• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دوستان فقط همین صفحه 14 پست پاک شده داره

چطوره یه مدت بسه .. ؟! دیگه همه صحبت ها داره خیلی تکراری میشه و با کدورت و جو غیر دوستانه فاصله ی چندانی نیست

یه مدت خودجوش تعطیلش کنید تا نیاز نباشه جدا تعطیلش کنیم

پاینده باشید ..

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
در اصل اینجا یه جایی هستش که خیلی میتونه تو روحیه افراد تاثیر بزاره و کمک شایانی به همه کنه پس بهتره (اول به خودم میگم ) از دادن پست های که حاوی الفاظ و عبارات نامناسب هستش جلوگیری کنیم
چون اینجا ورزشگاه نیستش و ما هم آدم های اون تو نیستیم در ضمن ما با هم هیچ دشمنی نداریم و اکثر پست ها صرفا جهت تغییر روحیه بوده و نباید باعث ناراحتی دوستان عزیز بشه پس (بازم دارم به خودم میگم ) بهتره
اولین اصل یعنی رفاقت اینجا رعایت بشه

یا علی ...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
در اصل اینجا یه جایی هستش که خیلی میتونه تو روحیه افراد تاثیر بزاره و کمک شایانی به همه کنه پس بهتره (اول به خودم میگم ) از دادن پست های که حاوی الفاظ و عبارات نامناسب هستش جلوگیری کنیم
چون اینجا ورزشگاه نیستش و ما هم آدم های اون تو نیستیم در ضمن ما با هم هیچ دشمنی نداریم و اکثر پست ها صرفا جهت تغییر روحیه بوده و نباید باعث ناراحتی دوستان عزیز بشه پس (بازم دارم به خودم میگم ) بهتره
اولین اصل یعنی رفاقت اینجا رعایت بشه

یا علی ...

درود بر شما

این درخواستی یه که ما همیشه از دوستان داشتیم که بک گراند دوستانه رو همیشه چاشنی کل کل هاشون بکنن تا همه طرفین از حضورشون تو این تاپیک خاطره خوشی داشته باشن ، همونطور که شما هم عنوان کردید قطعا نفس این تاپیک ضدحال و رو کم کنی و ایجاد کدورت نیست ، فقط دوستان گاهی اوقات کم لطفی میکنن

یا حق ..

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
سوالات جدید دانشگاه پرسپولیس لو رفت :lol:

استقلال اونموقع که دسته 3 بازی میکرد

1- زمیناشون آسفالت بود یا خاکی؟
2- با توپ چلتیک بازی میکردن یا پلاستیکی؟
3- به دروازه هاشون گونی برنج میببستند یا گونی سیب زمینی؟
4- جدی ترین رقیبشون کی بود؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
سوالات جدید دانشگاه پرسپولیس لو رفت :lol:

استقلال اونموقع که دسته 3 بازی میکرد

1- زمیناشون آسفالت بود یا خاکی؟
2- با توپ چلتیک بازی میکردن یا پلاستیکی؟
3- به دروازه هاشون گونی برنج میببستند یا گونی سیب زمینی؟
4- جدی ترین رقیبشون کی بود؟

واااااای سوالا لو رفت حالا دانشجوبان نمره بیس میگیرن:دی
خعلی با پستات حال میکنم دادا
هزارتا لایک داره

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
شما تو ورزشگاه بگید المان هایی هم تو مجله شون میگن کی سرور کیه این چیز که مهم نه حرف من پرسپولیسه نه حرف تو استقلالی چیزی که مهم صحبت کشور ها جهان اول و صاحب فوتبال و اونها تشخبص می دهند چیکار کنند

والا استقلال هایی همیشه توی توهم هستند
شما کاپیتان علی کریمی ببنید این استقلالی ها شعار میدن جباری سرور علی کریمی یا مجیدی واقعا من نمیدونم این ها تازه اومدن فوتبال دنبال میکنند علی کریمی نمی شناسند
اما خدا واقعا علی کریمی دوست داره من انسان به بزرگی کریمی اصلا تو زندگیم خدایش ندیدم شما ببنید هر موقعه خواست این بشزر زیر سوال ببرند یا یک جوری خرابش کنند از تیتر بززرگ ورزشی کم کنند
یک خبر شد وقتی ژوز خواست اخراجش کنه کاندید بهترین بازیکن سال اسیا شد چند روز پیش هم وطنهای علی کریمی تو ورزشگاه به بزرگترین بازیکن تاریخ فوتبال ایران فحش نا سزا گفتند مجله بایرمونیخ کشید بیرون ترانسفر های سال 2005 و در مورد کریمی نشستند تحیلیل کردند علی کریمی کسی که رئال پیگیری بازیش هاش بود و خواستارش تا اینکه و به خاطر تنبلی یا مصدومیت که در باز ی21 فصل اول حضور در لیگ آلمان با هامبورگ اون مصدومیت شدید برایش رخ داد و خیلی افت کرد دوستانی که فکر میکنند علی کریمی بازیها نیکت نشین بود باید یک سرچ کنند ببنی فصل اول حضورقبل از مصدومیت از 23 بازی 20 بازی حضور داشت اونم توی تریکب چنین تیم بزرگ
مقاله باشگاه بایرن درباره انتقال کریمی: رئال به خاطر تنبلی کریمی را به خدمت نگرفت!! - Goal.com

70277655813834896190.jpg

البته من از صحبت ها و این فحش هایی که بهش دادن تعجب نمیکنم چون در تاریخ ایران همینطور که میدونید این داستان ها تکرار شده یعنی اسطور ها واقعا خراب کردند رفتند دنبال کسایی که حتی 1 درصد از از اسطوره واقعی لیاقت و توانایی ندارند و داستان اینطوری شد که به این رو افتادیم و ادامه خواهد داشت

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ببین دوست من عوامل مختلفی توی رشد یک بازیکن تاثیر دارند و میتونن اون بازیکن و به بهترین سطح فوتبالش برسونن هیچ کسی هم منکر پیشرفت و بازی خوب و در عین حال ادب و منش علی کریمی نیستش
ولی قبول کنیم اگر فرهاد مجیدی میتونست توی این بستر رشد کنه شاید تا سالها اسم فرهاد مجیدی نه در ایران وآسیا بلکه در جهان از یاد نمیرفت هر چند هنوز هم تو کشور های همسایه فرهاد مجیدیو خدای فوتبال
میدونن ( اینو فکر کنم جواد کاظمیان تو 90 گفت ) اگر در زمان جوانی و اوج فرهاد مجیدی سرمربی وقت تیم ملی با آقا فرهاد لج نمیکردشاید نه تنها فرهاد بلکه فوتبال ما در سطح بالاتری بود
هر چند من هنوز فکر میکنم مهاجمی تو ایران انگشت کوچیکه فرهاد هم نمیشه اینو باید قبول کنیم اگر فرهاد ok بده نصف این تیم های عربی براش صف میکشن قبول کنیم
البته من هنوز هم فکر میکنم فرهاد یکی از بزرگترین مربی های تاریخ فوتبال ایران میشه چون فوتبال و واقعا علمی دنبال میکنه ...

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
ببین دوست من عوامل مختلفی توی رشد یک بازیکن تاثیر دارند و میتونن اون بازیکن و به بهترین سطح فوتبالش برسونن هیچ کسی هم منکر پیشرفت و بازی خوب و در عین حال ادب و منش علی کریمی نیستش
ولی قبول کنیم اگر فرهاد مجیدی میتونست توی این بستر رشد کنه شاید تا سالها اسم فرهاد مجیدی نه در ایران وآسیا بلکه در جهان از یاد نمیرفت هر چند هنوز هم تو کشور های همسایه فرهاد مجیدیو خدای فوتبال
میدونن ( اینو فکر کنم جواد کاظمیان تو 90 گفت ) اگر در زمان جوانی و اوج فرهاد مجیدی سرمربی وقت تیم ملی با آقا فرهاد لج نمیکردشاید نه تنها فرهاد بلکه فوتبال ما در سطح بالاتری بود
هر چند من هنوز فکر میکنم مهاجمی تو ایران انگشت کوچیکه فرهاد هم نمیشه اینو باید قبول کنیم اگر فرهاد ok بده نصف این تیم های عربی براش صف میکشن قبول کنیم
البته من هنوز هم فکر میکنم فرهاد یکی از بزرگترین مربی های تاریخ فوتبال ایران میشه چون فوتبال و واقعا علمی دنبال میکنه ...

البته بعد از علی دایی و عزیزی بستر علی کریمی پرسپولیس بعدش همون کشور امارت بود مقایسه این دو نفر خنده داره کارنامه ورزشی هر دو با جزئیات در دسترس

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
دوستان این چه بحثیه آخه ؟!

بی شک علی کریمی و فرهاد مجیدی از اسطوره ها و بازیکنان دوست داشتنی فوتبال ما هستن پس نه توهین بهشون تو هیچ جمع و محفلی شایسته س نه ما باید به خودمون این حق رو بدیم که به اسم کل کل این عزیزان رو سیبل کنیم و باعث دلخوری هوادارانشون بشیم .

ادیت : این توضیح رو دادم چون ظاهرا تو بازی قبل استقلال برخی تماشاگران شعارهای و عبارات نامناسبی رو عنوان کرده بودن و هرچند متأسفانه این توهینها فرهنگ استادیومی ما شده و بعضا از طرف تماشاچیان اغلب تیمها هم کم و بیش صورت گرفته و قطعا کار زشت و غیر قابل توجیهی هم هستش . آوردن این بحث به این تاپیک لزومی نداره چون اینجا قراره به علاقه مندی های هم احترام بذاریم ، فرهنگی ورزشی باشیم و استادیومی نباشیم.

پاینده باشید .

Last edited:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
حجازی اگر خیلی کمبود ها داشت یکی از چیز هایی که باعث شد محبوب باشه روی حرفش موندن بود...زیربار کسی نمیرفت ! حتی همون روزهای آخرش...
فرهاد مجیدی با این برگشت خیلی چیز ها رو ثابت کرد !

یکم فکر همه چیزو روشن میکنه...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
حجازی اگر خیلی کمبود ها داشت یکی از چیز هایی که باعث شد محبوب باشه روی حرفش موندن بود...زیربار کسی نمیرفت ! حتی همون روزهای آخرش...
فرهاد مجیدی با این برگشت خیلی چیز ها رو ثابت کرد !

یکم فکر همه چیزو روشن میکنه...

الان زیر بار چی رفته عزیز من ؟ الان اینجا چه زوری بوده ؟ یعنی دو فرد محبوب یک باشگاه بزرگ حق آشتی کردن با هم به نفع مصالح تیم رو ندارند ؟ بالاترین اختلافات هم تو تمام خانواده های فوتبالی رخ میده منتها ممکنه بعضی افراد مغرض داخلی (احتمالا )هم باشند که بخوان بهشون دامن بزنن . من این رو آشتی ی شیرینی قلمداد میکنم ، ممکنه هم واقعا اون چیزی باشه که شما میگی

فقط آینده میتونه اون رو ثابت کنه که این بازگشت کدوم اینها بوده .

در ضمن دلیل اینی که اینجا به پست شما جواب دادم هم این بود که بقیه دوستان نخوان ادامه ش بدن و بحث و کدورت دنباله داری پیش بیاد .

پاینده باشی

Last edited:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
الان زیر بار چی رفته عزیز من ؟ الان اینجا چه زوری بوده ؟ یعنی دو فرد محبوب یک باشگاه بزرگ حق آشتی کردن با هم به نفع مصالح تیم رو ندارند ؟ بالاترین اختلافات هم تو تمام خانواده های فوتبالی رخ میده منتها ممکنه بعضی افراد مغرض هم باشند که بخوان بهشون دامن بزنن . من این رو آشتی ی شیرینی قلمداد میکنم ، ممکنه هم واقعا اون چیزی باشه که شما میگی

فقط آینده میتونه اون رو ثابت کنه که این بازگشت کدوم اینها بوده .

در ضمن دلیل اینی که اینجا به پست شما جواب دادم هم این بود که بقیه دوستان نخوان ادامه ش بدن و بحث و کدورت دنباله داری پیش بیاد .

پاینده باشی

کدورت ؟!
داریم بحث میکنیم دیگه ...

اول که بخاطر بحث کاپیتانی نیومد ! گفت من دانش آموز مکتب حجازیم ! اصولا زیر حرف زور نمیرم...
حالا هم میگه من بخاطر کاپیتانی نیومدم و مال رحمتی باشه !

کلا خیلی متناقض هست حرفاش !

اون از این همه بیانیه علیه قلعه نوعی و حاجیتون...

ما درسته تازه واریدم ولی چیزی که معلومه اینه که تا بوده قلعه نوی و مجیدی مشکل داشتن ! اون 3فصل قبل هم که قلعه نوعی بود مجیدی رو نیمکت نشین کرد !

ولی بنظر من به هدفشون رسیدن !
1. اینکه حرف مرد دوتاست !
2. فرهاد مجیدی نصف طرفداراش رو از دست بده ! ( عوارض استفاده نابجا از مکتب کسی)
3. به هوادار ثابت کنن که مجیدی دیگه تموم شده ! ( 37-8سال سن داره و نیم فصلی هست بازی نکرده )
4. به هر حال شیرین به فرهاد رسیدن قصه رو تموم میکنه و تمام...و باعث جاودانگی نخواهد شد !

خلاص...

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
کدورت ؟!

اول که بخاطر بحث کاپیتانی نیومد ! گفت من دانش آموز مکتب حجازیم ! اصولا زیر حرف زور نمیرم...

ما درسته تازه واریدم ولی چیزی که معلومه اینه که تا بوده قلعه نوی و مجیدی مشکل داشتن ! اون 3فصل قبل هم که قلعه نوعی بود مجیدی رو نیمکت نشین کرد !

3. به هوادار ثابت کنن که مجیدی دیگه تموم شده ! ( 37-8سال سن داره و نیم فصلی هست بازی نکرده )
4. به هر حال شیرین به فرهاد رسیدن قصه رو تموم میکنه و تمام...و باعث جاودانگی نخواهد شد !

خلاص...

درود بر شما

کدورت رو از این لحاظ گفتم که معمولا بحث های اینجا به اون ختم میشه

" مکتب حجازی " آخه چیزی نیست که بشه کامل تفسیرش کرد و به نتیجه قطعی رسید ، خود حجازی فقط میتونه راجع به این مکتب توضیح بده که دستش از دنیا کوتاهه و بقیه ش میشه تفسیر موافقان و مخالفان ولی عنوان شده که خانواده حجازی هم از این بازگشت استقبال کردن .

قدر مسلم اینه که حجازی و قلعه نویی با هم رابطه ی خوبی نداشتن و هر دو هم از بزرگان و افراد تأثیر گذار تو تاریخ باشگاه استقلال بودن ، فرهاد مجیدی هم شاگرد ناصر خان و پیرو عقاید اون بوده و هست و این اختلاف به نوعی تو روابط اون با قلعه نویی هم تأثیر گذار بود

ولی اون چیزی که من تو این مدت دیدم ، تغییرات چشمگیر تو اخلاق و رویه قلعه نویی بود که این خودش میتونه یه بانی خیر تو این رابطه قلمداد بشه

اگه یادت باشه اواخر پارسال حاشیه های بساری سر اون خبر کذائی به رحمتی از سوی قلعه نویی پخش شد که داره سال دیگه به اس اس میاد و اون تو لیستش جائی نداره و حتی رفتن فرهاد رو هم به اون خبر نسبت دادن ولی قلعه نویی هم اونها رو خواست و نگه داشت حتی مجتبی جباری که دیگه شدت اختلاف ایندو لازم به ذکر نیست

خب ! این هم میتونه تغییر مثیت تو روند مدیریت قلعه نویی قلمداد بشه هم تزویر و ریا که بخواد مثلا به وقتش همه کسانی که دوستشون نداره رو خراب کنه

عرض من اینه ، همونطور که خدمتت گفتم این رو آینده میتونه ثابت کنه شاید این یه تغییر مثبت تو اخلاق امیر قلعه نویی باشه با هدف نهائی یه موفقیت استقلال یا تمام اون چیزهائی که شما گفتی دوست من و این رو فقط آینده میتونه ثابت کنه

پاینده باشی ..

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
کدورت ؟!

خلاص...
صادق ... دربی برگشت که مجیدی دقیقه ی 90 تور دروازتون رو پاره کرد همه ی اینا رو یادت میارم :)

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
صادق ... دربی برگشت که مجیدی دقیقه ی 90 تور دروازتون رو پاره کرد همه ی اینا رو یادت میارم :)

خیلی خوبه بیاد تا 39 سالگی باشه امثال علی کریمی و مهدوی کیا هم راضی میشند بیشتر تو فوتبال باشند شاید هم کریم باقری یا حتی علی دایی هم با کار که مجیدی کرد وس وسه بشه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
خیلی خوبه بیاد تا 39 سالگی باشه امثال علی کریمی و مهدوی کیا هم راضی میشند بیشتر تو فوتبال باشند شاید هم کریم باقری یا حتی علی دایی هم با کار که مجیدی کرد وس وسه بشه

میتونه آقا میتونه .... حرفیه ؟؟؟ علی کریمی 30 سالگیش تو زمین راه میرفت .... استارتایی که مجیدی میزد هیچ کدوم از مدافعای لیگ به گردشم نمیرسیدن ....

شما یه بار دیگه بگو چرا رئال مادرید بیخیال علی کریمی شد .... تو یه کلمه توضیحش بده ....

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
مصی خسته نشدی !!؟ بابا این فرزاد هم رسما اعلام کرد بکشید بیرون از این کل کل ! اونم از بس پست پاک کرد ترمزش برید بنده خدا ! یه کم به اون بیچاره استراحت بدید ! :D

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
میتونه آقا میتونه .... حرفیه ؟؟؟ علی کریمی 30 سالگیش تو زمین راه میرفت .... استارتایی که مجیدی میزد هیچ کدوم از مدافعای لیگ به گردشم نمیرسیدن ....

شما یه بار دیگه بگو چرا رئال مادرید بیخیال علی کریمی شد .... تو یه کلمه توضیحش بده ....

علی کریمی از نظر بدنی افت کرده حالا شاید به خاطر سن بالاش باشه اما کریمی تا یک سال نهایتش دو سال دیگه می تونه بازی کنه
فوتبال اورپا ادم ها سر حال با پشت کار خیلی قوی می خواهد هر کسی نمی تونه اونجا دوام بیار اونم تو تیم ها بزرگ دنیا اما ما خیلی خوشحالیم که مجیدی تا 39 سالگی بازی میکنه
انشالله کریمی و مهدوی کیا هم باشند تا 39 سالگی
درضمن اگر با این سوالت قصد داره اون لفظی یاکلمه که آلمانی برای کریمی استفاده کردند به کار ببرم کور خوندی :lol:
انگیزه نداشت

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا