• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
برادران عزیز استقلالی که کاش در روز توزیع ادب غیبت نداشتند ، عقده کردند که در هر دو جام زیر پرسپولیس به سر برده و طبق معمول چون تیم خودشون هیچ عرضه ای نداره با پیروزی تیم های دیگه خوشحال می شن!
(خودمونیم ، عجب ادبیاتی...)

داداش دانشمند ..عزيز به اينا جوابي نده !!!!!!!!!!!
خواهش ميكنم !
فقط : باز خدا پدرت بيامرزه كه يه چيز به اينا ياد دادي !! (مي خنديم!)

میخندییییییییییییییییییییم

::thumbsup::thumbsup::whistle::whistle::guitar::guitar:lol::lol::lol::D:D:D:D:p:p:p:p:p:p

sepehr_ms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پرسپوليسي ها حتما" بخونند !​

از تمام پرسپوليسيهاي عزيز خواهش ميكنم كه جوابي به اينا ندن ! [/B]
( !

من نمي دونم دوست عزيز مگه جوابي هم دارين.
توي اين جام حذفي از اول بازيها از تهران كه خارج نشدين.
توي 3 بازي قبلي :
يه بازي با تيم دسته 3 داشتين ( شهرك صنعتي كاوه كه يه گل هم از اختر پيرمرد خوردين)
يه بازي با مرصاد دسته اولي
يه بازي با برق دسته دومي كه با زور پنالتي با التماس بردين.
بعد براي اولين بار خوردين به پست يه تيم دسته برتري كه زحمت كشيدين و 4 تا خوردين كه سنگين ترين باختتون تو 11 سال اخيره.
خوب معلومه كه با اين وضع جوابي هم ندارين.
اگر مي خواي از مرصاد حرف بزنين كه برد يه تيم دسته دومي اونم تو تهران خيلي افتضاح تره.
توي ليگم با وجود اينكه سوم شدين براي يك روز هم مدعي قهرماني نبودين.
توي 4 سال گذشته هم كه فقط براي يك روز (دقت كنيد فقط يك روز ) صدر جدول بوديد.
واقعا" كه خيلي رو داريد
.

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
من نمي دونم دوست عزيز مگه جوابي هم دارين.
توي اين جام حذفي از اول بازيها از تهران كه خارج نشدين.
توي 3 بازي قبلي :
يه بازي با تيم دسته 3 داشتين ( شهرك صنعتي كاوه كه يه گل هم از اختر پيرمرد خوردين)
يه بازي با مرصاد دسته اولي
يه بازي با برق دسته دومي كه با زور پنالتي با التماس بردين.
بعد براي اولين بار خوردين به پست يه تيم دسته برتري كه زحمت كشيدين و 4 تا خوردين كه سنگين ترين باختتون تو 11 سال اخيره.
خوب معلومه كه با اين وضع جوابي هم ندارين.
اگر مي خواي از مرصاد حرف بزنين كه برد يه تيم دسته دومي اونم تو تهران خيلي افتضاح تره.
توي ليگم با وجود اينكه سوم شدين براي يك روز هم مدعي قهرماني نبودين.
توي 4 سال گذشته هم كه فقط براي يك روز (دقت كنيد فقط يك روز ) صدر جدول بوديد.
واقعا" كه خيلي رو داريد
.

یه سوال استقلال از کدوم تیم بود که باخت و حذف شد
هر چی فکر می کنم یادم نمی یاد :D

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
استقلال تنها تییمی که تجربه لیگ دسته 3 رو داره .
:D
یعنی یه چیز تو مایه های لیگ کوچه پس کوچه های حلبی آباد .
:p:p:p

بایدم خوشحالی کنند . اما فکر این رو نمیکنند که هم در لیگ هم در جام حذفی زیر ما خوابیدند و .... :happy:
دلشون به این خوش بود که ما ببازیم بلکه سوزشی که از 4 ام شدنشون در لیگ بهشون دست داده بود با این قضیه کمی التیام پیدا کنه . باید از همین جا به این جماعت کیسه کش گرمابه های دروازه دولاب اعلام کنم دوای سوزش باخت پرسپولیس نیست . بلکه پماد ضد سوختگی و آب یخ است که برید بگذارید تو آب بخ بلکه کمی آرام شوید .

کیسه کشها ... :p:p برید کیستونو بکشید . شما رو چه به فوتبال . :p:p

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
در ضمن کیسه کشها گلی که از معدنچی از رو نقطه کرنر خوردید رو فراموش نکنید . ه این نیگن تیم .

تیمم و تیمم و تیمم و تیمم این بود تیمت ؟ ..... تیمت :))))

fade-to-black

این بابا خواست به سنت پیامبر احترام بگذاره و تویه کیسه کش رو برادر خطاب کنه . وگرنه وظیفه تو جز کشیدن کیسه در گرمابه چیز دیگری نیست . کیستو بکش مشغول باش... :))))

sepehr_ms

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستي اون تيمي كه از جام باشگاه هاي آسيا حذفتون كرد اسمش چي بود؟

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
آقا ما 4 تا خوردیم خوشمون اومد به شما چه ربطی داره ؟
اصلا شماها در حد و اندازه هایی نیستید که در مورد پرسپولیس فکر کنید چه برسه به اظهار نظر ......
در ضمن اگه هم خواستید نظری بدبد میتونید تو یه برگه کاغذ A4 اوهام خودتون رو بنویسید و بندازید تو صندوقهای زرد پست (به روش مدیران خودتون) :lol::D:lol:

عجب رویی دارید 6 تایی ها ..... :lol:
شماها که 6 تای 52 یادتونه پس .........:lol:
1....2....3....4...5....6..... 6 تایی یا 6 تایی یا ..........

ytxymddu4oo3lhojeynl.gif

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
:lol::lol::lol::lol:

خب باز میبینیم که سنگ پاها شاخ شدن :lol:

از رو که نمیرید هر چی هم بهتون بگیم :lol: - تقصیر خودتونم نیست چون لنگید :lol:

لنگ هم که جاش معلومه :D:thumbsup:
Sayrexحالا که کم آوردی از خودت کلمات من در آوردی که هیچ ربطی هم نداره در نیار :lol: - کیسه کش چه ربطی به استقلال داره :lol::lol::lol: حداقل کمی بیشتر فکر میکردی که ضایع نشی ;) کسی که باید کیسه بکشه توئی :rolleyes:

در ضمن باز هم میگوئم برای ما استقلالیها موجب ننگه که یه پرسپولیسی خودشو به ما نصبت بده - پس دیگه تکرار نشه - آفرین دختر خوب :lol::lol::lol::hair:

راستی 4 تائیاش یادتون نره :lol::specool::thumbsup::thumbsdow:cap:

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
آخی آخی! طفلکیا آخه چرا شما انقدر به پرسپولیس حسادت می کنین که تمام فکر و ذکر و زندگیتونو برای این عکسها و مطلبا گذاشتین که مثلا پرسپولیسیا رو ضایع کنین!
با عرض پوزش از matrix عزیز که گفته بود چیزی نگم

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ولی یه چیزی :D

خودمونیما :p عجب گلهائی خوردید - دمتون گرم اسیدی :lol::lol:

اونم تو دقیقه های اضافی :lol::thumbsup: - خدائی خوردن این جور گل ها خیلی سخته اونم این همه :lol: - معلومه گل خورتون مثل همیشه ملس بوده :thumbsup::thumbsup:

ای ول کارتون درسته :lol::lol::lol:

Alireza-Metal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آخی آخی! طفلکیا آخه چرا شما انقدر به پرسپولیس حسادت می کنین که تمام فکر و ذکر و زندگیتونو برای این عکسها و مطلبا گذاشتین که مثلا پرسپولیسیا رو ضایع کنین!

ببین :hair:

بازم میگم تو این مواقع بهترین کار اینه که هیچی نگید و خودتونو بیشتر از این ضایع نکنین :lol::thumbsdow

کلا تیم پرسپولیس و هوادارانشون ضایع ان :lol:- - دیگه نیازی به ضایع کردنشون نیست :upsided:

اینو از خودشونم بپرسی بهت میگن :lol::lol::lol::lol:

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,291
taraftara longi hamon behtare berin sandaliya stadum ro beshkonin:lol: --- farhangeton dar hamin hade --- longi hastin dige vaghty mese hamishe sooooorakh mishin bayad ro ye chizi khali konin:lol:

آخه اس اسی این جوری که نمیشه!
من چند روزه که از به یاد آوردن اون صحنه های شکستن صندلی ها تنم مورمور میشه.
65.gif

هر موقع استادیوم میری فقط اگه جرات داری باید بری یه جایی که ردیف های بالاییت 10 تا از این لنگی ها نشسته باشه، هر چی که از دم دستشون پیدا کنند پرت می کنند رو سر و کله پایینی ها و فکر می کنند این کار خنده داره!
وجدانا و دور از تعصب و خدا پیغمبری، طرفدارهای پرسپولیس اون جوری که من توی استادیوم دیدم آدم های بزهکار تر و بی فرهنگ تری از طرفدارهای هر تیم دیگه ای هستند. اینم که از این صندلی ها اخه آدم چی بگه!
296.gif

ولی بچه ها، نباید دست روی دست بگذاریم. من یه کم که بیشتر فکر می کنم می بینم که حتی پرسپولیسی ها هم انقدر لیاقت دارند که مورد ترحم ما قرار بگیرند.
پس بیایید یه کم فکر کنیم و ببینیم راه حل مشکل فرهنگی پرسپولیسی ها چیه و اگه به راه حل مناسبی رسیدیم ازشون دریغ نکنیم، آخه هر چی نباشه اینام (بگم - نگم...) همنوع ما هستند و خدا گفته باید به همنوع کمک کرد.
اگه راه حل مناسبی برای مشکل فرهنگی پرسپولیسی ها به ذهنتون رسید بگید. اگه چیزجالبی باشه می تونیم بعدا با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در میون بذاریم.
ممنون. :)

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
اقایان ان برادر ما از وقتی استقلالی شده اعتراف می کنه که شخصیتش 180 درجه فرق کرده و کلی کلاس دار شده!!
اصلا در تمام دنیا تیم های با کلاس آبی هستند و تیم های هر دم بیل فرمز!!چرا!؟؟
چلسی در انگلیس رو اصلا میشه با منچستر مقایسه کرد از نظر دسیپلین!!؟
یا هر چیزی مثال بزنین!!
امیر خان از همه شما که تبریک گفتین تشکر میکنه!!"الان شده خان قبلنا امیرو بود!" lol

Domain

Registered User
لایک‌ها
2
اقایان ان برادر ما از وقتی استقلالی شده اعتراف می کنه که شخصیتش 180 درجه فرق کرده و کلی کلاس دار شده!!
اصلا در تمام دنیا تیم های با کلاس آبی هستند و تیم های هر دم بیل فرمز!!چرا!؟؟
چلسی در انگلیس رو اصلا میشه با منچستر مقایسه کرد از نظر دسیپلین!!؟
یا هر چیزی مثال بزنین!!
امیر خان از همه شما که تبریک گفتین تشکر میکنه!!"الان شده خان قبلنا امیرو بود!" lol
به امیر خان سلام برسونید :D;)

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
یه سوال استقلال از کدوم تیم بود که باخت و حذف شد
هر چی فکر می کنم یادم نمی یاد :D

agree.gif
9.gif
67.gif

استقلال تنها تییمی که تجربه لیگ دسته 3 رو داره .
:D
یعنی یه چیز تو مایه های لیگ کوچه پس کوچه های حلبی آباد .
:p:p:p

بایدم خوشحالی کنند . اما فکر این رو نمیکنند که هم در لیگ هم در جام حذفی زیر ما خوابیدند و .... :happy:
دلشون به این خوش بود که ما ببازیم بلکه سوزشی که از 4 ام شدنشون در لیگ بهشون دست داده بود با این قضیه کمی التیام پیدا کنه . باید از همین جا به این جماعت کیسه کش گرمابه های دروازه دولاب اعلام کنم دوای سوزش باخت پرسپولیس نیست . بلکه پماد ضد سوختگی و آب یخ است که برید بگذارید تو آب بخ بلکه کمی آرام شوید .

کیسه کشها ... :p:p برید کیستونو بکشید . شما رو چه به فوتبال . :p:p

agree.gif
9.gif
67.gif

در ضمن کیسه کشها گلی که از معدنچی از رو نقطه کرنر خوردید رو فراموش نکنید . ه این نیگن تیم .

تیمم و تیمم و تیمم و تیمم این بود تیمت ؟ ..... تیمت :))))

fade-to-black

این بابا خواست به سنت پیامبر احترام بگذاره و تویه کیسه کش رو برادر خطاب کنه . وگرنه وظیفه تو جز کشیدن کیسه در گرمابه چیز دیگری نیست . کیستو بکش مشغول باش... :))))

agree.gif
9.gif
67.gif

آقا ما 4 تا خوردیم خوشمون اومد به شما چه ربطی داره ؟
اصلا شماها در حد و اندازه هایی نیستید که در مورد پرسپولیس فکر کنید چه برسه به اظهار نظر ......
در ضمن اگه هم خواستید نظری بدبد میتونید تو یه برگه کاغذ A4 اوهام خودتون رو بنویسید و بندازید تو صندوقهای زرد پست (به روش مدیران خودتون) :lol::D:lol:

عجب رویی دارید 6 تایی ها ..... :lol:
شماها که 6 تای 52 یادتونه پس .........:lol:
1....2....3....4...5....6..... 6 تایی یا 6 تایی یا ..........

ytxymddu4oo3lhojeynl.gif

agree.gif
9.gif
67.gif

خواهش ميكنم. من كه باشم كه بر آن خاطر عاطر گذرم ... .
getsmiley.php
و از يه جهت هم ممنون كه حداقل فهميدم پستم رو خوندين !!
mood_003.bmp

----
چرا نميخواين قبول كنين ؟!
2mo5pow.gif
تو هر جمعي يه سري نخاله هستند ! از شانس ما نخاله هاي آبيها هم شدون هم پست م
164.gif
ا ... ولي نميشه اينو به همه طرفداراي آبي تعميم داد !
9.gif
نميخواستم كاملشو بگم ولي ..::.. بگذاريد جاهلان به جهل خود بميرند !
zthinking2.gif

من صد سال نه جلو اين استقلاليها و نه جلو هيچ كس ديگه كم نميارم ولي واقعا" با اين كارتون جلو شما من كم آوردم !
sad_mini2.gif
sad_mini.gif

--------------------------

65.gif

هر موقع استادیوم میری فقط اگه جرات داری باید بری یه جایی که ردیف های بالاییت 10 تا از این لنگی ها نشسته باشه، هر چی که از دم دستشون پیدا کنند پرت می کنند رو سر و کله پایینی ها و فکر می کنند این کار خنده داره!
وجدانا و دور از تعصب و خدا پیغمبری، طرفدارهای پرسپولیس اون جوری که من توی استادیوم دیدم آدم های بزهکار تر و بی فرهنگ تری از طرفدارهای هر تیم دیگه ای هستند. اینم که از این صندلی ها اخه آدم چی بگه!
296.gif

ولی بچه ها، نباید دست روی دست بگذاریم. من یه کم که بیشتر فکر می کنم می بینم که حتی پرسپولیسی ها هم انقدر لیاقت دارند که مورد ترحم ما قرار بگیرند.
پس بیایید یه کم فکر کنیم و ببینیم راه حل مشکل فرهنگی پرسپولیسی ها چیه و اگه به راه حل مناسبی رسیدیم ازشون دریغ نکنیم، آخه هر چی نباشه اینام (بگم - نگم...) همنوع ما هستند و خدا گفته باید به همنوع کمک کرد.
اگه راه حل مناسبی برای مشکل فرهنگی پرسپولیسی ها به ذهنتون رسید بگید. اگه چیزجالبی باشه می تونیم بعدا با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در میون بذاریم.

يه جمله ميگم فقط :
Elffy_35.gif

كافر همه را به كيش خود پندارد !​

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
65.gif

296.gif

در ضمن اگه هم خواستید نظری بدبد میتونید تو یه برگه کاغذ A4 اوهام خودتون رو بنویسید و بندازید تو صندوقهای زرد شرکت پست (به روش مدیران خودتون)

xpin

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
33
ببین :hair:

بازم میگم تو این مواقع بهترین کار اینه که هیچی نگید و خودتونو بیشتر از این ضایع نکنین :lol::thumbsdow

کلا تیم پرسپولیس و هوادارانشون ضایع ان :lol:- - دیگه نیازی به ضایع کردنشون نیست :upsided:

اینو از خودشونم بپرسی بهت میگن :lol::lol::lol::lol:

شما یه کاری کن :

Untitled-1.gif

:D:lol::D:lol::D:lol::D:lol::D:lol::D:lol:​

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
تاپیک به تشخیص بنده بسته میشه .

لطفا در این مورد سوال نفرمایید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.