• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
برو عمو
مگه هفته قبل چند تا خورد که این هفته بخوره؟؟؟

آخه پرسپولیس همش در حال خوردنه
attachment-207565d1347992470-problem.png

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
دیشب خواب دیدم کریمی از پرسپولیس رفت!!!!!!!!!
البته علامت تعجب نداره چون به نظر قطعی میاد

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آرزو شما هم استقلالی ها اینه که کریمی اخراج بشه مطمئن باشید حتی اخراج هم بشه هیچی از ارزش ها بهترین بازیکن تاریخ ایران کم نمیشه مطمئن باش
دنیا علی کریمی رو میشناسه کریمی در سال های اخر بازیگیریشه به هر چی خواسته به اندازه و شرایط تیتر ایرانی بودن رسیده
باشه انشالله که روزی یک نفر پیدا بشه 30 درصد بازی که کریمی در دوران اوجش انجام میدادو انجام بده و به اندازه کریمی نام ایرانو جهانی کنه

آرزوی ما رفتن کریمیه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

اصلا لزومی نداره واسه نتیجه نگرفتن پرسپولیس ما چیزی رو آرزو بکنیم .... نیست که الان که کریمی هست دارید 4 تا 4 تا جام میگیرید :D

اتفاقا وجود کریمی توی پرسپولیس روند سقوط تیمتون به لیگ آزادگان رو سریعتر میکنه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
این هفته پرسپولیس چند تا میخواد بخوره؟

فک کنم 2 به صفر ببازه ... البته تو فکرم چجوری میشه غیرتیشون کرد لااقل به مساوی از سپاهان بگیرن ... هر چی باشه رقیب اصلی ما واسه قهرمانی سپاهانه :)

دو دو رو دو دو .... پرسپولیس (ستاد روحیه دهی به پرسپولیس به منظور متوقف نمودن سپاهان)

راستی هنوزم پرسپولیسیا تو استادیوم شعر " پرسپولیس قهرمان میشه ..." رو میخونن یا نه ؟

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
آرزوی ما رفتن کریمیه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

اصلا لزومی نداره واسه نتیجه نگرفتن پرسپولیس ما چیزی رو آرزو بکنیم .... نیست که الان که کریمی هست دارید 4 تا 4 تا جام میگیرید :D

اتفاقا وجود کریمی توی پرسپولیس روند سقوط تیمتون به لیگ آزادگان رو سریعتر میکنه

مطمئن باش اگر 30 درد بازیکن هایی یا هر که این چند سال اومدن توی این باشگاه با پارتین با هر چیزی دیگه ای غیرت کریمی رو داشتند
قهرمان می شودیم کریمی دوران اوجش در کنار کریم بافری بود شک نکن پرسپولیس چند سال قهرمان می شود
به هر حال ما پر افتخارترین ایران هستیم علی کریمی هم سال اخرشه بازیکن هایی که تو سن سال علی کریمی هستند همه شون سال اخرشونه
وقتی کریمی از فوتبال خداحافظی کرد و ر فت و دیگه حتی اسمش هم نبود خلیی ها از شما 5 سال دیگه میگید عجب بازیکنی بود چقدر برای تیم ملی زحمت کشید چه تیتری داشت
مثل امروز که خیلی ها نبود علی دایی رو احساس میکنند دمش گرم علیی دایی هم این اخرین مصاحبش خوب زد به پر بال اونهایی که انتقاد ازش میکردند دو سه سال اخرش
حالا رونالدو ها تیم ملی هدر نمی رند :D
راستی دوستان که اینترنت پر سرعت دارند بازی یوونتوس و هامبورگ دانلود کنید جام باشگاه های اورپا سال 2001 اگر اشتباه نکنم چه بازیی 40 مگ روی اینترنت هم هست
توی اون بازی زندان دل پیرو ادگارد داوز و .. ببنید بهترین بازیکن زمین چه کسی بود
بببنید مهدوی کیا چی بوده و بازیکنانهایی که الان پست شو گرفتند و بعضی ها هم این بازیکن ها جدید ر و با مهدی مهدوی کیا مقایسه میکنند چی هستند :D:D

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
به هر حال پرسپولیسی ها افتخار رو تو این می بینند که مثلا بازیکن ایگرگ در تیم ایگرگ بازی کرده و در نتیجه میشند پر افتخارترین تیم ایران :)‌تازه با همین استدلال ها میشوند مردمی ترین تیم ایران :)‌به جان خودم این استدلال هاشون رو باید قاب کرد بزاریم تویه فدراسیون تا بقیه هم یاد بگیرند چطور استدلال کنند :)

حداقل اگه استقلال از قهرمانی هایش تو آسیا از قدیم میگه این کار رو تیمی به اسم استقلال انجام داده جزئی از افتخاراتش هست ولی اینها رو نمی دونیم کجایی دلمون باید قرار بدیم :)

aria_ tehran

Registered User
لایک‌ها
23,518
راستی هنوزم پرسپولیسیا تو استادیوم شعر " پرسپولیس قهرمان میشه ..." رو میخونن یا نه ؟

ایشالله سال دیگه به لیگ برتر اگه صعود کردن

امسال باید اگه جدول برعکس بشه رو توی پرسپولیس قهرمان میشه اضافه کنن

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
به هر حال پرسپولیسی ها افتخار رو تو این می بینند که مثلا بازیکن ایگرگ در تیم ایگرگ بازی کرده و در نتیجه میشند پر افتخارترین تیم ایران :)‌تازه با همین استدلال ها میشوند مردمی ترین تیم ایران :)‌به جان خودم این استدلال هاشون رو باید قاب کرد بزاریم تویه فدراسیون تا بقیه هم یاد بگیرند چطور استدلال کنند :)

حداقل اگه استقلال از قهرمانی هایش تو آسیا از قدیم میگه این کار رو تیمی به اسم استقلال انجام داده جزئی از افتخاراتش هست ولی اینها رو نمی دونیم کجایی دلمون باید قرار بدیم :)

در مورد آسیا بحثی نکردم چون یک ادمی فوتبالی باشه که فوتبال حالیش باشه میدونه که هر رقابتی که شروع میشه یک مقدماتی داره بعد از اون تیم ها گروه بندی میشند بهترین تیم ها میرند یک هشتم بعد یک چهارم بعد فینال اگر ببرند برنده میشند در صورتی که تمام کشور ها شاخ شرکت کنند حالا باز با این کارها نداریم دو بار قهرمانی دارید خوشبحالتون اما در مورد الان تیم استقلال قویتر از پرسپولیس بازی میکنه این سه چهار سال واقعا از پرسپولیس بهتر نتیجه گرفته اما تاریخ نشون داده هر زمان پرسپولیس بازیکن قوی داشته تیم ملی ما قوی شده

من منظورم پر افتخارترین تیم در رقابت ها ایران بود در مورد بازیکن ها هم شک نکنید 5 6 تا اول تاریخ ایران از پرسپولیس بوده این هم مال 200 سال پیش نیست و افتخارشون هست هم به صورت تصویر هم ویدئو
و اینکه زمانی که اونها بودند به لبنان 4 تا 4 تا میزدیم الان که اون نسل از بین رفته میبینم چطوری بازی میکنیم و شما بازی یوونتوس و هامبورگ ببنی خدایش من تازه دیدم چون قدیمی بود واقعا مهدوی کیا 100 سال دیگه بازیکن نمی تونه بیاد چه از پرسپولیس چه از هر تیمی دیگه هوش و همین طور اخلاق بازی که مهدوی کیا داشت رو ارائه بده واقعا شاخ اسیا بود واقعا حقش بود این همه مدت تو لیگ المان باشه تازه اگر تیتر ایارنی بودن رو نداشته میتونست در تیم ها بزرگتر اورپا توپ بزنه این تیتر ایرانی بودن خیلی از موفقیتی هایی یا فرصت هایی که بازیکن هایی که اورپا زدن رو داشتند گرفت
حالا تصور کنید اگر دکتر فتح الله زاده این افتخارها رو داشت چیکار میکرد منظورم مثلا دکتر فتح الله زاده مهدوی کیا بود پرسپولیس بی چاره میکرد چپ راست کری میخوند

p30room

Registered User
لایک‌ها
3,562
اما تاریخ نشون داده هر زمان پرسپولیس بازیکن قوی داشته تیم ملی ما قوی شده

چطوری مجید :دی
اینم باید اضافه کنی که هر موقع پرسپولیس ضعیف شده تیم ملی هم ضعیف شده چون بعضی آقایون پارتیشون کلفته :دی اگه میزاشتن همین سپاسی شیراز با نفراتش بره با لبنان بازی کنه 4 تا گل بهشون می زدن :دی

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
مجید جان به نظر من اینی که شما میگی دلیل نیست! دلیل نتیجه نگرفتن فوتبال ما اینا نیست. فوتبال سیاسی، بازیکن های اشباع شده و راحت طلب و بی تفاوت و چند دلیل قابل بررسی دیگه که دوستان کم و بیش تو تاپیک تیم ملی بهش اشاره کردن.

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
مجید جان به نظر من اینی که شما میگی دلیل نیست! دلیل نتیجه نگرفتن فوتبال ما اینا نیست. فوتبال سیاسی، بازیکن های اشباع شده و راحت طلب و بی تفاوت و چند دلیل قابل بررسی دیگه که دوستان کم و بیش تو تاپیک تیم ملی بهش اشاره کردن.

الان شما برزیل الان میتونه با زمانی که کلی ستاره داشت مقایسه کنید زمانی که قدرت اول جهان بود
هر زمان یک سری ستاره داریم حالا هر کسی برای خودش یک طرز فکری داره اما تاریخ نشون داده کارمنامه ورزشی اون
بازیکن ها با این بازیکن ها بازی هایی که اونها میکردند تفاوت قشنگ نشون میده
در فوتبال ایران امثال دایی مهدوی کیا باقری کریمی عزیری .... دیگه تکرار نمیشن اینو اصلا رو تعصب به پرسپولیس نمیگم حتی از استقلال هم بازیکنی ها بودند که هنوز لینگشون نیامده اصلا
میدونی مردم ما دقیقا همینطوری هستند یک سری چیزها باید زمان بگذر قدرشون بدونن ده سال دیگه همه حسرت می خورند یا میگن عجب بازیکنی بود مهدوی کیا ده سال آلمان بازی کرده
خالا بازیکن های ما حتی لیگ ها درپیت اورپا هم جذب نمیشن باید بگردم تو لیگ ها دسته دوم سوئد اتریش ایرانی پیدا کنیم که بگم بازیکن تو اروپا داریم

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
جدا از این کل کل ها یکی از قابلیت های جدید آی فون 5 رو به شما معرفی می کنم !

attachment-207561-hiradz_394333_364953140250228_489375465_n.jpg

در آیفون جدید شما می تونید رتبه تیم پرسپولیس رو راحتتر از گذشته پیدا کنید
مشاهده پیوست 207565
خدایی یکی از زیباترین پست های تاریخ این تاپیک از بدو پیدایش در سال 2006 تا الآن بود ! :lol:

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
چطوری مجید :دی
اینم باید اضافه کنی که هر موقع پرسپولیس ضعیف شده تیم ملی هم ضعیف شده چون بعضی آقایون پارتیشون کلفته :دی اگه میزاشتن همین سپاسی شیراز با نفراتش بره با لبنان بازی کنه 4 تا گل بهشون می زدن :دی

میدونم سخت براتون اما شما هم ده سال دیگه میفهمید مثل خیلی چیزها دیگه عرض کردم ایرانی ها 20 سال بعد متوجه میشن چه چیزهای خوبی بود
این بازیکن ها نه تنها ستاره ها ایران بودند ستاره های آسیا بودند به هر حال ده سال دیگه فوتبال ایران هم میبنیم سیاسی این چرت پرت ها چیه
مگه برزیل یا فرانسه یا کشور هایی که الان ضعیف شدند به خاطر سیاسی بودند اونجا هم این مشکلات هست بابا ستارها کم شدند
فرانسه یک زمانی زندان رو داشت پیرس رو داشت وی را رو داشت و خیلی ها دیگه الان چی از تیم ها درپیت میخوره
برزیل باید در این رتبه باشه ؟؟؟

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
در مورد آسیا بحثی نکردم چون یک ادمی فوتبالی باشه که فوتبال حالیش باشه میدونه که هر رقابتی که شروع میشه یک مقدماتی داره بعد از اون تیم ها گروه بندی میشند بهترین تیم ها میرند یک هشتم بعد یک چهارم بعد فینال اگر ببرند برنده میشند در صورتی که تمام کشور ها شاخ شرکت کنند حالا باز با این کارها نداریم دو بار قهرمانی دارید خوشبحالتون اما در مورد الان تیم استقلال قویتر از پرسپولیس بازی میکنه این سه چهار سال واقعا از پرسپولیس بهتر نتیجه گرفته اما تاریخ نشون داده هر زمان پرسپولیس بازیکن قوی داشته تیم ملی ما قوی شده

من منظورم پر افتخارترین تیم در رقابت ها ایران بود در مورد بازیکن ها هم شک نکنید 5 6 تا اول تاریخ ایران از پرسپولیس بوده این هم مال 200 سال پیش نیست و افتخارشون هست هم به صورت تصویر هم ویدئو
و اینکه زمانی که اونها بودند به لبنان 4 تا 4 تا میزدیم الان که اون نسل از بین رفته میبینم چطوری بازی میکنیم و شما بازی یوونتوس و هامبورگ ببنی خدایش من تازه دیدم چون قدیمی بود واقعا مهدوی کیا 100 سال دیگه بازیکن نمی تونه بیاد چه از پرسپولیس چه از هر تیمی دیگه هوش و همین طور اخلاق بازی که مهدوی کیا داشت رو ارائه بده واقعا شاخ اسیا بود واقعا حقش بود این همه مدت تو لیگ المان باشه تازه اگر تیتر ایارنی بودن رو نداشته میتونست در تیم ها بزرگتر اورپا توپ بزنه این تیتر ایرانی بودن خیلی از موفقیتی هایی یا فرصت هایی که بازیکن هایی که اورپا زدن رو داشتند گرفت
حالا تصور کنید اگر دکتر فتح الله زاده این افتخارها رو داشت چیکار میکرد منظورم مثلا دکتر فتح الله زاده مهدوی کیا بود پرسپولیس بی چاره میکرد چپ راست کری میخوند

خوب مگه من گفتم که مهدوی کیا یا کریمی بد هستند !!!‌اتفاقا خیلی هم بازیکن هایی خوبی هستند ! ولی این هیچ ربطی به پرسپولیس نداره !!
اگه مهدوی کیا تو بازی هامبورگ خوب بازی می کرده اول افتخارش ماله خودش هست بعد ماله ایران هست و بعد به باشگاهش که اون زمان هامبورگ بوده بر می گرده !!
من میگم شما افتخارات خودتون رو بگید ! مهدوی کیا قبل از اینکه بره اروپا 2 سال برای پرسپولیس بازی می کرده درست ولی این برای شما افتخار نمیشه !! تازه همین رفتن به اروپا رو هم مدیون تیم ملی و بازی هایش در مقدماتی جام جهانی هست نه پرسپولیس !! و خیلی از بازیکن های که اون زمان رفتند به اروپا مثل دایی و خداداد عزیزی و کریم باقری و .......
خوب پس وقتی میگیم افتخار به داشته های خودتون رجوع کنید !!!
بعد می رسیم به پرافتخارترین تیم ایران که با اجازتون شما فقط تو لیگ آزادگان 2 تا قهرمانی از ما بیشتر دارید ولی در عوض در جام حذفی کمتر از ما جام برده اید تو لیگ برتر بازم از ما عقب تر هستید شما فقط 2 تا قهرمانی دارید و ما 2 تا قهرمانی و 3 تا نایب قهرمانی داریم و در این زمینه سپاهان اول هست و تازه شما سوم هستید !! و البته تو جمع امتیاز های کل لیگ برتر استقلال اول هست و شما پائین تر از ما هستید !! تو تعداد برد دربی شما 5 برد کمتر از ما دارید و باز هم پائین تر از ما هستید ودر آسیا هم که حرفی برای گفتن ندارید حتی به فینالش هم تا حالا نرسیده اید !! پس چطور میشه شما از ما پرافتخار تر باشید !! خودتون توضیح بدهید :)

این نظر شما هست که 6 تا بازیکن اول قرن ایران از پرسپولیس هست در صورتی که ناصر حجازی دومین دروازه بان قرن آسیا احتمالا در لیست شما جای ندارند :)

poyantbr

Registered User
لایک‌ها
609
خوب مگه من گفتم که مهدوی کیا یا کریمی بد هستند !!!‌اتفاقا خیلی هم بازیکن هایی خوبی هستند ! ولی این هیچ ربطی به پرسپولیس نداره !!
اگه مهدوی کیا تو بازی هامبورگ خوب بازی می کرده اول افتخارش ماله خودش هست بعد ماله ایران هست و بعد به باشگاهش که اون زمان هامبورگ بوده بر می گرده !!
من میگم شما افتخارات خودتون رو بگید ! مهدوی کیا قبل از اینکه بره اروپا 2 سال برای پرسپولیس بازی می کرده درست ولی این برای شما افتخار نمیشه !! تازه همین رفتن به اروپا رو هم مدیون تیم ملی و بازی هایش در مقدماتی جام جهانی هست نه پرسپولیس !! و خیلی از بازیکن های که اون زمان رفتند به اروپا مثل دایی و خداداد عزیزی و کریم باقری و .......
بعد می رسیم به پرافتخارترین تیم ایران که با اجازتون شما فقط تو لیگ آزادگان 2 تا قهرمانی از ما بیشتر دارید ولی در عوض در جام حذفی کمتر از ما جام برده اید تو لیگ برتر بازم از ما عقب تر هستید شما فقط 2 تا قهرمانی دارید و ما 2 تا قهرمانی و 3 تا نایب قهرمانی داریم و در این زمینه سپاهان اول هست و تازه شما سوم هستید !! و البته تو جمع امتیاز های کل لیگ برتر استقلال اول هست و شما پائین تر از ما هستید !! تو تعداد برد دربی شما 5 برد کمتر از ما دارید و باز هم پائین تر از ما هستید ودر آسیا هم که حرفی برای گفتن ندارید حتی به فینالش هم تا حالا نرسیده اید !! پس چطور میشه شما از ما پرافتخار تر باشید !! خودتون توضیح بدهید :)

این نظر شما هست که 6 تا بازیکن اول قرن ایران از پرسپولیس هست در صورتی که ناصر حجازی دومین دروازه بان قرن آسیا احتمالا در لیست شما جای ندارند :)
دوست عزیز جناب فرامرز خان با تمامی صحبتاتون 100% موافقم ولی.....

شما رو فردی دیدم که به مسائل فوتبال اشراف کامل دارید و یه استقلالی به تمام معنا هستین به نظر من قشنگ نیست شما بیاین اینجا و کری بخونید برای دوستان قرمز
هستن دوستانی که جواب کل کل قرمز دوستان رو بدن
فکر کنم اگه از نظرات شما تو تایپیک استقلال بیشتر ببینیم مفید تره ( نظر شخصی )
موفق و پاینده باشید

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707

در کل لیگ ایران پرسپولیس اول با 9 بار قهرمانی
در مورد لیست من علی پروین تو این لیست قرار ندادم که شاخترین بازیکن ایران بوده البته پروین و زنده یاد حجازی جزو ده تا اول هستند ولی خیلی قدیمی هستند
من براساس موفقیت های که داشتند علی دایی مهدوی کیا کریمی باقری عزیزی عابدزاده نکونام ....... و تو این لیست بازیکن ها نسل امروز جزو 20 تا هم نیست
علی دایی کریمی و مهدوی کیا و عزیزی باقری نکونام عابدازده استیلی منصوریان شاهرودی پاشازاده زرین چه میناوند پیروانی گل محمدی نویدکیا رحمان رضایی اندو زندی . شجاعی
کعبی .مجیدی . نیک بخت واحدی هاشمیان و رحمتی اگر تمام بازیکن هایی که نام بردم الان بودند با هم و آماده یا یک مربی خوب الان قدرت اول آسیا بودیم
ژاپن کره عربستان سوراخ میکردیم

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
دوست عزیز جناب فرامرز خان با تمامی صحبتاتون 100% موافقم ولی.....

شما رو فردی دیدم که به مسائل فوتبال اشراف کامل دارید و یه استقلالی به تمام معنا هستین به نظر من قشنگ نیست شما بیاین اینجا و کری بخونید برای دوستان قرمز
هستن دوستانی که جواب کل کل قرمز دوستان رو بدن
فکر کنم اگه از نظرات شما تو تایپیک استقلال بیشتر ببینیم مفید تره ( نظر شخصی )
موفق و پاینده باشید

ممنون دوست عزیز :)
شما لطف دارید :) ولی من هم جزیی از این بچه ها هستم دیگه :)
چشم از این به بعد بیشتر میام تو صفحه استقلال پست می زارم :)
ولی این تاپیک هم همش برای کل کل نیست بیشتر تفریح هست که بچه های (قدیمی ) چه پرسپولیسی و استقلالی دیگه این تاپیک رو باز نمی کنند وگرنه بیشتر قسمت فانش برام جالبه وگر نه با هم پدرکشتگی که نداریم :)

مخلصیم :)

پ.ن : آقا تعداد پست های من 2700 بود ولی یه دفعه شد 2200 به کجا شکایت بریم :)

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
فرامرز جان بخش های تاریخ و موسیقی و سینمای خارجی و....به کلی از انجمن حذف شد و تعداد زیادی از دوستان هم از فروم خداحافظی کردند.
حالا نمیدونم اینو از روی بی اطلاعی گفتی یا ...

نمی دونستم :(

دست ات درد نکنه :)

ای بابا چرا اینکار ها رو می کنند ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا