• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
باشه می خوای در مورد کارنامه ی آسیایی پرسپولیس از 2500 سال قبل از میلاد نگاه کنیم ؟ فکر نکنم چیزی پیدا بشه ! :D

حالا 2500 سال قبل که یاران مسیح فوتبال بازی میکردن :D

ولی جدی ما افتخار آسیایی هم داریم ها ! ولی خب در حد شما نیست، قبول میکنیم !

ولی شما داخل رو یک نگاه بندازی ما کلا یه چندسالی جلوتر هستیم ;)

@ Hamed731

کل کل با شما رو تموم میکنیم !

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
حالا 2500 سال قبل که یاران مسیح فوتبال بازی میکردن :D

ولی جدی ما افتخار آسیایی هم داریم ها ! ولی خب در حد شما نیست، قبول میکنیم !

ولی شما داخل رو یک نگاه بندازی ما کلا یه چندسالی جلوتر هستیم ;)

خوبه که دیگه انقدر مساله شفاف هست که بحث نکنیم !
در داخل هم در زمان لیگ آزادگان پرسپولیس پر افتخار تر هست ...
ولی لیگ برتر و جام حذفی ! :)

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
@ Hamed731

کل کل با شما رو تموم میکنیم !

اوکی
من همیشه آماده کل کل با طرفداران همه ی تیم ها اعم از با منطق ، بی منطق ، بچه ، بزرگ ، با درک ، بی درک ، با اطلاعات ، بی اطلاعات هستم :D:cool:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
سلام و درود

خب .. تجربه به من ثابت کرده که کل کل رو تا دو سه پست بیشتر ادامه ندم والا احتمال بوجود اومدن کدورت یه خوره بیشتر از زیاده !!

فکر کنم الانم کم و بیش اینجوری شده .. بی خیال ، ارزش دوستی بالاتر از این حرفاس والا در این شکی نیست که استقلال فوق ایدیهم !! :D

حسام که حرف نداره .. حامد هم همینطور فقط یه عیب بزرگ داره ! اونم اینه که طرفدار سپاهانه !! :p

جدا از شوخی امروز تولد حامده .. :) رفتم دنبال تاپیک سپاهان دیدم در شعاع صد کیلومتری یافت نمیشود ! گفتم بیام اینجا بهش تبریک بگم شاید یه کیکی شیرین عسلی ! چیزی هم داد همه نوش جان کردیم ! و بحث به شیرینی تموم شد

حامد جان تولدت مبارک

b8.jpg

با آرزوی سلامتی ، موفقیت و کامیابی

یالا کیک پخش کن که منتظریم ! یادت باشه تیکه بزرگه کیک رو بذاری واسه حسام :rolleyes:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
واااای فرزاد ... ترکوندی
خیلی خوشحالم کردی به خدا

کدورت آنچنانی هم فکر نمی کنم باشه ... کلا حسام که ما رو در هیچ حدی نمی بینه ولی من اونقدری معرفت دارم که بهش بگم چاکرم ،
اگه هم چیزی گفتم که ناراحت شده ازش معذرت می خوام
از همه بچه های تاپیک هم معذرت میخوام اگه چیزی گفتم ناراحت شدن ... خوب چی کار کنم ، تعصبی هستم دیگه ! :D:medieval:

فرزاد خیلی خیلی ازت تشکر می کنم ، این یکی از بهترین تبریک های زندگی ام بود :wub:
با این کاری که کردی دیگه از هیچ کسی کدورت ندارم;)

قربون همه تون:wub:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
به فرزاد عزیز : ممنون از اینکه بحث رو تموم کردی بین این دو تا رفیقمون که اتفاقا از بچه های خوب تالار فوتبال هم هستند.
حامدجان من هم تبریک میگم ( هر چند شاید اینجا جاش نباشه ) تولدت رو . انشاا... همیشه سلامت و سربلند باشی .

اما فرزاد جان در ادامه مطالب : پیشنهاد می دم توی تاپیک استقلال برای دوستان استقلالی کمی کلاس بگذاری تا حداقل وقتی میخوان کل کل کنند اطلاعات بیشتری داشته باشند :D مثلا علیرضا ادیسون ،تاریخ فوتبال کشور رو در لیگ برتر و دیگه در بهترین حالت لیگ آزادگان می دونه و هیچ اطلاعی از لیگ تخت جمشید و لیگهای منطقه ای قبل از اون نداره ;) (البته شاید دلیلش نگرفتن جامهای زیاد در اون زمان باشه که در این مواقع بعضی رفقا اصلا یاد لیگهای گذشته نمی افتن :happy:)
برای علیرضا ادیسون عزیز : اگر شما برای جام باشگاههای ایران فقط لیگ برتر رو ملاک قرار می دهید و استقلال رو پرافتخارترین می دونید ( که این هم باید ثابت بشه ) چرا در آسیا از قهرمانی عهد پادشاه وزوزکتون صحبت می کنید و اینطوری خودتون رو پر افتخارترین در آسیا قلمداد می کنید که متاسفانه با احتساب آن قهرمانی هم ، الهلال عربستان بالاتر قرار می گیره . ( اگر باورتون نمیشه خودتون یه سرچی بکنید منتها نه فقط اون لیگهایی که توش مقام آوردین :lol:) اگر ملاکتون برای جام باشگاههای آسیا شیوه جدید برگزاریش باشه دو مقام شامخ دارید : اولی حضور پیدا نکردن در این مسابقات از ابتدا، به مدد_ نداشتن یک دستگاه فکس در باشگاه استقلال :D و دومی مقام چهارمی در بین چهار تیم و بدون حتی یک برد در دوره دوم . ;)
اما دوست دیگه استقلالی ما حتی نام مربی ما رو هم در فصل پیش نمیدون و میاد میگه نعیم آبادی :blink: دیگه چه انتظاری هست از این همه اطلاعات .
کلا دوستان کل کل هم یه فن هست که بهتره فقط بزن برویی یه چیزی نگیم که بعد توش بمونیم .

موفق باشید

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حسام جان من هم تبریک میگم ( هر چند شاید اینجا جاش نباشه ) تولدت رو . انشاا... همیشه سلامت و سربلند باشی .

البته تولد من نیست !

اما فرزاد جان در ادامه مطالب : پیشنهاد می دم توی تاپیک استقلال برای دوستان استقلالی کمی کلاس بگذاری تا حداقل وقتی میخوان کل کل کنند اطلاعات بیشتری داشته باشند :D مثلا علیرضا ادیسون ،تاریخ فوتبال کشور رو در لیگ برتر و دیگه در بهترین حالت لیگ آزادگان می دونه و هیچ اطلاعی از لیگ تخت جمشید و لیگهای منطقه ای قبل از اون نداره ;) (البته شاید دلیلش نگرفتن جامهای زیاد در اون زمان باشه که در این مواقع بعضی رفقا اصلا یاد لیگهای گذشته نمی افتن :happy:)
برای علیرضا ادیسون عزیز : اگر شما برای جام باشگاههای ایران فقط لیگ برتر رو ملاک قرار می دهید و استقلال رو پرافتخارترین می دونید ( که این هم باید ثابت بشه ) چرا در آسیا از قهرمانی عهد پادشاه وزوزکتون صحبت می کنید و اینطوری خودتون رو پر افتخارترین در آسیا قلمداد می کنید که متاسفانه با احتساب آن قهرمانی هم ، الهلال عربستان بالاتر قرار می گیره . ( اگر باورتون نمیشه خودتون یه سرچی بکنید منتها نه فقط اون لیگهایی که توش مقام آوردین :lol:) اگر ملاکتون برای جام باشگاههای آسیا شیوه جدید برگزاریش باشه دو مقام شامخ دارید : اولی حضور پیدا نکردن در این مسابقات از ابتدا، به مدد_ نداشتن یک دستگاه فکس در باشگاه استقلال :D و دومی مقام چهارمی در بین چهار تیم و بدون حتی یک برد در دوره دوم . ;)
اما دوست دیگه استقلالی ما حتی نام مربی ما رو هم در فصل پیش نمیدون و میاد میگه نعیم آبادی :blink: دیگه چه انتظاری هست از این همه اطلاعات .
کلا دوستان کل کل هم یه فن هست که بهتره فقط بزن برویی یه چیزی نگیم که بعد توش بمونیم .

موفق باشید

به به ! این اطلاعات خانه خراب میکنه اصلا ! به به ! رنگ آبی به خاک و خون کشیده شد :D

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
واااای فرزاد ... ترکوندی
خیلی خوشحالم کردی به خدا

کدورت آنچنانی هم فکر نمی کنم باشه ... کلا حسام که ما رو در هیچ حدی نمی بینه ولی من اونقدری معرفت دارم که بهش بگم چاکرم ،
اگه هم چیزی گفتم که ناراحت شده ازش معذرت می خوام
از همه بچه های تاپیک هم معذرت میخوام اگه چیزی گفتم ناراحت شدن ... خوب چی کار کنم ، تعصبی هستم دیگه ! :D:medieval:

فرزاد خیلی خیلی ازت تشکر می کنم ، این یکی از بهترین تبریک های زندگی ام بود :wub:
با این کاری که کردی دیگه از هیچ کسی کدورت ندارم;)

قربون همه تون:wub:

من هم تبریک میگم موفق باشی :happy:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136

اولندش ساسان خان شما مثل اینکه پست های منو کامل نخوندی !! از شما که مدیر هستی بعید هست !! من مگه چیزی گفتم ؟ گفتم تو لیگ برتر و جام حذفی و جام باشگاه های آسیا پر افتخار ترین هست !! شکی داری ؟ اینم پستم :

http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=2231396&postcount=4457
http://www.forum.persiantools.com/showpost.php?p=2231055&postcount=4455

هیچ کدوم نگفتم که پر افتخار ترین تیم تاریخ لیگ های ایران فقط گفتم تو چند دوره ای لیگ برتر !!

برای علیرضا ادیسون عزیز : اگر شما برای جام باشگاههای ایران فقط لیگ برتر رو ملاک قرار می دهید و استقلال رو پرافتخارترین می دونید ( که این هم باید ثابت بشه ) چرا در آسیا از قهرمانی عهد پادشاه وزوزکتون صحبت می کنید

آخه اگر در مورد اون صحبت نکنیم دیگه باشگاه های ایران چیزی ندارن تو آسیا :D:D دم ما گرم باز زمان وزوزکتون ( چی هست؟ ) قهرمان آسیا شدیم شما که ... :)

در مورد این مطلبت هم دم ما گرم حداقل تو این چند دوره 3-4 بار مجوز حضور داشتیم شما که همینشم نداشتید ! به هر حال با این وضعیت فوتبال مملکت و وضعیت مدیریت ها ...
در مورد فکس هم به هر حال اگر بخوام توضیح بدم سیاسی میشه ( فقط یک جمله همه چیزمون ب همه چیزمون میاد ... )

خیلی ممنون از لطفت ...
بنده هیچ کدوم از حرفام نقض نشده تا الان ...

پ.ن : ساسان جان بعد از اینکه مطالب بالا رو نوشتی واسه خوت نوشابه باز کردی ؟ :D:D

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام و درود

خب .. تجربه به من ثابت کرده که کل کل رو تا دو سه پست بیشتر ادامه ندم والا احتمال بوجود اومدن کدورت یه خوره بیشتر از زیاده !!

فکر کنم الانم کم و بیش اینجوری شده .. بی خیال ، ارزش دوستی بالاتر از این حرفاس والا در این شکی نیست که استقلال فوق ایدیهم !! :D

حسام که حرف نداره .. حامد هم همینطور فقط یه عیب بزرگ داره ! اونم اینه که طرفدار سپاهانه !! :p

جدا از شوخی امروز تولد حامده .. :) رفتم دنبال تاپیک سپاهان دیدم در شعاع صد کیلومتری یافت نمیشود ! گفتم بیام اینجا بهش تبریک بگم شاید یه کیکی شیرین عسلی ! چیزی هم داد همه نوش جان کردیم ! و بحث به شیرینی تموم شد

حامد جان تولدت مبارک

b8.jpg

با آرزوی سلامتی ، موفقیت و کامیابی

یالا کیک پخش کن که منتظریم ! یادت باشه تیکه بزرگه کیک رو بذاری واسه حسام :rolleyes:

ایول بابا ...
من دقت نکرده !!
تبریک میگم برادر حامد ..
انشالله عمر با عزت داشته باشی ... زیر سایه ی پدر و مادرت !

پ.ن : بازم داش فرزاد ...

به به ! این اطلاعات خانه خراب میکنه اصلا ! به به ! رنگ آبی به خاک و خون کشیده شد :D

حسام جان فکر نکنم اینجوری باشه ...
اگر اطلاعاتم یکم ناقص بود شما خودت کله ی من رو میکندی :D:D
فکر کنم ساسان جان تو خواب و بیداری نوشته ...:D:D:D

البته تولد من نیست !
:D

شایدم بود !! به همون دلیل شاید پرسپولیس پر افتخار ترین تیم آسیا و لیگ برتر هست !! :D:D:D

Last edited:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
حسام جان من هم تبریک میگم ( هر چند شاید اینجا جاش نباشه ) تولدت رو . انشاا... همیشه سلامت و سربلند باشی .

من میگمم خواب بودی میگی نه ...
بگو پس چرا این مطالب رو نوشتی ... :D:D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
پ.ن : ساسان جان بعد از اینکه مطالب بالا رو نوشتی واسه خوت نوشابه باز کردی ؟ :D:D

کلا دم شما خیلی گرمه . اگه کسی این مدلی جوابتون رو نده یه دفعه تبدیل به بهترین خط حمله بعد بارسلونا هم میشید . شاد باشی رفیق :D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
البته تولد من نیست !

:D

اوه پسر اشتباه شد . حامد جان شرمنده

من میگمم خواب بودی میگی نه ...
بگو پس چرا این مطالب رو نوشتی ... :D:D

ادیسون جان من اگه توی خواب اینطوری بتونم مطلب بنویسم ، مواظب باش بیدارم نکنی که چیزی از رنگ آبی دیگه باقی نمیمونه دی:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
کلا دم شما خیلی گرمه . اگه کسی این مدلی جوابتون رو نده یه دفعه تبدیل به بهترین خط حمله بعد بارسلونا هم میشید . شاد باشی رفیق :D

آره خوب اگر بدون منطق و با فرافکنی جواب منو ندی با منطق و اصول که نمیتونی مدیر عزیزم ...

ادیسون جان من اگه توی خواب اینطوری بتونم مطلب بنویسم ، مواظب باش بیدارم نکنی که چیزی از رنگ آبی دیگه باقی نمیمونه دی:

ساسان عزیز رنگ ابی پایدار هست با اطلاعات غلط و فرافکنی شما هم چیزی ازش کم نمیشه ... هنوز هم پرافتخار ترین تیم لیگ برتر و جام حذفی و آسیا استقلال هست و خواهد بود ...

پ.ن : معلومه که از خواب بیدار شدی ساسانی ... :)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
آره خوب اگر بدون منطق و با فرافکنی جواب منو ندی با منطق و اصول که نمیتونی مدیر عزیزم ...

ساسان عزیز رنگ ابی پایدار هست با اطلاعات غلط و فرافکنی شما هم چیزی ازش کم نمیشه ... هنوز هم پرافتخار ترین تیم لیگ برتر و جام حذفی و آسیا استقلال هست و خواهد بود ...

پ.ن : معلومه که از خواب بیدار شدی ساسانی ... :)

هر کسی برخلاف میل شما حرفی بزنه میشه یه آدم فرافکن و بی منطق .در قاموس شما اشکالی هم نداره در پوشش دوستی هر چی به ذهنمون میرسه به زبان بیاریم . آخرش هم اینه که طرف اشتباه برداشت کرده . قبلا هم اینجور مکالماتی رو از شما به خاطر دارم که موقعی که پاسخی نداری به اینگونه جواب دادن روی می آوری. ;)
پ.ن: میگم بهتره یه چیزی پیدا کنی که به درد کل کل بخوره . مساله خواب من فکر نکنم موضوعی برای کل کل باشه عزیز دل آبی ها .
پ.ن2: یک هوادار بی اطلاع از 100 رقیب مطلع برای یک تیم فوتبال در کل کل بدتره.:happy:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
هر کسی برخلاف میل شما حرفی بزنه میشه یه آدم فرافکن و بی منطق .در قاموس شما اشکالی هم نداره در پوشش دوستی هر چی به ذهنمون میرسه به زبان بیاریم . آخرش هم اینه که طرف اشتباه برداشت کرده . قبلا هم اینجور مکالماتی رو از شما به خاطر دارم که موقعی که پاسخی نداری به اینگونه جواب دادن روی می آوری. ;)
پ.ن: میگم بهتره یه چیزی پیدا کنی که به درد کل کل بخوره . مساله خواب من فکر نکنم موضوعی برای کل کل باشه عزیز دل آبی ها .
پ.ن2: یک هوادار بی اطلاع از 100 رقیب مطلع برای یک تیم فوتبال در کل کل بدتره.:happy:

:hmm:
شما چی میگی ؟؟؟

دیگه دارید ناراحتم میکنید ... بنده اصلا دوست شما نیستم ! دشمن شما هستم !

قبول نداری اشتباه کردی ؟ من غلط کردم اگر گفتم استقلال پر افتخار ترین تیم تاریخ لیگ های ایران هست :hmm::hmm:
هر 3 تا پست من هست ... فقط گفتم تو لیگ برتر ...

من آدم بی منطقی هستم ... من آدمی هستم در پوشش دوستی هر چی به دهنم در میاد به دیگران میگیم !
من شعور کل کل ندارم ! باشه ...

در مورد مساله ی خواب فکر کنم کسی تو 1 پست 2-3 بار اشتباه ناشی از اشتباه خوندن پست های قبلی بکنه میشه بهش گفت خواب هست ...

به هر حال من دیگه سعی میکنم تو این تاپیک و تاپیک های مرتبط نیام شما با خیال راحت به کارتون برسید ...
پ.ن : البته میدونم واسه شما مهم نیست ... :hmm:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
:hmm:
شما چی میگی ؟؟؟

جدا انقدر ثقیل بود صحبتهای من . متوجه نشدید ؟!!

دیگه دارید ناراحتم میکنید ... بنده اصلا دوست شما نیستم ! دشمن شما هستم !

ناراحت شدید ، شرمنده ولی یکبار هم شما به دیگران حق بدین با استدلال های شبیه خودتون بهتون پاسخ بدن.

قبول نداری اشتباه کردی ؟ من غلط کردم اگر گفتم استقلال پر افتخار ترین تیم تاریخ لیگ های ایران هست :hmm::hmm:
هر 3 تا پست من هست ... فقط گفتم تو لیگ برتر ...

نه جناب قبول ندارم اشتباه کردم . من هم نگفتم شما چیز دیگه ای به غیر از حرفهای فعلیتون زدید ، فقط گفتم معیار مقایسه شما معیوب هست ، فکر کنم پستهای من هم هست .

من آدم بی منطقی هستم ... من آدمی هستم در پوشش دوستی هر چی به دهنم در میاد به دیگران میگیم !
من شعور کل کل ندارم ! باشه ...
من نگفتم شما شعور کل کل ندارید ، حالا اگر خودتون دوست دارید چیزی رو به من نسبت بدید یا حتی به خودتون نسبت بدید موضوعش جداست .

در مورد مساله ی خواب فکر کنم کسی تو 1 پست 2-3 بار اشتباه ناشی از اشتباه خوندن پست های قبلی بکنه میشه بهش گفت خواب هست ...
البته این نظر شما هست . نظر من هم اینه که شما چیز دیگه ای پیدا نکردی و گیر دادی به یک اشتباه غیر عمدی که عاقبت باعث عصبانیت 1000 درصدی خودتون شد.

به هر حال من دیگه سعی میکنم تو این تاپیک و تاپیک های مرتبط نیام شما با خیال راحت به کارتون برسید ...
نظر خودتونه . من در جایگاهی نیستم برای کسی تعیین تکلیف بکنم . هر جور که راحتید

پ.ن : البته میدونم واسه شما مهم نیست ... :hmm:

اصولا شما خیلی دوست دارید جای دیگران فکر کنید و همونطور که قبلا گفتم از نظر شما ایرادی هم نیست هر چه فکر می کنید به زبان بیاورید .

پ.ن: فکر می کنم اسم اینجا تاپیک کل کل هست نه تاپیک خالی کردن عصبانیت های شخصی .

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
خوب ساسان و علیرضای عزیز دست رو بوسی کنید تموم بشه بره پی کارش :happy:
اینا ارزشش رو نداره اون هایی که باید به فکر این 2 تا تیم باشن و دفاع کنند ازش الان دارن کیف دنیا رو میکنند و خیالیشون نیست حیفه شما ها بابت این موارد با هم مشکل پیدا کنین.

البته دوستان آماری چیزی میخوان بدن سعی کنند یکطرفه نباشه و مثل آمار های یک شخص نا شخیصی فقط جاهایی که خوبه براشون رو نمایش ندن و جاهایی که واسشون خوب نیست فاکتور بگیرین این جریان آمار هم جریانی شده :D

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
خوب لیگ شروع شد ؛ وقتشه که تاپیک مورد علاقه ی من بیاد بالا :happy:

دوستان،سپاهان رو از همین الان قهرمان لیگ بدونید ;)

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خوب لیگ شروع شد ؛ وقتشه که تاپیک مورد علاقه ی من بیاد بالا :happy:

دوستان،سپاهان رو از همین الان قهرمان لیگ بدونید ;)

با این بازی که دیدیم یقینا اگر یک تورنمنت 4 جانبه باشه بین سپاهان اصفهان، ایرسوتر نوشهر، جوانان صنعت نفت آبادان و نوجوانان مالدیو، شاید سپاهان شانسی برای کسب مقام نایب قهرمانی داشته باشه !

با این بازی که تیمتون انجام داد فعلا بچسبید به همون چهارمی که بعید این فصل همون هم گیرتون بیاد :lol:

جناب ژنرال کلا متحول کردن تیم رو ! من جدا کفم برید ! :rolleyes: ته فوتبال تاکتیکی بود اصلا ! :rolleyes: چه آخرش جو هم گرفته بودتش میگفت دقیقه 60 به بعد ما ترکوندیم ! :rolleyes: آقا صمد که نوشابه خانواده باز کرد براشون ! :rolleyes:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا