• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خوشگله 3 شو بگیر یه وقت ضایع نشی ... ویکی پدیا اطمینانی بهش نیست ؟ :D

من اصلا حرف سابقه نزدم ، قبول هم ندارم که هی سابقه سابقه میکنی ... فقط دارم جوابتو میدم

نیست دیگه ! شما یکبار دیگه اون صفحه رو چک کن ! حالا خواستی چک هم نکن ! اینجا رو ببین :

حالا تو بگو ! اطمینانی بهش هست ؟!

حیف که ندیدم قبل ادیت چی نوشتی .. برا چی ادیت میکنی ؟ :hmm:

خیال کردی من مثل تو میترسم ادیت کنم ؟! من چیزی بخوام بهت بگم میگم ! یکبار بهت گفتم احمق، باز هم لازم بشه میگم ! الان هم میطلبه بهت بگم البته !

گلابی !

اون ادیت رو نوشتم، و خط آخر رو اضافه کردم !

همشو خوندم قبلا

الان عوض شده خب !

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
laugh.gif

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
نیست دیگه ! شما یکبار دیگه اون صفحه رو چک کن ! حالا خواستی چک هم نکن ! اینجا رو ببین :

حالا تو بگو ! اطمینانی بهش هست ؟!
دروغ که نیست ، همین مطالب تو سایت های دیگه هم هست برو ببین
در ضمن میبینم که عقده ها رو خوب خالی کردی :D همه رو کردی 1386 :lol: تاریخ رو نمیشه عوض کرد خوشگله :happy:

خیال کردی من مثل تو میترسم ادیت کنم ؟! من چیزی بخوام بهت بگم میگم ! یکبار بهت گفتم احمق، باز هم لازم بشه میگم ! الان هم میطلبه بهت بگم البته !

گلابی !

اون ادیت رو نوشتم، و خط آخر رو اضافه کردم !
من میترسم ؟؟ بیچاره من گنده تر از تو رو هم ناک اوت کردم ... از تو بترسم ؟؟ :lol::lol::lol:
در ضمن من احمق ، گلابی هستم ! از کجا فهمیدی ؟ :D:lol:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دروغ که نیست ، همین مطالب تو سایت های دیگه هم هست برو ببین
در ضمن میبینم که عقده ها رو خوب خالی کردی :D همه رو کردی 1386 :lol: تاریخ رو نمیشه عوض کرد خوشگله :happy:

بله تو همه سایت ها اصلا هست !

عقده ها رو خالی نکردم ! میخواستم بهت ثابت کنم ویکیپدیا معتبر نیست ! حالا تو سوادش رو نداری که بتونی بفهمی من چی میگم دیگه مشکل خودت هست !

من میترسم ؟؟ بیچاره من گنده تر از تو رو هم ناک اوت کردم ... از تو بترسم ؟؟ :lol::lol::lol:
در ضمن من احمق ، گلابی هستم ! از کجا فهمیدی ؟ :D:lol:

نگفتم از من میترسی ! گفتم کلا میترسی (حالا این میتونه نشانه ای باشه از مشکلات کودکی مثلا !)

- بیچاره هم خودتی بیچاره که داری زور میزنی اینقدر بلکه بتونی با طرفدارهای قرمز و آبی کل کل کنی !

در ضمن فهمیدن اون مطلب خیلی سخت نیست ! بهرحال از پستهای هر کسی میشه فهمید طرف چه کاره هست :rolleyes:

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607
بیخودی کل کل نکنید فقط مس کرمان
drunksmilef.gif

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
- بیچاره هم خودتی بیچاره که داری زور میزنی اینقدر بلکه بتونی با طرفدارهای قرمز و آبی کل کل کنی !

در ضمن فهمیدن اون مطلب خیلی سخت نیست ! بهرحال از پستهای هر کسی میشه فهمید طرف چه کاره هست :rolleyes:

تاحالا شد : بیچاره ی کودک احمق گلابی ! :lol::lol::lol:

ببین خوشگله اگه تونستی ثابت کنی که من دارم زور میزنم من سپاهان و ول میکنم میرم طرفدار خیبر خرم آباد میشم . چطوره ؟
اینم برا این گفتم چون جواب نداری بدی هی داری این دیالوگ مسخره (!) رو تکرار میکنی ;)

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
قرمز تـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه تا ته تـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــهش

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

ببین خوشگله اگه تونستی ثابت کنی که من دارم زور میزنم من سپاهان و ول میکنم میرم طرفدار خیبر خرم آباد میشم . چطوره ؟
اینم برا این گفتم چون جواب نداری بدی هی داری این دیالوگ مسخره (!) رو تکرار میکنی ;)

من میدونم آخرش دعوا میشه ...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
علیرضا تو یه نظری بده
چرا این حسام این جوری میکنه ؟

والا من چی کارم که نظر بدم !

به نظر من باید بیخیال این بحث بشید ! چون هم استقلال قهرمان لیگ 88-89 هست و هم پر افتخار ترین تیم تاریخ آسیا و لیگ برتر !! دلتونم بسوزه ...

پ.ن : الان سیل خروشان انتقادات بر من وارد میشه اینجا لازم هست که بگم : " ای لشگر صاحب زمان آمده باش آماده باش " :D

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
والا من چی کارم که نظر بدم !

به نظر من باید بیخیال این بحث بشید ! چون هم استقلال قهرمان لیگ 88-89 هست و هم پر افتخار ترین تیم تاریخ آسیا و لیگ برتر !! دلتونم بسوزه ...

پ.ن : الان سیل خروشان انتقادات بر من وارد میشه اینجا لازم هست که بگم : " ای لشگر صاحب زمان آمده باش آماده باش " :D

آسیا آره ولی خدایی لیگ دیگه پرافتخارترین نیستاا :p

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
آسیا آره ولی خدایی لیگ دیگه پرافتخارترین نیستاا :p

پس بگو حسام چی میکشه از دستت :D

شوخی کردم جامد جان ولی هست ! یکم دقت کن ! هست !! ( البته گفتم لیگ برتر ) :D

amk

Registered User
لایک‌ها
9
100 درصد استقلال پرافتخارترین هست هم حذفی هم لیگ هم آسیا........

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

واقعا این مشکلات رو برو حل کن شما ! این کلمات جدا گونه هست ! یعنی کلابی به احمق ربطی نداره ! که بشه گلابی ه احمق ! همون به صورت تکی کافی هستند !

در ضمن ! من جواب دارم، دارم میگم ! شما برای فرار از بحث هی اسمایل خنده و قهقهه میزاری به تعداد بالا !

بعدش هم برو طرفدار خیبر خرم آبا شو و من هم بهت تبریک میگم چون حقیقتا طرفدار تیمی شدی که لیاقت هوادار داشتن داره نه سپاهان اصفهان !

تبریک میگم بهت !

من میدونم آخرش دعوا میشه ...

نه علیرضا در حد این صحبت ها نیستن کلا !

من نمیفهمم نگاه شما دوستان چرا اینقدر محدود هست و فقط 8 سال اخیر رو در نظر میگیرید ! بابا کلا آمار در بیارید ببینید پرسپولیس چندبار قهرمان شده دیگه !

شک نکن ;)

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
من نمیفهمم نگاه شما دوستان چرا اینقدر محدود هست و فقط 8 سال اخیر رو در نظر میگیرید ! بابا کلا آمار در بیارید ببینید پرسپولیس چندبار قهرمان شده دیگه !

باشه می خوای در مورد کارنامه ی آسیایی پرسپولیس از 2500 سال قبل از میلاد نگاه کنیم ؟ فکر نکنم چیزی پیدا بشه ! :D

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
واقعا این مشکلات رو برو حل کن شما ! این کلمات جدا گونه هست ! یعنی کلابی به احمق ربطی نداره ! که بشه گلابی ه احمق ! همون به صورت تکی کافی هستند !
خیلی بچه ای :)

در ضمن ! من جواب دارم، دارم میگم ! شما برای فرار از بحث هی اسمایل خنده و قهقهه میزاری به تعداد بالا !
هیچ جوابی هم ندادی ... هرچی من دلیل میارم تو همش داری میگی در حد این حرفا نیستی ، خوب منم خنده ام میگیره :lol::lol:

بعدش هم برو طرفدار خیبر خرم آبا شو و من هم بهت تبریک میگم چون حقیقتا طرفدار تیمی شدی که لیاقت هوادار داشتن داره نه سپاهان اصفهان !

تبریک میگم بهت !
کلا در حدی نیستی که به من بگی طرفدار چه تیمی باشم :)
معلوم نیست این سپاهان چی کارتون کرده که اینجوری ازش نفرت داری :lol::lol:

نه علیرضا در حد این صحبت ها نیستن کلا !
بازم این دیالوگ مسخره برای فرار از جواب :rolleyes:

جواب اینو تو پست های قبل داده بودم ;)

شوخی کردم جامد جان ولی هست ! یکم دقت کن ! هست !! ( البته گفتم لیگ برتر ) :D
بابا تو خیلی با منطق تر از این حسامی
ایشون فقط یه جمله یاد گرفته ، معلوم نیست کی بهش یاد داده :D " در حدی نیستید ... " :lol:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا