• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

taj_ss_abieteh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز ، براي آخرين بار به شما تذكر مي دم كه فينگليش پست ندين . دوستان ديگه هم چند بار تذكر دادن . اگر تكرار بشه برخلاف ميلم مجبور ميشم برخورد شديدتري بكنم . با تشكر

Last edited by a moderator:

Mehrdad-58

Registered User
لایک‌ها
263
ولی اون 4% رو که بذاری رو ترازو از اون 97 % !! بیشتر میزنه .. :D :p

خوبی مهرداد جون .... خیلی مخلصم برادر .. :)

--------------

یه چیز دیگه ؟! من پیشنهاد میکنم به تمام مربیان پرسپولیس مدرک تافل افتخاری زبان انگلیسی بدن !!!! :D اون از داماد علی پروین ، این هم از افشین آقای پیروانی که بعلت ترجمه های خیلی دقیق ؟!؟؟ از تیم کنار گذاشته شدن !!!! :p

آقا مخلصیم .. :)

ما بیشتر فرزاد جان
غرض از مزاحمت آماری که انجام شد قیاسی بود میان طرفداران پرسپولیس و بارسلونا.
شرمنده که شما تصور کردید که تیم محبوب شما هم در این میون به حساب آمار اومده . ( خیلی باید ببخشید )
امیدوارم دیگه از این اشتباهات انجام نشه که شما دچار سوء تفاهم نشید .
( خیلی آقائی )
smilingsmiley.gif

..
در مورد تافل باشما موافقم .
خب میدونید یادگرفتن زبانی غیر از زبان مادری کمی سخته .
اما خب بد هم نیست در کنار اون یه سری دکترای ادبیات زبان مادری هم به بعضی از هموطنان عزیز ارائه بشه
کل یومن منظور خاصی نباشه ، خدای نکرده دوباره سو تفاهم بشه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دوستان اگه اشتباه نکنم پرسپولیس پرطرفدارترین باشگاه تو اسیا هستش تو ایرانش کاملا مشخص هست
من اینو موقع قرعه کشی جام باشگاه هایه اسیا شنیدم که گفت پرسپولیس پرطرفدارترین باشگاه اسیا با 20 میلیون هوادار .............

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
دوستان اگه اشتباه نکنم پرسپولیس پرطرفدارترین باشگاه تو اسیا هستش تو ایرانش کاملا مشخص هست
من اینو موقع قرعه کشی جام باشگاه هایه اسیا شنیدم که گفت پرسپولیس پرطرفدارترین باشگاه اسیا با 20 میلیون هوادار .............
پرطرفدارترین باشگاه آسیایی ممکنه باشه (که همون هم با وجود جمعیت چین و هند یه کم عجیبه ! این کشورها روی هم 2 میلیارد نفر هستن و احتمالآ یه تیمی توی هرکدوم از این کشورها وجود داره که حداقل 100 میلیون تا هوادار داشته باشه !) ولی پرطرفدارترین باشگاه در آسیا (که حتی بعضی دوستان میگن در جهان !) اصلآ نیست :دی
مثلآ همون رئال مادرید که میخوام سر به تنش نباشه , چند صد برابر استقلال و پرسپولیس توی همین آسیا طرفدار داره !

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
ببخشید بچه ها من مدتها نبودم . یه سوالی دارم ؟ راسته میگن استقلال از مس رفسنجان هم باخت ؟؟؟؟

دی:

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
ببخشید بچه ها من مدتها نبودم . یه سوالی دارم ؟ راسته میگن استقلال از مس رفسنجان هم باخت ؟؟؟؟

دی:
آره ! یه سری اتفاقات دیگه هم توی این مدت افتاد. مثلآ پرسپولیس با چند میلیارد خرج پنجم شد تو لیگ ! از یه تیم ناشناخته هم 5 تا خورد ! :دی

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
آره ! یه سری اتفاقات دیگه هم توی این مدت افتاد. مثلآ پرسپولیس با چند میلیارد خرج پنجم شد تو لیگ ! از یه تیم ناشناخته هم 5 تا خورد ! :دی

الو ... /؟ جانم ؟ صداتون نمیاد ... مثکه 86 پله پایین تر از ما هستید
میشه دستکم 80 پله بیاید بالا بلکه صدا به صدا برسه ؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193

دی:

مس رفسنجان نبود
یک تیم باشرف روستایی بود

از اونا که روی دیوار می نویسن " تیم همیشه قهرمان ، بچه های روستای نوش آباد ، آماده مسابقه است "
برو بچه های روستای نوش آباد بودن که از روی تیم تبانی رد شدند ،
بنظرم الان توو رنکینگ فیفا یه 10 پله ای از استقلال باید بالاتر باشن

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
جناب taj_ss_abieteh لطفا به اين پست توجه كنيد. با تشكر

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
پرطرفدارترین باشگاه آسیایی ممکنه باشه (که همون هم با وجود جمعیت چین و هند یه کم عجیبه ! این کشورها روی هم 2 میلیارد نفر هستن و احتمالآ یه تیمی توی هرکدوم از این کشورها وجود داره که حداقل 100 میلیون تا هوادار داشته باشه !) ولی پرطرفدارترین باشگاه در آسیا (که حتی بعضی دوستان میگن در جهان !) اصلآ نیست :دی
مثلآ همون رئال مادرید که میخوام سر به تنش نباشه , چند صد برابر استقلال و پرسپولیس توی همین آسیا طرفدار داره !

ببینم تازگی ها به تیمی که طرفدار زیاد داره جام میدن :rolleyes:
حالا بگذریم از اینکه اگه می خواستند جامی هم بدهند باید ایران رو فاکتور بگیریم
حالا اگه سینما بود یک چیزی حداقل برای فروشش فیلمی مثل اخراجیها چند میلیارد به جیب تهیه کننده می رفت ولی فکر نکنم که برای تعداد طرفدارهای تیم اینقدر پول بدهند
حالا ما شانس آوردیم که همه چیمون به همه چیمون می خوره مثلا بهترین کتاب ایرانی مون ( یعنی پر مخاطب ترین ) بامداد خمار هست بیشترین فروش فیلممون اخراجیها هست و خوب حالا خودتون بقیه رو حساب کنید که خوشگلترین و پر طرفدارترین های دیگرمون چی هستند ....

مخلص همگی ;)

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
الو ... /؟ جانم ؟ صداتون نمیاد ... مثکه 86 پله پایین تر از ما هستید
میشه دستکم 80 پله بیاید بالا بلکه صدا به صدا برسه ؟
رنکینگی که دیناموکیف و هامبورگ و شاختار دونسک از اینترمیلان و بایرن مونیخ و رئال مادرید جلو هستن معلوم نیست با چه ملاکی طبقه بندی شده !

راستی کاش از این تیکه کلام روستای نوش آباد میکشیدین بیرون :دی هرچیزی بار اول جالبه , بار دوم , حداکثر دیگه بار سوم ! الآن یه 10 صفحه ای هست سوژه ندارین گیر میدین به روستای نوش آباد ! البته همین روستای نوش آباد امروز ملوان رو هم شکست داد !

Last edited:

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
البته همین روستای نوش آباد امروز ملوان رو هم شکست داد !

خوشحالم که خودتون رو در حد ملوان می دونید و باورمندید که قهرمان لیگ برتر شدنتون یک فریب بزرگ بوده ...

زنده باد بچه های باصفای روستای نوش آبادی که سرانجام شما رو به این باور رسوندند :happy:

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
ببینم تازگی ها به تیمی که طرفدار زیاد داره جام میدن :rolleyes:
حالا بگذریم از اینکه اگه می خواستند جامی هم بدهند باید ایران رو فاکتور بگیریم
حالا اگه سینما بود یک چیزی حداقل برای فروشش فیلمی مثل اخراجیها چند میلیارد به جیب تهیه کننده می رفت ولی فکر نکنم که برای تعداد طرفدارهای تیم اینقدر پول بدهند
حالا ما شانس آوردیم که همه چیمون به همه چیمون می خوره مثلا بهترین کتاب ایرانی مون ( یعنی پر مخاطب ترین ) بامداد خمار هست بیشترین فروش فیلممون اخراجیها هست و خوب حالا خودتون بقیه رو حساب کنید که خوشگلترین و پر طرفدارترین های دیگرمون چی هستند ....

مخلص همگی ;)
زدی تو خال سراب جان

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
به خاطر اون رسوایی ( سوتی که ازم گرفتن ) از همه استقلالی ها معذرت میخوام ... و بگم من بن بودم به خاطر همین تا الان جواب ندادم ... اون عکس رو وقتی چسب زدم رو کارت سلفم فهمیدم اشتباهه دیگه حسش نبود درستش کنم ... البته بعد از قهرمانی استقلال اون عکس تغییر کرد و بگم ای ول cp _ you خیلی تیزی. !

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
به خاطر اون رسوایی ( سوتی که ازم گرفتن ) از همه استقلالی ها معذرت میخوام ... و بگم من بن بودم به خاطر همین تا الان جواب ندادم ... اون عکس رو وقتی چسب زدم رو کارت سلفم فهمیدم اشتباهه دیگه حسش نبود درستش کنم ... البته بعد از قهرمانی استقلال اون عکس تغییر کرد و بگم ای ول cp _ you خیلی تیزی. !

:happy: قربونت
موفق باشی

...
برای اینکه نگن اینجا چت روم نیست و تاپیک کل کله
یه کل کل پیسفول ! هم بکنیم

سپاهااااااااااااااااااااااااااااااان
سولاااااااااااااااااااااااااااخه

هویجوری البته ...

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
:happy: قربونت
موفق باشی

...
برای اینکه نگن اینجا چت روم نیست و تاپیک کل کله
یه کل کل پیسفول ! هم بکنیم

سپاهااااااااااااااااااااااااااااااان
سولاااااااااااااااااااااااااااخه

هویجوری البته ...

ببینم اگه میشه یه بار دیگه تکرار کنید .. :D

به امضام دقت کن :

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
پرسپوليسی های عزيز خسته نباشيد،جام حذفی هديه اي بود از جانب استقلال به شما که تيم شما عرضه تصاحب آن را نداشت
در بازی امروز داور از هيچ کمکی به تيم شما دريغ نکردو هر آنچه در توانش بود انجام داد به جز گل زدن با پای خويش. گرفتن جام و حضور در آسيا برای تيم شما به سال های آينده موکول شد

بين همه تيم های دنيا عشق است پاس همدان

البته قافيه خوبی نداره آما شعر قشنگيه

Last edited:

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
ایشالله توی آسیا جبران میکنن ! سال دیگه که آسیا رو نمیبینن باید لذت امسال رو ببرن !
البته اگه حریفاشون از بازیها بکشن کنار lol

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
این بار بچه های روستای دوش آباد پرسپولیس را حذف کردن !

scorpion8108

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
يکي از دوستان به قهرماني استقلال تشکيک کرده بودن و گفته بودن که تيم ملي به حمايت و ... نياز داره، به همين خاطر استقلال را قهرمان ليگ کردن و قصد دارن که پيروزي هم قهرمان جام حذفي بشه، و بحث تباني رو مطرح کرده بودن، ولي گويا چيز ديگه اي از آب دراومد :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا