• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آقا شوما مامور دارایی هستی . دوشواری نداره که . انقده از این بیت المال بیت المال گفتن شماها خوشم میاد کسی ندونه فک میکنه پول نکونام از جیب حاجی فتح اله زاده داده شده یا پارسال پول سد میتی رحمتی از باغ بالای حاجی داده شد :lol:

اما درباره قلعه نویی این قلعه نویی شما انگشت کوچیکه یحیی تو زمان فوتبالشون هم نمیشه ، یحیی توی جام جهانی گل زده . فک کنم قلعه نویی هم تو جام میلز ( از بزرگتراتون بپرسید بهتون میگن :D ) هم گل نزده .
یحیی عیارشو بزودی نشون میده اونوقت قلعه نویی باید دنبال تیم جدید بگرده

اما گنده ترین اسطوره تون فرهاد مجیدیه که شب شاگرد مکتب حجازیه و فردا صبح میشه سرباز ژنرال :p

ببینم اینقد پول بیت المالو یامفت خرج میکنین عملتون چقدره ؟ :D

عزیزم شما فکر کنم از اینایی هستی که 2 ساله مشترکا استقلالی/بارسایی اصیییییییییل شدن ! ( البته اکثر استقلالی ها همینجوری هستن نمیشه خرده گرفت ) :lol: . اسطوره ؟!!!! :lol: اسطوره های استقلال که الان تو باشگاه هستند رو نام ببر ببینیم ! 2 مورد از سوابق فوتبالی شون رو هم بگو !

تو چی میگی ؟

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
مصی بی تربیت ! :hmm::D دخی خانم گل چطوره ؟

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دوستان پرسپولیسی چقدر ضایع هستن :)

تا یه برد میارن شروع میکنن به کل کل .... خودشونم میدونن هیچ کارن .... ولی دلشونو خوش میکنن که شاید یه فرجی چیزی بشه ... بابا تیم وقتی تیم نباشه حالا تو بیا دورشو آب طلا کار کن .... از داخل خرابه بابا ... داخلو چیکارش میخوای بکنی؟

شومایی که دوشواریهای نیم فصل رو تحمل کردی! بت حق میدم دوست داشته باشی نیم فصل دوم تیمت بهتر بازی کنه .... ولی وقتی اسم یحیی رو به عنوان سرمربی پرسپولیس میبینم خندم میگیره ... شمایی که اول فصل بابت آوردن ژوره مورینیو اونطوری باد به غبغب ؟ (غبقب؟قبقب؟قبغب؟ :) ) مینداختی .... چی شد آخرش ؟؟؟ این یحیی که بیچاره تو سه چهار بازی آینده شعار حیا کن رها کن و علیــــــــــــه دایـــــــــی رو هم خواهد شنید ... :)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مصی بی تربیت ! :hmm::D دخی خانم گل چطوره ؟

خوبه ... به زودی از بیمارستان مرخص میشه ... ممنون که پرسیدی ...

واسه بازیتون با نفت ایشالا روبروی تی وی نشسته بازی رو ببینه .... منم میخوام با یه دوربین وقتی داره به تیمتون میخنده اولین لبخندشو شکار کنم :D

ضایع شدی رفت ،میلاد ؟ :)

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
دوستان پرسپولیسی چقدر ضایع هستن :)

تا یه برد میارن شروع میکنن به کل کل .... خودشونم میدونن هیچ کارن .... ولی دلشونو خوش میکنن که شاید یه فرجی چیزی بشه ... بابا تیم وقتی تیم نباشه حالا تو بیا دورشو آب طلا کار کن .... از داخل خرابه بابا ... داخلو چیکارش میخوای بکنی؟

شومایی که دوشواریهای نیم فصل رو تحمل کردی! بت حق میدم دوست داشته باشی نیم فصل دوم تیمت بهتر بازی کنه .... ولی وقتی اسم یحیی رو به عنوان سرمربی پرسپولیس میبینم خندم میگیره ... شمایی که اول فصل بابت آوردن ژوره مورینیو اونطوری باد به غبغب ؟ (غبقب؟قبقب؟قبغب؟ :) ) مینداختی .... چی شد آخرش ؟؟؟ این یحیی که بیچاره تو سه چهار بازی آینده شعار حیا کن رها کن و علیــــــــــــه دایـــــــــی رو هم خواهد شنید ... :)

آرزو بر مصی عیب نیست :)

معلومه 6 تا گل بازی با ملوان حسابی روتون اثر کرده ها ، معلومه اساسی از یحیی ترسیدین طرف نیومده خاطراتتون رو آورد جلو چشمتون :D

یه پیشنهاد شما نگران حیا کن رها کن تماشاگرای پرسپولیس نباشین یه فکر عاجل واسه بازوبند کاپتانیتون بکنید تا کشته ندادید .:D

فعلا که هر روز سر بازوبند دعواس تو تیمتون .

یه روز سد میتی . یه روز جواتی . حالا هم فرهاد :D میخواین میثم نقی زاده :D بهتون بدیم اون بشه کاپتانتون این موضوع هم به خیر و خوشی فیصله پیدا کنه.

راستی مصی همه بچه ها تو وقایع اتفاقیه بهت تبریک گفتن مثه اینکه ندیدی

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
خوبه ... به زودی از بیمارستان مرخص میشه ... ممنون که پرسیدی ...

واسه بازیتون با نفت ایشالا روبروی تی وی نشسته بازی رو ببینه .... منم میخوام با یه دوربین وقتی داره به تیمتون میخنده اولین لبخندشو شکار کنم :D

ضایع شدی رفت ،میلاد ؟ :)

اگه مثل پاقدمش باشه که دمش گرم من از خدامه بشینه ببینه چون باید منتظر شعار استقلال الشباب ملوان پیکان نفت آبادان پیوندتان مبارک باشیم ! :p

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آرزو بر مصی عیب نیست :)

معلومه 6 تا گل بازی با ملوان حسابی روتون اثر کرده ها ، معلومه اساسی از یحیی ترسیدین طرف نیومده خاطراتتون رو آورد جلو چشمتون :D

یه پیشنهاد شما نگران حیا کن رها کن تماشاگرای پرسپولیس نباشین یه فکر عاجل واسه بازوبند کاپتانیتون بکنید تا کشته ندادید .:D

فعلا که هر روز سر بازوبند دعواس تو تیمتون .

یه روز سد میتی . یه روز جواتی . حالا هم فرهاد :D میخواین میثم نقی زاده :D بهتون بدیم اون بشه کاپتانتون این موضوع هم به خیر و خوشی فیصله پیدا کنه.

والا من وقتی یحیی رو میبینم یاد کبریت بی خطر میفتم :)

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
اگه مثل پاقدمش باشه که دمش گرم من از خدامه بشینه ببینه چون باید منتظر شعار استقلال الشباب ملوان پیکان نفت آبادان پیوندتان مبارک باشیم ! :p

یه سوال ؟؟؟

تا الان چند بار موفق به 6 تایی کردن شدید ؟؟؟؟ رازی در این جواب نهفته است :D

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
یه سوال ؟؟؟

ما ششتایی زیاد کردیم . اگه از طرفداری اصیل بارسا و استقلال نباشی که میلاد گفت :D باید بدونی که به غیر شما که 6 تایی خدایی هستین :D تیمای سپاهان .هما . الشباب. پیکان و ملوانو شیش تایی کردیم .
رازش همینه که شش بار شش تایی کردیم. نمیخواد بگی خودمون میدونیم :D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
ما ششتایی زیاد کردیم . اگه از طرفداری اصیل بارسا و استقلال نباشی که میلاد گفت :D باید بدونی که به غیر شما که 6 تایی خدایی هستین :D تیمای سپاهان .هما . الشباب. پیکان و ملوانو شیش تایی کردیم .
رازش همینه که شش بار شش تایی کردیم. نمیخواد بگی خودمون میدونیم :D

میلاد چرت و پرت زیاد میگه .... خودش واسه انتخابات بعدی رای اولیه :D به حرفاش توجه نکن ... مغزتو ضایع میکنه :)

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
عزیزم شما فکر کنم از اینایی هستی که 2 ساله مشترکا استقلالی/بارسایی اصیییییییییل شدن ! ( البته اکثر استقلالی ها همینجوری هستن نمیشه خرده گرفت ) :lol: . اسطوره ؟!!!! :lol: اسطوره های استقلال که الان تو باشگاه هستند رو نام ببر ببینیم ! 2 مورد از سوابق فوتبالی شون رو هم بگو !

برادر من تعداد پست هایی که تو تاپیک استقلال دارم از تمام پست های شما تعدادش بیشتره !!! از وقتی هم 6 یا 7 ساله بودم استقلالی بودم تا امروز که 25 26 سال میگذره
در مورد بارسلونا هم عمرا ... من یک رئالی واقعی هستم و تو اون تاپیم هم بشدت فعالم ( البته الان اون هم وضع خوبی نداره ) اونجا انتقاد می کنیم تو تاپیک استقلال تعریف

در ضمن من میگم استقلال امسال کلا تیمش اسطوره ای شده ... شما باز میگی تک تک نام ببرم !!! فکر کردین مثل تیم شماست کلا توش یکی دو تا بازیکن در حد لیگ برتر داشته باشه !!!

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
آقا شوما مامور دارایی هستی . دوشواری نداره که . انقده از این بیت المال بیت المال گفتن شماها خوشم میاد کسی ندونه فک میکنه پول نکونام از جیب حاجی فتح اله زاده داده شده یا پارسال پول سد میتی رحمتی از باغ بالای حاجی داده شد :lol:

اما درباره قلعه نویی این قلعه نویی شما انگشت کوچیکه یحیی تو زمان فوتبالشون هم نمیشه ، یحیی توی جام جهانی گل زده . فک کنم قلعه نویی هم تو جام میلز ( از بزرگتراتون بپرسید بهتون میگن :D ) هم گل نزده .
یحیی عیارشو بزودی نشون میده اونوقت قلعه نویی باید دنبال تیم جدید بگرده

اما گنده ترین اسطوره تون فرهاد مجیدیه که شب شاگرد مکتب حجازیه و فردا صبح میشه سرباز ژنرال :p

عزیز جان آخه مربی گری چه ربطی به بازیگری داره !!! موینیو پاش به توپ هم نخورده بود الان از بهترین های جهان هست ... قلعه نوعی موفق ترین مربی ایران هست یعنی این رو قبول نداری ؟؟؟؟ اگر این رو قبول نداری که نمیشه باهاتون بحث کرد اول باید بیشتر مطالعه کنید تا به حرف من برسید
در ضمن یادم علی پروین چند وقت پیش تو مصاحبه اش گفته بود پرسپولیس یک مربی مثل قلعه نوعی احتیاج داره !!! حرف اسطوره ی پرسپولیس هست
در ضمن خواهر و مادر و داماد و جد و آباد ناصر حجازی رضایت دادن میگن فرهاد کار درستی کرده رفته استقلال شما رضایت نمیدی ... جلل الخالق !!!
البته حق هم دارین ها نشون دادن عدد 5 فرهاد مجیدی تو دربی بعدی بسیار براتون ترسناکه و یک کابوس تمام نشدنی

Sawyer2010

Registered User
لایک‌ها
1,477
یه سوال ؟؟؟

nozsigrxnonu9ta1bwcp.jpg

ramram87030

Registered User
لایک‌ها
1,687
میگم آقایون پرسپولیسی یه سوال ...
کسی توو آسیا شما رو میشناسه؟
اصلا میدونین فینال آسیا چه رنگیه؟
الان کجای جدولین؟
الان واسه کدوم جام مدعی هستین ؟

ااااا شد 4 تا سوال :دی
خب عدد 4 رو دوست دارین دیگه
ها ها ها ها ها ها ها ها

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
برادر من تعداد پست هایی که تو تاپیک استقلال دارم از تمام پست های شما تعدادش بیشتره !!! از وقتی هم 6 یا 7 ساله بودم استقلالی بودم تا امروز که 25 26 سال میگذره
در مورد بارسلونا هم عمرا ... من یک رئالی واقعی هستم و تو اون تاپیم هم بشدت فعالم ( البته الان اون هم وضع خوبی نداره ) اونجا انتقاد می کنیم تو تاپیک استقلال تعریف

در ضمن من میگم استقلال امسال کلا تیمش اسطوره ای شده ... شما باز میگی تک تک نام ببرم !!! فکر کردین مثل تیم شماست کلا توش یکی دو تا بازیکن در حد لیگ برتر داشته باشه !!!

ای دون ! :D
آره خدایی همینجوری شر و شر اسطورگی از آرش برهانی و بیک زاده و اکبرپور و میثم بائو میریزه ! اصلا آدم اینا رو میبینه پاهاش سست میشه به زانو در میاد ! :D
یکی از این اسطوره های 9 میلیارد تومنی هم یادمه میگفت آرزومه یکبار مثل آقامون علی کریمی بهترین بازیکن آسیا شم ... ! مصی قربون اسطوره تون بره ! :D
ضمن اینکه پست داریم تا پست ! من آدم میشناسم روزی 15 بار میاد پست میده ایراد مدل جدید ابرو و دماغ بازیکن ها رو میگیره که تعداد پسنش بره بالا 2 برابر بقیه بشه ! :D
بیچاره رئال .... ! :whistle::thumbsup:

majid1366

Registered User
لایک‌ها
707
ای دون ! :D
آره خدایی همینجوری شر و شر اسطورگی از آرش برهانی و بیک زاده و اکبرپور و میثم بائو میریزه ! اصلا آدم اینا رو میبینه پاهاش سست میشه به زانو در میاد ! :D
یکی از این اسطوره های 9 میلیارد تومنی هم یادمه میگفت آرزومه یکبار مثل آقامون علی کریمی بهترین بازیکن آسیا شم ... ! مصی قربون اسطوره تون بره ! :D
ضمن اینکه پست داریم تا پست ! من آدم میشناسم روزی 15 بار میاد پست میده ایراد مدل جدید ابرو و دماغ بازیکن ها رو میگیره که تعداد پسنش بره بالا 2 برابر بقیه بشه ! :D
بیچاره رئال .... ! :whistle::thumbsup:

تازه اگر هم بهترین بازیکن بشه بازهم ارزش جایزه کریمی که گرفته نداره چون کریمی در زمان بهترین بازیکن سال اسیا شد که هم داخل اسیا هم بازیکن ها خارج از آسیا با هم سنجش شدند همینطور علی دایی و مهدوی کیا و عزیزی قبل از این ها که اصلا اسیا بازیکن خارج از قاره به اون صورت اصلا نداشت برای همین تو صحفه رسمی ویکی پیدا همین بهترین بازیکن سال اسیا عکس کریمی و مهدوی کیا و دایی هستش چون توی او نزمان برنده شدند
دقیقا همون سالی که عزیزی بهترین بازیکن شد کریمی باقری دوم شد
و تنها سه بازیکن هستند تو ایران دوبار کاندید شدند دایی عزیزی و علی کریمی

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
آقا این دعواهای خاله زنکی سرِ چیه ؟

من با دوستان پرسپولیسی کل نمیندازم مگه اینکه لااقل تک رقمی شده باشن .... این که نشد .... دو روز دیگه طرفدارای محمدان بنگلادشم میخوان بیان تو این تاپیک هی پست بدن :) از این به بعد کل کل با تیمای دو رقمی ممنوعه .... این قانون واسه تموم استقلالیا وضع شد و باید رعایت بشه ...

دوستان پرسپولیسی هم اگه دوست دارن کل کل کنن برن طرفدارای تیمای ذوب آهن و آلومینیوم و نفت تهران و گهر دورود رو بکشونن توی پی تی و سر سقوط نکردن با هم کل بندازن ..... والللا با این نوناتون !!!

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
مصی جون ما بر حسب لیگ کل کل میکنیم ! مثلا ما با لیگ برتری ها ... استقلالی ها با شموشک نوشهر و سایر دوستان دسته ی سوم ! :D

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا