واقعا کل کل ما با طرفداری تیم یازدهم خنده داره ولی خوب برای اینکه دلت نشکنه باهات کل کل میکنیم
شما فعلا مراسم گل ریزون برای مهاجم خودتون (آقا ضائد) بگیرین که سرکارتون گذاشته
حالا ما میگیم پول نداریم شما که دست رئیس ورئوساتون تو بیت الماله دیگه چرا پول ملت رو نمیدین:eh:
بعید میدونم سر حرفت بمونی !
مصطفی چه خبر از مرده ها و زنده های انجمن ؟ علی رو شنیدم اخراج شده !![]()
چرا آقا مصطفی هستیم خدمتتون . تازه داره از اینجا خوشمون میاد :lol:
ضمن اینکه قصه نیم فصل دوم قصه غریبیه نازنین![]()
دیروز ----> فتحاللهزاده: به ما چه که عماد رضا بدهی مالیاتی دارد؟
امروز ------> فتحاللهزاده: مالیات عمادرضا معقول باشد، پرداخت میکنیم :goatee:
*فردا -------> فتح اله زاده : مالیات عماد رضا را که پرداخت می کنیم هیچ ، مالیات جد و آبادش را هم پرداخت می کنیم
عشق است حاجی فتح اله زاده با این همه سر حرف بودنهاش :lol: میگن حرف مرد یکیه همین ایشونو میگن ها
توضیح ستاره: دو تا قسمت اول واقعی بود ولی قسمت سوم پیش بینی زئوس آداموس بود از صحبتهای مردی که زیاد می دانست.
همچنین به همه دوست جانهای استقلالی قهرمانی فریدون زندی در لیگ دسته 2 قطر تبریک عرض می کنم . قسمت شماها هم بشه![]()
حالا از این حرفا بگذریم ... یه سوال؟ به نظرت ژوره این فصل به قولی که به هواداری پرسپولیس داده عمل میکنه یا نه ؟(12 امی رو میگم
)
درباره ژوزه فقط می دونم خوشبختانه نون بازوش میخوره و به بازیکنهای تیمهای مقابلش پیشنهادات بیشرمانه ( مثل قضیه بائو و توره و .... بگم ؟ بگم؟!!) نمیده.
یه قول هم بهت میدم چون بچه بامرامی هستیاگه اول هم نشیم بازی برگشت با اختلاف 2 تا میزنیمتون :blush:
حالا چرا دوتا ؟ کنتور نمیندازه که ... برو بالا![]()
کنتورش دیجیتاله میره بالا.....
شایدم با اختلاف 6 تا
کاشکی دل منم به اندازه ی شما خوش بود
یکی از بزرگترین آرزوهام اینه که خدا یک درصد از این امیدی که طرفدارای پرسپولیس به بهبود اوضاع تیمشون دارن رو واسه زندگی کردن به من بده![]()
خدا رو شكر دل ما به اندازه شما ناخوش نيستکاشکی دل منم به اندازه ی شما خوش بود
یکی از بزرگترین آرزوهام اینه که خدا یک درصد از این امیدی که طرفدارای پرسپولیس به بهبود اوضاع تیمشون دارن رو واسه زندگی کردن به من بده![]()
آقا مصطفی ایشاالله دلت همیشه خوش باشه . ولی اگه با ما باشی دلت خوشتر هم میشه
اما درباره امید داشتن ماها :تقصیر خودتونه دیگه :lol: وقتی به قول شما ما که توی جدول رتبه یازدهم هستیم ، بعد می بینیم حاجی شما زرت و زورت مصاحبه می کنه و تلاش می کنه آرامش تیم ما رو به هم بریزه یا راه به راه تیکه توی لفافه به تیم ما میندازه به خودمون میگیم نه داداش یه خبرایی هست .![]()
به قول مجنون که میگه اگر میلیش نبود با من حافظاچرا هی تو کار تیم ما میزاره لیلی ( البته لیلی اینجا به صورت مستتر اشاره به حاجی شماهاست :goatee: )
اگر ما توی قواره تیم یازده جدول بودیم حاجی انقدر به خودش زحمت نمیداد برامون مسئله سازی کنه :happy: مسئله سازیهایی که از اول فصل و با ندارم ندارم حاجی شروع شد و هنوز هم ادامه داره.uke:
بالاخره حاجی تیتری اینکاره س - مطبوعاتیه - دستی به آتیش داره . می دونه داره چیکار میکنه . پس همه اینا از آینده نگریشه
ترسش از اونروزیه که پرسپولیس بشه زلزله اونوقت باید بزاره بره دوباره کارو بده دست عمو مقداد :hair: عمو مقداد وقلعه نویی هم که معروفن دوباره لیستتون نمیره آسیا و بی خیال .ما می خوایم شما شاد باشین نباید خاطره های بد یادتون بیاریم. :blush:
آره داداش شما هم میتونی خوش باشی اگه قبول کنی صدر جدول محل گذره و برای شما استرس میاره . باید زودی تحویل صاحب اصلیش بدین :evil: دیر و زود داره ولی سوخت و سوز ندارهarty:
خدا رو شكر دل ما به اندازه شما ناخوش نيست
يكي از بزرگترين ارزوهام اينه كه خدا يك درصد از اين نااميدي كه طرفداراي استقلال به بهبود اوضاع تيمشون دارن رو واسه زندگي كردن به من نده
اين همونه كه ١٠ نفره ١٠ دقيقه ٣ گل پرسپوليسو چشيد
افتخارات زيادى داره مثل اولين باخت به تيم اماراتى اين حماسه بزرگو رقم زد
حيف اين همه استعاده با اين همه انتقاد از كيروش الان داره شمبليله پاك مى كنه
Tapatalk !Pod
ايمون زايد هنگام خداحافظي خطاب به استقلاليا :
حالا گريه نداره كه ...
اون اگر بازیکن بود پرسپولیس بیرونش نمی کرد همه پرسپولیسی ها هم فهمیدن شانسی گل زده