1408
Registered User
امسال تیم مقاومت سپاسی از مدعیان کسب قهرمانی محسوب می شود
جناب ژنرال کلا متحول کردن تیم رو ! من جدا کفم برید !ته فوتبال تاکتیکی بود اصلا !
چه آخرش جو هم گرفته بودتش میگفت دقیقه 60 به بعد ما ترکوندیم !
آقا صمد که نوشابه خانواده باز کرد براشون !
![]()
با این بازی که دیدیم یقینا اگر یک تورنمنت 4 جانبه باشه بین سپاهان اصفهان، ایرسوتر نوشهر، جوانان صنعت نفت آبادان و نوجوانان مالدیو، شاید سپاهان شانسی برای کسب مقام نایب قهرمانی داشته باشه !
با این بازی که تیمتون انجام داد فعلا بچسبید به همون چهارمی که بعید این فصل همون هم گیرتون بیاد :lol:
جناب ژنرال کلا متحول کردن تیم رو ! من جدا کفم برید !ته فوتبال تاکتیکی بود اصلا !
چه آخرش جو هم گرفته بودتش میگفت دقیقه 60 به بعد ما ترکوندیم !
آقا صمد که نوشابه خانواده باز کرد براشون !
![]()
فصل قبلو نمیدونم ولی دیروز درست گفت :happy::happy::happy:کلا همیشه عادت داره بگه بازی دست ما بود:happy:همیشه هم می گه بیش از 7 8 موقعیت 100% داشتیم:happy:
2 حالت داره :
1- بازی رو اصلا ندیدی
2- داری یک طرفه قضاوت میکنی
مرد مومن بازی با این قشنگی کردن دیگه چی میخوای (منهای نیمه اول که هر دو تیم افتضاح بودن) :blink:
سپاسی 3-1 سپاهان
چه میکنه ژنرال !![]()
سپاسی 3-1 سپاهان
چه میکنه ژنرال !![]()
یادتون رفته هفته پیش مس رو لوله کردیم ؟همونی که با پرسپولیس مساوی کرد! هفته اول هم با استقلال با بدشانسی باختیمآقا شما اون دستهای پنهان رو که نمیذارن ژنرال نتیجه بگیره رو نادیده نگیر
کلا من هروقتی با تو کل کل کردم همین حرفو میزنی ... تبانی !بعدشم هر تاکتیکی جواب نده ، تاکتیک تبانی جواب میده ، اگر در آخرین بازی فصل یکدفعه دیدی سپاهان قهرمان شد ، تعجب نکن . ژنرال کل یوم اینکارس
حالا تو چرا خوشحالی ؟
قهرمانی ماله سپاهانه ... شک نکن
یادتون رفته هفته پیش مس رو لوله کردیم ؟همونی که با پرسپولیس مساوی کرد! هفته اول هم با استقلال با بدشانسی باختیم
همش 3 هفته گذشته !
چرا خوشحالم ؟!
سپاهان + ژنرال (!) = 100% تنفر ! :دی
یادته شرط بستیم سر این قهرمانی ؟! تو گفتی سپاهان 2 تا از 3 تا رو میگیره ! من گفتم نمیگیره !!!
شک نکن![]()
کلا من هروقتی با تو کل کل کردم همین حرفو میزنی ... تبانی !
شما چیزه دیگه ای بلد نیستی ؟ :lol:
تبانی خز شد دیگه ، یه چیزه دیگه بگو![]()
برد شیرین استقلال رو به کل جامعه داوری تبریک میگم!
برد شیرین استقلال رو به کل جامعه داوری تبریک میگم!
مشکلی در داوری ندیدیم
اگه منظورتون گل هست که تو همه جای دنیا وقتی تو وقت اضافه یه تیم تعویض میکنه و زمانی میگیره به وقت اضافه + میدن، همچنین اکثر بازی ها اگه دیده باشی وقتی یک تیم در حال حمله هست سوت نمی زنند