• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
من چون اين جمله جنبه ارامش داره براي استقلال هر چند روز تكرار ميكنم ...

حالا گريه نداره كه

Dont cry

不要哭了

لا تبكي

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
پرسپولیسیای عزیز هر چی دوس دارید تو این یه هفته خودتونو خالی کنید ... بازی با ملوان که تموم بشه دیگه حس اومدن تو این تاپیک براتون نمیمونه :)

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
مصی چون فکر کنم نحسی تیم های شمالی این فصل دامن شما رو گرفته ! فکر کنم بازی برگشت با داماش یه 30 تایی کشته و تلفات بدید ! :D مصی میگن تا 3 نشه بازی نشه ! به نظرت سومین باخت پی در پی رو هم میدید !؟ :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مصی چون فکر کنم نحسی تیم های شمالی این فصل دامن شما رو گرفته ! فکر کنم بازی برگشت با داماش یه 30 تایی کشته و تلفات بدید ! :D مصی میگن تا 3 نشه بازی نشه ! به نظرت سومین باخت پی در پی رو هم میدید !؟ :D

گفتم که خودتو خوب خالی کن :) مثلا بگو ما قهرمان باشگاههای آسیائیم ... کی به کیه ؟ آره داداش

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
حالا به حنیف و پژمان کاری ندارم ولی رحمتی .... !؟ رحمتی رو جدی گفتی !؟ :D

پ نه پ شما بشین بازی های استقلالو ببین ، میبینی با جون و دل تو دروازه وای میسه
مثل دروازه بانای شما نیست که ....بگذریم :D

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
پ نه پ شما بشین بازی های استقلالو ببین ، میبینی با جون و دل تو دروازه وای میسه
مثل دروازه بانای شما نیست که ....بگذریم :D

مرد مومن به من هم 1 میلیارد و 999 میلیون و 999 هزار و 999 تومان میدادن میشدم پیتر اشمایکل ! حرفیه آخه ! :D

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
تیم فوتبال نوجوانان استقلال مقابل پرسپولیس به پیروزی رسید. به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، از ساعت 14 و 30 دقیقه امروز تیمهای نوجوانان استقلال و پرسپولیس به مصاف هم رفتند که در پایان آبی پوشان با نتیجه 3 بر یک به پیروزی رسیدند. برای استقلال در این دیدار امید نورافکن در دقایق 40 و 81 و امید اسدی در دقیقه 67 گلزنی کردند، ضمن اینکه تک گل پرسپولیس را علیرضا علیپور در دقیقه 79 به ثمر رساند.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من چون اين جمله جنبه ارامش داره براي استقلال هر چند روز تكرار ميكنم ...

حالا گريه نداره كه

Dont cry

不要哭了

لا تبكي

ما که رفتیم آسیا ... تیم رقیب هم که ته جدول هست ... ما هم که در لیگ دوم هستیم

یعنی زندگی بهتر از این نمیشه نمیشه :lol:

GraphX

Registered User
لایک‌ها
7,827
مرد مومن به من هم 1 میلیارد و 999 میلیون و 999 هزار و 999 تومان میدادن میشدم پیتر اشمایکل ! حرفیه آخه ! :D

اگه اینقدر پول تو بازی بازیکنا تاثیر داره روم به دیوار چرا پس بنگر هنوز پنالتی میده و خط دفاعتون....؟

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
هيچ وقت توجه كرديد چرا طرفداران تیم پرسپولیس بیشتر از تیم استقلال هستند؟ چرا پرسپولیس محبوب تر از استقلال بوده و هست؟ با اينكه پرسپوليس چندين سال بعد از استقلال تاسيس شده ؟ و حتي اگر پرسپوليس تيمي با اين همه افتخار نبود بازم سرور استقلال محسوب ميشد !

فقط جواب رو كه گفتم زار زار گريه نكنيدا

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

نوش جونش ...

اگه یه نفرم بین این همه بازیکن باشه که پولش حلالش باشه همین داش مهدی ماست .... کور بشه چشمات میلاد :D

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
مصی زیاد پارازیت ول کنی به رضا عنایتی و فرشید کریمی میگم بیان دماغشون رو بکنند تو چشمت :D
آخه اگه اون خوبه سید جلال ما هم یه تنه ضعف خط دفاعی رو تا جایی که تونسته پوشش داده ... مرغ همسایه غازه فقط !؟ سید مهدی حلال میگیره اینا حروم ؟ :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا