• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
آقا این دعواهای خاله زنکی سرِ چیه ؟

من با دوستان پرسپولیسی کل نمیندازم مگه اینکه لااقل تک رقمی شده باشن .... این که نشد .... دو روز دیگه طرفدارای محمدان بنگلادشم میخوان بیان تو این تاپیک هی پست بدن :) از این به بعد کل کل با تیمای دو رقمی ممنوعه .... این قانون واسه تموم استقلالیا وضع شد و باید رعایت بشه ...

دوستان پرسپولیسی هم اگه دوست دارن کل کل کنن برن طرفدارای تیمای ذوب آهن و آلومینیوم و نفت تهران و گهر دورود رو بکشونن توی پی تی و سر سقوط نکردن با هم کل بندازن ..... والللا با این نوناتون !!!
امروز ديدم ،من بعد چند روز خوابيدن اين تاپيك يه جمله گفتم استقلالياي عزيز به من حمله كردن
شما اگه ما يك رقمي بشيم كه ديگه اصلا خجالت ميكشيد بيايد اينجا الان كه ما يخورده وضعيتمون خوب نيست به خودتون جرات ميديد با ما كل بندازيد واي به روزي كه ما به اوج برگرديم

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
امروز ديدم ،من بعد چند روز خوابيدن اين تاپيك يه جمله گفتم استقلالياي عزيز به من حمله كردن
شما اگه ما يك رقمي بشيم كه ديگه اصلا خجالت ميكشيد بيايد اينجا الان كه ما يخورده وضعيتمون خوب نيست به خودتون جرات ميديد با ما كل بندازيد واي به روزي كه ما به اوج برگرديم

واقعا حرفت پر معنی بود .... دوستان یه بار دیگه جمله ی دستمونو تکرار میکنم ... به عمق فاجعه پی ببرید :) "شما اگه ما يك رقمي بشيم كه ديگه اصلا خجالت ميكشيد بيايد اينجا" !!!!!!

باورتون میشه ؟؟ داره راجه به طرفدارای تیمی صحبت میکنه که صدر جدوله .... خدا به خیر بگذرونه وقتی که یه رقمی بشید ... البته اگه بشید ...

البته قرار بود جواب دیگه ندیم .... ولی این دیگه آخرین پست بود ... قانون کل کل با تیم یه رقمی باید رعایت بشه :)

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
لا اله الا الله قول دادم نیام تو این تاپیک وگرنه یه پست انتحاری میذاشتم همتون و آتیش میزدم :D

من هنوز سر قول خودم هستم هر وقت پرسپولیس تک رقمی شد ما هم یا علی ... شروع میکنیم ولی الان یه ذره افت داره شرمنده ها :D

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
دوستان باز داره تاپیک از حالت احترام خارج میشه لطفا کمی رعایت کنید کل کل هست درست ولی در چارچوب خودش

Joey Cruck

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
31
پرسپولیس اصلا تیم نیست، شموشک جلوش پرفسوره
ولی...(به سبک فردوسی پور)
آدم تو شیلنگ دستشویی شنا کنه اما تو ده دیقه 3 تا گل از تیم 10 نفره نخوره :D

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خب دوستان من تازه اومدم چه خبره؟؟ اسپم بازیه؟؟
باز این استقلالیا گنده ورداشتن شاخ شدن ؟؟ ها؟؟

alinana

Registered User
لایک‌ها
551
خب دوستان من تازه اومدم چه خبره؟؟ اسپم بازیه؟؟
باز این استقلالیا گنده ورداشتن شاخ شدن ؟؟ ها؟؟

استقلالیا شاخ نشدن برادر شما جو نگیرتتون
کلا همتون همینطوری هستید بی خودی جو میدید ما ال میکنیم بل میکنیم
کلا تو این 4 5 سال اخیر بهترین رتبتون چندم بوده؟
در جواب دوستمون که میگه ادم فوتبال حالیش باشه
بگم که ما نفهم شما که میفهمی با همون درجه 3 ها چرا قهرمان نشدید؟
کلا بیخیال پته بریزم بن میشم خدایی ناکرده:lol:

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
اساتید ، کل کل با تم دوستانه فراموش نشه ، چند بار عنوان شده انقدر بهم نگید من فلان و بهمان رو میفهمم و تو نمیفهمی و اینها ! با هم زندگی کنید دیگه ! مسالمت آمیزناک باشید ! خدا عمرتون بده ..

e4lyas

Registered User
لایک‌ها
2,399
گزیده ای از برنامه 90 دوشنبه .

رویانیان زنگ زد و گفت خرج وحید مظاهری ( مبتلا به دیالیز - خرج تا به الانش 500 میلیون حدودا )رو میده .

+ + +

Capture.PNG

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
لا اله الا الله قول دادم نیام تو این تاپیک وگرنه یه پست انتحاری میذاشتم همتون و آتیش میزدم :D

من هنوز سر قول خودم هستم هر وقت پرسپولیس تک رقمی شد ما هم یا علی ... شروع میکنیم ولی الان یه ذره افت داره شرمنده ها :D

شما قول ندی سنگین تری . الانم موشکلی نداره اگه حرفی واسه گفتن داری یا الله . نداری به سلامت .
پستای انتحاریت هم دیدیم باید باهات اون موقع ها برخورد میشد که نشد حالا هم را به راه ادای ناظمای مدرسه در میاری.

اینجا ماشاالله آقا فرزاد هستن هر جا لازم بدونن تشریف میارن :D

دوستان باز داره تاپیک از حالت احترام خارج میشه لطفا کمی رعایت کنید کل کل هست درست ولی در چارچوب خودش

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
یه سوال ؟؟؟

تا الان چند بار موفق به 6 تایی کردن شدید ؟؟؟؟ رازی در این جواب نهفته است :D

مصی من جای تو بودم یه چند وقتی با اون جوابایی که راجع به شیش تایی گرفتی دیگه پامو تو کل کل نمیزاشتم :lol: ماشالله به پوستت . حسابی کلفت شده تو کل کل

آقا این دعواهای خاله زنکی سرِ چیه ؟

من با دوستان پرسپولیسی کل نمیندازم مگه اینکه لااقل تک رقمی شده باشن .... این که نشد .... دو روز دیگه طرفدارای محمدان بنگلادشم میخوان بیان تو این تاپیک هی پست بدن :) از این به بعد کل کل با تیمای دو رقمی ممنوعه .... این قانون واسه تموم استقلالیا وضع شد و باید رعایت بشه ...

دوستان پرسپولیسی هم اگه دوست دارن کل کل کنن برن طرفدارای تیمای ذوب آهن و آلومینیوم و نفت تهران و گهر دورود رو بکشونن توی پی تی و سر سقوط نکردن با هم کل بندازن ..... والللا با این نوناتون !!!

اوه اوه الان پستتو دیدم . حالا کل کل شد دعوا خاله زنکی :D
حالا که شاگرد مکتب حجازی یه شبه شد سرباز ژنرال کل کل شد خاله زنک بازی ؟:lol:

حالا که فهمیدی فقط شما استعداد 6 تایی شدن تنهایی نداشتی کل کل خاله زنک بازیه ؟:lol: بابا کم آوردی سوت بزن

دیگه از این حرفا که با تیم دو رقمی کل کل نمی کنم اینا نگو واسه خودت زشته .

می دونم تیمتون سر جریان یه تیکه پارچه :D موشکل پیدا کرده ولی جان من از این فتواها نده که اصلا بهت نمیاد ;)

ما که یادمونه قبلنا با تیمای دسته 3 رفته رده سیزدهمی کل کل میکردیم . حالا خود دانی :snitch:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دوستان پرسپولیسی سعی نکنن مارو وارد گود کنن .... فقط تیم یه رقمی .... خجالت بکشید .... بجای این کارا دعا کنید تیمتون یه رقمی شه که اینجا کسی باشه باتون کل کل کنه .... تیم یه رقمی نبود ؟؟؟؟

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
هه هه! چرا مساوی کردین؟ یه بازی بردین فکر کردین خبریه!:D

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
هه هه! چرا مساوی کردین؟ یه بازی بردین فکر کردین خبریه!:D

سعید جان شما به علت عدم رعایت قانون کل کل با تیم یه رقمی 13 روز بن میشی و اگه ادامه بدی دسترسیت به تاپیک به صورت کامل مسدود میشه :D

reza_6272

Registered User
لایک‌ها
231
سعید جان شما به علت عدم رعایت قانون کل کل با تیم یه رقمی 13 روز بن میشی و اگه ادامه بدی دسترسیت به تاپیک به صورت کامل مسدود میشه :D

اقا دست شما درد نکنه این قانونو گذاشتین. بخدا جلو درو همسایه رومون نمیشد بگیم بچه های ما با تیم ته جدولی کل میندازن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا