خب تا فردا هم حرف بزنیم کسی کوتاه نمیاد ! فقط منطق هست که این وسط میتونه جواب همه رو بده :
استقلال اهواز تیمی هست که :
تا هفته آخر امکان سقوط داشته
17 بار شکست خورده (یعنی تیم اول جدول نمیتونه توی 2 تا از این 17 تا شکست سهیم باشه و حتمآ باید تبانی کرده باشه)
54 تا گل خورده
حالا استقلال تهران تیمی هست که :
19 تا برد داشته (یعنی 2 تا از این بردها اصلآ نمیتونه برای تیم 14 ام جدول باشه و حتمآ تبانی کرده)
70 تا گل زده (ذوب آهن 58 تا زده) که در هر صورت اگه 9 تا هم به قول شما با تبانی زده باشه , بالاخره 2,3 تا رو بدون تبانی میتونسته به تیم 14 ام بزنه
نتیجه گیری با خودتونه که ببینین استقلال برای بردن تیم چهاردهم که تا هفته آخر داشته سقوط میکرده نیازی به تبانی داشته یا نه. همین طور اگه اعتقاد دارین تبانی کرده برای گل بیشتر , اون 9 تا گل رو حذف کنین و ببینین باز هم تفاضل استقلال بالاتر از ذوب آهن میشه.
===============
در مورد جواد خان زرینچه : کسی که انقدر خودش رو استقلالی میدونه و میگه من فلان کار رو کردم و ... , نمیاد بدون هیچ دلیلی (دیگه واضح تر از این نمیشه) بعد از 6,7 سال یه دفعه یادش بیفته : ای دل غافل ! 6 سال پیش یه تبانی ای صورت گرفته و من باید بعد از 2000 روز (یه کم بیشتر کمتر) دقیقآ سه چهار هفته مونده به پایان لیگ این تبانی رو برای همه رو کنم !!! قضیه فوق العاده جالبه !
===============
در مورد کسر 6 امتیاز هم قبلآ گفتم. این بلاهایی که سر استقلال توی این هفته های آخر اومد دست کمی از اون 6 امتیاز نداشت :
1. اظهارات زیبای زرینچه بعد از این همه سال دقیقآ در هفته های آخر لیگ
2. حرفهای زیبای مایلی کهن : وقتی انقدر راحت و مستقیم به مربی تیم بگن کوتوله و ژنرال قندلی , به نظرتون روحیه طرف چی میشه این وسط ؟ وقتی ده ها روزنامه توی یه روز بنویس کوتوله , طرف خودکشی نکنه خوبه ! چه برسه به اینکه بخواد توی دو سه هفته آخر لیگ تیمش رو جمع بکنه.