد: ما سال گذشته هم با حضور علي کريمي چند بار با چهار گل بازي‌ها را واگذار کرديم. تيم ملي هم در لبنان با وجود کريمي و انصاري‌فرد باخت. بايد هرطور شده مشکل تيم را حل کنيم.

حرف حق رو از سردار بشنو

baris manco

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
115

نوید کیا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
بهانه ها طبق طبق....

ای خدا یکی جلو منو بگیره دارم دل درد میگیرم از خنده!!!:lol:

فکر کنم فردا شرلوک هلمز رو به استخدام در بیارن :D

حمد رويانيان درباره زير سرم رفتن چند بازيکن پرسپوليس در پايان بازي با سپاهان گفت: تا آنجا که گزارشات را دريافت کردم، نقي زاده، نوري و نوروزي از فرط بي حالي، سرگيجه و يا مسموميت زير سرم رفتند و نقي زاده هنوز از شرايط مطلوبي برخوردار نيست. بنگر و مهدوي کيا نيز به واسطه پائين آمدن فشارشان دچار بي حالي شده اند.

وي افزود: براي ما اين موضوع بسيار عجيب است. همه ديدند که در نيمه اول بازيکنان پرسپوليس بسيار دونده و جنگنده در ميدان ظاهر شدند اما در نيمه دوم شاهد افت فاحش بازيکنان نسبت به نيمه اول بوديم. به طوري که بازي آنها در نيمه دوم طبيعي و نرمال جلوه نمي کرد و مشکلاتي براي آنها بوجود آمده بود. به طوري که در پايان بازي چندين بازيکن تيم از فرط بي حالي سرگيجه و يا مسموميت تحت مداوا قرار گرفته و يا زير سرم رفته اند.

مديرعامل پرسپوليس تصريح کرد: اين موضوع را به طور دقيق و کامل بررسي خواهيم کرد. اين موضوع بسيار مشکوک و غير طبيعي است. شنيده بوديم در فوتبال ايران برخي عناصر فوتبالي دنبال جادو و اينجور چيزها هستند اما نشنيده و نديده بوديم که چنين اتفاقي براي بازيکنان يک تيم بيفتد.

رويانيان افزود: متاسفانه امکانات خوبي هم در ورزشگاه وجود نداشته و تنها يک آمبولانس براي رسيدگي به وضعيت بد بازيکنان پرسپوليس وجود داشته است. مثل اينکه کار آقاي شيريني هم به بيمارستان کشيده شده است. بنده مدام با اعضاي تيم در تماس هستم و کادر پزشکي به ما اعلام کرده تمامي مواد غذايي، پودر، محلول ها و آب معدني را به تهران خواهند آورد تا آزمايشات دقيق در اين خصوص به عمل آيد تا مشخص شود اين اتفاق نادر، عجيب و شک برانگيز چه بوده است.

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
حالا چطوری رتبه ی پرسپولیس رو ببینیم؟:(
ایا نسل بعدی ایفون جوابگوی این مشکل خواهد بود؟

داداش شما گلکسی نوت دیگه باید استفاده کنی کار از آیفون گذشته.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
بهانه ها طبق طبق....

ای خدا یکی جلو منو بگیره دارم دل درد میگیرم از خنده!!!:lol:

فکر کنم فردا شرلوک هلمز رو به استخدام در بیارن :D

حمد رويانيان درباره زير سرم رفتن چند بازيکن پرسپوليس در پايان بازي با سپاهان گفت: تا آنجا که گزارشات را دريافت کردم، نقي زاده، نوري و نوروزي از فرط بي حالي، سرگيجه و يا مسموميت زير سرم رفتند و نقي زاده هنوز از شرايط مطلوبي برخوردار نيست. بنگر و مهدوي کيا نيز به واسطه پائين آمدن فشارشان دچار بي حالي شده اند.

وي افزود: براي ما اين موضوع بسيار عجيب است. همه ديدند که در نيمه اول بازيکنان پرسپوليس بسيار دونده و جنگنده در ميدان ظاهر شدند اما در نيمه دوم شاهد افت فاحش بازيکنان نسبت به نيمه اول بوديم. به طوري که بازي آنها در نيمه دوم طبيعي و نرمال جلوه نمي کرد و مشکلاتي براي آنها بوجود آمده بود. به طوري که در پايان بازي چندين بازيکن تيم از فرط بي حالي سرگيجه و يا مسموميت تحت مداوا قرار گرفته و يا زير سرم رفته اند.

مديرعامل پرسپوليس تصريح کرد: اين موضوع را به طور دقيق و کامل بررسي خواهيم کرد. اين موضوع بسيار مشکوک و غير طبيعي است. شنيده بوديم در فوتبال ايران برخي عناصر فوتبالي دنبال جادو و اينجور چيزها هستند اما نشنيده و نديده بوديم که چنين اتفاقي براي بازيکنان يک تيم بيفتد.

رويانيان افزود: متاسفانه امکانات خوبي هم در ورزشگاه وجود نداشته و تنها يک آمبولانس براي رسيدگي به وضعيت بد بازيکنان پرسپوليس وجود داشته است. مثل اينکه کار آقاي شيريني هم به بيمارستان کشيده شده است. بنده مدام با اعضاي تيم در تماس هستم و کادر پزشکي به ما اعلام کرده تمامي مواد غذايي، پودر، محلول ها و آب معدني را به تهران خواهند آورد تا آزمايشات دقيق در اين خصوص به عمل آيد تا مشخص شود اين اتفاق نادر، عجيب و شک برانگيز چه بوده است.

یعنی پرسپولیس با جادو 15 هم هست ؟ اگر جادو نبود الان ته جدول بود ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا