• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

08610023

Registered User
لایک‌ها
9
یه چیزی رو فهمیدید؟؟؟؟
متوجه شدید که 13 **** از پنجمی ما با ارزش تره.حالا چرا؟؟؟؟
چون ما تا 5 هفته پیش میشد که قهرمان شیم ولی شدیم پنجم ولی ***** پارسال تا 16 هم سقوط کرد ولی رسید به 13.
راست میگن. من به هوادارای **** حق میدم.حرفشون منطقیه.

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
سلام دوستان عزيز و عصبی پرسپوليسی که از فرط خوشحالی از باخت ديروز تيم ما سر از پا نشناخته و راه به اين تاپيک پيدا کرديد
در ليگ چيزی نصيبتان نشد، بدانيد و آگاه باشيد ما اين جام حذفی رو به عنوان هديه اي نا قابل به شما وا گذار ميکنيم باشد که عرضه تصاحب آن را داشته باشيد(من که فکر نميکنم )
خود خوب ميدانيد که با وجود حضرت امير (ژنرال) کابوس رنگ قرمز شما قادر به غلبه به تيم ما و کسب عنوان در جام حذفی نبوديد،پس اين هديه از جانب تيم ما را سپاس گوييد باشد که رستگار شويد

در مورد رتبه 13 در فصل قبل ما و قهرمانی با گل دقيقه 100 شما که از سوی فيفا به عنوان زشت ترين گل تاريخ برگذيده شد شما را به سال 84 ميبرم ,سال قهرمانی اس اس, به ياد بياوريد که در آن سال چه رتبه اي داشتيد (نکنه سيزدهم شديد؟!!!)

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
خوب من اينجا رو الان ديدم و اين كل كل آخري رو خوندم.

يه سوال داشتم.

كسي شك داره كه سپاهان و ذوب آهن الان جرع قطباي فوتبال ايرانن؟

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
اهوازتونم كه يه گل از سپاهان 9 نفره خورد الان!!!

كجاست اون مجيد جلاليه شجاع؟

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
اينم يكي ديگه تقديم به فولادياي عزيز.

2-0

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
شرمنده ديگه مجبورم يه پست ديگه بزنم.

3-0

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام دوستان عزيز و عصبی پرسپوليسی که از فرط خوشحالی از باخت ديروز تيم ما سر از پا نشناخته و راه به اين تاپيک پيدا کرديد
در ليگ چيزی نصيبتان نشد، بدانيد و آگاه باشيد ما اين جام حذفی رو به عنوان هديه اي نا قابل به شما وا گذار ميکنيم باشد که عرضه تصاحب آن را داشته باشيد(من که فکر نميکنم )
خود خوب ميدانيد که با وجود حضرت امير (ژنرال) کابوس رنگ قرمز شما قادر به غلبه به تيم ما و کسب عنوان در جام حذفی نبوديد،پس اين هديه از جانب تيم ما را سپاس گوييد باشد که رستگار شويد

در مورد رتبه 13 در فصل قبل ما و قهرمانی با گل دقيقه 100 شما که از سوی فيفا به عنوان زشت ترين گل تاريخ برگذيده شد شما را به سال 84 ميبرم ,سال قهرمانی اس اس, به ياد بياوريد که در آن سال چه رتبه اي داشتيد (نکنه سيزدهم شديد؟!!!)

یکی بیاد اینو روشن کنه:D
عمو کسی کار باخت تیم شما نداره اینجا:D:D:lol::lol:
فعلا بحث پرسپولیس و سپاهانه:D:D:D
هنوز به باخت دیروز نرسیدیم:D:D

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
مرجان بیا تحویل بگیر ... این بود فوتبال غنی که می گفتی ؟؟؟

ذوب آهن اصفهان 3 - 0 فولاد خوزستان

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
شرمنده ديگه مجبورم يه پست ديگه بزنم.

3-0

:(همش تقصیر مدیر عوضی فولاده:(:(:(
می خواد داش مجید جلالی رو بیرون کنه نامرد:(:(:(
به خدا این مدیرای فولاد هیچی از فوتبال نمی فهمن:(:(:(:(:(

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خوب من اينجا رو الان ديدم و اين كل كل آخري رو خوندم.

يه سوال داشتم.

كسي شك داره كه سپاهان و ذوب آهن الان جرع قطباي فوتبال ايرانن؟

آره ... مرجان شک داره :D چون تیمهای شهر خودش هیچی نیستن نمی خواد قبول کنه یه شهر دیگه قطب باشه

ولی باید بهش بگم حقیقت تلخه عزیزم :D:lol:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
مرجان بیا تحویل بگیر ... این بود فوتبال غنی که می گفتی ؟؟؟

ذوب آهن اصفهان 3 - 0 فولاد خوزستان

خانمش رو بزار اولش:happy:

همش تقصیر مدیر عوضی فولاده:(:(:(:(:(:(:(:(
بعدشم غنی هستیم با این نتایج نمی شه فوتبال خوزستان رو محو کرد جناب.....یه عمره که سابقه درخشان داریم...
مهم اینکه اکثر بازیکن ها ی ما بومی بودن...مال شما قربونش برم اندازه انگشتهای یه کف دست هم بومی نداره:happy:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
عجب کاری کرد ذوب آهن ، دمش گرم ، خیلی حال کردم
9 نفره فولاد رو کرد تو قوطی :D
خدایی حال کردم

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
آره ... مرجان شک داره :D چون تیمهای شهر خودش هیچی نیستن نمی خواد قبول کنه یه شهر دیگه قطب باشه

ولی باید بهش بگم حقیقت تلخه عزیزم :D:lol:

بابا شما هم با یه مقام دومی فکر کردید قطب ساختید:D
عمو استقلال پرسپولیس که قطب شدن 20 سال طول کشید:lol:حالا با یه فصل شما زودی قطب شدید:lol::lol::lol:

پ.ن:در ضمن من عزیز شما نیستم:Dبا من حرف می زنی به زمین نگاه کن..و گرنه می گم پسرای پرسپولیسی بریزن سرتاااا:D:lol:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
همش تقصیر مدیر عوضی فولاده:(:(:(:(:(:(:(:(

حالا هی بگو ساکت بده ... شما هم اگه یکی مثله ساکت داشتید الان این وضعیتتون نبود

بعدشم غنی هستیم با این نتایج نمی شه فوتبال خوزستان رو محو کرد جناب.....یه عمره که سابقه درخشان داریم...
پس حرف دیروزتو پس میگیری که گفتی پرسپولیس سپاهان رو برد پس سپاهان دیگه قطب نیست ... با یه بازی مشخص نمیشه ... ما هم سابقه درخشان داریم

مهم اینکه اکثر بازیکن ها ی ما بومی بودن...مال شما قربونش برم اندازه انگشتهای یه کف دست هم بومی نداره:happy:
هم سپاهان و هم ذوب آهن بازیکنای بومی زیادی دارن

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
پ.ن:در ضمن من عزیز شما نیستم:Dبا من حرف می زنی به زمین نگاه کن..و گرنه می گم پسرای پرسپولیسی بریزن سرتاااا:D:lol:

:D این عزیزم از اون عزیزما نبود :D بیشتر حالت تیکه انداختن داشت :p

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
حالا هی بگو ساکت بده ... شما هم اگه یکی مثله ساکت داشتید الان این وضعیتتون نبود

پس حرف دیروزتو پس میگیری که گفتی پرسپولیس سپاهان رو برد پس سپاهان دیگه قطب نیست ... با یه بازی مشخص نمیشه ... ما هم سابقه درخشان داریم

هم سپاهان و هم ذوب آهن بازیکنای بومی زیادی دارن

ساکت که بد هست:happy:شکی درش نیست...چون باند بازه...مدیر فولاد باند باز نیست نفهمه:D

نه پس نمی گیرم چون سپاهان مدتیه اومده رو دور...
فوتبال خوزستان قطب نیست ولی قدمت داره و قویه:rolleyes:
تا حالا شده توی تیم ملی 3 نفر اصفهانی باشه؟!!؟؟؟(همزمان)
اون روزهایی که ساکت جون داشت اموزش ورود به باندبازی رو یاد می گرفت...8 نفر اصلی تیم ملی خوزستانی بودن:rolleyes:افتخار می کنم فوتبال شهرم این قدر قدمت دارم..اگر الان اوج نداره چون مدیریتش ضعیفه و باند باز نیست:rolleyes:

قبول ندارم در مورد بومی...خداییش بشمار...سپاهان: (ترکیب اصلیش)
عقیلی/بنگر/احمدی/عماد رضا/ابولهیل/خطیبی/اصغری
اینا تو ترکیب سپاهان معمولا اصلی هستن...ببین چند نفرن...کاری ندارم ذخیره ها کی هستن ولی اینایی که ساختار اصلی تیم رو تشکیل می دن بومی نیستن
ذوب اهنی ها رو زیاد نمی شناسم ولی کلیدی هاش :
خلعتبری/اشجاری/اندو/کاسترو

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
دوستان اصفهانی و خوزستانی لطفاً هم رو نکوبید با اینکه بحث کل کل هست.
ولی اگر منظقی باشید تیم های اصفهانی الان چندید ساله که در لیگ خوب کار می کنند اول سپاهان که سابقه خیلی زیادی هم داره و واقعاً تیم حرفه ای هست. الان چند سالی هست که ذوب هم خوب کار کرده و فل یعد هم قکر کنم بهتر کار کنه.
تیم فولاد خوزستان هم از تیم های ریشه دار جنوب هست همراه نقت آبادان که همه می دونند اونا هم همیشه بازیکن های خوبی تحویل ایران دادند.
تیم های جنوبی با اینکه استعداد های خوبی دارند و از نظر مالی هم مشکلی ندارن و مانند تیم های اصفهانی دولتی هستد ولی مدیریت خوبی ندارند ولی مدیران اصفهان وافعاً مدیریت می دونند و عامل مهم موففیت هم در این تیم ها همین هست.

در کل هر 2 تای این استان ها تیم ها و بازیکنان خوبی دارند و نباید این تیم ها رو کوبید.

دوستان به نظرم اگر کل کل می کنند راجب همان بازی کل کل کنند بهتره

تا اینکه کل تیم های 2 تا شهر یا کل فوتبال 2 استان رو زیر سوال ببرند یا حتی من دیدم مردم و فرهنگ شهر مقابل رو هم یعضی ها زیر سال می برند.

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
حامد خان یه سوال بی ربط:happy:
چرا حامد 731؟
من اول فکر کردم 371 ...گفتم کد توابع اصفهان هست...ولی اگر این عدد 731 کد جایی باشه منظورتون..باید جر توابع فارس با کهگیلویه بویر احمد باشه؟درسته؟یا توابع بوشهر؟
:happy:ببخشید ببهو این سوال پیش اومد زود بیا رفع ابهام کن:D:lol:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
دوستان اصفهانی و خوزستانی لطفاً هم رو نکوبید با اینکه بحث کل کل هست.
ولی اگر منظقی باشید تیم های اصفهانی الان چندید ساله که در لیگ خوب کار می کنند اول سپاهان که سابقه خیلی زیادی هم داره و واقعاً تیم حرفه ای هست. الان چند سالی هست که ذوب هم خوب کار کرده و فل یعد هم قکر کنم بهتر کار کنه.
تیم فولاد خوزستان هم از تیم های ریشه دار جنوب هست همراه نقت آبادان که همه می دونند اونا هم همیشه بازیکن های خوبی تحویل ایران دادند.
تیم های جنوبی با اینکه استعداد های خوبی دارند و از نظر مالی هم مشکلی ندارن و مانند تیم های اصفهانی دولتی هستد ولی مدیریت خوبی ندارند ولی مدیران اصفهان وافعاً مدیریت می دونند و عامل مهم موففیت هم در این تیم ها همین هست.

در کل هر 2 تای این استان ها تیم ها و بازیکنان خوبی دارند و نباید این تیم ها رو کوبید.

دوستان به نظرم اگر کل کل می کنند راجب همان بازی کل کل کنند بهتره

تا اینکه کل تیم های 2 تا شهر یا کل فوتبال 2 استان رو زیر سوال ببرند یا حتی من دیدم مردم و فرهنگ شهر مقابل رو هم یعضی ها زیر سال می برند.

فعلا من و حامد خان بحثمون ریشه ای شده:lol:من می خوام برم عمو صفر رو از گور در بیارم:Dبه رخ حامد خان بکشم:D:D:D
اونا یه چنگیز بیشتر نداشتن:D:D:D(بازیکن استقلال بوده:happy:به خدا اگر حامد خان حتی بدونه:D)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا