انوقتش که بازیکن داشت هیچی نبود چه برسه به الان ...![]()
مهم نیست که همه ستاره باشن مهم اینه با هم هماهنگ باشن
انوقتش که بازیکن داشت هیچی نبود چه برسه به الان ...![]()
خوشگله 3 شو بگیر یه وقت ضایع نشی ... ویکی پدیا اطمینانی بهش نیست ؟
من اصلا حرف سابقه نزدم ، قبول هم ندارم که هی سابقه سابقه میکنی ... فقط دارم جوابتو میدم
حیف که ندیدم قبل ادیت چی نوشتی .. برا چی ادیت میکنی ؟ :hmm:
همشو خوندم قبلا
گلابی !
!
دروغ که نیست ، همین مطالب تو سایت های دیگه هم هست برو ببین
من میترسم ؟؟ بیچاره من گنده تر از تو رو هم ناک اوت کردم ... از تو بترسم ؟؟ :lol::lol::lol:خیال کردی من مثل تو میترسم ادیت کنم ؟! من چیزی بخوام بهت بگم میگم ! یکبار بهت گفتم احمق، باز هم لازم بشه میگم ! الان هم میطلبه بهت بگم البته !
گلابی !
اون ادیت رو نوشتم، و خط آخر رو اضافه کردم !
دروغ که نیست ، همین مطالب تو سایت های دیگه هم هست برو ببین
در ضمن میبینم که عقده ها رو خوب خالی کردیهمه رو کردی 1386 :lol: تاریخ رو نمیشه عوض کرد خوشگله :happy:
من میترسم ؟؟ بیچاره من گنده تر از تو رو هم ناک اوت کردم ... از تو بترسم ؟؟ :lol::lol::lol:
در ضمن من احمق ، گلابی هستم ! از کجا فهمیدی ؟:lol:
- بیچاره هم خودتی بیچاره که داری زور میزنی اینقدر بلکه بتونی با طرفدارهای قرمز و آبی کل کل کنی !
در ضمن فهمیدن اون مطلب خیلی سخت نیست ! بهرحال از پستهای هر کسی میشه فهمید طرف چه کاره هست![]()
تاحالا شد : بیچاره ی کودک احمق گلابی ! :lol::lol::lol:
ببین خوشگله اگه تونستی ثابت کنی که من دارم زور میزنم من سپاهان و ول میکنم میرم طرفدار خیبر خرم آباد میشم . چطوره ؟
اینم برا این گفتم چون جواب نداری بدی هی داری این دیالوگ مسخره (!) رو تکرار میکنی![]()
من میدونم آخرش دعوا میشه ...
علیرضا تو یه نظری بده
چرا این حسام این جوری میکنه ؟
والا من چی کارم که نظر بدم !
به نظر من باید بیخیال این بحث بشید ! چون هم استقلال قهرمان لیگ 88-89 هست و هم پر افتخار ترین تیم تاریخ آسیا و لیگ برتر !! دلتونم بسوزه ...
پ.ن : الان سیل خروشان انتقادات بر من وارد میشه اینجا لازم هست که بگم : " ای لشگر صاحب زمان آمده باش آماده باش "![]()
آسیا آره ولی خدایی لیگ دیگه پرافتخارترین نیستاا![]()
تاحالا شد : بیچاره ی کودک احمق گلابی ! :lol::lol::lol:
ببین خوشگله اگه تونستی ثابت کنی که من دارم زور میزنم من سپاهان و ول میکنم میرم طرفدار خیبر خرم آباد میشم . چطوره ؟
اینم برا این گفتم چون جواب نداری بدی هی داری این دیالوگ مسخره (!) رو تکرار میکنی![]()
من میدونم آخرش دعوا میشه ...
به نظر من باید بیخیال این بحث بشید ! چون هم استقلال قهرمان لیگ 88-89 هست و هم پر افتخار ترین تیم تاریخ آسیا و لیگ برتر !! دلتونم بسوزه ...
پس بگو حسام چی میکشه از دستت![]()
100 درصد استقلال پرافتخارترین هست هم حذفی هم لیگ هم آسیا........
من نمیفهمم نگاه شما دوستان چرا اینقدر محدود هست و فقط 8 سال اخیر رو در نظر میگیرید ! بابا کلا آمار در بیارید ببینید پرسپولیس چندبار قهرمان شده دیگه !
خیلی بچه ایواقعا این مشکلات رو برو حل کن شما ! این کلمات جدا گونه هست ! یعنی کلابی به احمق ربطی نداره ! که بشه گلابی ه احمق ! همون به صورت تکی کافی هستند !
هیچ جوابی هم ندادی ... هرچی من دلیل میارم تو همش داری میگی در حد این حرفا نیستی ، خوب منم خنده ام میگیره :lol::lol:در ضمن ! من جواب دارم، دارم میگم ! شما برای فرار از بحث هی اسمایل خنده و قهقهه میزاری به تعداد بالا !
کلا در حدی نیستی که به من بگی طرفدار چه تیمی باشمبعدش هم برو طرفدار خیبر خرم آبا شو و من هم بهت تبریک میگم چون حقیقتا طرفدار تیمی شدی که لیاقت هوادار داشتن داره نه سپاهان اصفهان !
تبریک میگم بهت !
بازم این دیالوگ مسخره برای فرار از جوابنه علیرضا در حد این صحبت ها نیستن کلا !
من نمیفهمم نگاه شما دوستان چرا اینقدر محدود هست و فقط 8 سال اخیر رو در نظر میگیرید ! بابا کلا آمار در بیارید ببینید پرسپولیس چندبار قهرمان شده دیگه !
بابا تو خیلی با منطق تر از این حسامیپس بگو حسام چی میکشه از دستت
شوخی کردم جامد جان ولی هست ! یکم دقت کن ! هست !! ( البته گفتم لیگ برتر )![]()
باشه می خوای در مورد کارنامه ی آسیایی پرسپولیس از 2500 سال قبل از میلاد نگاه کنیم ؟ فکر نکنم چیزی پیدا بشه !![]()