• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
باز اومدی نسازی :rolleyes:
هر چی من می خوام آمار رو نکنم خودت نمی زاری :happy:
آخه اگه من بیام بحث افتخارات رو پیش بکشم که باید یکجا پیدا کنی قایم بشی
من میگم مغرور شدید میگی
آخه توی هیمن چند سالی که شما قدرتمند شدید هم باز افتخاراتتون از استقلال کمتر هست من موندم آخه چرا می خواهید من بحث افتخارات رو رو کنم
میگی پارسال دوم شدید خوب آره شما دوم شدید ما هم سیزدهم ولی در کل لیگ برتر پر افتخارترین تیم الان استقلال هست
باز بیا بگو شما سیزدهم شدید ، نه تورو خدا بیا بگو دیگه :happy:

خوب تو میگی حق استقلال نبوده خوب من میگم با این آمار حتما حق برق شیراز بوده که بیاد قهرمان بشه چون احتمالا با استدلال شما باید حکم رو نرس قرار بدیم :D

در مورد دفاع هم فرقی نمی کنه بازم که بهترین خط دفاعی هستیم دیگه ;)

در آخر هم که استقلال قهرمانه

مخلصیم ;)
من چند بار گفتم سپاهان از وقتی ساکت اومد فکر کنم ساله 80 یا 81 بود خوب شده ... قبلش ضعیف بود
اگه میخوای تا میانگین رتبه هشت دوره لیگ برتر رو بگیریم ببینیم کی بهتره ؟ سپاهان یا استقلال ؟
خوب تو میگی حق استقلال نبوده خوب من میگم با این آمار حتما حق برق شیراز بوده که بیاد قهرمان بشه چون احتمالا با استدلال شما باید حکم رو نرس قرار بدیم :D
حق ذوب آهن بود

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
واقعا اكه ميدونستيم قهرماني استقلال اينقدر واسه ي بعضي ها سوزش ايجاد ميكنه به امير خان ميكفتيم بي خيال قهرماني شن، البته بحث كم نياوردنه اكر نه كي حوصله ي جواب دادن به شما بجه ؟؟؟ هارو داره
ما طرفداراي ss شمارو ؟؟ هم حساب نميكنيم،
بيامي از طرف GENERAL: به قول حاج خميني به طرفداران ؟؟؟؟ي بكوييد از دست قهرماني ss عصباني باشيد و از اين عصبانيت بميريد، تكبير

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
من چند بار گفتم سپاهان از وقتی ساکت اومد فکر کنم ساله 80 یا 81 بود خوب شده ... قبلش ضعیف بود
اگه میخوای تا میانگین رتبه هشت دوره لیگ برتر رو بگیریم ببینیم کی بهتره ؟ سپاهان یا استقلال ؟

حق ذوب آهن بود

اول اینکه میانگین و غیره چه صیغه هست
استقلال دو بار قهرمان شده و دو بار هم نایب قهرمان و یک بار هم سوم شده
سپاهان هم یکبار قهرمان شده و فکر کنم یکبار هم نایب قهرمان شده بقیه اش رو هم خودت بگو

و اینکه توی هیچ جای دنیا هم برای اینکه بگن کدوم تیم پر افتخار تر هست نمیان میانگین بگیرند میگن چقدر قهرمان شده ;)

خوب در مورد قهرمان هم اینکه تو چه چیزی رو حق می دونی
اینکه دو تیم امتیاز های مساوی داشته اند که با هم برابر بوده
خوب استقلال بهترین خط حمله لیگ امسال و سال های دیگه رو داشته
بهترین خط دفاع در کنار سپاهان رو داشته
بهترین گلزن لیگ رو داشته
و اینکه توی بازی روبرو هم یک بار ذوب رو برده و در خانه ذوب هم مساوی کرده
خوب اگه از نظر شما این حق نیست خوب برای من میشه دوباره حق رو تعریف کنید
در غیر اینصورت شما دارید از روی تعصب صحبت می کنید چون طرفدار تیم های اصفهانی هستید چشمتان را روی حقایق بسته اید :)

مخلصیم ;)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اينو گفتي ياد بازيكن بوميتون گل محمدي افتادم. با اون پنالتيش تيم ملي رو به چيز داد :دي

بومی؟؟؟؟؟!!!!گل محمدی شمالیه
اگر می خوای اینجوری بگی
پس سوتی های عقیلی هم مثال می زنم:happy:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
اول اینکه میانگین و غیره چه صیغه هست
استقلال دو بار قهرمان شده و دو بار هم نایب قهرمان و یک بار هم سوم شده
سپاهان هم یکبار قهرمان شده و فکر کنم یکبار هم نایب قهرمان شده بقیه اش رو هم خودت بگو

و اینکه توی هیچ جای دنیا هم برای اینکه بگن کدوم تیم پر افتخار تر هست نمیان میانگین بگیرند میگن چقدر قهرمان شده ;)

خوب در مورد قهرمان هم اینکه تو چه چیزی رو حق می دونی
اینکه دو تیم امتیاز های مساوی داشته اند که با هم برابر بوده
خوب استقلال بهترین خط حمله لیگ امسال و سال های دیگه رو داشته
بهترین خط دفاع در کنار سپاهان رو داشته
بهترین گلزن لیگ رو داشته
و اینکه توی بازی روبرو هم یک بار ذوب رو برده و در خانه ذوب هم مساوی کرده
خوب اگه از نظر شما این حق نیست خوب برای من میشه دوباره حق رو تعریف کنید
در غیر اینصورت شما دارید از روی تعصب صحبت می کنید چون طرفدار تیم های اصفهانی هستید چشمتان را روی حقایق بسته اید :)

مخلصیم ;)

برا اینکه خیلی رتبه های باحالی تو لیگ داشتین (سیزدهم و چهاردهم و...)
در ضمن شما که میگی هیچ جای دنیا این کارو نمیکنن بگو ببینم کجای دنیا یه تیم با نفاضل قهرمان میشه ... حالا به جا 70 تا 7000 تا زده باشید ... مهم نیست ... مهم امتیازه

واقعا اكه ميدونستيم قهرماني استقلال اينقدر واسه ي بعضي ها سوزش ايجاد ميكنه به امير خان ميكفتيم بي خيال قهرماني شن، البته بحث كم نياوردنه اكر نه كي حوصله ي جواب دادن به شما بجه ؟؟؟ هارو داره
ما طرفداراي ss شمارو ؟؟ هم حساب نميكنيم،
بيامي از طرف GENERAL: به قول حاج خميني به طرفداران ؟؟؟؟ي بكوييد از دست قهرماني ss عصباني باشيد و از اين عصبانيت بميريد، تكبير
مطمئن باش قبل از اینکه شما کسی رو حساب کنی ما حسابت نمیکردیم ...
درضمن اینجا تاپیکه کل کل ـه ... اگه جوابی داری بده ، جای این چرت و پرت ها اینجا نیست

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
من و حامد داشتیم کل کل می کردیمااا:D:lol:
بهههههههههههههه:lol::lol::lol:
اشکال نداره یه ذره بزنید تو سر و کله ی هم من خسته شدم فعلا:Dبرم دوباره بر می گردم(سنجد:happy:)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
برا اینکه خیلی رتبه های باحالی تو لیگ داشتین (سیزدهم و چهاردهم و...)
در ضمن شما که میگی هیچ جای دنیا این کارو نمیکنن بگو ببینم کجای دنیا یه تیم با نفاضل قهرمان میشه ... حالا به جا 70 تا 7000 تا زده باشید ... مهم نیست ... مهم امتیازه

الان چه ربطی داشت :rolleyes:
رتبه های باحال داشتیم :blink: بعد چهاردم را از کجا پیدا کردی :rolleyes:
من میگم از افتخارات سپاهان بگو تو میگی ما سیزدهم شدیم
خوب اون رو که من خودم گفتم در عوضش ما دو بار هم قهرمان شدیم دو بار هم نائب قهرمان شدیم و بازم بگم
بگو افتخاراتتون توی همین چند سال از 80 به بعد چقدر هست از استقلال بیشتر هست یا کمتر

همین چند سال پیش فکر کنم که رئال با بارسلونا امتیاز ها برابری داشتند و بخاطر تفاظل گل رئال قهرمان شد
درست نمی دونم کدوم تیم ها بود ولی همچین اتفاقی افتاده هست
آخه به غیر از تفاضل گل بازی های روبرو هم استقلال برده ;)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اشکال نداره یه ذره بزنید تو سر و کله ی هم من خسته شدم فعلا:Dبرم دوباره بر می گردم(سنجد:happy:)

سنجد برگشیتی یک چای هم بریز بیار بجای من خودت بخور :lol:

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
شما كه ميكي با تفاضل قهرمان مشخص نميكنن اكه به بازي رودرو هم حساب كنيد بازم ss قهرمانه،
خوده ذوب اهني ها هيج اعتراضي ندارن من نميدونم جرا شما كاسه ي داغ تر از آش شديد !
تحت هر شرايطي حتي اكه فحش هم بديد ديكه من يكي كه جواب شما رو نميدم، از قديم يك مثلي ميكن ...
ما كه رفتيم شما هم دلتون رو به اين حرف ها خوش كنين شايد از وسط اين ؟؟؟ ها يك جام قهرماني واستون در بياد

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
الان چه ربطی داشت :rolleyes:
رتبه های باحال داشتیم :blink: بعد چهاردم را از کجا پیدا کردی :rolleyes:
من میگم از افتخارات سپاهان بگو تو میگی ما سیزدهم شدیم
خوب اون رو که من خودم گفتم در عوضش ما دو بار هم قهرمان شدیم دو بار هم نائب قهرمان شدیم و بازم بگم
بگو افتخاراتتون توی همین چند سال از 80 به بعد چقدر هست از استقلال بیشتر هست یا کمتر

همین چند سال پیش فکر کنم که رئال با بارسلونا امتیاز ها برابری داشتند و بخاطر تفاظل گل رئال قهرمان شد
درست نمی دونم کدوم تیم ها بود ولی همچین اتفاقی افتاده هست
آخه به غیر از تفاضل گل بازی های روبرو هم استقلال برده ;)

یعنی ربطشو نفهمیدی ؟؟ :blink: منظورم این بود چون رتبه های باحالی دارین گفتم میانگین بگیریم که گفتی هیچ جای دنیا نمیگیرن ... منم گفتم باشه :eek:

سپاهان بیشتره ...
سپاهان : 1 قهرمانی لیگ برتر + 3 قهرمانی جام حذفی + نایب قهرمانی آسیا
استقلال : 2 قهرمانی لیگ برتر + 2 قهرمانی جام حذفی

حالا تو بگو کدومش بیشتره ؟؟؟ ;)

:lol::lol::lol:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

فعلا بذار حاله این استقلالیه رو بگیرم تا بعدش به کل کله مون ادامه بدیم :D

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
یعنی ربطشو نفهمیدی ؟؟ :blink: منظورم این بود چون رتبه های باحالی دارین گفتم میانگین بگیریم که گفتی هیچ جای دنیا نمیگیرن ... منم گفتم باشه :eek:

سپاهان بیشتره ...
سپاهان : 1 قهرمانی لیگ برتر + 3 قهرمانی جام حذفی + نایب قهرمانی آسیا
استقلال : 2 قهرمانی لیگ برتر + 2 قهرمانی جام حذفی

حالا تو بگو کدومش بیشتره ؟؟؟ ;)

:lol::lol::lol:

خوب شما می خواهی میانگین بگیر
عزیز اول توی ایران

خوب در اینکه یک صدم افتخارات ما کمتر از تمام افتخارات شما باشه چیز زیاد مهمی نیست
اما باز هم توی لیگ توی این 8 سالی که شما قدرتمند شدید از ما افتخاراتتون کمتر هست

اما این رو خوب اومدی که کل افتخاراتتون از یک صدم افتخارات استقلال یکمی بیشتر هست ( البته اگه نایب قهرمانی در آسیا رو بشه بهش گفت یک افتخار :happy: )

راستی این جمله رو که خودت بهش اعتراف کردی رو باید قاب بگیری ها :) :) ( منظور جمله بالا هست )
موفق باشید ;)

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خوب شما می خواهی میانگین بگیر
عزیز اول توی ایران

خوب در اینکه یک صدم افتخارات ما کمتر از تمام افتخارات شما باشه چیز زیاد مهمی نیست
اما باز هم توی لیگ توی این 8 سالی که شما قدرتمند شدید از ما افتخاراتتون کمتر هست

اما این رو خوب اومدی که کل افتخاراتتون از یک صدم افتخارات استقلال یکمی بیشتر هست ( البته اگه نایب قهرمانی در آسیا رو بشه بهش گفت یک افتخار :happy: )
موفق باشید ;)

یک صدم ؟؟ :blink:

( البته اگه نایب قهرمانی در آسیا رو بشه بهش گفت یک افتخار : )

:blink::blink::blink::blink:

شما توی یه برد توی آسیا موندید حالا میگی اگه بشه اسمش رو گذاشت افتخار !!!!!!!!!!

:blink::blink::blink::blink::blink:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
یک صدم ؟؟ :blink:

:blink::blink::blink::blink:

شما توی یه برد توی آسیا موندید حالا میگی اگه بشه اسمش رو گذاشت افتخار !!!!!!!!!!

:blink::blink::blink::blink::blink:

یک صدم کم هست :D

خوب این چه ربطی داره به اینکه ما موندیم یا نموندیم
مثلا میگن در سال فلان لیورپول قهرمان جام باشگاه اروپا شد نمیگن که آث میلان نایب قهرمان شد
برای همین هم الان استقلال پر افتخار ترین تیم آسیا در لیگ قهرمانان هست
اگه الان هم نتیجه نگرفت بخاطر بدشانسی ها که میاره وگرنه استقلال باید الظفره و ام صلال رو در تهران می برد ولی بخاطر بدشانسی نتونست ببره و مساوی شد ;)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
یک صدم کم هست :D

خوب این چه ربطی داره به اینکه ما موندیم یا نموندیم
مثلا میگن در سال فلان لیورپول قهرمان جام باشگاه اروپا شد نمیگن که آث میلان نایب قهرمان شد
برای همین هم الان استقلال پر افتخار ترین تیم آسیا در لیگ قهرمانان هست
اگه الان هم نتیجه نگرفت بخاطر بدشانسی ها که میاره وگرنه استقلال باید الظفره و ام صلال رو در تهران می برد ولی بخاطر بدشانسی نتونست ببره و مساوی شد ;)

باشه ... اگه اونم حساب نکنیم بازم تعداد قهرمانی ها مساویه و این نشون میده که تو این 8 سال بهتر از سپاهان نبودین

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
باشه ... اگه اونم حساب نکنیم بازم تعداد قهرمانی ها مساویه و این نشون میده که تو این 8 سال بهتر از سپاهان نبودین

خوب بعد تو قهرمانی توی جام حذفی رو با قهرمانی توی لیگ یکی می دونی
توی جام حذفی کلا 7 یا 8 تا بازی انجام میشه ولی توی لیگ باید یک سال خوب باشی تا قهرمان بشی

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خوب بعد تو قهرمانی توی جام حذفی رو با قهرمانی توی لیگ یکی می دونی
توی جام حذفی کلا 7 یا 8 تا بازی انجام میشه ولی توی لیگ باید یک سال خوب باشی تا قهرمان بشی

نه دیگه ... اگه قراره نایب قهرمانی آسیا افتخار حساب نشه پس این لیگ و جام حذفی هم باید یکی حساب بشه

در ضمن بحث سره یکی بالا یا پایین بودن قهرمانی ها نیست ... می خوام اینو بگم که تو این 8 سال استقلال از سپاهان بهتر نبوده

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
یکی بیاد اینو روشن کنه:D
عمو کسی کار باخت تیم شما نداره اینجا:D:D:lol::lol:
فعلا بحث پرسپولیس و سپاهانه:D:D:D
هنوز به باخت دیروز نرسیدیم:D:D

شما که از کاربران هميشه حاضر اين بخشی ، 1 بار ديگه پست های دوستانتون رو تو چند صفحه قبل راجع به باخت استقلال يا تبانی و رتبه 13 شدن بخون بعد به فکر روشن کردن بنده باش:happy:
در مورد بازيتون تو جام حذفی هم خيلی حال داد که سپاهان رو حذف کرديد ولی وقتی بيشتر حال ميده که تو مرحله بدی حذف شيد و امسال بدون جام بيشتر غصه بخوريد :D:lol::(

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا