سلام خدمت دوستان
من الان داشتم پستهای این تاپیک رو یه نگاهی مینداختم به دو تا پست برخورد کردم که پریروز صبح توسط همکار محترم انجمن پاک شده بود و متاسفانه ما ندیده بودیم . با مضمون زیر از یکی از دوستان استقلالی:
2 تا پنالتی برای صبا نگرفتن ؟
کاشکی منم داور میشدم یکی از چکای رویانیانم گیر من میومد
که دقیقا مصداق بند 1 قوانین تاپیک کل کل هست :
بند 1. نسبت دادن خصوصیات زشت رفتاری و اخلاقی (مستقیم یا با کنایه) به بازیکن،مربی و یا مسئولین و هواداران تیم یا تیمهای مقابل چه آن خصوصیت برای آن فرد در جامعه علنی و در بین عامه مشهور و مشهود باشد و چه نباشد ممنوع میباشد .
کاملا مشخصه که این دوست استقلالی ما اشاره دارند که پنالتی های گرفته نشده به دلیل دادن رشوه به داور توسط مدیرعامل پرسپولیس صورت گرفته .
جریمه این بند هم به شرح زیر هست :
بند 1 و بند 2 : بن به مدت 10 روز و در صورت تکرار با صلاحدید مدیران بخش با جریمه بالاتر
اما در جواب ایشون یک دوست پرسپولیسی هم این پاسخ رو دادند :
یک پنالتی هم واسه مس کرمان نگرفتن، چک ترکی رو کی داده پس؟! نکونام هم که اصلا نباید اخراج میشد بنده خدا.
همین اشاره که چک ترکی رو کی داده پس؟ هم دقیقا شامل قوانین بالا میشه چون در بطن خودش اشاره به رشوه دادن مدیرعامل استقلال به داور میکنه و با توجه به قانون شماره 7 که میگه:
بند 7. استفاده نکردن از بد ریپورت امری اختیاری است اما اگر کاربری در مواجهه با رعایت نکردن مقررات از جانب کاربر دیگری در مقام مقابله و یا پاسخگویی در تاپیک برآید، همسطح و همسنگ فرد خاطی مورد جریمه قرار میگیرد و در این بین هر فرد که تخلفات دیگری هم مرتکب شود مورد برخورد سنگین تری قرار میگیرد حتی اگر رفتارش عکس العمل به رفتار اولیه باشد.
ایشون هم شامل مجازات بن 10 روزه باید بشوند.
پست اول توسط جناب aghamostafaa و پست دوم توسط جناب dreamypixy زده شده بود.
متاسفانه من چند باری اشاره کردم دوستان توجه داشته باشند که از قانون شماره یک تخطی نکنند .
هر دو نفر 10 روز بن شدند . شاد و پیروز باشید