• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
گلم قرار بود هر وقت رتبتون تک رقمی شد بیای کل کل کنیم شما برو یه تاپیک بزن مخصوص کل کل تیمای ته جدولی مطمئن باش میترکونه ... جان من بگو الان چندمید ؟

عزیز دلم اینجا که قرار نیست برا همدیگه تکلیف تعیین کنیم . درسته ؟ مثلا من دوست دارم با هوادارای یه تیمی که سابقه حضور در دسته 3 دارن :D کل کل کنم . دیگه نمیشه که هر بار کم آوردم بگم من با دسته 3 رفته ها کل کل نمی کنم :lol:
رتبمون هم دهمه ولی هنوز افتخار کسب رتبه سیزدهم توی جدول لیگ برتر رو کسب نکردیم جون داداش :whistle:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
عزیز دلم اینجا که قرار نیست برا همدیگه تکلیف تعیین کنیم . درسته ؟ مثلا من دوست دارم با هوادارای یه تیمی که سابقه حضور در دسته 3 دارن :D کل کل کنم . دیگه نمیشه که هر بار کم آوردم بگم من با دسته 3 رفته ها کل کل نمی کنم :lol:
رتبمون هم دهمه ولی هنوز افتخار کسب رتبه سیزدهم توی جدول لیگ برتر رو کسب نکردیم جون داداش :whistle:
تایید میشه...

هر وقت که کم میارن میگن شما رتبتون تک رقمی نیس
ولی ما که کم نمیاریم
خوبه ما هم بگیم با تیم هایی که به دسته 3( وای چه افتضاحی) رفتن کل کل نمیکنیم
yeah5652564.gif
188de0.gif

پس لطفا برین دنبال یه تیکه کلام دگ بگردین که ما بدترشو داریم
tsimuzpzwoap1t9y3o7.gif

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
حرف از سوزش شد یاد آتش سوزی عظیم بعد از بردن ذوب آهن افتادم که همه استقلالی ها دنبال آدرس آتش نشانی و داروخانه میگشتن:D. زیاد هم دور نیست . سه چهار صفحه بری عقب پیداش می کنی ;)

بازی برگشت دربی. این تفاضل برا شما میشه 7 برا ما میشه 6 اگه گفتی دربی چند چند میشه عزیزم ؟:D

آرزو بر جوانان عیب نیست

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
جون هر کی دوس داری زئوس جان ازین معماها طرح نکن بنده های خدا هنگ میکنن...
بزار دلشون به تفاضل گل خوش باشه دادا

ما دلمون به قهرمانی آسیا خوشه
تفاضل گل و امتیاز که واسه ما یه چیز عادی شده

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
آقا جون سلانگور مال دهه 70 میلادی بوده که شما دلخوش به بردن جام این مسابقات هستین . اون موقعها ما کلا تنها تیم حرفه ای بودیم و اصلا تو لیگ با تیمهایی مثل تاج دمخور نبودیم:Dمیرفتیم با سانتوز برزیل و منچستریونایتد و از این قبیل تیما مسابقه می دادیم. :thumbsup:

شما فقط اینو جواب بده بعد از اومدن تیمهای عربی و شرق آسیا به جام باشگاههای آسیا یه جام آوردین؟ اگه آره اکی من حرفی ندارم وگرنه زمانهای قدیم تیمهای کامبوج و برمه هم تیم ملی ما رو 3تا 4 تا میزدن و مقام دارن تو آسیا ولی الان کجان ؟:upsided:
تو جام سال 90-91 هم تیمهای عربی بودن هم شرق آسیا حالا به طور مثال تیم یوکوهاما ژاپن عرضه نداشته از گروهش بیاد بالا به جاش 25 آوریل کره شمالی اومده مرحله حذفی دیگه مشکل استقلال نیست که.البته همین کره شمالی اون دوران لقب طوفان زرد آسیا رو یدک میکشیده.........:thumbsup:
بچه های پرسپولیسی ماشالله خیلی اعتماد به نفسشون بالاست با وجودی که هیچ وقت رقیب مستقیم ما نبودن ولی مدام واسه ما کری میخونن چه توی جدول ادواری لیگ چه تو رنکینگ باشگاهی چه بازیای مستقیم و... آمار حکم به برتری آبیا میده ولی باز اینا از رو نمیرن:confused:

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
بچه ها بازی های لیگ قهرمانان آسیا کی شروع میشه ؟:D
16 آذر قرعه کشی میشه و از بهمن پلی آفا شروع میشه.اینقدر متوالیا شرکت کردیم دیگه هر سال منتظر اسفندیم تا بازیامون تو آسیا شروع بشه:thumbsup:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

3 خط جواب دادی ، لااقل جواب سوالشم میدادی ... تیمتوت الان چندمه ؟ :D

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ما دلمون به قهرمانی آسیا خوشه
تفاضل گل و امتیاز که واسه ما یه چیز عادی شده

حالا دوروزه صدر لیگ شدین چقد توهم ورتون داشته....مگه دسته 3 که قهرمان بشین
bd219e.gif
128fs318181.gif

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

AMIR TERROREST

Registered User
لایک‌ها
4,884
بابا بیاین پول این بنده خدارو بدین سرشو کلاه نزارین:p
Gol.ir | گل ->مهلت فیفا به استقلال برای پرداخت مطالبات توزی
میخواین پولامونو جمع کنیم بهتون بدیم ها؟؟؟
smilies-azardl%20%2813%29.gif

یه زنگ میزنم به سردار (به احترامش خبردار ) :D یه لباس امضا شده ی کریم رو بده به این چیتوزی نمکی از کل مطالباتش نسبت به آبیا بگزره

بیخود نیستش که خدا نمیخواد این آبی ها قهرمان بشن چون جنبه ندارن 2 روز نشده رفتن بالا به قهرمانی آسیا فکر میکنن حالا ما صحبت دسته 3 و 6 تا و ..... هم نمیخواد بکنیم خودشون حساب دستشون هست

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
حالا دوروزه صدر لیگ شدین چقد توهم ورتون داشته....مگه دسته 3 که قهرمان بشین
bd219e.gif
128fs318181.gif

دو روز که زیاده یه ساعته ما صدر نشین شدیم ، شما چند وقته نیمه دوم جدولین ؟

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
یه زنگ میزنم به سردار (به احترامش خبردار ) :D یه لباس امضا شده ی کریم رو بده به این چیتوزی نمکی از کل مطالباتش نسبت به آبیا بگزره

بیخود نیستش که خدا نمیخواد این آبی ها قهرمان بشن چون جنبه ندارن 2 روز نشده رفتن بالا به قهرمانی آسیا فکر میکنن حالا ما صحبت دسته 3 و 6 تا و ..... هم نمیخواد بکنیم خودشون حساب دستشون هست

به قهرمانی آسیا فکر می کنیم تا تجدید خاطره بشه
شما هم می تونید حسرت بخورید ;)

mahdi-xbox

Registered User
لایک‌ها
531
دو روز که زیاده یه ساعته ما صدر نشین شدیم ، شما چند وقته نیمه دوم جدولین ؟
گمون كنم با فصل قبل ميكنه به عبارتي يك و نيم فصل...لول...:D
اون پايين ها مثل اينكه خيلي خوش ميگذره:D

mirbest32

Registered User
لایک‌ها
893
گمون كنم با فصل قبل ميكنه به عبارتي يك و نيم فصل...لول...:D
اون پايين ها مثل اينكه خيلي خوش ميگذره:D
جوجه رو آخر فصل میشمارن عزیزان
اخه حرف مفت تا به کی؟؟؟:hmm:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

لطف کن وقتی بش زنگ زدی خوب توجیهش کن که یه وقت پیرهن تقلبی نندازه به اون بنده خدا ... آخه میدونی که ... :D

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
اسطوره هاي شما كجان ، اصلا اسطوره داريد اصلا به چي شما دل خوشيند به چيه تيمتون مينازيد ... درسته دسته سه رفتيد ولي اينكه دلخوشي نيست
7epeqa2y.jpg

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
اسطوره هاي شما كجان ، اصلا اسطوره داريد اصلا به چي شما دل خوشيند به چيه تيمتون مينازيد ... درسته دسته سه رفتيد ولي اينكه دلخوشي نيست
7epeqa2y.jpg

اسطوره ی ما الان زیر خاک دفن شده اما هنوز واسه همه ی ماها زندهاس
روحت شاد ناصر خان

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
اسطوره ی ما الان زیر خاک دفن شده اما هنوز واسه همه ی ماها زندهاس
روحت شاد ناصر خان

خدا بیامرزه ناصر خان. خیلی مرد بزرگی بود.

از همه پرسپولیسی ها هم میخوام احترام این مرد بزرگ حفظ کنن و خدایی نکرده بی ادبی به ایشون نشه.

پ.ن: گراف جان فک کنم توی تاپیک کل کل اصلا خوب نباشه یادی از ایشون بشه . بلخره همه جور آدمی میاد اینجا و شاید حواسش نباشه یه چیزی بگه باعث ناراحتی بشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا