• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
سپاسگزارم از لطف شما !

بنده اصولا منطقم به امار کل هست که حالا حالا ها سریم و عمرا بتونید بگیرید مارو ! نه به یک بازی که مربوط به n سال پیش بوده و هیچ سند و مدرکی ندارید ازش فقط حرفش رو میزنید تا یک چیزی جلوی ما داشته باشید بگید ! :دی احتمالا کار غربی ها بوده این توطئه ! :دی

قربان شما !

البته اگر نگاه دقیق تری هم به آمار بندازیم میگه درصدی از پیروزی های استقلال کلا در زمین بازی نبوده ! یعنی مثلا تماشاگران ریختن تو زمین، بعد در نهایت 4 نفر نشستن دور هم ! گل یا پوچ هم بازی کردن تازه و در نهایت به این نتیجه رسیدن که نتیجه مسابقه به نفع تیم استقلال شود ! حالا جالب اینجاست که پیروزیهای مقتدرامه شما از همین راه بدست اومده ! ولی 6 تا و 4 تا و 3 تای ما 100% رئال بوده عزیز دل برادر ! :دی

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25

جدی شما ها امید دارید؟؟؟

خوشحالم که جوونای ما زنده دل هستن..
داداش رو بیشتر از دو گل خورده حساب کنید

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
تا اطلاع ثانوی شیش تایی ها نیان تو این تاپیک.
چه رویی دارید شماها!

راس میگه ... چه رویی داریم ماها .... :rolleyes:

واقعا باید بریم خودکشی دسته جمعی به مناسبت باخت 6 به صفر پنج هزار و هفتصد و شصت و سه سال و پونصد میلیارد و چهارد صد هزار ماه و 700 تریلیون و سیصد میلیون روز پیش .... :happy:

دیگه نمیایم اینجا ... :wacko:

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
راس میگه ... چه رویی داریم ماها .... :rolleyes:

واقعا باید بریم خودکشی دسته جمعی به مناسبت باخت 6 به صفر پنج هزار و هفتصد و شصت و سه سال و پونصد میلیارد و چهارد صد هزار ماه و 700 تریلیون و سیصد میلیون روز پیش .... :happy:

دیگه نمیایم اینجا ... :wacko:

آفرین آفرین.
به قدیمی بودن اشاره کردی :دی
جا داره منم به دو تا ستاره روی پیراهنتون اشاره کنم که به مناسبت دو تا قهرمانی پنج هزار و هفتصد و شصت و سه سال و پونصد میلیارد و چهارد صد هزار ماه و 700 تریلیون و سیصد میلیون روز پیش گذاشتید :دی

اونجاها که به نفعتون هست تاریخ افتخار میشه و اونجا که به ضررتون هست تاریخ میشه اه اه اه!

پ.ن: شما به حدی قدرت نداری که با من کل کل کنی. برید بگید بزرگترتون (داش فرزاد) بیاد :دی

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
آفرین آفرین.
به قدیمی بودن اشاره کردی :دی
جا داره منم به دو تا ستاره روی پیراهنتون اشاره کنم که به مناسبت دو تا قهرمانی پنج هزار و هفتصد و شصت و سه سال و پونصد میلیارد و چهارد صد هزار ماه و 700 تریلیون و سیصد میلیون روز پیش گذاشتید :دی

اونجاها که به نفعتون هست تاریخ افتخار میشه و اونجا که به ضررتون هست تاریخ میشه اه اه اه!

پ.ن: شما به حدی قدرت نداری که با من کل کل کنی. برید بگید بزرگترتون (داش فرزاد) بیاد :دی

هی ایمیل آپدیت این تاپیک می اومد ما چیزی نمی گفتیم اما دیگه... :rolleyes:

تیمی که در سال 1388 هم 5 تایی بشه (لیگ قهرمانان) و هم چهارتایی (شاهین) واقعا ارزش کل کل کردن نداره، پیشنهاد بنده اینکه با تیم های هم ردیفتون مثل ابومسلم که اونها هم مثل شما امسال 5 تا خوردن کل کل کنید....

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
حالا اگر یکی پیدا بشه بگه هر 2 سوراخ هستند ؟ چکارش میکنید؟
looksmiley.gif

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
http://img5.************/files/ipz81zm6mynf1obbhbci.jpg

بازی شماره 12:
استقلال 0 - پرسپولیس 6
گلها: همایون بهزادی 50 ،90 و 86 ، ایرج ******* 45 ، 56 و حسین كلانی 32
بازی رفت لیگ تخت جمشید _ جمعه 16 شهریور 1352

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
واسه خنده !! :

بازی شماره 12:
استقلال 0 - پرسپولیس 6
گلها: همایون بهزادی 50 ،90 و 86 ، ایرج ******* 45 ، 56 و حسین كلانی 32
بازی رفت لیگ تخت جمشید _ جمعه 16 شهریور 1352

فقط همین؟ چیز دیگه ندارید ؟

تعداد بازی ها 66 ، برد استقلال : 20 ، برد پرسپولیس : 16
گل زده استقلال: 63 ، گل زده پرسپولیس : 59
(خدا میدونه چنتاش پنالتی بوده)
;)

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
فقط همین؟ چیز دیگه ندارید ؟

تعداد بازی ها 66 ، برد استقلال : 20 ، برد پرسپولیس : 16
گل زده استقلال: 63 ، گل زده پرسپولیس : 59
(خدا میدونه چنتاش پنالتی بوده)
;)

فراموش نکنی یک وقت برد های خارج از زمین و سه هیچ های استقلال رو از این آمارت کم کنی و به پرسپولیس اضافه کنی.

kamion

Registered User
لایک‌ها
604
فراموش نکنی یک وقت برد های خارج از زمین و سه هیچ های استقلال رو از این آمارت کم کنی و به پرسپولیس اضافه کنی.
جالبه ! شما ظرفیت ندارید می پرید وسط زمین باید به آمار برداتون اضافه بشه!!! عجبا :cool: خوب ما هم اگه مثل شما بودیم می دیدیم تیممون داره گل می خوره می پریدیم وسط زمین که 6-0 حماسیتون به وجود نمی اومد..
پس اونم من میگم برق ورزشگاه قطع بوده در حین بازی معلوم نیست اصلا چه خبر بوده...
پس فرق تماشاگرا الان احساس شد...
آره خواستم یدونه از پرسپولیس کم کنم چون تو پنالتی ها برده بود دیدم گناه دارید...

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888

ببین یوسف عزیزم برادر بزرگترم یه چیزو نمیدونی اخه ! حالا دوست ندارم بگم من با چه کسایی فوتبالی همیشه ارتباط داشتم که اینارو میدونم و خیلی چیزا دیگه ! ولی فقط اینو بدون که این حرف رو یکی از بزرگان همین فوتبال قدیم ایران از نزدیک بهم گفته ! ببین عزیزم داستان اون بازی ها اینه که استقلال اون بازی هارو با اختلاف گل بالا جلو بوده متاسفانه پرسپولیسی ها و بعضی از تماشاگرانش حتی وارد زمین میشدن و چه حرکاتی که نمیکردن ! (نمیشه کلمه ای رو بکار برد اصلا !) احتمالا هر وقت میدیدن دارن نزدیک 6-7 تایی میخورن این بازی رو شروع میکردن ! دوستم ندارم حالا ادامشو بگم چون ضرورتی نمیبینم ! جدا اگه اون مسائل باز بشه فقط به ضرر شماست پس این حرفهارو دیگه به من نزن که کل این قضایارو میدونم ! اگه هم دوست داشتی بگو تو پخ بگم که کی بهم کل جریانو گفته !

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
حالا خارج از شوخی ایندفعه دیگه نوبت PP هست که ببره /. فکر کنم 10 سالی باشه که... :lol::D
البته من با خودم قرار گذشتم توی این تاپیک کل کل نکنم . اما فقط بابت اطلاع رسانی میگم آخرین برد این مسابقات توسط پرسپولیس به دست اومده حمید جان . بهت آمار اشتباه دادن

ببین یوسف عزیزم برادر بزرگترم یه چیزو نمیدونی اخه ! حالا دوست ندارم بگم من با چه کسایی فوتبالی همیشه ارتباط داشتم که اینارو میدونم و خیلی چیزا دیگه ! ولی فقط اینو بدون که این حرف رو یکی از بزرگان همین فوتبال قدیم ایران از نزدیک بهم گفته ! ببین عزیزم داستان اون بازی ها اینه که استقلال اون بازی هارو با اختلاف گل بالا جلو بوده متاسفانه پرسپولیسی ها و بعضی از تماشاگرانش حتی وارد زمین میشدن و چه حرکاتی که نمیکردن ! (نمیشه کلمه ای رو بکار برد اصلا !) احتمالا هر وقت میدیدن دارن نزدیک 6-7 تایی میخورن این بازی رو شروع میکردن ! دوستم ندارم حالا ادامشو بگم چون ضرورتی نمیبینم ! جدا اگه اون مسائل باز بشه فقط به ضرر شماست پس این حرفهارو دیگه به من نزن که کل این قضایارو میدونم ! اگه هم دوست داشتی بگو تو پخ بگم که کی بهم کل جریانو گفته !

در راستای اطلاع رسانی آیدین جان به شما هم بگم اون بزرگ قدیمی فوتبال اشتباه به عرضتون رسوندن. بزرگترین درگیری سالهای اخیر که ما دیدیم مربوط به اون بازی 2-2 هست که ابتدا پرسپولیس 2-0 جلو افتاد و بعد یک گل سالمش قبول نشد و بعد (به درستی) شاهرودی اخراج شد و نتیجتا بازی 2-2 شد و دقیقه 90 تماشاچی ها ریختن توی زمین .
یه مورد دیگه اش هم مربوط میشه به قدیما که ما هنوز به دنیا نیومده بودیم و توی کتابها آمارش هست . بازی 1-0 به نفع استقلال بوده پرسپولیس گل مساوی رو میزنه ولی داور قبول نمیکنه و بازی به تشنج کشیده میشه و نتیجه اش هم 3-0 به نفع تاج میشه توسط فدراسیون . هیچوقت اون حرفی که بزرگ فوتبالی شما زده واقعیت نداشته.
فکر کنم یکی دو مورد دیگه هم بوده که هیچکدوم شامل حرف این بزرگ تاجی نمیشه.

پ.ن: پست بالا فقط جنبه اطلاع رسانی داشت. :)

Last edited:

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سلام خدمت دوستان

در راستای اطلاع رسانی آیدین جان به شما هم بگم اون بزرگ قدیمی فوتبال اشتباه به عرضتون رسوندن. بزرگترین درگیری سالهای اخیر که ما دیدیم مربوط به اون بازی 2-2 هست که ابتدا پرسپولیس 2-0 جلو افتاد و بعد یک گل سالمش قبول نشد و بعد (به درستی) شاهرودی اخراج شد و نتیجتا بازی 2-2 شد و دقیقه 90 تماشاچی ها ریختن توی زمین .
یه مورد دیگه اش هم مربوط میشه به قدیما که ما هنوز به دنیا نیومده بودیم و توی کتابها آمارش هست . بازی 1-0 به نفع استقلال بوده پرسپولیس گل مساوی رو میزنه ولی داور قبول نمیکنه و بازی به تشنج کشیده میشه و نتیجه اش هم 3-0 به نفع تاج میشه توسط فدراسیون . هیچوقت اون حرفی که بزرگ فوتبالی شما زده واقعیت نداشته.
فکر کنم یکی دو مورد دیگه هم بوده که هیچکدوم شامل حرف این بزرگ تاجی نمیشه.

پ.ن: پست بالا فقط جنبه اطلاع رسانی داشت. :)

خیلی ممنون که مجددا بنده رو ایدین صدا زدید ارین هستم :happy:

عرض به خدمت شما که اون بازی که گفتید مال جدیدا هستش و من اصلا کاری به اون ندارم چون مبنای حرف من مال بازیهای اون دوران قدیم هستش که مربوط میشه به دوران قبل انقلاب .

از این که گفتید یک بازی استقلال 1-0 جلو بوده و بعدش اون اتفاقات افتاده درست ولی فقط یک بازی رو گفتید شما. صحبت من مال باقی بازیهای دیگه هستش.

از طرفی در یک بازی که حتی خود پرسپولیس هم با یک گل جلو بده وسط های بازی تماشاگراش ضاهرا سر یک جریانی که ظاهرا ضربه ازاد هم بوده به استقلالی ها برخوردی ناشایستی میکنند که بازیکنان استقلال هم جواب میدن که اون هم بعدش یک درگیری دیگه شروع میشه بازی چند دقیقه ای معطل میشه. ظاهرا با نیمه دوم و گل مساوی دوباره این حرکات شروع میشه که باز هم فدراسیون رای به برد تیم تاج اون زمان میده.

بازی دیگری هم بوده که استقلال با دو گل جلو بوده و حین یک اتفاقی باز هم از طرف تماشاگرای تیم قرمز پوش بازی ادامه پیدا نمیکنه.

متاسفانه هیچ تصویر یا چیز دیگه ای از اون صحنه ها وجود نداره و این باعث میشه این وسط هر طرف به نفع خودشون این وسط برداشت کنن ولی تنها چیزیه که نسبتا برای همه کسایی که منطق پذیرن عیان هستش اینه که همیشه این ماجراها با اغاز حرکاتی از سوی تماشاگران پرسپولیس همراه بوده که اگه هر فدراسیونی جای اونها بود اون زمان به غیر از رای منصفانه اونها چیز دیگه ای نمیداده مطمئنا.

پ.ن: در هر صورت با توجه به جو اینجا من ریزه کاری های این رو اینجا دیگه ضرورتی نمیبینم که بگم اگه باز موردی بود بنده در پ.خ در خدمتت هستم ساسان جان

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
آرین جان شرمنده :blush: این مشکلو قبلا با حمید Captive هم داشتم :D
البته این دو پست آخرتون تفاوت زیادی از لحاظ محتوا داره که به نظرم پست دومتون بسیار به واقعیت نزدیکتر باشه. باز هم ممنون از لطفت :)

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
آرین جان شرمنده :blush: این مشکلو قبلا با حمید Captive هم داشتم :D
البته این دو پست آخرتون تفاوت زیادی از لحاظ محتوا داره که به نظرم پست دومتون بسیار به واقعیت نزدیکتر باشه. باز هم ممنون از لطفت :)

خواهش میکنم مهم نیته :D بله اون اولیه یکم چاشنی کل کل داشت :happy:

ولی در کل من با توجه به یه سری موضوعات سعی میکنم کمتر اینجا پست بدم :happy:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا