aria_ tehran
Registered User
- نوشتهها
- 2,049
- لایکها
- 23,518
برو عمو
مگه هفته قبل چند تا خورد که این هفته بخوره؟؟؟
آخه پرسپولیس همش در حال خوردنه

برو عمو
مگه هفته قبل چند تا خورد که این هفته بخوره؟؟؟
آرزو شما هم استقلالی ها اینه که کریمی اخراج بشه مطمئن باشید حتی اخراج هم بشه هیچی از ارزش ها بهترین بازیکن تاریخ ایران کم نمیشه مطمئن باش
دنیا علی کریمی رو میشناسه کریمی در سال های اخر بازیگیریشه به هر چی خواسته به اندازه و شرایط تیتر ایرانی بودن رسیده
باشه انشالله که روزی یک نفر پیدا بشه 30 درصد بازی که کریمی در دوران اوجش انجام میدادو انجام بده و به اندازه کریمی نام ایرانو جهانی کنه
این هفته پرسپولیس چند تا میخواد بخوره؟![]()
آرزوی ما رفتن کریمیه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
اصلا لزومی نداره واسه نتیجه نگرفتن پرسپولیس ما چیزی رو آرزو بکنیم .... نیست که الان که کریمی هست دارید 4 تا 4 تا جام میگیرید
اتفاقا وجود کریمی توی پرسپولیس روند سقوط تیمتون به لیگ آزادگان رو سریعتر میکنه
![]()
مشاهده پیوست 208359به هر حال ما پر افتخارترین ایران هستیم
راستی هنوزم پرسپولیسیا تو استادیوم شعر " پرسپولیس قهرمان میشه ..." رو میخونن یا نه ؟
ایشالله سال دیگه به لیگ برتر اگه صعود کردن![]()
امسال باید اگه جدول برعکس بشه رو توی پرسپولیس قهرمان میشه اضافه کنن![]()
به هر حال پرسپولیسی ها افتخار رو تو این می بینند که مثلا بازیکن ایگرگ در تیم ایگرگ بازی کرده و در نتیجه میشند پر افتخارترین تیم ایرانتازه با همین استدلال ها میشوند مردمی ترین تیم ایران
به جان خودم این استدلال هاشون رو باید قاب کرد بزاریم تویه فدراسیون تا بقیه هم یاد بگیرند چطور استدلال کنند
حداقل اگه استقلال از قهرمانی هایش تو آسیا از قدیم میگه این کار رو تیمی به اسم استقلال انجام داده جزئی از افتخاراتش هست ولی اینها رو نمی دونیم کجایی دلمون باید قرار بدیم![]()
اما تاریخ نشون داده هر زمان پرسپولیس بازیکن قوی داشته تیم ملی ما قوی شده
مجید جان به نظر من اینی که شما میگی دلیل نیست! دلیل نتیجه نگرفتن فوتبال ما اینا نیست. فوتبال سیاسی، بازیکن های اشباع شده و راحت طلب و بی تفاوت و چند دلیل قابل بررسی دیگه که دوستان کم و بیش تو تاپیک تیم ملی بهش اشاره کردن.
خدایی یکی از زیباترین پست های تاریخ این تاپیک از بدو پیدایش در سال 2006 تا الآن بود ! :lol:جدا از این کل کل ها یکی از قابلیت های جدید آی فون 5 رو به شما معرفی می کنم !
![]()
در آیفون جدید شما می تونید رتبه تیم پرسپولیس رو راحتتر از گذشته پیدا کنید مشاهده پیوست 207565
چطوری مجید :دی
اینم باید اضافه کنی که هر موقع پرسپولیس ضعیف شده تیم ملی هم ضعیف شده چون بعضی آقایون پارتیشون کلفته :دی اگه میزاشتن همین سپاسی شیراز با نفراتش بره با لبنان بازی کنه 4 تا گل بهشون می زدن :دی
در مورد آسیا بحثی نکردم چون یک ادمی فوتبالی باشه که فوتبال حالیش باشه میدونه که هر رقابتی که شروع میشه یک مقدماتی داره بعد از اون تیم ها گروه بندی میشند بهترین تیم ها میرند یک هشتم بعد یک چهارم بعد فینال اگر ببرند برنده میشند در صورتی که تمام کشور ها شاخ شرکت کنند حالا باز با این کارها نداریم دو بار قهرمانی دارید خوشبحالتون اما در مورد الان تیم استقلال قویتر از پرسپولیس بازی میکنه این سه چهار سال واقعا از پرسپولیس بهتر نتیجه گرفته اما تاریخ نشون داده هر زمان پرسپولیس بازیکن قوی داشته تیم ملی ما قوی شده
من منظورم پر افتخارترین تیم در رقابت ها ایران بود در مورد بازیکن ها هم شک نکنید 5 6 تا اول تاریخ ایران از پرسپولیس بوده این هم مال 200 سال پیش نیست و افتخارشون هست هم به صورت تصویر هم ویدئو
و اینکه زمانی که اونها بودند به لبنان 4 تا 4 تا میزدیم الان که اون نسل از بین رفته میبینم چطوری بازی میکنیم و شما بازی یوونتوس و هامبورگ ببنی خدایش من تازه دیدم چون قدیمی بود واقعا مهدوی کیا 100 سال دیگه بازیکن نمی تونه بیاد چه از پرسپولیس چه از هر تیمی دیگه هوش و همین طور اخلاق بازی که مهدوی کیا داشت رو ارائه بده واقعا شاخ اسیا بود واقعا حقش بود این همه مدت تو لیگ المان باشه تازه اگر تیتر ایارنی بودن رو نداشته میتونست در تیم ها بزرگتر اورپا توپ بزنه این تیتر ایرانی بودن خیلی از موفقیتی هایی یا فرصت هایی که بازیکن هایی که اورپا زدن رو داشتند گرفت
حالا تصور کنید اگر دکتر فتح الله زاده این افتخارها رو داشت چیکار میکرد منظورم مثلا دکتر فتح الله زاده مهدوی کیا بود پرسپولیس بی چاره میکرد چپ راست کری میخوند
دوست عزیز جناب فرامرز خان با تمامی صحبتاتون 100% موافقم ولی.....خوب مگه من گفتم که مهدوی کیا یا کریمی بد هستند !!!اتفاقا خیلی هم بازیکن هایی خوبی هستند ! ولی این هیچ ربطی به پرسپولیس نداره !!
اگه مهدوی کیا تو بازی هامبورگ خوب بازی می کرده اول افتخارش ماله خودش هست بعد ماله ایران هست و بعد به باشگاهش که اون زمان هامبورگ بوده بر می گرده !!
من میگم شما افتخارات خودتون رو بگید ! مهدوی کیا قبل از اینکه بره اروپا 2 سال برای پرسپولیس بازی می کرده درست ولی این برای شما افتخار نمیشه !! تازه همین رفتن به اروپا رو هم مدیون تیم ملی و بازی هایش در مقدماتی جام جهانی هست نه پرسپولیس !! و خیلی از بازیکن های که اون زمان رفتند به اروپا مثل دایی و خداداد عزیزی و کریم باقری و .......
خوب پس وقتی میگیم افتخار به داشته های خودتون رجوع کنید !!!
بعد می رسیم به پرافتخارترین تیم ایران که با اجازتون شما فقط تو لیگ آزادگان 2 تا قهرمانی از ما بیشتر دارید ولی در عوض در جام حذفی کمتر از ما جام برده اید تو لیگ برتر بازم از ما عقب تر هستید شما فقط 2 تا قهرمانی دارید و ما 2 تا قهرمانی و 3 تا نایب قهرمانی داریم و در این زمینه سپاهان اول هست و تازه شما سوم هستید !! و البته تو جمع امتیاز های کل لیگ برتر استقلال اول هست و شما پائین تر از ما هستید !! تو تعداد برد دربی شما 5 برد کمتر از ما دارید و باز هم پائین تر از ما هستید ودر آسیا هم که حرفی برای گفتن ندارید حتی به فینالش هم تا حالا نرسیده اید !! پس چطور میشه شما از ما پرافتخار تر باشید !! خودتون توضیح بدهید![]()
این نظر شما هست که 6 تا بازیکن اول قرن ایران از پرسپولیس هست در صورتی که ناصر حجازی دومین دروازه بان قرن آسیا احتمالا در لیست شما جای ندارند![]()
خوب مگه من گفتم که مهدوی کیا یا کریمی بد هستند !!!اتفاقا خیلی هم بازیکن هایی خوبی هستند ! ولی این هیچ ربطی به پرسپولیس نداره !!
اگه مهدوی کیا تو بازی هامبورگ خوب بازی می کرده اول افتخارش ماله خودش هست بعد ماله ایران هست و بعد به باشگاهش که اون زمان هامبورگ بوده بر می گرده !!
من میگم شما افتخارات خودتون رو بگید ! مهدوی کیا قبل از اینکه بره اروپا 2 سال برای پرسپولیس بازی می کرده درست ولی این برای شما افتخار نمیشه !! تازه همین رفتن به اروپا رو هم مدیون تیم ملی و بازی هایش در مقدماتی جام جهانی هست نه پرسپولیس !! و خیلی از بازیکن های که اون زمان رفتند به اروپا مثل دایی و خداداد عزیزی و کریم باقری و .......
خوب پس وقتی میگیم افتخار به داشته های خودتون رجوع کنید !!!
بعد می رسیم به پرافتخارترین تیم ایران که با اجازتون شما فقط تو لیگ آزادگان 2 تا قهرمانی از ما بیشتر دارید ولی در عوض در جام حذفی کمتر از ما جام برده اید تو لیگ برتر بازم از ما عقب تر هستید شما فقط 2 تا قهرمانی دارید و ما 2 تا قهرمانی و 3 تا نایب قهرمانی داریم و در این زمینه سپاهان اول هست و تازه شما سوم هستید !! و البته تو جمع امتیاز های کل لیگ برتر استقلال اول هست و شما پائین تر از ما هستید !! تو تعداد برد دربی شما 5 برد کمتر از ما دارید و باز هم پائین تر از ما هستید ودر آسیا هم که حرفی برای گفتن ندارید حتی به فینالش هم تا حالا نرسیده اید !! پس چطور میشه شما از ما پرافتخار تر باشید !! خودتون توضیح بدهید![]()
این نظر شما هست که 6 تا بازیکن اول قرن ایران از پرسپولیس هست در صورتی که ناصر حجازی دومین دروازه بان قرن آسیا احتمالا در لیست شما جای ندارند![]()
دوست عزیز جناب فرامرز خان با تمامی صحبتاتون 100% موافقم ولی.....
شما رو فردی دیدم که به مسائل فوتبال اشراف کامل دارید و یه استقلالی به تمام معنا هستین به نظر من قشنگ نیست شما بیاین اینجا و کری بخونید برای دوستان قرمز
هستن دوستانی که جواب کل کل قرمز دوستان رو بدن
فکر کنم اگه از نظرات شما تو تایپیک استقلال بیشتر ببینیم مفید تره ( نظر شخصی )
موفق و پاینده باشید
فرامرز جان بخش های تاریخ و موسیقی و سینمای خارجی و....به کلی از انجمن حذف شد و تعداد زیادی از دوستان هم از فروم خداحافظی کردند.
حالا نمیدونم اینو از روی بی اطلاعی گفتی یا ...